|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
2.11.2011 20:37:01   
animagical
IZVORNA PORUKA: drznica

IZVORNA PORUKA: animagical

pila ja ampicilin...popijes kutiju bude ti dobro a bebi nistauser posted image

Ma ti si user posted image

Ljubi mi frajera user posted image

uh evo ga dere se cijeli dan,  zeznut je postaouser posted image user posted image hajd koja trudnica da ga nosa malo, na praksu, da malo vjezbateuser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 2601
2.11.2011 21:39:58   
Bebica11
mene zdjelica boli tj kukovi a bebi je spustena vec odavno i pomalo ledjauser posted image , jeedva cekam pregled u petak aBd

drznice masaAllah za bebija, nek beba napreduje a i ja sam pila antibiotik za upalu, ne briniuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2602
2.11.2011 21:50:20   
Bebica11
pahuljice kako se ti osjecas???

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2603
2.11.2011 21:52:00   
drznica
Animagical, vježbale bi mi...ali nemamo mi MILK...a ja znam da Ajnur nece nikom bez toga hehehe

Bebice
, borac si...jos malooooo...Sjeti se nasih pocetaka i price heheh kad smo imale ono 13....17 sedmica.

Kako je Gerba, cuje li se neko snjom?

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2604
2.11.2011 21:57:04   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: drznica

Animagical, vježbale bi mi...ali nemamo mi MILK...a ja znam da Ajnur nece nikom bez toga hehehe

Bebice
, borac si...jos malooooo...Sjeti se nasih pocetaka i price heheh kad smo imale ono 13....17 sedmica.

Kako je Gerba, cuje li se neko snjom?

hehe jest, izdrzace se i ovouser posted image

gerba se javila, radi nalaze i pije antibiotike za infekciju, ne zna kad ce van, al ja mislim da ce brzo aBduser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 2605
2.11.2011 22:36:02   
zanzibarka
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Ženice  evo meneeee,ja danas bila opet na GAK-u. Od jutros kako sam  imala onaj rozkasti iscjedak,čitav dan mi pomalo curi nešto,pa pošto je potrajalo i 3 puta sam morala gaćice mjenjati pomislila sam da je visoko prsnuće vodenjaka. Doktorica me pregledala vaginalno i UZ i kaže da njoj ne izgleda da je to vodenjak nego pojačani sekreti ali da me ne bi ostavljla u bolnici do sutra rekla mi je da uzmem antibiotik za svaki slučaj i da sutra dođem da mi uradi neki amnio test,pojma nemam šta i kako,uglavnom idem gore da legnem ali kaže da neću ostati više od dana. Uhhh samo da mi je sa hajjrom poroditi se,ali kontrakcija  nigdjeuser posted image

Istraumirala me vriska i urlanje žena gore na porođajnom,uhhh Bože dragi,ali zato sam se nagledala malih bebica na otpustu sa sretnim mamicamauser posted image

Sa hajrom pahuljice moja, meni je doktorica radila tu aminoskopiju u srijedu a u cetvrtak se porodila, to ti uglavnom pokrene porod, ali ako budes lezala gore sto vise se kreci, jer ce te ta aminospopija, to ti je provjera plodne vode, otvarati, u svakom slucaju zelim ti svu srecu i da sto prije grlis svoju bebicu, aisica i ja ti zelimo svu srecu

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 2606
2.11.2011 22:40:38   
pahuljica_25
drage moje samo da vam se javim,IZGLEDA DA MI JE PUKAO VODENJAK,pa ja idem lagano na GAK.Dovite za mene.user posted image

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 2607
2.11.2011 22:42:38   
Selminja
Pahuljice ja kad sam bila gore, dr mi pokusala uraditi amniskopiju, ali nije mogla jer sam zatvorena, a nije htjela na silu, mene je bolilo user posted image Zelim ti srecu sutra i da nam se sto prije vratis user posted image
Jel pravilo da amnioskopija provocira porod user posted image ja se sjecam da su ovdje trudnice pisale koje su presle termin da im je svaki put radjena amniskopija, ali nisu se ubrzo poradjale user posted image animagical jesu li tebi radili amnioskopiju svaki put na pregledu za ono vrijeme sto si prenijela?

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 2608
2.11.2011 22:43:12   
Anoniman

drage moje samo da vam se javim,IZGLEDA DA MI JE PUKAO VODENJAK,pa ja idem lagano na GAK.Dovite za mene.user posted image
masallah user posted image user posted image neka ti je sa srecom ako bogda  .
Do jutra ces imatiuser posted image u narucju user posted image

Neposredna veza do poruke: 2609
2.11.2011 22:44:17   
Selminja

Masalah puhuljice, zelim ti svu srecu, s hajrom aBd nam se vratis i da imas lagan  porod user posted image Sa srecom user posted image

Neposredna veza do poruke: 2610
2.11.2011 23:16:04   
veki_aki
Drage moje user posted image i mamice samo da vas kratko pozdravim.Izmedju zubobolje, sekine magistrature i sinovljeve zadace nisam imala kad da sve iscitam...Prvo jos jednom hvala Hurmici, drmi je stavila neki otrovuser posted image u zub i vise me ne boli, ona zna da sam trudna i koliko pa valjda tacno zna sta smije a sta ne...
Dobrodoslica novim clanovima ellam i dameuser posted image , ljepo cemo se druziti ovdje, svi smo negdje na pocetku zar ne, nova generacijauser posted image .
Vodolijo bebac je tako sladak kao i ona preslatka curica, med medeniuser posted image , a mini...ne mogu da vjerujem koliko je Rijad porastao otkad smo ga mi vidjeli, al necu da ga sad hvalim ovdje sam subjektivnauser posted image .Ma ljubnite tu preslatku djecicu, ziva vam bila jos puno,puno godina!
Pahuljice draga zelim ti sto laksi i brzi porod i da uskoro uzivas sa svojom user posted image !
Ostale kako ste mi?Veliki user posted image za sve!

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 2611
2.11.2011 23:19:14   
palachinken

sretno mila, u mislima si nam!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 2612
2.11.2011 23:31:29   
Bebica11

sretno i hairliiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2613
2.11.2011 23:31:35   
animagical

sa srecomuser posted image user posted image user posted image aBd eto bebe zacasuser posted image

selminja meni amnioskopija nije nijednom uradjena...u Sarajevu je cini mi se ne rade?

Neposredna veza do poruke: 2614
2.11.2011 23:36:54   
drznica
Sretno Pahuljice user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2615
3.11.2011 8:10:22   
tajra26
drage moje evo i ja konacno da se javnem, nisam imala neta ovih dana a vidim da se ovdje svasta izdesavalo (malo sam prelistala) masallah slatkih bebica nek su zive i zdrave puno godina i sretne sa svojim roditeljima :))) a njihovim mamama zelim brz oporavak od poroda i da sto prije uzivaju sa svojim bebicama... kod mene nista novo samo spavamo i jedemo malo imamo grcica ali sve je izdrzivo....

pahuljice draga sretno :)) da nam doneses najljepse vijesti i samo hrabro user posted image

ostalim mamicama veliki user posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 2616
3.11.2011 8:38:43   
dush
Sretno pahuljice!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 2617
3.11.2011 8:40:22   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: pauza

obradovah se Djano kad te ugledah ovdje:-))) da se ako Bog nama pridruzis cim prije:-))) veliku pusu ti saljem:-***

I tebe sam draga moja pauza ispratila sa iščekivanja, ali meni izgleda lijepo na toj temi pa nikako da pređem, hajde povucite me za nos da je kod vas ljepše pa da vam se pridružim za 2 sedmice aBd!!!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 2618
3.11.2011 8:50:19   
Arina
IZVORNA PORUKA: Djana

IZVORNA PORUKA: pauza

obradovah se Djano kad te ugledah ovdje:-))) da se ako Bog nama pridruzis cim prije:-))) veliku pusu ti saljem:-***

I tebe sam draga moja pauza ispratila sa iščekivanja, ali meni izgleda lijepo na toj temi pa nikako da pređem, hajde povucite me za nos da je kod vas ljepše pa da vam se pridružim za 2 sedmice aBd!!!
Ma ti si se nama uvukla polako ovih dana....hi hi hi....to mi sluti na dobro.....user posted image .....ma to se mrvica zakacila garant.....bice ako Bog da ....samo lagano....neka te s nama i nama je finije s tobomuser posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2619
3.11.2011 8:54:00   
Lulu_08
Arina dušo moja draga, iz tvojih usta u Božije uši aBd!

Iskreno, ja se smatram trudnom dok se suprotno ne dokaže, hehehehe.

Ali tako se fkt i osjećam! Hormoni kojim god razlogom potaknuti rade svoje. MEME su mi ogromne, jako bolne, osjetljive i teške. Pupa bolila na 3-4dpo. Meni je ovaj mjesec bila 100% ranija O, možda oko 12-13dc najviše, pa sada na 18dc imam puno promjena već hahaha...

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 2620
3.11.2011 8:55:27   
Arina
Jel nam se pahuljica Boze porodila...imal iko infouser posted image ......

Kako ste mi bombice moje....pauzo ...kako sitjuesn.....mrda li se bebi....user posted image
Bebice....kako jutros....imal zatezanja....jel jutros opet slatka vodicauser posted image

Mi smo malo bolje jutros....caj me vise izaprauser posted image ...al neka bolje odmah.....samo nam se jede nesto.....dok oci otvorim namisljam sta biuser posted image ....

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 2621
3.11.2011 9:00:07   
Arina
IZVORNA PORUKA: Djana

Arina dušo moja draga, iz tvojih usta u Božije uši aBd!

Iskreno, ja se smatram trudnom dok se suprotno ne dokaže, hehehehe.

Ali tako se fkt i osjećam! Hormoni kojim god razlogom potaknuti rade svoje. MEME su mi ogromne, jako bolne, osjetljive i teške. Pupa bolila na 3-4dpo. Meni je ovaj mjesec bila 100% ranija O, možda oko 12-13dc najviše, pa sada na 18dc imam puno promjena već hahaha...
ttttoooooo!!!!!!!
  Pa znas mene kako sam ja rano osjetila prve promjene.....sjecas li se...ja sam samu sebe iznenadila....pa na 22 .dpo da pokaze plusic...sve je moguceeeeuser posted image .....samo laganini...pozitivan stav je svakako za pohvalu.....a i sjecas se mojih mema.....i dan danas evo ih masallah ,ne urekle se,nema im broja....a inace nisu take u trudnocama bile...al eto to je meni bio prvi najjaci znak za sumnju na trudnocu....vrlo vrlo rano pocele ....sve mi se to jako svidje....moglo bi bas biti ....bas bas.....drzim ti najjace fige moguce....(a kad ono radimo testuser posted image user posted image )

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2622
3.11.2011 9:07:04   
mamina princeza
Dobro jutro:)
Djana samo da znas da te i ja zeljno iscekujem ovdje :)))

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 2623
3.11.2011 9:08:00   
mamina princeza
aaaa prebacio me u ticker u 6 mjesec:))))  sad sam konacno potamnila malo ovdje :) ne mogu da vjerujem kako mi vrijeme leti postaje me strah 

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 2624
3.11.2011 9:10:42   
Lulu_08
Hehehe ludice moja, baš si mi draga!!!

Test sam se zaklela da ne radim prije izostanka user posted image ! Ali test mi ni ne treba kad znam da sam user posted image , hahahaha, vidi kako sama sebe uvjerim u nešto kad hoću hahaha.

Šala na stranu, ozbiljno su mašala sigurno 2 broja veće već, nosim grudnjak koji je malo komotniji kad evo kipi sve, košuljica se sva raširila koliko je zapelo sa svih strana hahahaha.

A imala sam grudvičast iscjedak danima, bijelo gusto i grudvasto, pa čak me i svrbilo juče, sreća pa nema mirisa nikakvog i čisto bijele je boje pa mislim da nisu baje nikakve.

Meni

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 2625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *