Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 5.11.2011 18:41:03
Sonja
ja se juce cula sa drugaricom porodila se prije par dana i dala ime Arian..e jbg reko pa znas da sam ja to ime rekla a ona se pravi da nije znala..sad mi bas nesto glupo ...i krivo mm kaze sta te briga al et..
i ja imam laznjake bgm sve cesce i jace..nekad me bas dignu iz kreveta
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 5.11.2011 18:49:59
Sandrich
IZVORNA PORUKA: Sonja
ja se juce cula sa drugaricom porodila se prije par dana i dala ime Arian..e jbg reko pa znas da sam ja to ime rekla a ona se pravi da nije znala..sad mi bas nesto glupo ...i krivo mm kaze sta te briga al et..
i kod nas je Arijan u uzem krugu a jest to vala bezveze kad ti neko tako koga znas mazne ime
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 5.11.2011 18:54:14
Bebica11
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 5.11.2011 19:18:17
gerberka
evo i mene..nisam bas u toku..ko se porodio za ovih dugih osam dana ? jutros sam bila u bolnici na antibioticima, pa sam opet šarala po gradu spavala cijeli dan, pa sad kafa i opet bolnica...
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 5.11.2011 19:38:49
Bebica11
IZVORNA PORUKA: gerberka
evo i mene..nisam bas u toku..ko se porodio za ovih dugih osam dana ? jutros sam bila u bolnici na antibioticima, pa sam opet šarala po gradu spavala cijeli dan, pa sad kafa i opet bolnica...
izdrzi gerbo, borit nam se!!!!
joj i ja sam spavala dva dana kad sam izasla zadnji put iz bolnice
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 5.11.2011 20:05:43
Hannica
Pravi se i ti da neznas da je ona dala to ime. Ja bi svoje istjerala do kraja.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 5.11.2011 20:40:29
Arina
IZVORNA PORUKA: Hannica
Pravi se i ti da neznas da je ona dala to ime. Ja bi svoje istjerala do kraja.
......a finog li vam imena...... ......samo vi njega nadivajte.....sve ce to biti moji mali imenjaci..... ...........
Mi brate nikako nemamo ideje.....promjena iskaza o spolu nas je izbila iz carapa....vec bili smislili def. ime za curetak.....a sad nikako nemamo ideje za djecaka.....ja i nekako ali muz nikako.....oboje inace volimo kraca imena.....a sve sto je fino preplavljeno ili u komsiluku ili u rod....bas ,bas nemamo ideje.....Mislili Eman....ili Danin....al eto ...tjesim se da ima jos vremena....
Bebice.....kako si mi....hoces li ti moci uopste sutra u taj obilazak.......cuvaj nam se..... ...boli li te ???? Gerbo....duso...kakvo hodanje po gradu .....ccccc.....al haj dobro.....nego ko ce nama jos malo ako Bog da u 7. mjesec.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 5.11.2011 20:57:03
Bebica11
Arina pa gdje si ti zeno, ja se ucrva na ovom lijevom boku, danas forum poluprazan
bole sad prepone i da izvines guza, ma samo da odem do sveki da se Kurban zakolje, a ja cu lezati, nadam se da mi nece sta tamo biti, treba mi sat vremena do Sarajeva nazad ako mala krene
i mislila sam mami al mozda mama i meni dodje jer smo blizu i to je svo moje hodanje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 5.11.2011 21:16:10
Arina
IZVORNA PORUKA: Bebica11
Arina pa gdje si ti zeno, ja se ucrva na ovom lijevom boku, danas forum poluprazan
bole sad prepone i da izvines guza, ma samo da odem do sveki da se Kurban zakolje, a ja cu lezati, nadam se da mi nece sta tamo biti, treba mi sat vremena do Sarajeva nazad ako mala krene
i mislila sam mami al mozda mama i meni dodje jer smo blizu i to je svo moje hodanje
ma evo me draga....sad sjela ...ja inace ko navijena....ma ne znam to je meni kod tebe malo puno puta....ja sam ti inace strasljiva ja ti to ne bi mogla....jedino da lezis pozada na l. boku.....to bi bilo jedino prihvatljivo....citala sam tvoje od doktora izvjesce....to s kilazom....to je sve ok...meni su fulali u pola kg....procjenili malu na oko 3500 a rodila se 4050g....ja to ne uzimam nikad za mjerilo.....uvijek bude vise...a i da ne bude...pa nije to malo....2kg su 2 kg...bitnija je starost bebe....njene vit. funkcije...a udebljace se ona na maminim memama ako Bog da.....jel tako???? ...samo hrabro...hrabra si ti i jaka zena....i najvaznije optimisticna....nemoj dozvoliti da te sad na kraju pobjedi sumnja....pa toliko si toga prosla duso draga....bice sve to uz Allahovu pomoc dobro........
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 5.11.2011 21:18:15
gerberka
evo mene iz bolnice..rekoh muzu da mi treba maskara i antibakt gel za ruke ( a ne treba - imam ) pa smo do dm-a iz bolnice da to kupimo..moram vam reci da su dr i sestre prema meni - ko na dlanu me nosaju, pa i nocas. odkako vise nisam mogla trpiti jednu sestru pa im rekla da ce se saznati za ponasanja i maltretiranje pacijentica...18-ti cefazolin..ima li im kraja? ova intranila u ruci opet pocinje da boli, ali hvala DRAGOM BOGU da se dalje ne otvaram i da mi je život ipak dao iuskustvo na trudnickom odjelu
Arina, kakva promjena spola? sad ti rekli djecak jel?
bebice
stvarno mi je puno da citam sve sto sam propustila..ima li ko da se porodio?
nasla sam ekstra drugaricu u bolnici veceras sam pitala sestru za nju, kaze u predrađaoni je..borba sa njom, strasljiva pravo mozda je smijesno, ali tako kratko vrijeme legla mi je srcu ko da je znam 10 godina
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 5.11.2011 21:20:30
gerberka
bebice, reci mi kad je ujutro Bajram namaz?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 5.11.2011 21:20:47
Arina
ma gdje je moja maca lizalica....jel ti dosta spavanja?????
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 5.11.2011 21:23:56
Arina
IZVORNA PORUKA: Arina
ma gdje je moja maca lizalica....jel ti dosta spavanja?????
majasta Gerbo moja....sad je zadnje da je djecak....hi hi hi....sad tek nista ne vjerujem....moze opet promjeniti....cekamo iduci pregled.....pa da se odluci....ja cu ipak zuto kupovati
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 5.11.2011 21:27:05
Bebica11
gerbo tako sam ti ja imala jednu drugaricu koja je (bez da je moram moliti kao sto sam imala cimerica) zvala sestre, stavljala mi obloge na ruke, pa cak sok davala iz case kad u jednom momentu nijednu ruku nisam mogla pomjeriti i ona se hairli porodila a ostala mi je praaavo draga
porodile su se DIJAMANT i pahuljica, imas na pdf "rodili smo" teme za cestitanje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 5.11.2011 21:29:45
gerberka
mashAllah, dijamant i pahuljica
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 5.11.2011 21:31:45
gerberka
ispusila sam u bolnici nekoliko cigara sa zenama..da proijavim ne primjereno ponasanje ..a sad sam opet "čista"
kad u onoj bolnici vidim sta se desava kako zene daju zadnji dinar dođe mi da se nadrogiram ...ipak smo mi krivi za korupciju..nisam dala nikom ni marke, a onda sam sebe jucer pocas_tila haljinom i ćizmicama
< Poruku je uredio gerberka -- 5.11.2011 21:34:01 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 5.11.2011 21:42:19
gerberka
IZVORNA PORUKA: Sandrich
e vala kad ti je doslo da zapalis onda shvatam kakva je situacija u bolnici
HVALA TI za svu podrsku, poruke i pozive..nekad nisam stizala..ali stvarno mi znaci..mrzim sto me nisu pustili, pustena sam za praznike..al hvala Bogu da Bajramujem kuci
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 5.11.2011 22:04:11
gerberka
uloziva sam, omeksan grlic, a imam uplau koju je jos dodatno pospješio kamenac u bubregu..ne daj Bože da se pocnem otvarati ne mogu raditi serklaz pod uplaom, ali ja iskreno mislim da me Bog čuva i da se to neće desiti..taj kaneca mi izaziva krv u mokraci, sve se pokrenulo u trudnoci..cefazolin je udarna doza u veu i vaginalno vaginalete..ginipral 4 x 1, apaurin 2 x 1, i da ne nabrajam sta sve ne..uglavnom moj dr je rekao da ovo cini samo radi Bajrama a da me muz dovodi svaki dan 2 puta da mi daju antibiotik u venu... ja cure vise nemam svrbez, bol, peckanje, ni sekret...uloziva sam vrh prsta kao i prije 20 dana tako da sam sad mirnija, a u petak sam plakala kad je bilo upitno da me puste za Bajram..vise me ne pece mokraća, ne piskim po par kapi, mokrenje mi nije otezano..jednostavno tek sad vidim koliko sam se patila...bice dobro akoBogda, ustvari već je..a ovo sto ja hodam..dojadilo mi je da budem kukavica nagledala sam se gore svega i shvatis da je sve u Bozjim rukama..normalno ne dizem tegove, ali ponašam se normalno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 5.11.2011 22:10:05
Sandrich
bice to abd sve uredu, samo nemoj da se sikiras, kao sto sama kazes ponasati se opusteno......ajde super da si ako nista bar za vikend kuci izasla, sutra uzivaj sa najmilijima, jedi do mile volje, malo prosetaj sa muzekom, ratereti se.... ej a ja ti danas radila uz bubrega, imam mali zastoj desnog, beba mi pritisla mokracne kanale i bubreg pa se moram javiti svojoj dr u pon....al izgurat cemo mi to sve, i eto februara
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 5.11.2011 22:10:46
Bebica11
ispusila sam u bolnici nekoliko cigara sa zenama..da proijavim ne primjereno ponasanje ..a sad sam opet "čista"
kad u onoj bolnici vidim sta se desava kako zene daju zadnji dinar dođe mi da se nadrogiram ...ipak smo mi krivi za korupciju..nisam dala nikom ni marke, a onda sam sebe jucer pocas_tila haljinom i ćizmicama
istina
ja sam prolazila hodnikom kad je jedna pacijentica urucivala kesu Jadranki sefici klinike kod nas, sve je javno to se vise i ne skriva nazalost