|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
1.11.2011 20:14:04   
Mamolina
user posted image user posted image user posted image evo i mene malo! cekam novitete od vas :-) Emina od srca cestiam .Pauza ljubicasto jastoce je tetka kupila kod Sentade ima kaze neka prodavnica za bebice ... kaze tetka da ima izbora pa eto ...saljemo ti pusu Hanna i ja !
Vidim pricate o kolicima .. ja od srca preporucujem CHicco trio living .. Posto smo Hanni namjestili sobu i krevetic je u njoj nismo ga htjeli unositi u spavacu sobu tako da sada Hanna spava u kolicima .. velika korpa koja se montira na kolica je kao mali krevetic , i auto sjedalica je jako lagana i namjenjena bebicama od prvog dana .. a kolica doduse koristimo samo po kuci ali jako se lagano montiraju i sto je bitno tako se lahko barata njima !Moram priznati da nisu bas najlaksa ..al kome tezina nije bitna nece se pokajati . Sto se tice gardarobe moja H je toga nadobijevala kao u prici .. ne zna se sta je ljepse .. pitam se gdje to samo pronadju ..tako da je presvlacim 3puta dnevno , nazalost tako brzo rastu ubrzo joj mnogo toga nece moci !Eto drage moje i ja se napisa !!pusicaa

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2501
1.11.2011 20:24:28   
Sandrich
Mamolina koliko kostaju ta kolica?

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 2502
1.11.2011 20:27:52   
Mamolina
Ako platis u kesu dobijes popust od 10% i izadju te oko 1200km !

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2503
1.11.2011 22:07:21   
Hurma
ja sma isto to trio uzela... dosuše CAM i slicna je cijena... malo manja... ona ravna korpa je predobra... mi smo je iskoristili posebno za zimske bebe, zasticene max... tako da mamolina, slažem se potpuno!!! vrijedi novaca, posebno ako se neko ponudi da kupi kao u nas sveki i svekar... user posted image

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 2504
2.11.2011 7:49:48   
Vodolija83
Jutro zenice moje !!!

Evo da vas upoznam sa svojim djecakom user posted image
user posted image od Ajdina i mame za sve vas !

user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2505
2.11.2011 8:00:25   
soraya
Vodolijo djecak ti je presladak,masAllah. neka ti je ziv i zdrav 1000 godina!

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 2506
2.11.2011 8:01:48   
Mamma2be
Dobro jutro!
Vodolijo, beban je masala ko med, nek je ziv i zdrav, bubim ove obrascice.
Jedva cekam da se i moj smrdo rodi :D

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 2507
2.11.2011 8:02:59   
pauza
Vodolijo, mashAllah user posted image user posted image user posted image  Ajdin je med medeni, neka vam je ziv i zdrav 1000 godinauser posted image user posted image  mogu misliti kako uzivas sa svojim piletom user posted image  veliki HUG za vas dvoje user posted image
mamolina, hvala za info :-)  jedva cekam da kupim ono jastuce za svoju malu pisulju :-) beba u njemu izgleda kao mala princeza ususkana :-)
hurma, dobro nam dosla user posted image
ostale moje drage debele drugarice, veliki ljubac vam saljem :-***

Neposredna veza do poruke: 2508
2.11.2011 8:09:11   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: babilon

Dobar dan dlage moje user posted image

samo brzinskid a uletim da vas sve redom pozdravim i poljubim... I evo jedna mala slicica mog majog Faruka :)
pusa tetama :D

user posted image

MashAllah,naseg dluga Faruka !!! user posted image
Smjesko mali user posted image
user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 2509
2.11.2011 8:11:00   
Vodolija83
Hvala vam Soraya,Mamma2be,Pauzauser posted image

Neposredna veza do poruke: 2510
2.11.2011 8:29:50   
Sandrich
Vodolijo, bebac je premeden, neka si nam stavila slikicu da ga vidimo user posted image user posted image user posted image nek vam je ziv i zdrav,i punooo,punoooo lijepih trenutaka da provedete zajedno.
ostale moje trudnice user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

Neposredna veza do poruke: 2511
2.11.2011 9:06:57   
dush
Dobro jutro drage moje user posted image i nove mamice!

Vodolijo, bebac je kao med!!!! user posted image

Ima li ikakvih novosti od Gerberke? Nadam se da je bolje....

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2512
2.11.2011 9:12:22   
mala75
jutro user posted image  i novopečenim mamama

hurma dobro došla i neka trudnoća teče uredno

vodolijo, neka si nam ga predstavila, duša draga presladak je a vidi mu još i frizure. evo jednauser posted image  za sreću.

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2513
2.11.2011 9:13:31   
Nina_Lana
Jutro i od nas...Ja sam bas smorena,,,Lana mi opet nesto bolesna, kaslje, na antibioticima, temperatura ne popusta, a meni treba samo maaalllkice snauser posted image ..

vodolijo Ajdin je mashallah presladak...ljubimo obrascice...iskreno i ja jedva cekam da se moj pisonja mali rodiuser posted image ...samo nek su zivi i zdravi

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 2514
2.11.2011 9:22:33   
Mrgica
Vodolija i Babilon sincine su vam masalah ko lutke, neka su vam zivi i zdravi punooo godina...user posted image
Ja danas kao da me tramvaj pregazio, prehladjena,nos mi zacepljen, samo mi voda curi iz njega, nekakva sam umorna, a imam posla po kuci tona, jos rucak, nemam pojma sta cu imam i majstora na rucku, uh , a samo da mi je lezati...user posted image
user posted image vas sve...

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 2515
2.11.2011 9:32:26   
pahuljica_25
Jutrooo i od mene.

MasaAllah lijepih dječaka da su živi i zdravi aBd....
Ja se fino naspavala,kao i uvijek.Nije normalno koliko bih mogla spavatiuser posted image Jutros sam imala malo rozkastog iscjetka,nadam se da su to neke završne pripreme,pa da i moj mali s hajjrom kreneuser posted image

Ženice jeste li primjetili da nam se Hanica ne javlja?Možda je već sa bebamauser posted image

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 2516
2.11.2011 9:36:06   
Hurma
jesu li ovdje sve mame pred porodom, mislim za njih je namijenjema tema??? ja sam daleko od toga, pa da si nađem srodnice... user posted image

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 2517
2.11.2011 9:39:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Jutrooo i od mene.

Ženice jeste li primjetili da nam se Hanica ne javlja?Možda je već sa bebamauser posted image

sad sam grebi, poslal sms da pitam kako su , i dal je slucajno srela hanicuuser posted image
Ostale trudnjace jutro
Bebare su masallah preslatke .

Neposredna veza do poruke: 2518
2.11.2011 9:51:31   
pauza
felix, pozdarvi nam gerbu i hannicu, nadam se da su obje dobro i da hannica vec drzi svoje smotuljke u narucju :-)
hurma, nisu samo xxl trudnice, ima nas raznih, od malih do veeeeeelikih pupa, sigurno ima neko ko je blizu tvog termina poroda.... postavi (S)ticker, pa da se mozemo pratiti:-)))) pusa:-*

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2519
2.11.2011 10:21:47   
buduca mami
IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Jutro zenice moje !!!

Evo da vas upoznam sa svojim djecakom user posted image
user posted image od Ajdina i mame za sve vas !

user posted image

masallah ko medo mali,...presladak je,neka vam je ziv i zdrav,..aBd da i ja svog dobijem ovih dana,bili na kontroli jutros al nista jos nije krenulo,hehe....
valjda hoce da me iznenadi ;)
sretno hannici ako je vec u radjaoni :)user posted image

< Poruku je uredio buduca mami -- 2.11.2011 10:31:15 >

medo moj slatki stigao je 11.11.''11. :))

Neposredna veza do poruke: 2520
2.11.2011 11:15:46   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Jutrooo i od mene.

MasaAllah lijepih dječaka da su živi i zdravi aBd....
Ja se fino naspavala,kao i uvijek.Nije normalno koliko bih mogla spavatiuser posted image Jutros sam imala malo rozkastog iscjetka,nadam se da su to neke završne pripreme,pa da i moj mali s hajjrom kreneuser posted image

Zdravo zenice

evo i ja se tek probudila, isto spavala bih non stopuser posted image , ne znam jel do niskog zeljeza ili sl, al eto...user posted image

pahuljice, krenulo je kod tebeuser posted image user posted image user posted image , teoretski u roku dan,dva bi sad trebalo da krene porod poslije tog rozkastog pa eto vidjecemo aBd, izvjestavaj nasuser posted image

vodolijo malecki je meeeeeeeeeduser posted image masaAllah, da ti bude zdrav, ziv i hairliuser posted image

felix, javi sta ti gerba odgovori

Neposredna veza do poruke: 2521
2.11.2011 11:35:59   
Mrgica
Hurma nisu samo xxl trudnice tu, ima nas i sa manjim trbom, evo ja danas punim 15 sedmica, ako se ne varam i ti si tu negdje...Postavi ticker pa da te mozemo pratiti, sam ti broji dane i sedmice tako da je i tebi odmah lakse znati koliko si tacno trudna...:-)Pusa

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2522
2.11.2011 11:40:07   
Bebica11
Hurma ja sam od 4-5 sedmice ovdje na RR, i bila sam s najmanjim trbom par sedmica al meni nije smetalo, ja sam one vece trudnice davila svojim pitanjima i sluser posted image

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 2523
2.11.2011 11:47:56   
ciciban26
Samo da mahnem trudnjacama mojim dragim..Virim ima li novine kod ovih mojih xxl trudnica..

Babilon,Vodolijo masAllah frajera user posted image user posted image user posted image user posted image mogla bih ja zeta rezervisati user posted image user posted image user posted image
Nego sta se ovdje folirate sa slikama,gdje ste na temi 0-1

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu buduca mami)
Neposredna veza do poruke: 2524
2.11.2011 11:48:30   
mala75
user posted image
drage moje, od sestrine dječice ostala ovakva ležalljka za bebu, konstrukcija joj je super očuvana ali je ovo platno malo pokapano vjerovatno nekim sokićma i sl. i nemogu se te flekice odstraniti. ja znam da je njoj ovo bio spas pa bi i ja iskoristila ali me zanima ima li gdje da se kupi presvlaka za ovo, znam da ima za AS ali neznam ima li za ove ležaljke.

i još nešto jeste li i gdje kupile ili vidjele onaj termometar za vodu i kakva je cijena, ja gledala jutros u apoteci al 40 KM to mi nešto puno, pa sam se smijala mojoj mami kaže ona hajde ba umočiš lakat, vidiš jel vruće a 40 KM ti ostne u džepuuser posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *