|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1182 1183 [1184] 1185 1186   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
26.10.2011 15:50:35   
bebix
nama su rekli za 3 mjeseca kontrola kukova pa onda kad bude prohodavao, ja mislila nesto nije uredu, jer prije 8 godina se jednom radio uz i ako je uredu to je to, kazu nije sad se tako radiuser posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 29576
26.10.2011 15:52:30   
sweet insanity
Mnei rekli ka dprohoda jer ima ta jezgra okstavanja.

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 29577
26.10.2011 15:52:52   
rose
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

joj zene sta je ovo?aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
izludicu,Anes je nepodnosljivo nerovozan,samo place,nepomaze nistauser posted image

zubi?

mozda ga bole ubodi od boca...da mu das malo paracetamola?

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 29578
26.10.2011 16:07:17   
entinte
ostao nam je samo jedan koncic od suneta user posted image veceras cu ga dobro nakiseliti u kadici hehehe sva se ona krema zalijepila
evo ga opet kaslje i slini pa sam mu opet stavila onu krpu sa kozijim lojem, cini mi se da mu je vec lakse
a baliiiiiiiiiiiii strasno uskoro ce valjda i zubic

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29579
26.10.2011 16:15:40   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Meni rekli kad prohoda jer ima ta jezgra okstavanja.

Neposredna veza do poruke: 29580
26.10.2011 16:30:35   
rose
mi smo radili UZ kukova s 2.5 mjeseca i rekli nam da je sve ok i da ne treba kontrolni pregled

Neposredna veza do poruke: 29581
26.10.2011 16:47:22   
Anoniman
Ja sam radila UZ kukova Luki privatno u Hrasnom, preko puta robota. Ne pegla mi se i ne ceka po klinickom. Tako sam Anu bila narucila i dosla u naruceno vrijeme, cekala tri i po sata i kad sam vidjela da cu cekati jos toliko ja fino odvedem privatno.
Nama je rekla da je sve ok i da nema potrebe vise kontrolisati, kao ako hocu mogu sa 5-6 mjeseci doci da vidim da li se nesto razvilo, ne sjecam se tacno sta. Odnijela nalaz pedijatrici, kaze ona ovo je odlicno nema potrebe vise da idete.
Kod mene Ana ima temperaturu, cijeli dan nikako da spadne, tako da cijeli dan ludim, a jos luka se unervozio...uh

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 29582
26.10.2011 16:50:57   
rose
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja sam radila UZ kukova Luki privatno u Hrasnom, preko puta robota. Ne pegla mi se i ne ceka po klinickom. Tako sam Anu bila narucila i dosla u naruceno vrijeme, cekala tri i po sata i kad sam vidjela da cu cekati jos toliko ja fino odvedem privatno.
Nama je rekla da je sve ok i da nema potrebe vise kontrolisati, kao ako hocu mogu sa 5-6 mjeseci doci da vidim da li se nesto razvilo, ne sjecam se tacno sta. Odnijela nalaz pedijatrici, kaze ona ovo je odlicno nema potrebe vise da idete.
Kod mene Ana ima temperaturu, cijeli dan nikako da spadne, tako da cijeli dan ludim, a jos luka se unervozio...uh

joj i nju uhvatilo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29583
26.10.2011 17:10:52   
Amam
pozzzic od nas
Mi danas bili na boci,u obje rukice ga teta bocnula,nije puno plakao,stavila sam mu oblog i dala malo panadol sir.
E je tezak 9 250,dr ga posjeo i veli on bi trebao da sam sjedi user posted image user posted image ,kao da ga malo pridrzavam za rucicu dok skonta samostalno da se odrzava,on se dize na laktove kad lezi kao hoce da ustane,ali nema jos snage i ne zna,ma mislim 6,5 mj mu je user posted image ,joj bas ovi dr znaju lupetat.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29584
26.10.2011 17:18:38   
Amam
IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: Amam

IZVORNA PORUKA: rose

i ja sam svojoj skinula temperaturu,napokon. Diprol nista nije uradio i prije pola sata joj dam Ibuprofen,preznoji se dijete k'o cep. Mislim da je vec zaspala. Uspjela sam joj malo peskirom osusiti kosu i ukapati sljez u nos i to je bilo to. Odoh i ja lagano...

a taj ibuprofen moze za njihov uzrast? hajd nek si skinula

On ide od godinu dana

Ibuprofen ide od 6 mjeseci

Samo po preporuci ljekara,po belupovim uputama,a kod Dalsy sirupa pise ne mladjim od godinu dana user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 29585
26.10.2011 17:23:52   
rose

pozzzic od nas
Mi danas bili na boci,u obje rukice ga teta bocnula,nije puno plakao,stavila sam mu oblog i dala malo panadol sir.
E je tezak 9 250,dr ga posjeo i veli on bi trebao da sam sjedi user posted image user posted image ,kao da ga malo pridrzavam za rucicu dok skonta samostalno da se odrzava,on se dize na laktove kad lezi kao hoce da ustane,ali nema jos snage i ne zna,ma mislim 6,5 mj mu je user posted image ,joj bas ovi dr znaju lupetat.

nama su tek kad je S napunila 8 mjeseci rekli "da je mogu stavljati da sjedi"

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 29586
26.10.2011 17:43:01   
sporty mamaa
Vidim pricate o kukovima, mi smo jucer dobili uputnicu, a bebi je mjesec dana. Samo kad se sjetim onog cekanja, po dva tri sata...user posted image user posted image
Mersiha mi smo sinoc imali tako napad placa, histerije. Nekad pomogne to sto stavim bebu na koljena, uvalim joj dudu i ljuljam gore, dole, lijevo desnouser posted image Je da potraje po 15 ak minuta ali se smiri i zaspe.
Jelena stigao nam je dio za izdajalicu, tnxuser posted image user posted image user posted image user posted image Evo sad cu je odmah upotrijebiti, idem malo skitati, a muzu cu ostaviti bebu i mlijekouser posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29587
26.10.2011 18:51:23   
entinte
Amam ni K ne sjedi jos sam bas sto kazes kad se ustabili pustim ruku i sjedi neko vrijeme a samo se ljulja hehehe

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 29588
26.10.2011 19:05:34   
animagical
gdje ste zeneuser posted image ja preumorna...A je od sinoc nemoguc.... samo se knjezi...nista mu ne odgovara.sinoc je vristao, vec me strah kakav ce biti vecerasuser posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 29589
26.10.2011 19:09:03   
bebix
Animagical ista sam, I sinoc slabo spavao, jutros rano otisli dr, mene citav dan glava boli, valjda sam se nasekirala, ali abd bit ce sve ok

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 29590
26.10.2011 19:12:49   
animagical
sta kaze za prstic, je li da vi radite vjezbice ili ga morate voditi? a ne znam sto ne spavaju, mozda je i do vremena...pretoplo vani za ovaj mjesec

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 29591
26.10.2011 19:18:56   
bebix
pa ima naziv za to kod njega trger finger sto znaci prst okidac, nesto oko tetive, pokazali su nam pa cemo kuci raditi za 21 dan kontrola, a dobio je danas bocu pa neznam da li je i zbog nje nervozan, ako bi dobio temp kako cu znati kad da je skidam, kolika je normalna 

Neposredna veza do poruke: 29592
26.10.2011 19:24:22   
animagical
pa normalna je do 37, u stvari 36.6.. ako te sta tjesi i A je bio knjezav kad je primio bocu ali nije imao temperaturu...a garant su ti rekli da das sirup... mozda ga boli gdje su ga uboli, stavi mu oblogu...ako place mozda da mu das sirup, to je usput i protiv bolova? bice prstic ok ako Bog da...samo da ga malo razradite...

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 29593
26.10.2011 19:31:35   
Amam

pozzzic od nas

nama su tek kad je S napunila 8 mjeseci rekli "da je mogu stavljati da sjedi"

Ma moja rose,on je nama prosli mjesec rekao ok,nemojte ga oslanjat na noge dok ne prosjedi SAM user posted image .
U biti to je pedijatar koji je u penziji i radi tu jer nema drugog,ja inace po misljenje idem privatno,gdje snimam i kukove,kontrolni UZ smo radili s nekih 5,5 mj i rekao nam je da ga mozemo malo i oslanjat na nogice,da ga mogu staviti da sjedi ako to zeli,a nista da ne forsiramo,jer E s 5,5 upoce nije htjeo da se osloni na stopala.

Entinte on isto tako malo se odrzava i onda se zaljulja user posted image ,pa sjedice,oni su malo buckastije bebe pa im teze ide.

Sad gledam radosnicu od A,on je sa 5,5 mj sjedila sama,ali je imala nekih 6-6.5kg,ali je i sa 2mj prespavala noc user posted image .

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29594
26.10.2011 20:19:42   
tukica
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Jelena draga, hvala za savjet za hom.granule... danas smo ih uzeli i dala sam maloj, samo me buni sto pise jednom dnevno 5 granula u vodi, a onda pise dalje 4 x, na dan, znaci da dam tih 5 boba iz 4 puta?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29595
26.10.2011 20:20:42   
bebix
IZVORNA PORUKA: animagical

pa normalna je do 37, u stvari 36.6.. ako te sta tjesi i A je bio knjezav kad je primio bocu ali nije imao temperaturu...a garant su ti rekli da das sirup... mozda ga boli gdje su ga uboli, stavi mu oblogu...ako place mozda da mu das sirup, to je usput i protiv bolova? bice prstic ok ako Bog da...samo da ga malo razradite...

Hvala ti, nadam se da ce biti okuser posted image

Neposredna veza do poruke: 29596
26.10.2011 20:28:13   
bint
samo da vam mahen ovaj padobranacuser posted image
nemam vremena nizasta,ponekad uketim isčitam vas al it o slabooo..
moj H je super,maasaALLAH user posted image
jedno pitanjce za sarajeke moje treba mi hitnoo za friendicuu jednu...znate li gdje se naleze igraonice BAMBI????????????
hvala unaprijed
ljubim moje bebice a veliki hug za umorne mamice,ovo vas ravnjam po sebiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 29597
26.10.2011 20:55:21   
Ašoni
IZVORNA PORUKA: bint

samo da vam mahen ovaj padobranacuser posted image
nemam vremena nizasta,ponekad uketim isčitam vas al it o slabooo..
moj H je super,maasaALLAH user posted image
jedno pitanjce za sarajeke moje treba mi hitnoo za friendicuu jednu...znate li gdje se naleze igraonice BAMBI????????????
hvala unaprijed
ljubim moje bebice a veliki hug za umorne mamice,ovo vas ravnjam po sebiuser posted image user posted image user posted image

Bint, adresa je Zagrebačka 55, Grbavica, telefon 033 718166, ako ih nema više sa takvim nazivom.

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 29598
26.10.2011 22:27:43   
sporty mamaa

Konacno smo nasli nesto za krstenja, bila sam stavila slikice al nesto sam zeznula pa cu sutra ponovno. Eto ja zadovolja, a cijena bila samo 24 kmuser posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 26.10.2011 22:29:23 >

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 29599
26.10.2011 22:34:40   
ladyblue RR

i ja sam svojoj skinula temperaturu,napokon. Diprol nista nije uradio i prije pola sata joj dam Ibuprofen,preznoji se dijete k'o cep. Mislim da je vec zaspala. Uspjela sam joj malo peskirom osusiti kosu i ukapati sljez u nos i to je bilo to. Odoh i ja lagano...

a taj ibuprofen moze za njihov uzrast? hajd nek si skinula

On ide od godinu dana

Ibuprofen ide od 6 mjeseci

Samo po preporuci ljekara,po belupovim uputama,a kod Dalsy sirupa pise ne mladjim od godinu dana user posted image

kod mene je Hemfarm-ov i uredno piše doza za djecu od 6 mjeseci do 1 godine.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 29600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1182 1183 [1184] 1185 1186   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1182 1183 [1184] 1185 1186   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *