Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
moja uheta zasad dobro hajduci hajducki...dodju mi trenutci kad bi ih razbila...al mi zao razbice ih zivot ionako. otpusem i nastavim dalje. a tvoja pilad? citam Anuska po lopovlucima u rangu sa mojim S
Ah, kako je ovo poznato! Žudila sam za pričom o nečem drugom!
joj, ni meni se nije išlo na posao kada mi je isticao porodiljski dopust, ali čim sam krenula, Bože oprosti mi, ali odmorim se na poslu od djeteta savršeno bi bilo da inače žene rade, ali pola radnog vremena...uzimajući u obzir šta sve ostatak dana moraju još da obave kući i oko djeteta, taman da ga zaokruže na 8 sati dnevno! ovako, polomismo se! ko je izmislio ravnopravnost crko!
< Poruku je uredio selebriti -- 8.11.2011 13:52:37 >
a za to obavezno vracanje na posao prije nego dijete napuni godinu dana, nemam komentar...krajnje nehumano
e moja ti, kakve je srećem u branši žene, nisu ni poslodavci tako strašni koliko samo ima žena koje samoinicijativno odlučuju da se vrate na posao i to prije nego im dijete napuni 6 mjeseci. znam jedan slučaj gdje se vratila nakon mjeseci pol a njena firma i nije morala, vec eto, karijera! ok, razumijem teska su vremena, ljudima treba lova, ali ovi primjeri što ja lično poznajem, njima treba lova ne za normalan život, već što se naviklo na luksuz...to ne opravdavam nikako i jako osuđujem.
ovo potpisujem potpuno, a ono za pola radnog vremena odmah bi se prijavila, to je idealno, ali mi nikako nesto normalno sa zapada da prihvatimo samo budalastine.
Evo ja nakon 7 dana ko da mi je prvi dan Ja sam poslije porodiljnog jeeeeeeeedva cekala posao i razgovor koji nema veze sa pelenama, guzama, kakama, puzanjem, hodanjem, zubicima
joj, ni meni se nije išlo na posao kada mi je isticao porodiljski dopust, ali čim sam krenula, Bože oprosti mi, ali odmorim se na poslu od djeteta savršeno bi bilo da inače žene rade, ali pola radnog vremena...uzimajući u obzir šta sve ostatak dana moraju još da obave kući i oko djeteta, taman da ga zaokruže na 8 sati dnevno! ovako, polomismo se! ko je izmislio ravnopravnost crko!
ravnopravnost je dobra samo musku djecu treba odgajati da kucni poslovi i briga o djeci nisu iskljucivo zenski poslovi
< Poruku je uredio rose -- 8.11.2011 14:09:36 >
i samo moram da ti kazem da tvoje malo dijete pravo lici na moje veliko kad je bio bebce
< Poruku je uredio MALA1994 -- 8.11.2011 14:09:14 >
odosmo mi OT ali eto..morali smo dotaći i te teme...kod mene m kuha i to odlično, mada ljuti se što se ja malo više tome ne posvetim...mene hoće kod hodže da odvede da mi skine sihre jer svaki put mi se neko čudo dogodi kada priđem šporetu šalim se..nisam tako loša, ali bolji je on! zato ja sve ostalo obavljam ko s pjesmom apropo ovoga, ima jedna anegdota, ali neću o tome..možda nekad na temi provale muževa
< Poruku je uredio pocahontas -- 8.11.2011 14:15:48 >
Evo ja nakon 7 dana ko da mi je prvi dan Ja sam poslije porodiljnog jeeeeeeeedva cekala posao i razgovor koji nema veze sa pelenama, guzama, kakama, puzanjem, hodanjem, zubicima
ravnopravnost je dobra samo musku djecu treba odgajati da kucni poslovi i briga o djeci nisu iskljucivo zenski poslovi
Selmy znaci drug krenuo u vrtic , nama rekli niposto jos 7-10 dana minimalno, pa onda kontrola kod ORL pa ce onda vidjeti da li da krene ili ne.
Mala to su nasi plavusani, samo nek bude na L i po ponasanju ja cu biti prezadovoljna, samo da ne povuce na seku i Igora , mada mogu reci da se Ana popravlja kad brata nema tu, cim je tu Luka, a ja sama sa njima onda krece borba za paznjom, a inace odlicna je, danas smo se vozali autobusom, pa tramvajem, pa smo setali bas dosta, pravo me slusala, ruku mi dala i ne pusta, ja ne mogu da vjerujem. Samo evo sada npr i ako je u pola osam ustala, bila dugo vani, izmorila se nece jos da spava. Sto se tice OP krajnika nista prije 14kg i dvije godine, a posto je opet smrsala u ovih par dana dok je bolesna bila ukljucila sam joj danas B complex pa ne bi li joj se apetit popravio, jer mi slabo skroz jede i samo mrsa.
Selmy znaci drug krenuo u vrtic , nama rekli niposto jos 7-10 dana minimalno, pa onda kontrola kod ORL pa ce onda vidjeti da li da krene ili ne.
Mala to su nasi plavusani, samo nek bude na L i po ponasanju ja cu biti prezadovoljna, samo da ne povuce na seku i Igora , mada mogu reci da se Ana popravlja kad brata nema tu, cim je tu Luka, a ja sama sa njima onda krece borba za paznjom, a inace odlicna je, danas smo se vozali autobusom, pa tramvajem, pa smo setali bas dosta, pravo me slusala, ruku mi dala i ne pusta, ja ne mogu da vjerujem. Samo evo sada npr i ako je u pola osam ustala, bila dugo vani, izmorila se nece jos da spava. Sto se tice OP krajnika nista prije 14kg i dvije godine, a posto je opet smrsala u ovih par dana dok je bolesna bila ukljucila sam joj danas B complex pa ne bi li joj se apetit popravio, jer mi slabo skroz jede i samo mrsa.
kod nas otavara apetit jedino i isključivo Natura Mix! ali nevjerovatno koliko dijete jede...doduše, ovaj moj koliko god da pojede ne prima mu se, ali šta sad..bitno je da jede!
Pocahontas pije ona meni imunoglukan koji ocigledno i ne pomaze dok je bolesna ovako, ali ne smijem ga prekinuti, tako su mi bar rekli, tako od nature mix nista sad za sad.
Koko Anuska evo skace po kuci, a Luka zaspao. Kad spavaju u razlicito vrijeme i ne srecu se u budnom stanju dobri su, je li Luka budan Ana histerise, onda i on pocne da place tad je veselo
Pocahontas pije ona meni imunoglukan koji ocigledno i ne pomaze dok je bolesna ovako, ali ne smijem ga prekinuti, tako su mi bar rekli, tako od nature mix nista sad za sad.
Koko Anuska evo skace po kuci, a Luka zaspao. Kad spavaju u razlicito vrijeme i ne srecu se u budnom stanju dobri su, je li Luka budan Ana histerise, onda i on pocne da place tad je veselo
standardno moji se svadjaju oko kompjutera,plejstejsna, oko toga cija je mati i sl
danas je pojeo supu od prase i krompira i jos mu zumance kuhano umijesala...ja to ni naopako ne bih pojela, a on u slast ali zato mali nece da primirise necemu takvom.do juce jeo sve sada neceeee
ma jašta..ja smo kažem, ma ja bih kuhala, ali što da ti se petljam kada ti to tako odlično, savršeno radiš...nema mi smisla ....
mm kuha bolje od mene, dijete cuva svaki dan od 9.30 do 16.00 dok sam ja na poslu a on ide na posao kad ka dodjem kuci i kucu cistimo zajedno...elem moja sveki uradila dobar posao
Svima
moja lana pije imunoglukan od upale pluca i ne mogu da vjerujem koliko dijete jede, e sad jel to zbog njega ili nadoknadjuje ono sto nije jela dok je imala upalu pluca al evo npr sta je sve juce pojela: za dorucak griz i par mandarina, za rucak kuhano povrce (punu zdjelu)kuhano na teletioni od koljenice, znaci bilo je i masnoce i mesa, zatim dvije fasirane snicle, 3-4 reda burek pite!!! i ne mogu se sjetiti sta je jos usput jela, nije ni stigla vecerati al mislim da bi bilo previse. inace u toku dana pojede fino dorucak (u zadnje vrijeme izvodi sa jajima, nece ih, ali joj nadrobim hjljeba u mlijeka u koji istopim i malu putera pa dodam jaje i jos malo umutim dok se grije i dodam mladog sira i to sve fino pojede. pa onda jeded manddarine uglavnom i jabuku, banane joj dosadile pa ih ne pojede puno. pojede jos tokom dana 2-3 kifle ili malo hljeba. za rucak punu zdjelu pilece ili telece supe, pa onda nesto od povrca (grah ili neki mix sa mesom i krompirom i raznim povrcem ili s rizom). nikad nije ovoliko jela, samo govorim mashallah, mislim da je sada cak i deblja nego prije bolesti