|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koja kolica su dobra?
13.9.2011 20:08:15   
Anica1
IZVORNA PORUKA: mala_sa

Mi imamo ova kolaca Hauck - Condor... Pokazala su se stvarno dobra. Teska su 9kg (i to je maximum koji mozes kupiti za kolica), sve teze ce te polomiti, jos ako je bebi napredniji (kao sto je kod nas slucaj) onda jedva mozes i sa ovim kolicima da ga nosis, a o tezim da ne pricam...
Mi smo jos dobili cosi za auto, a onu navetu (sto beba lezi u njoj nismo ni kupovali, jer je A sa 3mj imao 8kg, i ta naveta mu je bila mala); mislim da ona nije potrebna jer kolica imaju nulti polozaj i navlaku za noge.

Ova kolica u kompletu sa nosiljkom za auto kostaju 250€, a mi smo ih nasli na promociji za 120€ (zato su mi najdraza user posted image user posted image )
user posted image

Gdje imaju ova kolica da se uzmu, gdje ste ih vi uzeli? I mi smo u potrazi za kolicima ali jos nismo nista nasli da nam potpuno odgovara.user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1451
13.9.2011 20:18:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anica1

Mi imamo ova kolaca Hauck - Condor... Pokazala su se stvarno dobra. Teska su 9kg (i to je maximum koji mozes kupiti za kolica), sve teze ce te polomiti, jos ako je bebi napredniji (kao sto je kod nas slucaj) onda jedva mozes i sa ovim kolicima da ga nosis, a o tezim da ne pricam...
Mi smo jos dobili cosi za auto, a onu navetu (sto beba lezi u njoj nismo ni kupovali, jer je A sa 3mj imao 8kg, i ta naveta mu je bila mala); mislim da ona nije potrebna jer kolica imaju nulti polozaj i navlaku za noge.

Ova kolica u kompletu sa nosiljkom za auto kostaju 250€, a mi smo ih nasli na promociji za 120€ (zato su mi najdraza user posted image user posted image )
user posted image

Gdje imaju ova kolica da se uzmu, gdje ste ih vi uzeli? I mi smo u potrazi za kolicima ali jos nismo nista nasli da nam potpuno odgovara.user posted image

aj em not 100% sur, al mislim da njih imas u bebi centru...bbi, -1 dakle gdje je i konzumsamo na drugoj strani

(odgovor članu Anica1)
  Neposredna veza do poruke: 1452
13.9.2011 20:20:58   
Anica1
Hvala ti, otici cu pogledati tamo. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1453
13.9.2011 21:35:14   
selebriti
IZVORNA PORUKA: lili1905

Jedna super lagana , prakticna , jednostavna za sklapanje kolica su HAUCK CAPRI sa autosjedalicom uz to su i jako lijepa.
http://www.pik.ba/artikal/1781869/hauck-capri-lagana-kolica-sa-nosiljkom/

Imaju li ova kolica ležeći položaj?

Koliko su teška?

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu lili1905)
Neposredna veza do poruke: 1454
13.9.2011 22:11:55   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: Anica1

user posted image

Ja zivim u Francuskoj, i ovdije sam ih i kupila, ali ljetos kad sam bila u Sarajevu vidjela sam ih u Turbo Limachu u BBI (eh sad ne znam da li ih jos imaju), a bila su i jos jedna isto Hauck - Malibu (cini mi se), ta kolica su malo skuplja od ovih nasih jer su kao "modernija"...
Uglavnom udji na site od Hauck pa vidi koja je razlika... Sretno u potrazi user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 1455
14.9.2011 8:41:55   
lili1905
SELEBRITI naslon za ledja se spusta za lezanje za bebe posle 6mjeseci , do tad se koristi AS na adapter od kolica za bas malu bebu.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1456
14.9.2011 8:54:15   
lili1905
HAUCK CONDOR i HAUCK CONDOR SET 3u1 set 390,00 i 740,00KM

http://www.pik.ba/artikal/1783563/hauck-condor-kolica/

http://www.pik.ba/artikal/1783575/hauck-condor-set-3u1-kolica-torba/

(odgovor članu ferguson)
Neposredna veza do poruke: 1457
14.9.2011 9:22:55   
Lejla Ka
Još jedna bitna dimenzija kod izbora kolica: da li, kad se sklope, mogu stati u prtljažnik vašeg automobila. Kod nas su stajala na knap i to samo zato što su se i ručke mogle sklopiti prema unutra. Pazite i na tu stavku.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu lili1905)
Neposredna veza do poruke: 1458
14.9.2011 19:00:00   
lili1905
HAUCK CAPRI tezi 7,6kg tockovi se skidaju , rucke pomijeraju u vise polozaja dok su jako uska i kratka kada su sklopljena, mi smo njima prezadovoljni iako smo imali mogucnosz vidjeti i probati preko 50 vrsta razlicitih kolica ova najvise podsjecaju na QUINNY ZAPP

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 1459
18.9.2011 19:18:21   
Mya_81 RR
Prenos posta

IZVORNA PORUKA: skorpi
Danas sam bila u fisu,bingu,robotu,etni (Gracanica) u potrazi za kolicima i jako sam se razocarala kvalitetom i cijenama.U Robotu imaju povoljna kolica oko 70 km al jako slaba u etni su preskupa pa ako neko zna gdje jos ima povoljno da se kupe u Doboju neka pise.Iskreno nisam u mogucnosti da kupujem neka skupa .Unaprijed Vam hvala

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu lili1905)
Neposredna veza do poruke: 1460
18.9.2011 22:13:39   
Lejla Ka
Skorpi, zašto ne razmisliš o kupovini polovnih kolica?

Možeš dobiti dobro očuvana kvalitetna kolica za pristojnu cijenu. Samo naravno provjeriš da su u dobrom stanju.
Predpostavljam da ne možeš posuditi od nekog dok se raspituješ za kupovinu.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1461
19.9.2011 14:00:23   
skorpi
Razmisljala sam i o kupovini polovni kolica pa cu ovi dana da pogledam kako stvari stojeuser posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1462
19.9.2011 14:12:30   
baby2
Nasa kolica kostala 120km,i nakon dvije godine mogu reci prezadovoljni smo,jos  se u njima vozamo.Njemacka su,funkcionalna maksimalno, kupili ih u djecijem butiku FashionKids u kojem se inace prodaje njemacka roba po bosanskim cijenama.Tu smo kupili i krevetic,kostao 200km za djecu od 0-12godina.

(odgovor članu skorpi)
Neposredna veza do poruke: 1463
19.9.2011 14:18:07   
baby2

Skorpi tebi Odzak nije daleko,pa mozes vidjeti u ovom djecijem butiku,a mozes ih i nazvati pa da ti kazu imaju li kolica je im brzo odu,pa da ti kazu kad im dolaze,jer se zna desiti da im dojdu samo kolica kad im roba dojde,a i da ne dojdu ni jedna.Uopste nisu skupi,a sve im je kvalitetno.Imaju kompletnu opremu za bebe,sobe,sjedalice...

< Poruku je uredio baby2 -- 19.9.2011 14:21:14 >

(odgovor članu skorpi)
Neposredna veza do poruke: 1464
22.9.2011 12:20:42   
mimiE
skorpi moja sestra zivi u tešnju i imala je isti problem.. pogledajte u bingu (dobj-jug,matuzići) tamo je našla kolica za 120 ili 150 km,nisam sigurna u tačnu cijenu. kolica su baby sky i stvarno su fina,možda samo malo teža od graco koje ja imam,ali imaju mogućnost podešavanja ručki prema naprijed ili nazad. kolica imate na stranici firme bimaco,znam da im je dostava besplatna pa pogledajte i tu šta ima. pozdrav!

12.12. Nejla

(odgovor članu baby2)
Neposredna veza do poruke: 1465
23.9.2011 9:07:59   
Emmy
Drage zenice, ja prodajem Quinny buzz 3, komplet 3 u 1, as, kosarica dreamy i svu pripadajucu opremu, navlake za kisu, komarce, itd.  Evo par slicica, ako je neko zainteresovan neka se javi na pp.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu mimiE)
Neposredna veza do poruke: 1466
11.10.2011 8:13:48   
Klara_
Pozdrav drage mame,
ja počinjem pomalo da razmatram sve opcije zvane "dječija kolica"... zaljubila sam se u STOKKE ali me nekako strah da li će mi moći veće dijete stati u njih, nekako djeluju samo za do godinu dana...ima IKO iskustva sa ovim kolicima.
Znam da su preskupa i još uvijek nisam sigurna da li ću sebi moći priuštiti onu osnovnu verziju sa jednim nastavkom, pa ako bi bilo kakve šanse da čujem vas šta mi imate za reći...iskustva ili nešto što ste čuli?
- dalje u opciji imam PegPerego 3 u 1, koja u dosta jeftinija, ali se bojim da mi ne budu teška?
zahvalna na svim sugestijama,

mama jedne Klare, a možda i Klarića user posted image user posted image

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 1467
11.10.2011 9:22:43   
Anoniman
Draga moja
stace ti dijete sigurno...samo sto ce ti i ta biti preglomazna i preteska i zeljeces neka super lagana, kisobran, sto kad se sklope maltene u "dzep" mogu statiuser posted image
Tako da ti je moj iskren savjet, ako nemas novca na bacanje, kupi ili jos bolje posudi kolica od 0-6/7 mjeseci...tj. sa korpom...a takva su uvijek teska...pa onda fino kupi neka dobra kisobran kolica ne teza od 7kg...jer cete tek tada imati maratonske setnje...dok je beba skroz mala...tesko da ces kodati citav dan s njom...pa da i ljeti rodis...znaci skontaj sve...kad ces se poroditi...kad ce poceti lijepi dani za setnju...koliko ce tad beba imati

ja sam se zaletila...kupila pegperego...prodala ih nakon god. dana...a sve sam mislila da ce mi ta kolica sluziti dok ne prohodauser posted image

(odgovor članu Klara_)
  Neposredna veza do poruke: 1468
11.10.2011 9:40:54   
Klara_
Pa u pravu si i to... a nemam novaca za bacanje, roditi ću u proljeće, tako da ne znam ni sama šta da radim, zaista se ne isplati davati toliko novaca za samo 3-4 mjeseca šetnje i onda tražiti super light weight kolica user posted image
Onda čini se da je bolje da tražim od koga ću posuditi nego da se raspitujem za STOKKE user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1469
11.10.2011 9:45:14   
sweet BaBy
I ja prodajem kolica gracco ultima, pa ako neko zeli bujrum na ppuser posted image Zaista su malo koristena, jer nemamo liftuser posted image Ne znam samo kako nisam o tome razmisljala prilikom kupovineuser posted image

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu Klara_)
Neposredna veza do poruke: 1470
11.10.2011 10:00:35   
Anoniman
Klara,
ja bih ovako...da sam ove pametiuser posted image
kupila sling maramu ili vec...na taj fazon nesto...tek toliko da imas za prvi mjesec kad budes isla na vakcinaciju tj. redovne kontrole...a do tad, fino mozes, natenane, iscitati o svim kolicima pro/contra i konacno se odluciti za ono sto i tebi i tvom suprugu najvise odgovara.A to ovisi o
- koliko vam je auto (gepek)
- ne uzimati kolica teza od 7kg (vjeruj mi...i da imas lift, opet ces se nekad naci u situaciji da moras sama prenjeti par stepenica kolica i dijete)
- ne uzimati kolica s velikim tockovima
- prilikom kupovine gurajte ih i ti i tvoj suprug...njemu mogu biti preniska i da lupa nogom od donji dio
- da se s njima odlicno manervise (tj da se tockovi lako okrecu na sve strane) da ih lako mozes nageti (tipa nogostup)

(odgovor članu sweet BaBy)
  Neposredna veza do poruke: 1471
13.10.2011 8:41:51   
Emmy
IZVORNA PORUKA: Emmy

Drage zenice, ja prodajem Quinny buzz 3, komplet 3 u 1, as, kosarica dreamy i svu pripadajucu opremu, navlake za kisu, komarce, itd.  Evo par slicica, ako je neko zainteresovan neka se javi na pp.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Zaboravila osvjeziti info, imala sam par pp od mamica 2buser posted image , samo da javimo da su prodata.........

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 1472
18.10.2011 11:48:27   
elmaL
Da li ima neko iskustva sa Graco Symbio, nama su se pravo svidjela, iako su i malo poskupa, al kontamo da ih mozda dovezemo iz vana, jer se tamo mogu naci jeftinija user posted image A i planiramo sad uloziti malo vise u kolica, kako bismo imali i za narednu djecu ABDuser posted image

Ovdje smo ih nasli u Bimacu, odlicna su, 7 kg teska, vrlo lagana za voziti, pa ako neko ima iskustva, nek podijeli sa nama.

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 1473
18.10.2011 12:16:56   
pauza
nazalost, ne znam nista o tim kolicima, ali evo jedan koristan link, kako o njima, tako o raznim markama i modelima kolica.... nadam se da ce ti pomoci :-)
http://www.justclick.rs/catalog/product_info.php?cPath=41&products_id=2651

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 1474
20.10.2011 19:51:03   
mostarka82
elmal, čula sam da se u bimacu mogu naci dobre a povoljne stvari i pogledaj još u onoj radnji preko puta mostarke isto je dobar izbor i mozda u Todoru. ja još nisam počela gledati sve mislim da mi je rano :)

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *