|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
2.11.2011 13:25:58   
Lulu_08
Eee srcu je pravo fino da znaš!! Ali prvo ću ja tvoje babine morati obaviti heheheheh, i jedan tretman u salonu, taman, pošto ću ja tad još biti trudna! user posted image user posted image user posted image

Elem, tvoj bebi se pravo našalio sa roditeljima i sekom, a bato kao da je znao pa on je navijao za brata!!

A imena, pa imate Ajlu i Endija, a još jedan bato bi mogao biti Emin naprimjer. A meni se sviđa Dani user posted image .

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 2551
2.11.2011 13:26:30   
Arina
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Arina jos 8 dana aBd do 9tog mj, jedva cekamuser posted image , lezim,mirujem sta cu, mora se...sad cu aBd zvati i dr da zakazem terminuser posted image

ps. cim imas toliko leukocita imas NEGDJE upalu stoga mani se slatka, smeta
ma ne jedem ja slatko vec mi se jede.....znaci ne valja nikako...ok...
Joj tako mi je drago da je samo 8 dana do 9. mjesca.....super...super...bas mi je drago....samo polako...bitno je da te ne boli ....da je koliko toliko ok...
A ne znam gdje bi mogla biti upala...mozda bubrega...jer ih onako tupo osjecam pomalo.....ali sta cu im ...sad za sad toplim ih zavezem dzemper i caj i caj i caj.....uf....probacu ako ne bude islo na gore tako do ponedjeljka pa cu opet napraviti nalaz...pa ako ne bude valjalo opet ...svakako sam planitala tako nekako i na pregled pa cu onda otici ...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2552
2.11.2011 13:30:17   
Arina
IZVORNA PORUKA: Djana

Eee srcu je pravo fino da znaš!! Ali prvo ću ja tvoje babine morati obaviti heheheheh, i jedan tretman u salonu, taman, pošto ću ja tad još biti trudna! user posted image user posted image user posted image

Elem, tvoj bebi se pravo našalio sa roditeljima i sekom, a bato kao da je znao pa on je navijao za brata!!

A imena, pa imate Ajlu i Endija, a još jedan bato bi mogao biti Emin naprimjer. A meni se sviđa Dani user posted image .
Emina imamo u blizoj familiji....a Dani mi se svidja samo da znas kako ....ali muz je neki neutralan do bola...njemu se nista ne svidja,.....samo se budalese....ma nacemo nestouser posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2553
2.11.2011 13:33:23   
Anoniman
arina , cuvaj se napruzaj se cajom topli se bit ce dobro abd . ako hos probuditi bebu malo slatko ne previse zbog upale .
C vitamin dobar za sve baje user posted image
Ja sam htjela ime Danis -Dani .....al imala u bliznjoj porodici  to ime pa nije prevagnulo ono .
A sad da opet bude musko ja bi dala ime Danis il Danijal sta me briga ko ima meni   se svidja al ja se nadam potajno jednog dana , abd curiciuser posted image
Djana , ja mislila ti user posted image pa se obradova sto te vidjeh ovdje . Da abd brzo im se pridruzis od user posted image ti to zelim.

< Poruku je uredio felix -- 2.11.2011 13:34:16 >

(odgovor članu Arina)
  Neposredna veza do poruke: 2554
2.11.2011 13:41:48   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: felix

arina , cuvaj se napruzaj se cajom topli se bit ce dobro abd . ako hos probuditi bebu malo slatko ne previse zbog upale .
Ja sam htjela ime Danis -Dani .....al imala u bliznjoj porodici  to ime pa nije prevagnulo ono .
A sad da opet bude musko ja bi dala ime Danis il Danijal sta me briga ko ima meni   se svidja al ja se nadam potajno jednog dana , abd curiciuser posted image
Djana , ja mislila ti user posted image pa se obradova sto te vidjeh ovdje . Da abd brzo im se pridruzis od user posted image ti to zelim.

felix jel ti odg gerberka?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2555
2.11.2011 13:48:37   
Anoniman
bebica nije nista . Ako odg  javim vam svakako .
Kako si ti jesil dobro , slusasli  tog bebača malog u tibi user posted image . Kod tebe jos malo pa usitnilo abd . kad planiras na kontrolu

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 2556
2.11.2011 13:53:32   
Bebica11

Kako si ti jesil dobro , slusasli  tog bebača malog u tibi user posted image . Kod tebe jos malo pa usitnilo abd . kad planiras na kontrolu

zvacu danas dr aBd al cekam jos malo posto radi na GAK-u da je ne smetam pa zakazati aBd termin nadam se da ce imati prije Bajrama

nego, sinoc mi se desilo nesto cudno dok sam spavala isto malo dijete sam "balila" iz usta da izvinete i to u ogroooomnim kolicinama, to mi se jos nikad nije desilo

< Poruku je uredio Bebica11 -- 2.11.2011 13:55:36 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2557
2.11.2011 13:55:57   
Anoniman
mozda si slatko zaspala user posted image

< Poruku je uredio felix -- 2.11.2011 13:56:42 >

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 2558
2.11.2011 14:00:04   
Sandrich

zvacu danas dr aBd al cekam jos malo posto radi na GAK-u da je ne smetam pa zakazati aBd termin nadam se da ce imati prije Bajrama

nego, sinoc mi se desilo nesto cudno dok sam spavala isto malo dijete sam "balila" iz usta da izvinete i to u ogroooomnim kolicinama, to mi se jos nikad nije desilo

user posted image user posted image user posted image Bebice znam i ja nekad zabalit pa moram u pola noci jastucnicu mijenjat user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2559
2.11.2011 14:06:29   
Mamolina
user posted image user posted image , ja sve uletim na RR. da udjem na temu od 0-1 a prvo virnem ovamo . Faruk,Ajdim,Rijad su med medeni (mislim da sam popamtila imena)Cicibanko,princeza je prelijepa masalla ,isti kompletic kao kod moje Hanne!!Hurma dobro dosla , upravu si za kolica i meni su svekrva i svekar kupiliuser posted image user posted image .Ostale user posted image user posted image pusica

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2560
2.11.2011 14:39:06   
Arina

Neka ,neka ,Bebice...to moze biti samo dobar znak...opustila si se i slatko spavala.....jos malo se tako naspavaj ...kad bubica dodje...bice trckaranja....spavaces u letuuser posted image .....neces ni znati jesil posla il si dosla...hi hi hi.....kako je to slatko....samo ti jos legi....a nemoj ni previse insistirati da za bajram hodas....ja bi radije lagila sve vrijeme....mozes opet nesto zeznuti....kod tebe je sve ne tankoj niti...iako je sve to ok ...hvala dragom Bogu ti si najgore prosla ...ali svaki dan je bolje vise da je u pupi nego vani...cuvaj mi se milauser posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2561
2.11.2011 14:44:51   
Arina

Felix mila...hvala ti.....ma toplim se i sve ...ja sam inace na to osjetljiva pa kazem da je i dobro kako  moze biti  kod mene ....hvala Bogu.

A bebi se provrtio....opet istim tempom...samo sto  se okrenuo...sad je glavica pored pupka...gore nekako a nogama udri dole ...u kukove...u mjehur...ma gdje stigne....a prije je bilo obrnuto....pa se vise vidjeli udarci nonama oko pupka.....sve odskakivalo.....ziva predstava....hi hi hiuser posted image user posted image ....ma nek se on mami svojoj vjti ...pa kako god hoce....

I ja sam prije sinu htjela dati Danis....to je meni isto fino....vidjecemo da i sad nadjemo neko finouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2562
2.11.2011 15:27:00   
Hurma
pije li ko utrogestan? do koje sedmice se pije... ja imam kontrakcije pa ga zato pijem... 4x1... inace sam i proslu trudnocu prelezala....

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 2563
2.11.2011 15:31:01   
Silver
Curice moje ...user posted image

kakva su ovo lijepa djeca na forumu...masallah...neurekli nam se! user posted image user posted image user posted image

Mi se danas mozemo samo pohvaliti posteljinicom iz cileka! Dobio pasa mali od nane svoje user posted image  nama se dramaa svidjaa! aBd kad kupimo i krevetac slikacemo sve!

Ja sam inace preumornaaa...legnem uvece u 9 sati...bas budem umorna! Uzela sam sebi sumece zeljezo, rekoh da probam malo, da se pojacam! Dobila sam nystatin vaginalete da koristim radi candide, kaze i dr. da je dobro da ocistim porodjajni kanal! Ali nesto ih puno ima za koristiti...vidjecemo!

P.S. Pauzaa tvoja curica za mog djecaka...user posted image  hocu priju sa RR-a user posted image  Mama joj je lijepaa sumnjam da ona moze drugacije  user posted image user posted image user posted image user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 2564
2.11.2011 15:35:37   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Hurma

pije li ko utrogestan? do koje sedmice se pije... ja imam kontrakcije pa ga zato pijem... 4x1... inace sam i proslu trudnocu prelezala....

pila sam ja do 28. sedmice odnosno stavljala iza 20 a nekad i pila, ma kombinovala uglavnom a ima zenica koje su ga koristile i do 34.sedmice, tako da sve ovisi kako ti se smirivale kontrakcije

a i ja sam ih imala i imam evo cijelu trudnocu

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2565
2.11.2011 15:36:14   
Hurma
mi imamo cilek krevetac... user posted image i moglo bi se u njemu jos 5 djece odhraniti... posteljinu nemam... vjerujem da je super... mi smo samo jogi i krevetac dobili... e kad budemo uzimali onaj an sprat... hmmm.... ako se bude imalo papira za platiti :) user posted image

mene ubija bijelo pranje, moj gin samo govori to je normalno, to je ok... vraga i pecka me malo... sad cu mu reci neka mi nesto da vise... vazda ko upišana... mokre gacice a ne smijem nesto dnevne uloske.... kontam zadrzava vlagu, ne dise... uh user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 2566
2.11.2011 15:37:19   
Hurma

pila sam ja do 28. sedmice odnosno stavljala iza 20 a nekad i pila, ma kombinovala uglavnom a ima zenica koje su ga koristile i do 34.sedmice, tako da sve ovisi kako ti se smirivale kontrakcije

pa sta pijes jos? meni ne gine opet gynipral... MRZIIIIIIIIIM GA

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2567
2.11.2011 15:37:26   
Bebica11

mi imamo cilek krevetac... user posted image i moglo bi se u njemu jos 5 djece odhraniti... posteljinu nemam... vjerujem da je super... mi smo samo jogi i krevetac dobili... e kad budemo uzimali onaj an sprat... hmmm.... ako se bude imalo papira za platiti :) user posted image

mene ubija bijelo pranje, moj gin samo govori to je normalno, to je ok... vraga i pecka me malo... sad cu mu reci neka mi nesto da vise... vazda ko upišana... mokre gacice a ne smijem nesto dnevne uloske.... kontam zadrzava vlagu, ne dise... uh user posted image

i nemoj dnevne uloske,radije gazu neku i sl

nego kod koga vodis trudnocu?

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2568
2.11.2011 15:39:06   
Sandrich
pisala mi je Gerba...rade joj nalaze i produzeni joj antibiotici....nista nije pisala kad bi mogla izaci..

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2569
2.11.2011 15:39:27   
pauza
moze, moze Silver, slazem se, da mi to utvrdimo na vrijeme :-))))) i tvoj bi sincic trebao biti pravi zavodnik sa crnim loknama, ako bude na mamu, tako da ostaje jos samo da im kazemo cim se rode.... pa ja, da djeca znaju :-)))
e, moze li neko da nam pomogne vezano za fb.... drage nase zenice, Silver i ja ne mozemo jedna drugu da nadjemo na fb, ukucamo i ime i prezime i pojedinacno, kaze fb NEMAAAAuser posted image  bas je glup user posted image  ako neko zna kako da se nadjemo neka nam da savjet :-) mozda imamo ukljucenu neku opciju "nevidljivosti" a da to ni ne znamo ili ja lupam sad??? :-))

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 2570
2.11.2011 15:39:35   
Hurma
Naser Redžepi... privatno.. vodio mi je i proslu trudnocu...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2571
2.11.2011 15:41:40   
Bebica11

pa sta pijes jos? meni ne gine opet gynipral... MRZIIIIIIIIIM GA

pila sam ispocetka(d 4.sedmice) dabroston i gurala utrogestan(nekad pila kad mi dojadi guranje) znala i po 6 dnevno utrica, onda sam u 4.mj lezala u bolnici i primala progesteron depo inekcije, nastavila dabroston,utrogestan i apaurin 3 puta dnevno, onda u 22 sedmici moja dr ukine apaurine i uvede ginipral i onda sam ginipral i utrogestan koristila do 28.sedmice eh onda ukine utrogestan pa tako do 32, i onda opet BOLNICA i na tokolizu i evo poslije bolnice ginipral 4 puta dnevno i aminol za srce jer sam imala preskakanja neka od giniprala....eh eto

al meni ginipral nije toliko los,ja ga ne mrzim jer mi smiruje boloveuser posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2572
2.11.2011 15:43:14   
Silver
Pauzaa probaj sad...malo sam cackala fb! user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2573
2.11.2011 15:44:40   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sandrich

pisala mi je Gerba...rade joj nalaze i produzeni joj antibiotici....nista nije pisala kad bi mogla izaci..

hajde nek samo ona bude dobro a bice sve ok ako Bog da, dok joj ne smire upalu nece je vjerovatno ni pustiti, vjerovatno joj vade onaj CRP i meni su tako nakon par dana i onda me tek pustili

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2574
2.11.2011 15:45:06   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: pauza

moze, moze Silver, slazem se, da mi to utvrdimo na vrijeme :-))))) i tvoj bi sincic trebao biti pravi zavodnik sa crnim loknama, ako bude na mamu, tako da ostaje jos samo da im kazemo cim se rode.... pa ja, da djeca znaju :-)))
e, moze li neko da nam pomogne vezano za fb.... drage nase zenice, Silver i ja ne mozemo jedna drugu da nadjemo na fb, ukucamo i ime i prezime i pojedinacno, kaze fb NEMAAAAuser posted image  bas je glup user posted image  ako neko zna kako da se nadjemo neka nam da savjet :-) mozda imamo ukljucenu neku opciju "nevidljivosti" a da to ni ne znamo ili ja lupam sad??? :-))

user posted image user posted image mene isto ljudi ne mogu naci pa ja moram dodavat......ne znam fakat kako da se onda uganjate user posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 2575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *