Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I ja sam do trudnoce kupovala svasta u TL, imaju one preslatke majicice i potkosulje , sada ne mogu zbog (.)(.) nikako to na sebe na gurati, ali zato imam tonu obuce 36/37 it TL . A najdraze mi se prije bilo zavaliti u djecije odjeljenje u H&M kad sam vani, sve predobre stvari i bolje nego na onim odjeljenjima za "velike", a jos i jeftinije
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Leena đe me nađe ja kad sam bila u norveskoj svasta sebi nakupovala na djecijem al znas kako imaju one etikete da djeca mogu napisati ime,prezime i adresu meni su sestra i kuma u svakoj jakni uredno zapisale podatke
Leena đe me nađe ja kad sam bila u norveskoj svasta sebi nakupovala na djecijem al znas kako imaju one etikete da djeca mogu napisati ime,prezime i adresu meni su sestra i kuma u svakoj jakni uredno zapisale podatke
da te ko ne ukrade
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Ola zene. Kod mene sinoc party do 2 ujutro s djecom ma ludnica prepali se maski za Haloween ili ti halovinje tako moja mama zove , a ko zna mozda su cekali nocni namaz kazem ja muzu . Uglavnom danas sam izgledala kao da me neko pomokrio s kruske a i sveki mi je to napomenula ponekad me klinci iscrpe pa se osjecam bas bedasto kaj neka bakica od 95 godina . Pusa vam svima hvala sto mislite na mene teski su mi ovi praznici jako ali kao sto vidite nisam imala puno vremena plakati djeca su me dobro zabavila.
Ola zene. Kod mene sinoc party do 2 ujutro s djecom ma ludnica prepali se maski za Haloween ili ti halovinje tako moja mama zove , a ko zna mozda su cekali nocni namaz kazem ja muzu . Uglavnom danas sam izgledala kao da me neko pomokrio s kruske a i sveki mi je to napomenula ponekad me klinci iscrpe pa se osjecam bas bedasto kaj neka bakica od 95 godina . Pusa vam svima hvala sto mislite na mene teski su mi ovi praznici jako ali kao sto vidite nisam imala puno vremena plakati djeca su me dobro zabavila.
legendo imam osjecaj da nisi tako ''vesela'' da bi te satrala ta Čemerika
e kod nas za 25 km ne mozes kupiti nista ovako lijepo
to je veoma niska cijena za name it ali ponekad izletesa finim stvarcicama povoljno,nedavnosu bile plisane crvena,ljubicasta i crna ,meni oke stale ... Al uvijek ima snizenja kod njih
Marine te haljinice su preslatke stvarno. Ovdje ima childrens place i za curice imaju mrak stvarcica ja se uvijek izgubim razgledajuci i svi gledaju u mene jer imam dva djecaka . Noa suti ti si slank i samo izazivas , i Cemerika ima svojih cari pogotovo kad nestane struje .
cura se vratila u vrtić a ja da iskoristim još ova 2 dana što su mi ostala do povratka na posao. imam 1000 stvai za završiti. nemate pojma kako mi je mrsko u četvrtak na posao
nije imala reakciju na vakcinu. danas je 6. dan kako je primila pa sam zamolila i vaspitačice da je malo prate. nadam se neće ni biti reakcije.
Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!
kod nas sve isto..nosici pomalo cure, nema temperature hB ni drugih simptoma.
a ja kao tuberan kakav kasljem, ruzno bas...ne znam sta je ovo vise.
a vani bljak, pa sam i ja bljak...
Iman duso nisam uspjela da ti kazem da mi je jako zao....ja te jako dobro razumijem, meni je mama umrla prije 4 godine i covjek uvijek misli da ce biti lakse ali taj gubitak niko u zivotu ne moze da ti nadoknadi jedina utjeha ti je da imas svoju curicu, ona neka ti bude najveca sreca kao sto i jeste
tekja sta si ovo djetetu na glavu stavila...ne da se nama da se vidimo nikako kad smo hafife prave