|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  216 217 [218] 219 220   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
7.11.2011 11:33:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: noa

jao vi odoste u setnjuuser posted image kod nas kisa i bas bljak vrijemeuser posted image
i kod nas je bljak vrijeme...sa kisomuser posted image

kiša...meni s ene ide nigdje...user posted image
ja sam baš htjela da šetamo čaršijom i uživamo malo...a ovo me vrijeme totalno predomisliuser posted image
ma hajde bogati...jeste slatke...ali niste od secera...necete se istopitiuser posted image ...ja odoh...ne mogu da sjedim...u igraonu mi se danas ne ide...a ovaj ce poludditi u kuci citav dan

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 5426
7.11.2011 11:38:29   
Mya_81 RR
I kod nas kiša. Ali neka je, baš sam lijena za izlazak...

Moram pohvaliti svoje dijete koje je za doručak pojelo 3 jajeta i malo poslije toga 2 montea. Ne znam šta joj je, inače nije takva user posted image Ja joj napravila jedno jaje jer joj zna i ostati, kad ona traži još, ja naravno napravila opet jedno i kad nisam pala u nesvijest kad je tražila i treće user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5427
7.11.2011 11:41:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

I kod nas kiša. Ali neka je, baš sam lijena za izlazak...

Moram pohvaliti svoje dijete koje je za doručak pojelo 3 jajeta i malo poslije toga 2 montea. Ne znam šta joj je, inače nije takva user posted image Ja joj napravila jedno jaje jer joj zna i ostati, kad ona traži još, ja naravno napravila opet jedno i kad nisam pala u nesvijest kad je tražila i treće user posted image

user posted image user posted image user posted image da prostis moja Noa bi pojela tablu jajauser posted image user posted image to je jedino sto bi stalno jelauser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 5428
7.11.2011 11:42:19   
Anoniman

jao vi odoste u setnjuuser posted image kod nas kisa i bas bljak vrijemeuser posted image

ja sam baš htjela da šetamo čaršijom i uživamo malo...a ovo me vrijeme totalno predomisliuser posted image
ma hajde bogati...jeste slatke...ali niste od secera...necete se istopitiuser posted image ...ja odoh...ne mogu da sjedim...u igraonu mi se danas ne ide...a ovaj ce poludditi u kuci citav dan

napravi kuglanu ,plasticne flase manje i jednu loptu i  eto igre

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5429
7.11.2011 11:45:40   
Anoniman
Ja sinoc listala neki e casopis kako  zabaviti dijete u zimslim danimaima finih ideja,,,ta kuglana nije losa

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5430
7.11.2011 11:49:29   
Anoniman
pozdravljamo vas idemo malo vanka da se istrcimo i izgladnimo..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5431
7.11.2011 12:02:52   
Anoniman
dan zene
mi skoro usli u kucu kisa nas potjerala a i  ladno je .
A gleda crtic , Mya Anel moze pojest jedno jaje nekad i dvoje mada dam jedno jer je tesko jaje pa jedno dam vecinom .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5432
7.11.2011 12:04:16   
R&T@
Nas tri odosmo malo u krevet...

Na ulazna vrata cemo staviti ceduljicu: "Drage bajramdžije, bujrum...domacini su u spavacoj, hrana u kuhinji, sto u dnevnoj...Posluzite se...Pridruzit cemo vam se oko 15 sati"user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5433
7.11.2011 12:06:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

napravi kuglanu ,plasticne flase manje i jednu loptu i  eto igre
mi imamo prave plasticne , kugle i lopta ima se uzeti nije skupo al nama stoji u ladici kupi prasinuuser posted image nije zainteresovan Najvise voli da se igra sa muzem kad dodje s posla viona .-aviona papirnihuser posted image

Kad smo vani bili, i sad neko zapalio nesto dimi se anel ce didi mama goji ata i pokazuje rukama kako mama pusi garu , vice goji gaja fuj kaka midiuser posted image
Ugleda ptice , pa ce didi sav radostan eno cica pajalica -ptica spavalica iz crtica pokojouser posted image cudo ne zapamtio kad bezbroj puta pogleda jedno te isto.

Kad ga presvlacim jednom mu se cuna bila digla, i ja mu rekla a on ce kad god mu skidam pempu vice didi mama toji nuna goje i smije se-stoji cuna gore user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5434
7.11.2011 18:00:03   
Anoniman
Vecer!
Evo tek ustale, ja malo manje kunjala a A standardno 3 sata, ne ureklo seuser posted image
samo da vam prijavim da je dadadin A pravi dzentlmen, Ajnu je bas pazio, drzao za ruke i njezno zagrliouser posted image , a djecacima je pokazao ko je muskouser posted image user posted image

< Poruku je uredio sahara -- 7.11.2011 18:01:41 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5435
7.11.2011 18:49:54   
Anoniman
St
IZVORNA PORUKA: sahara

Vecer!
Evo tek ustale, ja malo manje kunjala a A standardno 3 sata, ne ureklo seuser posted image
samo da vam prijavim da je dadadin A pravi dzentlmen, Ajnu je bas pazio, drzao za ruke i njezno zagrliouser posted image , a djecacima je pokazao ko je muskouser posted image user posted image
o je teta sahara finauser posted image user posted image user posted image

Ja samo mogu reci da sam ljubomorna na tebe...A. je dijete za pozelitiuser posted image (kuc...kuc...se kaze...jel deuser posted image ) od kako saam dosla mami pricam o A.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5436
7.11.2011 18:51:33   
koka i po
pozdrav domovini user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5437
7.11.2011 19:18:45   
Anoniman
pozdravcek kokiuser posted image
dadada, mogu mislit tebe kad si pocela hvaliti A, ma daj bona, divan je, samo sto je muskouser posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 5438
7.11.2011 19:56:51   
ladyblue RR
pozdrav i od ove mahmurne mame....joj cijeli dan se za život borim...

mala već spava a ne vjerujem da ću ja biti još dugo budna. danas sam nešto malo uspjela odspavati ali sve je to slabo nakon onakve noći.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5439
7.11.2011 21:16:07   
Anoniman
evo name it ima ponude haljinica

http://dk.bestseller.com/name-it/inspiration/all/emina-dress/ni-inspiration-all-emina_dress,da_DK,sc.html

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 5440
   [Obrisana poruka]
7.11.2011 22:26:55   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5441
7.11.2011 22:31:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Iman83

Ja samo da vam mahnem....

Nekakva sam nedorečena...user posted image

Još na to sve Iman sutra kreće u vrtić user posted image

Bice curica abd dobro ,par dana i naviknut ce se na drugare,a ti   ne brini znam daje teko i ja sve odgadjam user posted image  a opet mi zao ipak vec  mureba drustvo ,voli djecu....
user posted image user posted image Od mene i adija zagrljaji,mada bion poslao i pusu

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 5442
7.11.2011 22:32:23   
hatepsut

user posted image Samo da znas da mislim na tebe i ne samo ja nego i jos mnogo forumasica...neka ti Allah dz.s. podari sabur...a tvojoj mami lijepi dzennet !Princezi zelim sretano u vrticu,bez suzica !

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5443
7.11.2011 22:34:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: hatepsut

user posted image Samo da znas da mislim na tebe i ne samo ja nego i jos mnogo forumasica...neka ti Allah dz.s. podari sabur...a tvojoj mami lijepi dzennet !Princezi zelim sretano u vrticu,bez suzica !

istinauser posted image

(odgovor članu hatepsut)
  Neposredna veza do poruke: 5444
7.11.2011 22:52:16   
Anoniman

http://dk.bestseller.com/name-it/inspiration/all/emina-dress/ni-inspiration-all-emina_dress,da_DK,sc.html

joj zelimo crvenuuser posted image jel ovo samo 100 krunauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5445
7.11.2011 22:54:24   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: hatepsut

istinauser posted image

potpisujem i stalno mi u mislima ona tvoja porukauser posted image zaista nitko ne zna kad je taj ''poslijednji put''user posted image
saljem ti milionuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5446
7.11.2011 22:55:17   
bananica

joj zelimo crvenuuser posted image jel ovo samo 100 krunauser posted image

ja bih ljubicastuuuuu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5447
7.11.2011 23:07:21   
Anoniman
user posted image user posted image mi imamo slicnu ljubicastu..nego ja bi i sebi crvenu meni moze ovaj najveci djeciji brojuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 5448
7.11.2011 23:08:43   
bananica

user posted image user posted image mi imamo slicnu ljubicastu..nego ja bi i sebi crvenu meni moze ovaj najveci djeciji brojuser posted image user posted image user posted image

stvarno blago se tebi, sad sam ljubomornauser posted image user posted image hocu i ja ljubicastuuuuuser posted image , mogla bih je malo prosiritiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5449
7.11.2011 23:12:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bananica

stvarno blago se tebi, sad sam ljubomornauser posted image user posted image hocu i ja ljubicastuuuuuser posted image , mogla bih je malo prosiritiuser posted image

mm bude stid kad se ja uvalim u haljinice u TLuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 5450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  216 217 [218] 219 220   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  216 217 [218] 219 220   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *