|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  220 221 [222] 223 224   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
8.11.2011 13:50:16   
koka i po
moja uheta zasad dobrouser posted image
hajduci hajducki...dodju mi trenutci kad bi ih razbila...al mi zao razbice ih zivot ionako.
otpusem i nastavim dalje.
a tvoja pilad?
citam Anuska po lopovlucima u rangu sa mojim Suser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5526
8.11.2011 13:51:34   
selebriti
IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

Evo ja nakon 7 dana user posted image ko da mi je prvi dan user posted image
Ja sam poslije porodiljnog jeeeeeeeedva cekala posao i razgovor koji nema veze sa pelenama, guzama, kakama, puzanjem, hodanjem, zubicima user posted image user posted image user posted image

Ah, kako je ovo poznato! Žudila sam za pričom o nečem drugom!

joj, ni meni se nije išlo na posao kada mi je isticao porodiljski dopust, ali čim sam krenula, Bože oprosti mi, ali odmorim se na poslu od djeteta user posted image user posted image savršeno bi bilo da inače žene rade, ali pola radnog vremena...uzimajući u obzir šta sve ostatak dana moraju još da obave kući i oko djeteta, taman da ga zaokruže na 8 sati dnevno! ovako, polomismo se! ko je izmislio ravnopravnost crko! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Poruku je uredio selebriti -- 8.11.2011 13:52:37 >

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 5527
8.11.2011 14:05:50   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: tekja

a za to obavezno vracanje na posao prije nego dijete napuni godinu dana, nemam komentar...krajnje nehumanouser posted image user posted image

e moja ti, kakve je srećem u branši žene, nisu ni poslodavci tako strašni koliko samo ima žena  koje samoinicijativno odlučuju da se vrate na posao i to prije nego im dijete napuni 6 mjeseci. znam jedan slučaj gdje se vratila nakon mjeseci pol a njena firma i nije morala, vec eto, karijera! user posted image user posted image ok, razumijem teska su vremena, ljudima treba lova, ali ovi primjeri što ja lično poznajem, njima treba lova ne za normalan život, već što se naviklo na luksuz...to ne opravdavam nikako i jako osuđujem.

ovo potpisujem potpuno, a ono za pola radnog vremena odmah bi se prijavila, to je idealno, ali mi nikako nesto normalno sa zapada da prihvatimo samo budalastine.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 5528
8.11.2011 14:06:36   
rose
IZVORNA PORUKA: selebriti

Ja sam poslije porodiljnog jeeeeeeeedva cekala posao i razgovor koji nema veze sa pelenama, guzama, kakama, puzanjem, hodanjem, zubicima user posted image user posted image user posted image

joj, ni meni se nije išlo na posao kada mi je isticao porodiljski dopust, ali čim sam krenula, Bože oprosti mi, ali odmorim se na poslu od djeteta user posted image user posted image savršeno bi bilo da inače žene rade, ali pola radnog vremena...uzimajući u obzir šta sve ostatak dana moraju još da obave kući i oko djeteta, taman da ga zaokruže na 8 sati dnevno! ovako, polomismo se! ko je izmislio ravnopravnost crko! user posted image user posted image

user posted image

ravnopravnost je dobra samo musku djecu treba odgajati da kucni poslovi i briga o djeci nisu iskljucivo zenski poslovi user posted image user posted image

< Poruku je uredio rose -- 8.11.2011 14:09:36 >

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 5529
8.11.2011 14:08:14   
Malenaoduvijek
jelena
moj Igor prvi put kada je usao u tramvaj prepao se i nije htio da me pusti,a sada je vec glavni,gleda kroz prozor i samo meni pokazuje sta vidi i odusevljava se.user posted image

kad cete vi moci na OP krajnika konacno da se rijesite tih uhica user posted image user posted image

i samo moram da ti kazem da tvoje malo dijete pravo lici na moje veliko kad je bio bebce user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 8.11.2011 14:09:14 >

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 5530
8.11.2011 14:10:23   
salmy
Samo da pozdravimo rajuuser posted image user posted image
Momak je u vrticu,plakao je grozno,sve vice:Nece aHan u vitic....user posted image

Poslije se smirio i kazu teta da se igra,da su spavali i jeo je

A mama pije kaficu i sprema se za posaouser posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 5531
8.11.2011 14:14:11   
pocahontas
odosmo mi OT ali eto..morali smo dotaći i te teme...kod mene m kuha i to odlično, mada ljuti se što se ja malo više tome ne posvetim...mene hoće kod hodže da odvede da mi skine sihre jer svaki put mi se neko čudo dogodi kada priđem šporetu user posted image šalim se..nisam tako loša, ali bolji je on! user posted image
zato ja sve ostalo obavljam ko s pjesmom user posted image user posted image
apropo ovoga, ima jedna anegdota, ali neću o tome..možda nekad na temi provale muževa user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 8.11.2011 14:15:48 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 5532
8.11.2011 14:15:01   
selebriti
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: selebriti

user posted image

ravnopravnost je dobra samo musku djecu treba odgajati da kucni poslovi i briga o djeci nisu iskljucivo zenski poslovi user posted image user posted image

Da, da, da, ...

Znači majke koje imate dječake, fino ih naučite. user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 5533
8.11.2011 14:16:14   
Anoniman
Selmy znaci drug krenuo u vrtic user posted image user posted image user posted image , nama rekli niposto jos  7-10 dana minimalno, pa onda kontrola kod ORL pa ce onda vidjeti da li da krene ili ne.

Mala to su nasi plavusani, samo nek bude na L i po ponasanju ja cu biti prezadovoljna, samo da ne povuce na seku i Igora user posted image , mada mogu reci da se Ana popravlja kad brata nema tu, cim je tu Luka, a ja sama sa njima onda krece borba za paznjom, a inace odlicna je, danas smo se vozali autobusom, pa tramvajem, pa smo setali bas dosta, pravo me slusala, ruku mi dala i ne pusta, ja ne mogu da vjerujem. Samo evo sada npr i ako je u pola osam ustala, bila dugo vani, izmorila se nece jos da spava. Sto se tice OP krajnika nista prije 14kg i dvije godine, a posto je opet smrsala u ovih par dana dok je bolesna bila ukljucila sam joj danas B complex pa ne bi li joj se apetit popravio, jer mi slabo skroz jede i samo mrsa.

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 5534
8.11.2011 14:17:07   
koka i po
poky ...suti ,uzivaj i pravi se "nepismenom"user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 5535
8.11.2011 14:18:00   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Selmy znaci drug krenuo u vrtic user posted image user posted image user posted image , nama rekli niposto jos  7-10 dana minimalno, pa onda kontrola kod ORL pa ce onda vidjeti da li da krene ili ne.

Mala to su nasi plavusani, samo nek bude na L i po ponasanju ja cu biti prezadovoljna, samo da ne povuce na seku i Igora user posted image , mada mogu reci da se Ana popravlja kad brata nema tu, cim je tu Luka, a ja sama sa njima onda krece borba za paznjom, a inace odlicna je, danas smo se vozali autobusom, pa tramvajem, pa smo setali bas dosta, pravo me slusala, ruku mi dala i ne pusta, ja ne mogu da vjerujem. Samo evo sada npr i ako je u pola osam ustala, bila dugo vani, izmorila se nece jos da spava. Sto se tice OP krajnika nista prije 14kg i dvije godine, a posto je opet smrsala u ovih par dana dok je bolesna bila ukljucila sam joj danas B complex pa ne bi li joj se apetit popravio, jer mi slabo skroz jede i samo mrsa.

kod nas otavara apetit jedino i isključivo Natura Mix! ali nevjerovatno koliko dijete jede...doduše, ovaj moj koliko god da pojede ne prima mu se, ali šta sad..bitno je da jede!

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5536
8.11.2011 14:20:25   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: koka i po

ma jašta..ja smo kažem, ma ja bih kuhala, ali što da ti se petljam kada ti to tako odlično, savršeno radiš...nema mi smisla user posted image ....

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 5537
8.11.2011 14:21:33   
koka i po
pametna cura user posted image

Neposredna veza do poruke: 5538
8.11.2011 14:33:50   
Anoniman
Pocahontas pije ona meni imunoglukan koji ocigledno i ne pomaze dok je bolesna ovako, ali ne smijem ga prekinuti, tako su mi bar rekli, tako od nature mix nista sad za sad.

Koko Anuska evo skace po kuci, a Luka zaspao. Kad spavaju u razlicito vrijeme i ne srecu se u budnom stanju dobri su, je li Luka budan Ana histerise, onda i on pocne da place tad je veselouser posted image

Neposredna veza do poruke: 5539
8.11.2011 14:37:29   
koka i po

Pocahontas pije ona meni imunoglukan koji ocigledno i ne pomaze dok je bolesna ovako, ali ne smijem ga prekinuti, tako su mi bar rekli, tako od nature mix nista sad za sad.

Koko Anuska evo skace po kuci, a Luka zaspao. Kad spavaju u razlicito vrijeme i ne srecu se u budnom stanju dobri su, je li Luka budan Ana histerise, onda i on pocne da place tad je veselouser posted image

standardno user posted image
moji se svadjaju oko kompjutera,plejstejsna, oko toga cija je mati i sl user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5540
8.11.2011 15:00:12   
Malenaoduvijek
ja sam definitivno skontala da mom Luki ne treba nista za apetit, on kad hoce da jede, on jede a kada nece nema sanse da ce ista u usta staviti.

danas je pojeo supu od prase i krompira i jos mu zumance kuhano umijesala...ja to ni naopako ne bih pojela, a on u slast ali zato mali nece da primirise necemu takvom.do juce jeo sve sada neceeee user posted image

Neposredna veza do poruke: 5541
8.11.2011 16:40:08   
rose

IZVORNA PORUKA: koka i po

ma jašta..ja smo kažem, ma ja bih kuhala, ali što da ti se petljam kada ti to tako odlično, savršeno radiš...nema mi smisla user posted image ....

mm kuha bolje od mene, dijete cuva svaki dan od 9.30 do 16.00 dok sam ja na poslu a on ide na posao kad ka dodjem kuci i kucu cistimo zajedno...elem moja sveki uradila dobar posao user posted image

Neposredna veza do poruke: 5542
8.11.2011 16:53:10   
nanika
Rose bas je lijepo kada se tako dogovorite i fino funkcioniseteuser posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 5543
8.11.2011 17:15:26   
Amani12
Helou zene user posted image
Ja ispratila moje drage goste koje je moje drago dijete uredno prespavalo.user posted image
Sad cu laganini da pripremam vecericu i pomalo citam novu knjigu,
Vec sam se navukla...

Kad smo kod kuhanja,i ja sma od onih ciji muzevi mnogo bolje kuhaju
i kad god ima slobodnog vremena uzivamo u njegovim delicijama.
Nadam se da ce nas sin biti na mm.user posted image

Svima user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 5544
8.11.2011 17:15:47   
rose
do 18.00 user posted image ispravka user posted image

< Poruku je uredio rose -- 8.11.2011 17:17:22 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 5545
8.11.2011 17:56:02   
ladyblue RR

nek' si se i ti pocela dovlaciti na ovu temuuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 5546
8.11.2011 17:58:41   
Anoniman
rose tek sad vidjeh potpis tvoja malena rodjena kad je mm isti datum slave rodjendaneuser posted image  user posted image
amancek user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 5547
8.11.2011 18:04:08   
teacher75

moja lana pije imunoglukan od upale pluca i ne mogu da vjerujem koliko dijete jede, e sad jel to zbog njega ili nadoknadjuje ono sto nije jela dok je imala upalu pluca al evo npr sta je sve juce pojela: za dorucak griz i par mandarina, za rucak kuhano povrce (punu zdjelu)kuhano na teletioni od koljenice, znaci bilo je i masnoce i mesa, zatim dvije fasirane snicle, 3-4 reda burek pite!!! i ne mogu se sjetiti sta je jos usput jela, nije ni stigla vecerati al mislim da bi bilo previse. inace u toku dana pojede fino dorucak (u zadnje vrijeme izvodi sa jajima, nece ih, ali joj nadrobim hjljeba u mlijeka u koji istopim i malu putera pa dodam jaje i jos malo umutim dok se grije i dodam mladog sira i to sve fino pojede. pa onda jeded manddarine uglavnom i jabuku, banane joj dosadile pa ih ne pojede puno. pojede jos tokom dana 2-3 kifle ili malo hljeba. za rucak punu zdjelu pilece ili telece supe, pa onda nesto od povrca (grah ili neki mix sa mesom i krompirom i raznim povrcem ili s rizom). nikad nije ovoliko jela, samo govorim mashallah, mislim da je sada cak i deblja nego prije bolestiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5548
8.11.2011 18:20:08   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

nek' si se i ti pocela dovlaciti na ovu temuuser posted image

hehe...sta cu, bliza mi generacijski user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 5549
8.11.2011 18:23:23   
vila_7
samo da vas pozdravim i virtualno iscmacem sve bebice i djecicu! user posted image

Vidim rose blizi se prvi veliki rodjendan! Jel buce pocela hodati? user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 5550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  220 221 [222] 223 224   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  220 221 [222] 223 224   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *