Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Joj, joj, obisla sam cijeli grad, sve vidjela i istrazila. Koja god su mi se svidjela, preteska su pa sam odustala, a bas zam sad zapela za Peg Perego zato sto su laksta os ostalih koje sam gledala. Takodjer zivim na cetvrtom spratu bez lifta Ne znam sta vise da gledam, iskreno bitno mi je da su kolica kvalitetna i da ih mogu iskoristiti, a ne da promjenim troja za godinu dana kao sto neki rade.
Mi smo dvoja i zamalo da kupim i treća
Tako skoro svaka prvorotka, .. da te utješim
Nemoj molim te generalizirati Ja sam kupila dvoja, vrlo dobro promislila, jedna veća za manju bebu i jedan kišobran za kasnije (naravno ne odmah, već kad se ukazala potreba). I drugo dijete sam vozila u tim kolicima, i kišobran proslijedila dalje sestri. Veća su Chicco C1, u svojoj klasi su srednje težine (oko 9kg) super se sklope kao kišobran kolica, ali to zahtjeva duži ili širi gepek na autu. Pogodna su za ponijeti kad dijete nije u njima, koliko to mogu biti kolica. Kišobran smo kupili Neonato i svakom bih ih preporučila. Još uvijek su kao avion
Ja imam Graco, mislim Mirage, ... nisu skupa bila (oko 200KM), .. ok su za te pare. Ma masa ljudi ih ima. Na njih se mogla postaviti AS koju smo mi imali, što nam je bilo super, To smo radili kad je E. bila skroz mala ... Mana im je sto su prekratka i malo kabasta (glomazna), al u biti nisu preteška.
Na ljeto uzeli Bubu kišobran, na akciji u TL. praaavo lagana. Sva su se pocijepala, ali ih još uvijek koristimo, jer ne smijem kupit treća, a curica mi je, svakako, prohodala.
Zasad kombinujemo ovo dvoje što imamo.
Kad izlazimo sve troje nosimo Graco, a nas dvije same Bubu.
Joj, joj, obisla sam cijeli grad, sve vidjela i istrazila. Koja god su mi se svidjela, preteska su pa sam odustala, a bas zam sad zapela za Peg Perego zato sto su laksta os ostalih koje sam gledala. Takodjer zivim na cetvrtom spratu bez lifta Ne znam sta vise da gledam, iskreno bitno mi je da su kolica kvalitetna i da ih mogu iskoristiti, a ne da promjenim troja za godinu dana kao sto neki rade.
Nemoj molim te generalizirati Ja sam kupila dvoja, vrlo dobro promislila, jedna veća za manju bebu i jedan kišobran za kasnije (naravno ne odmah, već kad se ukazala potreba). I drugo dijete sam vozila u tim kolicima, i kišobran proslijedila dalje sestri. Veća su Chicco C1, u svojoj klasi su srednje težine (oko 9kg) super se sklope kao kišobran kolica, ali to zahtjeva duži ili širi gepek na autu. Pogodna su za ponijeti kad dijete nije u njima, koliko to mogu biti kolica. Kišobran smo kupili Neonato i svakom bih ih preporučila. Još uvijek su kao avion
Ma znala sam ja da će biti neka koja se nije namijenjala kolica .. zato reko bolje da stavim skoro svaka
Onda ni mene sigurno nece fuliti druga kolica vidim svako ima po dvoja. Iskreno da kazem nisam jedino otisla do TL jer sam cula da su skroz oslabili sa izborom kolica. Ajeli as sosao uz ta grakova kolica ili se on kupuje posebno? Inace najcesce i vidjam grakova kolica u gradu.
Ma znala sam ja da će biti neka koja se nije namijenjala kolica .. zato reko bolje da stavim skoro svaka
Bih ja, ali imam zeznutog muža, taj napravi doktorsku disertaciju od svake stvari koja se kupuje. Do duše i ja sam bila za onu varijantu "nismo dovoljno bogati da kupujemo jeftino" kad je to bilo u pitanju pošto smo planirali više korisnika kolica
Bih ja, ali imam zeznutog muža, taj napravi doktorsku disertaciju od svake stvari koja se kupuje. Do duše i ja sam bila za onu varijantu "nismo dovoljno bogati da kupujemo jeftino" kad je to bilo u pitanju pošto smo planirali više korisnika kolica
sve zavisi koja chipolino kolica...... imas ih u hipermarketu mojmilo i u onoj radnji na socijalnom...pa mozes pogledati.... al u svakom slucaju ako odlucis da ih kupis.... imas na internetu stranicu firme BOJPROM oni su iz B.Luke i tamo su dosta jeftinija a imaju dostavu brzom postom koja je negdje oko 20KM.... mi smo htjeli ta kolica da uzmemo jer su lijepa i lagana... i 3u1 su bila 580KM al eto ipak smo uzeli peg perego......
kupili smo peg perego pliko 3....3u1.....nisam ih jos testirala jer cekamo bebaca (pocetkom januara) al ima ih moja rodica i prezadovoljna je s njima..tako da smo i mi odlucili da ih kupimo...al ovako u kuci sto sam probala su odlicna....stanes na njih nazad i uopce se ne pretezu,tj.ne dize im se prednji dio... jos sam cula o njima da su dobra jako... pa onda ne bi bila toliko skupa da nisu dobra....
I Ja sam se odlucila za peg perego al modular switch, mala je razlika izmedju ta dva modela, al cekma kolekciju 2012 sa novim presvlakam, rekli su mi da im u prodavnici da trebaju stici do kraja godine, imam jos fore do pocetka marta :D Jesi li ti kupila u merkuru na otici? Ili ima jos negdje gdje mogu pogledati? Lp
IZVORNA PORUKA: smjeskica
kupili smo peg perego pliko 3....3u1.....nisam ih jos testirala jer cekamo bebaca (pocetkom januara) al ima ih moja rodica i prezadovoljna je s njima..tako da smo i mi odlucili da ih kupimo...al ovako u kuci sto sam probala su odlicna....stanes na njih nazad i uopce se ne pretezu,tj.ne dize im se prednji dio... jos sam cula o njima da su dobra jako... pa onda ne bi bila toliko skupa da nisu dobra....
u merkuru na otoci i uopce neznam gdje ih vise ima u sa...... ma odlicna su kolica....a cekaj novi model kad imas jos fore.... mislim da su najkvalitenija kolica.....
Citala sam da su prosli na testovima na kojim chicco uopste nije. I ja jedva cekam da ih kupim, sad bih ja da jos nije rano, imam jos 4 i po mjeseca fore :D
u merkuru na otoci i uopce neznam gdje ih vise ima u sa...... ma odlicna su kolica....a cekaj novi model kad imas jos fore.... mislim da su najkvalitenija kolica.....
P.S. Za koju si se boju odlucila??? Meni se sve svidjaju
IZVORNA PORUKA: malaZara
Citala sam da su prosli na testovima na kojim chicco uopste nije. I ja jedva cekam da ih kupim, sad bih ja da jos nije rano, imam jos 4 i po mjeseca fore :D
citala sam i ja za taj test..... ma nema im ravnih..... boju sam uzela bordo-bez.....po meni univerzalna.....imaju crna onako su sminka al mi nije nesto bas za bebu crna boja..... neznam.....
drage mamice pomozite. Jučer sam razmišljala o tom da će moj prvi sin imati 23 mjeseca kad mu se rodi brat. Njegova kolica su već pokvarena tako da sam se zabrinula kako ću ići u šetnju sa njima jer on definitivno neće htjeti hodati tako da moram imati kolica za blizance ili ti dvoje djece. Molim vas za savjet. gdje kupiti cijene i td.
mamice sadasnje i buduce pomagajte ....zanima me koja je razlika izmedju kolica peg perego PLIKO switch easy i peg perego UNO...za ova Uno pise da su duboka kolica a ova prva mogu posluziti i za auto korpu ali meni to ne treba jer korpu vec imam...ngdje ne mogu procitati da ,i su i jedna i druga kolica za djecu od 0 do 3 god. I koja im je bitna razlika
Zdravo, ako si iz Sarajeva, otidji do merkura na otoku, u prodavnicu gdje se prodaju Peg Perefo kolica, prodavacice su jako ljubazne i sve ce ti rado objasniti. I ja sam zainteresovana za Peg Perego pa sam isla da razjasnim svoje dileme :D
IZVORNA PORUKA: Esperanca
mamice sadasnje i buduce pomagajte ....zanima me koja je razlika izmedju kolica peg perego PLIKO switch easy i peg perego UNO...za ova Uno pise da su duboka kolica a ova prva mogu posluziti i za auto korpu ali meni to ne treba jer korpu vec imam...ngdje ne mogu procitati da ,i su i jedna i druga kolica za djecu od 0 do 3 god. I koja im je bitna razlika
Sada kao mama veteran, ha, ha imam iskustva sa kolicima i volim te stvarcice, od dizajna do prakticnih detalja. Mi smo imali Quinny buzz 3 u 1 (negdje ranije sam slike postavljala) koja smo prodali i Chicho CT 6.0 kišobran kolica. Poenta je bila da smo ova prva koristili za duže šetnje, a ova druga za brzinske kafice, pijaca itd. Nakon studiozne analize, skontala sam da bi bilo super ustvari imati kolica koja su sve to u jednom, dakle, lagana, lako sklopiva, praktična i istovremeno udobna i da se mogu koristiti od samog rođenja. Odluka je pala na Maclaren XT i moram priznati da sam oduševljena .....