Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo ja nakon 7 dana ko da mi je prvi dan Ja sam poslije porodiljnog jeeeeeeeedva cekala posao i razgovor koji nema veze sa pelenama, guzama, kakama, puzanjem, hodanjem, zubicima
Ja sam morala na posao odmah, kada je Esma napunila 40 dana, tako da su meni upravo ovi razgovori najvise falili
samo za marijannu jedan veliki zagrljaj podrske, bas mi je zao draga moja
sta je sa marijanom?
Izgubila bebu
Aaaaaaaaaaaaaaa pa ne znam.... Boze dragi.... Bas mi je zao Hebem ti nista lijepo cuti!!!!
ja isto vidjeh maloprije na temi sta poslije spontanog, a ovo je vrijeme bas ludo, svakako malo lijepog oko nas...da nije ove djece prosto covjek ne bi znao da postoji ista lijepo....
sta je ovo od jutros kako sam na rr sve neke tuzne vijesti marijana iman
teacher lana je bila ko med, haljinica je za deset
e sad posto me ije bilo do petka Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave mi smo malo hodale, malo bile kod kuce a ja sam juce cak uspjesno i pala, isli na mezar i okliznem se i trosnem, a inace sam ovih dana u raspolozenju tako da od jutros citam neke tuzne vijesti na poslu i samo placem, mislice ljudi da nisam dobra
pozzzzzzz
dan i mi da cestitamo Bajram svima koji slave iman marijana stvarno mi je zao ,saljemo vam zagrljaje i mi smo bolesni,kaslje pravo i ima zelene slinice pa danas cemo doktoru,usput i zeljezo da provjerimo puse svima
samo za marijannu jedan veliki zagrljaj podrske, bas mi je zao draga moja
sta je sa marijanom?
Izgubila bebu
Uh izađoh malo i ova me vijest dočeka
marijana mila
Mi bili malo u parku...V. mi jutros nije htio doruckovati samo popio mlijeko i evo sad je kao nikad pojeo dvije velike banane, vocni jogurt i nekoliko petit beurre keksica, a ja sve necu da ga prejedem pred spavanje
a za to obavezno vracanje na posao prije nego dijete napuni godinu dana, nemam komentar...krajnje nehumano
glava mi puce
tekja a ovo za povratak na posao, nasi poslodavci se prave jaki zato sto vecina ne zna kakva su mu prava i ne koristi ono sto bi mogao a vjeruj da su radnicka prava puno veca nego sto mi mislimo.
Evo ja nakon 7 dana ko da mi je prvi dan Ja sam poslije porodiljnog jeeeeeeeedva cekala posao i razgovor koji nema veze sa pelenama, guzama, kakama, puzanjem, hodanjem, zubicima
Ah, kako je ovo poznato! Žudila sam za pričom o nečem drugom!
joj, ni meni se nije išlo na posao kada mi je isticao porodiljski dopust, ali čim sam krenula, Bože oprosti mi, ali odmorim se na poslu od djeteta savršeno bi bilo da inače žene rade, ali pola radnog vremena...uzimajući u obzir šta sve ostatak dana moraju još da obave kući i oko djeteta, taman da ga zaokruže na 8 sati dnevno! ovako, polomismo se! ko je izmislio ravnopravnost crko!
Ja jutros vodila Anu na kontrolu i djetetu nakon sedam penicilina i pet dana pancefa i dalje upaljene usi, nasa pedijatrica ne bi vise antibiotika ukljucivala, a ni ja, jos dva dana pancef i onda da nastavimo samo sa flonidanom da vidimo hoce li se primiriti nekih desetak dana. Dijete mi se prvi put vozilo u tramvaju i autobudu i blago receno odusevljena je bila, nece da izadje, place . Cijelo vrijeme govori brm, brm, crkla sam joj od smijeha
Nadam se da su sva djecica dobro, mame takodje... Ljubimo vas
a za to obavezno vracanje na posao prije nego dijete napuni godinu dana, nemam komentar...krajnje nehumano
e moja ti, kakve je srećem u branši žene, nisu ni poslodavci tako strašni koliko samo ima žena koje samoinicijativno odlučuju da se vrate na posao i to prije nego im dijete napuni 6 mjeseci. znam jedan slučaj gdje se vratila nakon mjeseci pol a njena firma i nije morala, vec eto, karijera! ok, razumijem teska su vremena, ljudima treba lova, ali ovi primjeri što ja lično poznajem, njima treba lova ne za normalan život, već što se naviklo na luksuz...to ne opravdavam nikako i jako osuđujem.