zanzibarka
|
IZVORNA PORUKA: drznica Jutroooo...šeširići i kapice glavna tema I ja stalno citam o dojenju, a sto vise citam imam osjecaj da cu manje znati hehehe. Sinoc sam do neka doba bila budna i razmisljala kako cu ja to sve hocu li znati da se ponasam uopste u bolnici Ja vam se sad spremam,odoh odnijet drugi urin i naci se sa našom Silver na kafici,ona mi nosi knjigu o dojenju od naše LejleK, kaže da je odlicna . Pišem vam danas... Drznice moje, i ja sam isto mislila ali vjeruj mi kad rodis svoje sunce malo odmah se ustelis, i ja sam danima i nocima razmisljala, posebno o dojenju, ali to tako lahko ide, bar je kod mene, cim te prebace gore iz sale, dobijes bebu u narucje da je hranis, moja ko mali pes odmah prihvatila i od tad hvala Bogu ne popusta, bitno ti je samo drugi dan kad ti pocne nadolaziti mlijeko da dok je dojis masiras sike, sa svih strana prema bradavicma, mene su samo malo tad boljele,jetrva mi objasnila i od tad vise nemam nimalo problema, mlijeka masallah ima, a mala se "ne skida", danas nam bila patronazna i samo govori masallah :) eto da ti malo "razbijem" tremu, nedostaje mi forum pravo, samo s optimizmom i vidjeces kako je lahko, kazu porod boli, mene Bogami nije bolilo vise od 4 minute i to samo na kraju kad sam bila 10 prstiju otovorena, bitno je DISANJE, i samo Disanje, ja nisam isla na vjezbe ali sam kuci vjezbala i skoro da glasa nisam pustila, ljubim vas sve redom i samo optimisticno :)