Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.11.2011 16:07:59
drznica
Drage moje, ja sam vas baš, baš poželila Tri dana sam bez interntea, ali mozda je to bilo i dobro jer sam kucu onako momacki spremila, jos samo da se sitnice slože i mi smo READY Nisam nista citala, da li se neko porodio, vidim Bebica tu, Gerba tu,...hmmm jel bio neko blizu termina???
Nama je ostalo još 12 dana Ako se pitate kako se osjećam...hmmm...lijeno, trapavo,... svaku noc mislim da ce me probuditi bol, ali jos nista konkretno. Nekad neka cudna bol u preponama, vise kao pritisak...jedino sto su češći odlasci u wc, jela ili ne moram u wc hahah...znam da su neke spominjale da se cisti organizam, pa izgleda da je to, a onda i problemi sa hemeroidima užas, kako je beba teza
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.11.2011 16:14:46
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: veki_aki
uz pokusaj da sve iscitam sto sam propustila za vikend i stalnog vracanja na zadatke na poslu , zaboravila sam da cestitam Djani i da joj pozelim laganu trudnocu i porod!
Hvala hvala! I sto se tice tvog pitanja, kada sam prvi put bila trudna je trebalo da dodje skoro do 8og mjeseca kad sam saznala tacno sta nosim hahhaha...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.11.2011 16:28:46
gerberka
IZVORNA PORUKA: veki_aki
a joj sto tako dugo? Mislim znam da je najbitnije da je zdravo, al ja jedva cekam da saznam sta je
suti, ne zali se, ja jos uvijek ne znam krije se a neka su ziva i zdrava samo
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.11.2011 18:49:14
Semica
Holaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....di ste bebeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :) Evo da vam se javnem...da vam mahnem...
Nedostajete mi puno...sarah i ja deveramo sa grcevima...evo tek sada nakon 2 mjeseca su nas spopali...:( kako mi je tesko gledati je da place neprestano,i gledati suze u njenim ocima a znati da joj ne mogu pomoci da mora samo prestati....
Nego,ima li novih bebaca??? Zadnji put sam na rru bila kada se gift porodila....koji su bebaci nakon toga stigli na svijet????
Puno vas pozdravljam...nadam se da ste mi oki...i trudnjacama u niskom startu zelim svu srecu svijeta....ljubim vas
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.11.2011 20:06:04
Bebica11
Semice Hannica nam se porodila a ima na pdf rodili smo svi sto su rodili, a ima nas dosta sad u 9. pa cekamo
Heeej zenice evo ja s kontrole, mirovanje i ishrana se isplatili hB, beba dobila malo sad je oko 2,5kg, HVALA ALLAHU,jos zaostaje stomacic al kaze dr da je dobro i protoci su ok, moram i dalje mirovati. Ja bila ugovarala porod sutra hahahah kaze dr hocemo li a ja velim HOCEMO al kad je vidjela koliko mi je ostalo kaze rano je kontrola za 7 dana tek aBd i ginekoloski, zasad nisam otvorena koliko vidi po uzv i da, kako se ubucila kaze dr da je ISTA JA
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.11.2011 20:14:48
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Semica
Hvala bebice :) CESTITKE svim novopcenim mamicama...
HB pa je sve kod tebe oki....Jelde nestrpljivost i radoznalost iz dana u dan sve vece? :)
joj semice sekirala sam ti se pravo, govorili mi da mi beba ne dobiva pa sam bila u downu jer mi je i posteljica stara III stepen, pa evo na dijeti sam bez zivotinjskih masnoca, jedem slatka dosta i na lijevom boku po vazdan mirujem i malo je bebica uznapredovala, malo mi je lakse da je ok hvala Bogu, a imam i bolove pocesto, lazice, bas me izmucise al hajde nek to bude najveci belaj hehe....jedva cekam da i ja svoju malenu docekam aBd ovo vrijeme bas sporo tece
zao mi je sto mucite grcice al hB da je sve ostalo ok, a to ce proci aBd
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.11.2011 20:23:18
Semica
Uh bebice kod tebe se svega izdesavalo...hajde bitno je da je sve sada ok...nemoj da se brines...samo uzivaj u ovim zadnjim danima trudnoce...vidjet ces kako ce ti pupo nedostajati...;)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.11.2011 21:33:40
Sandrich
Vece zenice! malo sam vas iscitala pa reko da sta i svrljnem zacas jer sam mrtva umorna, jedva cekam leci...Prekosutra mi MM dolazi i selimo se u novi stan tako da su sad pripreme, radovi pa me to smori sve....jutros sam odnijela urinokulturu, ujutru jos jednu, cekam nalaz krvi pa cu se javit dr da vide sta ce za ovaj moj bubreg, hB ne boli me...da se pohvalimo da ulazimo u 27 sedmicu Bebice mogla si mi ono napisat kad se ulazi u 7 mj ja mislim da ti znas koliko se sjecam sa 26 plus 5 al nisam sigurna
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.11.2011 21:42:33
DinkaDavor
Sandrich mila zelim ti sretno useljenje, sad bas gledam na fb pa da ti tamo ne cestitam, da se ne ponavljam cuvaj se, pozdravi Emira pa se i vidimo aBd Pusa velikaaaaa .
IZVORNA PORUKA: Sandrich
Vece zenice! malo sam vas iscitala pa reko da sta i svrljnem zacas jer sam mrtva umorna, jedva cekam leci...Prekosutra mi MM dolazi i selimo se u novi stan tako da su sad pripreme, radovi pa me to smori sve....jutros sam odnijela urinokulturu, ujutru jos jednu, cekam nalaz krvi pa cu se javit dr da vide sta ce za ovaj moj bubreg, hB ne boli me...da se pohvalimo da ulazimo u 27 sedmicu Bebice mogla si mi ono napisat kad se ulazi u 7 mj ja mislim da ti znas koliko se sjecam sa 26 plus 5 al nisam sigurna
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.11.2011 21:46:40
Bebica11
jest sandrich 26 plus 5 je sedmi, jos malcice, e nek si i ti prevalila hB, bas mi je drago
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.11.2011 21:55:46
Sandrich
IZVORNA PORUKA: DinkaDavor
Sandrich mila zelim ti sretno useljenje, sad bas gledam na fb pa da ti tamo ne cestitam, da se ne ponavljam cuvaj se, pozdravi Emira pa se i vidimo aBd Pusa velikaaaaa .
hvala ti draga puno...ljubim te
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.11.2011 21:57:55
Sandrich
Vidis Bebice kako vrijeme leti, a iskreno ja se jos uvijek ne osjecam kao da cu u sedmi svi me pitaju jesam li cetvrti, kad obucem jaknu znam i zamaskirat stomak
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.11.2011 22:07:44
Anica1
IZVORNA PORUKA: Bebica11
Heeej zenice evo ja s kontrole, mirovanje i ishrana se isplatili hB, beba dobila malo sad je oko 2,5kg, HVALA ALLAHU,jos zaostaje stomacic al kaze dr da je dobro i protoci su ok, moram i dalje mirovati. Ja bila ugovarala porod sutra hahahah kaze dr hocemo li a ja velim HOCEMO al kad je vidjela koliko mi je ostalo kaze rano je kontrola za 7 dana tek aBd i ginekoloski, zasad nisam otvorena koliko vidi po uzv i da, kako se ubucila kaze dr da je ISTA JA
Eto Bebice11 vidis da bebi napreduje Samo polako i hrabro, tako je malo do finisa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.11.2011 22:18:19
Bebica11
Vidis Bebice kako vrijeme leti, a iskreno ja se jos uvijek ne osjecam kao da cu u sedmi svi me pitaju jesam li cetvrti, kad obucem jaknu znam i zamaskirat stomak
mene u 8.mj pitali jesi li trudna doduse u jakni sam bila
a veceras me pita zenica u cekaoni(bila sam u bluzi) KOJI SAM MJESEC, tako da jos ne djeluje kao 9. al mama kaze da mi se uvecao malo stomo a ostalo smrsala malo a po vagi nisam nista dobila iako svaki dan pojedem cokoladu radi secera i kilaze bebe
mene boli stomo sad kontam da se ne razvlaci bas me pece ta bol cio donji dio
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.11.2011 22:20:15
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Anica1
Eto Bebice11 vidis da bebi napreduje Samo polako i hrabro, tako je malo do finisa
dobro je hvala Bogu, nek bar jos sedmicu napreduje i izdrzi i posteljica i sve, a i ja cu se pridrzavati uputa aBd, jest da jos obim trbuha zaostaje 4 sedmice al se povecao u odnosu na prije 11 sedmica pa me to tjesi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.11.2011 22:25:51
dzenyA
Kako ste zenice?Vidim ima svasta novo kod vas,Bebice blago tebi ti dogura do kraja jos malo aBd,kako ste ostale Sandrich,Geba,Pauza,Arina?Novim Djani ostalim cestitam,ja imam osjecaj da sam sva nesto kao slon....a nejedem uopste puno,al se zato uspusem dok preko sobe predjem
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.11.2011 22:45:58
gerberka
gdje ste zene..mm i ja bili kod mojih, ja polako u auto i tako nazad... a koju hranu treba jesti da beba dobije na kilazi?
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.11.2011 22:49:52
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anica1
bebica masallah za bebija on sad najvise dobija na kg zadnji sedmica mjeseca pred kraj trudnoce . Ma sto duze u pupi to bolje za oboje pusa vam Grebo jedes normalno hranu nema posebne hrane bitno da jedes .....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.11.2011 23:01:13
gerberka
c vitamin treba jel bebice
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.11.2011 23:02:24
gerberka
nama se blizi kraj 28. sedmice i u plusu 11 kg..ja zadovoljna
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.11.2011 23:07:22
gerberka
eh i ja tako, sad mi mm cisti nar, joj jesam se uljenila, nista mi neda a ja samo sopam i inace volim kiselo godi mi