|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koja kolica su dobra?
23.10.2011 12:49:44   
elmaL
Pa i mi jos samo gledamo, a buduci da mi je Bimaco u komsiluku, svake sedmice odemo da malo razgledam, ne mogu odolitiuser posted image Isli smo u sve te prodavnice sto si navela, preko puta mostarke su neka kolica iz Bugarske kako nam rece prodavacica, tako da smo to prekrizili, u todoru ima dobrih stvari i raznih kolica, ali u Bimacu smo jedino vidjeli ova sto sam pomenula, i to su sad ovaj mjesec na akciji :) ali ipak cemo sacekati ...

sad mi je doktor preporucio mirovanje, pa me strah da poslije necu moci obilaziti i kupovati a u tom bas uzivam user posted image ali eto, sve zauser posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu mostarka82)
Neposredna veza do poruke: 1476
23.10.2011 13:08:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: elmaL

Pa i mi jos samo gledamo, a buduci da mi je Bimaco u komsiluku, svake sedmice odemo da malo razgledam, ne mogu odolitiuser posted image Isli smo u sve te prodavnice sto si navela, preko puta mostarke su neka kolica iz Bugarske kako nam rece prodavacica, tako da smo to prekrizili, u todoru ima dobrih stvari i raznih kolica, ali u Bimacu smo jedino vidjeli ova sto sam pomenula, i to su sad ovaj mjesec na akciji :) ali ipak cemo sacekati ...

sad mi je doktor preporucio mirovanje, pa me strah da poslije necu moci obilaziti i kupovati a u tom bas uzivam user posted image ali eto, sve zauser posted image

ta kolica iz Bugarske su Chipolino i kolica su odlicnauser posted image pogledaj opet..ja sam kupila njihova kisobran kolica koja su non stop na cestiuser posted image user posted image user posted image znas i sama kakve su nam ulice i trotoari a kolica su i sad kao nova.

(odgovor članu elmaL)
  Neposredna veza do poruke: 1477
24.10.2011 17:09:14   
smjeskica
mi smo gledali chipolino kolica i jako su nam se svidjela. htjela sam ih naruciti iz banja luke jer su tamo mnogo jeftinija nego ovdje (bojrom firma) al smo na kraju ipak uzeli peg perego 3 u 1 jesu skuplja al su i punooo kvalitetnija... sto na kraju bar ja i gledam da je bebacu kad dodje aBd udobno.....user posted image user posted image

naseg bebaca ocekujemo aBd u januaru....

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 1478
24.10.2011 20:08:14   
mostarka82
ima par dana vrti se na radiu reklama da je u Bimacu u Širokome Brijegu snizenje 60% na sva Graco kolica iz stare kolekcije pa isplati se otici vidjeti pozuri dok se ne rasproda, meni je sve nekako još to rano kupovati a tebi ako nije otidji mozda uloviš user posted image

Neposredna veza do poruke: 1479
24.10.2011 21:09:09   
malaZara
Zdravo, interesuje me koja ste kupili Peg Perego kolica i jeste li zadovoljni jer i ja razmisljam o tim kolicima.
Pozdrav

Neposredna veza do poruke: 1480
24.10.2011 21:32:38   
gagach
IZVORNA PORUKA: malaZara

Zdravo, interesuje me koja ste kupili Peg Perego kolica i jeste li zadovoljni jer i ja razmisljam o tim kolicima.
Pozdrav
eh ja sam kupila peg perego i mogu ti reci da sam vise ocekivala i da nisam zadovoljna...prvo teska su ko tuc..kazu 7,5 kila a to samo konstrukcija...onaj gore dio sto se navuce za sunce isto ne valja...kako god okrenes beba je u suncu...
korpa im je stvarno super i ja sam je bas iskoristila samo ju je moj maleni brzo prerastao...sjedalica je ok isto...
mozda mi sve ovo ne bi smetalo da ne zivim na cetvrtom spratu i da imam lift....jer ovako uvijek zavisim od negoguser posted image
ugl vidjam puno boljih,ljepsih i prakticnijih kolicauser posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu malaZara)
Neposredna veza do poruke: 1481
24.10.2011 23:20:52   
malaZara
Joj, joj, obisla sam cijeli grad, sve vidjela i istrazila.
Koja god su mi se svidjela, preteska su pa sam odustala, a bas zam sad zapela za Peg Perego zato sto su laksta os ostalih koje sam gledala. Takodjer zivim na cetvrtom spratu bez lifta user posted image
Ne znam sta vise da gledam, iskreno bitno mi je da su kolica kvalitetna i da ih mogu iskoristiti, a ne da promjenim troja za godinu dana kao sto neki rade.

Radujemo se martu i nasem prvom zlatu :)

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1482
24.10.2011 23:23:55   
Anoniman
Maclaren ima lagana kolica pa pogledajte njihuser posted image

(odgovor članu malaZara)
  Neposredna veza do poruke: 1483
24.10.2011 23:24:59   
selebriti

Joj, joj, obisla sam cijeli grad, sve vidjela i istrazila.
Koja god su mi se svidjela, preteska su pa sam odustala, a bas zam sad zapela za Peg Perego zato sto su laksta os ostalih koje sam gledala. Takodjer zivim na cetvrtom spratu bez lifta user posted image
Ne znam sta vise da gledam, iskreno bitno mi je da su kolica kvalitetna i da ih mogu iskoristiti, a ne da promjenim troja za godinu dana kao sto neki rade.

Mi smo dvoja i zamalo da kupim i treća user posted image

Tako skoro svaka prvorotka, .. da te utješim user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu malaZara)
Neposredna veza do poruke: 1484
24.10.2011 23:27:39   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image selebriti u pravu siuser posted image user posted image prva baby boom 16 kg teska,druga brevi b-ligh i poklonila ih jer su uzas..na kraju chippolino omnia kisobran kolica naj bolja na svijetuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu selebriti)
  Neposredna veza do poruke: 1485
24.10.2011 23:29:36   
malaZara
Maclaren sam planirala za poslije user posted image
A sad cemo vidjeti sta ce biti, ne znam vise gdje da gledam, sve sam u Sarajevu obisla sto je bilo da se obidje user posted image
Kao sto sam rekla maloprije, voljela bih da su kvalitetna i da su 3u1

Neposredna veza do poruke: 1486
24.10.2011 23:31:07   
selebriti
Graco mirage ja mislim, ekstra su ona, samo malo kabasta, ... pa ljetos kišobran BuBu, .. raspadaju se, al et vozam je dok ne propadne, ne smijem treća kupit user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1487
24.10.2011 23:32:28   
selebriti

Maclaren sam planirala za poslije user posted image
A sad cemo vidjeti sta ce biti, ne znam vise gdje da gledam, sve sam u Sarajevu obisla sto je bilo da se obidje user posted image
Kao sto sam rekla maloprije, voljela bih da su kvalitetna i da su 3u1

Kažu da su poteška. I sam imala želju za njima, al nismo ih mogli tada uzeti.

(odgovor članu malaZara)
Neposredna veza do poruke: 1488
24.10.2011 23:34:55   
malaZara
Koja su preteska???

Neposredna veza do poruke: 1489
24.10.2011 23:38:26   
selebriti

Koja su preteska???

Pa taj komplet kada uzimaš 3u1. Al bolje će ti odgovoriti ženice koje to imaju. Ja sam tako čula.

Gledaš da su ti lagana, lagana za rukovanje, lagana za ponijeti uz stepenice (ne da budu prekabasta pa da ih ne možeš rukama obuhvatit), ....da mogu stati u gepek, ....

(odgovor članu malaZara)
Neposredna veza do poruke: 1490
24.10.2011 23:42:13   
malaZara
Valjda ce se neko javiti ko ima Peg Perego 3u1.
Kad se sklopi sportski dio izgleda kao kisobran kolica (malo veca), gepek je najmalji problem, al cetvrti sprat nije user posted image
Stvarno ne znam sta da radim user posted image

Neposredna veza do poruke: 1491
24.10.2011 23:44:28   
T r a t i n č i c a
Imam isti problem user posted image Ne znam vise ni ja sta bi, ni kako bi ... Zenice sa iskustvom, kakva su vam Chiccova kolica?
Razmisljali smo i mi o Peg Perego, al' sve nesto kontam je li isplativo dati 1000 KM za kolica? :S Mislim, Graco je otpao def., a ako uzmemo u obzir da je njihova cijena oko 400 i nesto kaemcica, onda ova 3 u 1 i nisu skupa... Samo me interesuje koliko ce user posted image to iskoristitiuser posted image Posto nam dolazi u Decembru aBd, pa dok prodje zima, pih... nema nama hodanja sigurno duzi vremenski period... Joj, bas covjek ne zna sta bi user posted image

" Ljubav voli slucajnosti, a sudbina razdvojenost "

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y.

(odgovor članu malaZara)
Neposredna veza do poruke: 1492
24.10.2011 23:46:13   
selebriti
IZVORNA PORUKA: T r a t i n č i c a

Imam isti problem user posted image Ne znam vise ni ja sta bi, ni kako bi ... Zenice sa iskustvom, kakva su vam Chiccova kolica?
Razmisljali smo i mi o Peg Perego, al' sve nesto kontam je li isplativo dati 1000 KM za kolica? :S Mislim, Graco je otpao def., a ako uzmemo u obzir da je njihova cijena oko 400 i nesto kaemcica, onda ova 3 u 1 i nisu skupa... Samo me interesuje koliko ce user posted image to iskoristitiuser posted image Posto nam dolazi u Decembru aBd, pa dok prodje zima, pih... nema nama hodanja sigurno duzi vremenski period... Joj, bas covjek ne zna sta bi user posted image

Za ovo nema razloga user posted image

(odgovor članu T r a t i n č i c a)
Neposredna veza do poruke: 1493
24.10.2011 23:46:35   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: T r a t i n č i c a

HArtan definitivno to su odlicna kolica jeste da kostaju ali su kao  mercedes  mozes troje djece odhraniti u njima

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu T r a t i n č i c a)
Neposredna veza do poruke: 1494
24.10.2011 23:50:01   
selebriti
Kako vam se ova sviđaju

http://www.camspa.it/#/en/products/cat=002/prod=107

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1495
24.10.2011 23:50:34   
malaZara
Prvo sam razmisljala o chiccovim kolicim al kad sam vidjela da nije prosao na dosta testova ove god na kojim je Peg Perego prosao razocarala sam se. Iskreno kako sam vidjela u prodavnici imaju samo dva modela koja nisu nesto specijalna za moj ukus.
Maloprije sam navela, bolje kupiti jedna kvalitetna ako je covjek u mogucnosti nego promijeniti troja po 200-300 km.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1496
24.10.2011 23:52:15   
malaZara
Gledala sam i cam kolica u bbi centru, al su teza od PP, a cijena je tu negdje.

(odgovor članu malaZara)
Neposredna veza do poruke: 1497
24.10.2011 23:54:40   
selebriti

Gledala sam i cam kolica u bbi centru, al su teza od PP, a cijena je tu negdje.

Koja je cijena, jesul im iste karakteristike?

(odgovor članu malaZara)
Neposredna veza do poruke: 1498
24.10.2011 23:56:45   
malaZara
3u1, 1200 KM, jesu iste karakteristike, al platno na njima mi se cini grubo za razliku od PP.

Neposredna veza do poruke: 1499
24.10.2011 23:57:39   
selebriti
Evo ova su ekstra lagana i mogu od rođenja bebe...

http://www.camspa.it/#/en/products/cat=002/prod=937

(odgovor članu malaZara)
Neposredna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *