Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pa i mi jos samo gledamo, a buduci da mi je Bimaco u komsiluku, svake sedmice odemo da malo razgledam, ne mogu odoliti Isli smo u sve te prodavnice sto si navela, preko puta mostarke su neka kolica iz Bugarske kako nam rece prodavacica, tako da smo to prekrizili, u todoru ima dobrih stvari i raznih kolica, ali u Bimacu smo jedino vidjeli ova sto sam pomenula, i to su sad ovaj mjesec na akciji :) ali ipak cemo sacekati ...
sad mi je doktor preporucio mirovanje, pa me strah da poslije necu moci obilaziti i kupovati a u tom bas uzivam ali eto, sve za
Pa i mi jos samo gledamo, a buduci da mi je Bimaco u komsiluku, svake sedmice odemo da malo razgledam, ne mogu odoliti Isli smo u sve te prodavnice sto si navela, preko puta mostarke su neka kolica iz Bugarske kako nam rece prodavacica, tako da smo to prekrizili, u todoru ima dobrih stvari i raznih kolica, ali u Bimacu smo jedino vidjeli ova sto sam pomenula, i to su sad ovaj mjesec na akciji :) ali ipak cemo sacekati ...
sad mi je doktor preporucio mirovanje, pa me strah da poslije necu moci obilaziti i kupovati a u tom bas uzivam ali eto, sve za
ta kolica iz Bugarske su Chipolino i kolica su odlicna pogledaj opet..ja sam kupila njihova kisobran kolica koja su non stop na cesti znas i sama kakve su nam ulice i trotoari a kolica su i sad kao nova.
mi smo gledali chipolino kolica i jako su nam se svidjela. htjela sam ih naruciti iz banja luke jer su tamo mnogo jeftinija nego ovdje (bojrom firma) al smo na kraju ipak uzeli peg perego 3 u 1 jesu skuplja al su i punooo kvalitetnija... sto na kraju bar ja i gledam da je bebacu kad dodje aBd udobno.....
ima par dana vrti se na radiu reklama da je u Bimacu u Širokome Brijegu snizenje 60% na sva Graco kolica iz stare kolekcije pa isplati se otici vidjeti pozuri dok se ne rasproda, meni je sve nekako još to rano kupovati a tebi ako nije otidji mozda uloviš
Zdravo, interesuje me koja ste kupili Peg Perego kolica i jeste li zadovoljni jer i ja razmisljam o tim kolicima. Pozdrav
eh ja sam kupila peg perego i mogu ti reci da sam vise ocekivala i da nisam zadovoljna...prvo teska su ko tuc..kazu 7,5 kila a to samo konstrukcija...onaj gore dio sto se navuce za sunce isto ne valja...kako god okrenes beba je u suncu... korpa im je stvarno super i ja sam je bas iskoristila samo ju je moj maleni brzo prerastao...sjedalica je ok isto... mozda mi sve ovo ne bi smetalo da ne zivim na cetvrtom spratu i da imam lift....jer ovako uvijek zavisim od negog ugl vidjam puno boljih,ljepsih i prakticnijih kolica
Joj, joj, obisla sam cijeli grad, sve vidjela i istrazila. Koja god su mi se svidjela, preteska su pa sam odustala, a bas zam sad zapela za Peg Perego zato sto su laksta os ostalih koje sam gledala. Takodjer zivim na cetvrtom spratu bez lifta Ne znam sta vise da gledam, iskreno bitno mi je da su kolica kvalitetna i da ih mogu iskoristiti, a ne da promjenim troja za godinu dana kao sto neki rade.
Joj, joj, obisla sam cijeli grad, sve vidjela i istrazila. Koja god su mi se svidjela, preteska su pa sam odustala, a bas zam sad zapela za Peg Perego zato sto su laksta os ostalih koje sam gledala. Takodjer zivim na cetvrtom spratu bez lifta Ne znam sta vise da gledam, iskreno bitno mi je da su kolica kvalitetna i da ih mogu iskoristiti, a ne da promjenim troja za godinu dana kao sto neki rade.
selebriti u pravu si prva baby boom 16 kg teska,druga brevi b-ligh i poklonila ih jer su uzas..na kraju chippolino omnia kisobran kolica naj bolja na svijetu
Maclaren sam planirala za poslije A sad cemo vidjeti sta ce biti, ne znam vise gdje da gledam, sve sam u Sarajevu obisla sto je bilo da se obidje Kao sto sam rekla maloprije, voljela bih da su kvalitetna i da su 3u1
Graco mirage ja mislim, ekstra su ona, samo malo kabasta, ... pa ljetos kišobran BuBu, .. raspadaju se, al et vozam je dok ne propadne, ne smijem treća kupit
Maclaren sam planirala za poslije A sad cemo vidjeti sta ce biti, ne znam vise gdje da gledam, sve sam u Sarajevu obisla sto je bilo da se obidje Kao sto sam rekla maloprije, voljela bih da su kvalitetna i da su 3u1
Kažu da su poteška. I sam imala želju za njima, al nismo ih mogli tada uzeti.
Pa taj komplet kada uzimaš 3u1. Al bolje će ti odgovoriti ženice koje to imaju. Ja sam tako čula.
Gledaš da su ti lagana, lagana za rukovanje, lagana za ponijeti uz stepenice (ne da budu prekabasta pa da ih ne možeš rukama obuhvatit), ....da mogu stati u gepek, ....
Valjda ce se neko javiti ko ima Peg Perego 3u1. Kad se sklopi sportski dio izgleda kao kisobran kolica (malo veca), gepek je najmalji problem, al cetvrti sprat nije Stvarno ne znam sta da radim
Imam isti problem Ne znam vise ni ja sta bi, ni kako bi ... Zenice sa iskustvom, kakva su vam Chiccova kolica? Razmisljali smo i mi o Peg Perego, al' sve nesto kontam je li isplativo dati 1000 KM za kolica? :S Mislim, Graco je otpao def., a ako uzmemo u obzir da je njihova cijena oko 400 i nesto kaemcica, onda ova 3 u 1 i nisu skupa... Samo me interesuje koliko ce to iskoristiti Posto nam dolazi u Decembru aBd, pa dok prodje zima, pih... nema nama hodanja sigurno duzi vremenski period... Joj, bas covjek ne zna sta bi
Imam isti problem Ne znam vise ni ja sta bi, ni kako bi ... Zenice sa iskustvom, kakva su vam Chiccova kolica? Razmisljali smo i mi o Peg Perego, al' sve nesto kontam je li isplativo dati 1000 KM za kolica? :S Mislim, Graco je otpao def., a ako uzmemo u obzir da je njihova cijena oko 400 i nesto kaemcica, onda ova 3 u 1 i nisu skupa... Samo me interesuje koliko ce to iskoristiti Posto nam dolazi u Decembru aBd, pa dok prodje zima, pih... nema nama hodanja sigurno duzi vremenski period... Joj, bas covjek ne zna sta bi
HArtan definitivno to su odlicna kolica jeste da kostaju ali su kao mercedes mozes troje djece odhraniti u njima
Prvo sam razmisljala o chiccovim kolicim al kad sam vidjela da nije prosao na dosta testova ove god na kojim je Peg Perego prosao razocarala sam se. Iskreno kako sam vidjela u prodavnici imaju samo dva modela koja nisu nesto specijalna za moj ukus. Maloprije sam navela, bolje kupiti jedna kvalitetna ako je covjek u mogucnosti nego promijeniti troja po 200-300 km.