Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 2.11.2011 11:51:29
ellam
pozdrav svim clanovima... od danas vam se i ja pridruzujem. konacano sam docekala trudnicko da ne moram vise raditi... sad se u 28 sedmici posvecujem uzivanju u iscekivanju mog sunca malog djecaka...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 2.11.2011 11:52:56
Bebica11
IZVORNA PORUKA: ellam
pozdrav svim clanovima... od danas vam se i ja pridruzujem. konacano sam docekala trudnicko da ne moram vise raditi... sad se u 28 sedmici posvecujem uzivanju u iscekivanju mog sunca malog djecaka...
dobrodosla ellam , zelim ti lijepe trenutke na RR i da uzivas u svojoj
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 2.11.2011 11:55:54
mala75
IZVORNA PORUKA: ellam
dobro nam došla, znači još jedna momčina, što nas ima masala
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 2.11.2011 12:05:38
dame
Zdravo drage moje,,ja sam evo prvi put ovdje,pa mi treba malo vremena da se snadjem,,,ja sam u 15-16 sedmici,i jutros kada sam se probudila osjetila sam nesto cudno u stomaku,tacno na mjestu gdje je dali je moguce da vec sada mogu osjetiti prvo micanje bebice, s tim da sam prvi put
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 2.11.2011 12:08:10
Bebica11
IZVORNA PORUKA: dame
Zdravo drage moje,,ja sam evo prvi put ovdje,pa mi treba malo vremena da se snadjem,,,ja sam u 15-16 sedmici,i jutros kada sam se probudila osjetila sam nesto cudno u stomaku,tacno na mjestu gdje je dali je moguce da vec sada mogu osjetiti prvo micanje bebice, s tim da sam prvi put
dobrodosla dame , ima ovdje sad izgleda puno trudnica u tvojim sedmicama,bas super
moguce je da si osjetila bebicu, sta si tacno osjetila,kako bi opisala? i na kojem zidu ti je posteljica?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 2.11.2011 12:10:01
minie
Drage moje,
Ja se prebacila na onu temu bebe od 0-1, ali mi nekako vi nedostajete.
Zelim da upoznate mog Rijada, mada su ga tete sa ove druge teme vec vidjele
Babilon djug Faruk je med medeni masallah. Ja mislim da su nase bebe rodjene na isti dan
Vodolijo Ajdin je premeden, ma vidi ti te obrascice , evo kucam u drvo. Ipak je garo mali, bas kako si zeljela. Kad se pridruzujes na drugoj temi (bebe 0-1).
Jos samo da nam Sensia stavi sliku svoje curice.
Mala_75 imas termometar za vodu kupiti u DM-u (babylove) i kosta nesto vise od 3 KM i ima na njemu oznaceno koliko treba da bude topla voda za beby kupanje, mada je meni ipak ona metoda sa laktom puno bolja. Nekako mi voda od 37 - 38 stepeni pretopla.
Veliki poljubac od nas dvoje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 2.11.2011 12:23:53
pauza
minie, mashAllah, Rijad je pravi ljepotan, oci mi na njemu ostadose ... neka vam je ziv i zdrav puno puno godina . .....uh, sto ce biti zgodnih djecaka za moju Principesu :-))) mala75, i mene isto interesuje, imam isti problem sa tom ljuljom za bebe, moj brat ostavio od svoje djece, pa sad trazim onu presvlaku, cak sam razmisljala nositi kod krojacice da pitam moze li sasiti.... ako sta saznas javi, please.... ellam i dame, dobro nam dosle.... zelim da uzivate u ovom blazenom stanju i da zajedno docekamo svoje bebice:-))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 2.11.2011 12:29:41
minie
Cicibanko malena Enica je preslatka, neka nama i curetaka. A cini mi se da ona lici na tebe, vidjela sam te par puta na vjezbicama.
plava72 vejiki sam se i rodio i sad stalno samo ruckam i rastu mi obrazi . Prvi put kada je patronazna dolazila rekla je da se on ponasa kao beba od 2 mjeseca. Hvala dragom Bogu pravo je zivahan i fino napreduje. Hvala na lijepim rijecima za mog sincu.
pauza hvala puno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 2.11.2011 12:31:30
pauza
pa draga ciciban, ovo nije curetak, ovo je ziva lutka , med medeni, upis.... prevrci joj carapicu jer ce je neko ureci !!!!!! kako su samo ove bebe lijepe..... ja sam ostala WOW, pa mogu samo misliti kako si ti tek sretna i ponosna mama!!!!!!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 2.11.2011 12:40:19
ciciban26
Hvala drage moje Moja sicusna bebica raste u vejiku cuju. Bas sam ponosna mama,stvarno je nevjerovatan osjecaj drzati svje cedo u zagrljaju... Minie ima moje okice,mada dosta njih kaze da lici na mene samo moja sveki da lici na nju .
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 2.11.2011 13:09:39
Arina
drage mmoje bembelicee.....
Djecice masallah...sve ljepse od ljepseg .....mek su zivi i zdravi smojim ponosnim mamicama...
Ja sam nesto cijeli dan bljak .....potonula ....a i bebica je mirnija puno nego inace valjda se i ona ponasa u skladu sa mnom....mislim da se opet okrenula...jer ruje po mehuru ..... Moja urinokultura je dosla super za 5 ...sterilana nema nista ...ali mi je obicni nalaz urina poviseni leukociti 15-20...ostalo nema nista...drago mi da nema bakterija...ali ni ti leukociti mi se ne svidjaju...zvala dokt. kaze jos malo probaj cajevima pa napravi opet kontrolni urin pa cemo vidjeti....sad se natacem cajevima.....uh....ne znam jel leukocitima smeta slatko ili je to samo za bakterije.....posto mi dode slatko mi se jede...uh.... Sta vi mislite ...moze li se i beba umiriti kad se najdete bijelog luka...kad nama tlak padne od luka....padne li i bebama....nesto mi napade ...onako... Bebice .....kakko je danas ...lezis li ....koliko jod sana imas do ulaska u 9. mjesec ...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 2.11.2011 13:14:32
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: Arina
drage mmoje bembelicee.....
Djecice masallah...sve ljepse od ljepseg .....mek su zivi i zdravi smojim ponosnim mamicama...
Ja sam nesto cijeli dan bljak .....potonula ....a i bebica je mirnija puno nego inace valjda se i ona ponasa u skladu sa mnom....mislim da se opet okrenula...jer ruje po mehuru ..... Moja urinokultura je dosla super za 5 ...sterilana nema nista ...ali mi je obicni nalaz urina poviseni leukociti 15-20...ostalo nema nista...drago mi da nema bakterija...ali ni ti leukociti mi se ne svidjaju...zvala dokt. kaze jos malo probaj cajevima pa napravi opet kontrolni urin pa cemo vidjeti....sad se natacem cajevima.....uh....ne znam jel leukocitima smeta slatko ili je to samo za bakterije.....posto mi dode slatko mi se jede...uh.... Sta vi mislite ...moze li se i beba umiriti kad se najdete bijelog luka...kad nama tlak padne od luka....padne li i bebama....nesto mi napade ...onako... Bebice .....kakko je danas ...lezis li ....koliko jod sana imas do ulaska u 9. mjesec ...
Koga ja to vidim . Nema zezanja, kakvi potonula, mamice draga glavu gore!!!
Nego jesi vidjela kad sam ti pisala vezano za pišonju malog, kako je on nas znači zeznuo hehehe. A baš sam bila sigurna da je to mala Majica!!
Šaljem ti ogroman zagrljaj draga moja! I svim beblim veliki zagrljaj za pupice!
Ja vam iščekujem, još 10ak dana pa ćemo opet vidjeti na čemu sam! A iako je 5 dpo ja se osjećam trudnom, hahaha, ma pukla vam ja šta ćeš...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 2.11.2011 13:22:01
Arina
Djana moja ,ma vidim te draga....a vidjela sam i tvoj konentar....jesi vidjela????? ...ni ovi doktori vise prolupali.....ja sam ko naopacke okrenuta...nemam pojma kako cu mu dati ime.....sve smo kontali cijelo vrijeme da je curetak....hi hi hi.....
A gledala sam te jutros...znam dokle si...samo sam grozna za javljanje...nekako bi prespavala dan....doduse jucer sam se isforsirala imala na rucku goste pa danas zasluzeno fuljacina....iakmo ni ovo ne volim..
Neka neka ...samo se ti osjecaj trudno....to je pozitivan stav za gnjezdenje...a i za glavu....a tek srcu kako je fino....uh da bog do hoces ....ma ne znam sta bi od dragosti....maaaaa....dosla bi ti na babine... ....ako Bog da