|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1179 1180 [1181] 1182 1183   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
26.10.2011 8:56:08   
Super Beba
dobro jutro!

user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu treciputmama)
Neposredna veza do poruke: 29501
26.10.2011 9:08:10   
palachinken
Aferim superbebo, doovde miriše!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 29502
26.10.2011 9:29:25   
palachinken
Zene malih beba kako je prosla noc? Zene velikih beba, nadam se da nije bilo temperatura i kakvih padova.

Kod nas klasika, s tim da smo isli u goste sinoc i M je bas bio kenjkav, jos ga prijatelj uzeo da pronosa, kad on zavrsita, mi se isprepadali zivi, izgleda mu stisnuo nehotice mjesto uboda. Elem, šnismo bas mogli odsjedit kao sto smo nanijetili, malom pashi se islo kuci. Cim smo dosli u stan, crče od smijeha.

tripumamam, ako iskljucivo dojis bebu, ne moraju te brinuti stolice, samo nek ih ima. One se mijenjaju, zavisno od tog sta si ti pojela i bojom i teksturom. Ja plaho ne zagledam, samo mi se zanesvijesti kad udjem u sobu. Odmah znam sta je radio.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 29503
26.10.2011 9:55:56   
sweet insanity
Jutro i od nas!

Mi evo ustale u pola 10, ispostovalo me dijete konacno malouser posted image Budila se jeste al joj ovaj puta nisma svaki puta nduisla siku nego saspi.probudi se , okrene s ekoji put na stomak, pa na ledja ja ustanem dudu joj dam i ona nastavi. Ajde pokusavat cemo tako par noci pa mozda skonta da nece dobit svaki put pase prestane cesto budituser posted image ( Pusti snovi moji)

< Poruku je uredio sweet insanity -- 26.10.2011 9:56:14 >

Neposredna veza do poruke: 29504
26.10.2011 10:02:27   
ciciban26
Jutro naspavane i nenaspavane mamice user posted image
Sweet user posted image user posted image user posted image da svaka naredna  noc bude bar tako losa kao ova user posted image user posted image user posted image

Mi smo imale poprilicno dobru noc,E se budila dvaput da papa ali zato jutros od 6 ne zatvara oci a bome ni usta,samo sto je spustim ona zijeva da bi jos sike...
Cucu gospodjica nece,iz nje nista ne curka user posted image user posted image user posted image ..ja pokusavala i na kraju kad je skoro povratila ja odustala..

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 29505
26.10.2011 10:02:40   
mersiha 77
jutro i od nas!
mi jutros nemamo turicu otjerali smo je is,is,is
Jelena hvala sto pitas ma imao je onu dosadnu a nje se najvise bojim 37,7,ali stavila sam mu sinoc cepic i fino mi je spavao
malo jede neznam zasto
Lady kako je jutros drugarica Nadja? jesteli i vi otjerale turu?user posted image user posted image
super bebo gdje me nadje uhhhh,prava bosanska kahva iz bakrene djezve al ni ti neznas nistauser posted image

Neposredna veza do poruke: 29506
26.10.2011 10:04:31   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Jutro i od nas!

Mi evo ustale u pola 10, ispostovalo me dijete konacno malouser posted image Budila se jeste al joj ovaj puta nisma svaki puta nduisla siku nego saspi.probudi se , okrene s ekoji put na stomak, pa na ledja ja ustanem dudu joj dam i ona nastavi. Ajde pokusavat cemo tako par noci pa mozda skonta da nece dobit svaki put pase prestane cesto budituser posted image ( Pusti snovi moji)

Draga nisu pusti snovi naucice i to je to
i ja isto to radim,al ujutro sise kao betonuser posted image

Neposredna veza do poruke: 29507
26.10.2011 10:14:27   
Almaa
evo padobranca, samo da pozdravimo mame i bebe
mi smo jutros zaradili prvu sljivu, plakale smo obje, ali eto i to je sastavni dio odrastanja...
ovih dana smo malo optereceni vrticem, jer nam se bliziuser posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 29508
26.10.2011 10:17:09   
Aiša
Žene, hoćemo li na kafu danas u 13? BBI?

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 29509
26.10.2011 10:21:02   
Super Beba
hehhe, i meni dobro dođe ova kafa, a lokum još više :)

ja pokušala malom nokte odsjeći, pokušaj #1 propao...vidjećemo kasnije, jer 'vako više ne ide - počinje kandže na rukama dobivat' - moj mali edvard makazoruki user posted image

ja više i ne brojim broj buđenja, jer ionako sve kroz san odradim...jutros ga prenijeli kod nas u krevet, on se igrao sa mojoj pidžamom i nekakvih gajtanom, a mi spavali :) evo, sad drinjca, ja se skroz razbudila...

lady - kako nađa danas?
mersiha - je li ovo mali rođendan danas?
rose - ima li kakvih novih poduhvata :)

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 29510
26.10.2011 10:39:39   
ladyblue RR
evo i mene, da se prijavim....

Mi smo spavale cijelu noć. vjerovtno je i imala temperaturu ali se nije budila. jutros je odmah imala 38 i išle smo doktoru. ona ima strašnu prehladu (iz vrtića, naravno) i malu crvenu tačkicu na krajniku. kako joj se bliži rođendan i vakcina, uzela sam joj antibiotik da to probam sanirati čim prije. neću je do rođendana voditi u jaslice da probamo potpuno ozdraviti zbog raje na rođendanu a i zbog vakcine.

nahranila je kada smo došle i eno je spava. ja tek sada pijem kafu.

žao mi je što nismo mogle na kafu ali obećavam čim N ozdravi a prije nego što se vratim na posao, da ćemo se naći.

btw, danas mi je posljenji dan porodiljskoguser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 29511
26.10.2011 10:44:50   
sweet insanity
ladyblue, bas mi je zao malene, valjda to sredite do rodjusa!!!
znaci jjos malo pa na posao?

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 29512
26.10.2011 10:54:50   
rose
IZVORNA PORUKA: Super Beba

hehhe, i meni dobro dođe ova kafa, a lokum još više :)

ja pokušala malom nokte odsjeći, pokušaj #1 propao...vidjećemo kasnije, jer 'vako više ne ide - počinje kandže na rukama dobivat' - moj mali edvard makazoruki user posted image

ja više i ne brojim broj buđenja, jer ionako sve kroz san odradim...jutros ga prenijeli kod nas u krevet, on se igrao sa mojoj pidžamom i nekakvih gajtanom, a mi spavali :) evo, sad drinjca, ja se skroz razbudila...

lady - kako nađa danas?
mersiha - je li ovo mali rođendan danas?
rose - ima li kakvih novih poduhvata :)

hehe bio poduhvat sinoc od 1-3...prvo je plakala jer je valjda nesto sanjala, pa je popila caj pa smo ja i mm tiho pricali jer je dosao kuci oko tih doba pa joj to valjda nije dalo spavati pa je onda ona pocela nesto brbljati...elem mislim da je tek iza 3 ponovo zaspala user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 29513
26.10.2011 10:56:12   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

ladyblue, bas mi je zao malene, valjda to sredite do rodjusa!!!
znaci jjos malo pa na posao?

od sutra sam na godišnjem 10 dana i to je to.

Neposredna veza do poruke: 29514
26.10.2011 11:06:07   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: Aiša

Žene, hoćemo li na kafu danas u 13? BBI?

tek sad vidjeh ovu poruku ... jučer kako bi - biće, neće bit kafa - ja se dogovorih sa prijateljicom..rekoh da iskoristim soliranje, kad će mi sveki već čuvati prcu...

(odgovor članu Aiša)
Neposredna veza do poruke: 29515
26.10.2011 11:10:17   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: ladyblue

uh draga...valja se i na taj par opanaka ponovo navić'... i ja kad skontam, januar haman kuca na vrata...

ee rose - nikako 2 dobra sastavit' :))) jednu brigu sa ustajanjem na noge si riješila, a sada zeza sa noćnim dernečenjem :)

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 29516
26.10.2011 11:19:23   
rose

uh draga...valja se i na taj par opanaka ponovo navić'... i ja kad skontam, januar haman kuca na vrata...

ee rose - nikako 2 dobra sastavit' :))) jednu brigu sa ustajanjem na noge si riješila, a sada zeza sa noćnim dernečenjem :)

heh mislim da je to bio neki sporadicni slucaj user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 29517
26.10.2011 11:28:28   
palachinken

Tacno, sve me jeza hvata. U jednu ruku mi drago sto cu izaci iz kuce, ali u drugu, valja bez sestomjesecnog djeteta devet sati dnevno a i njemu bez mene i tu se s****** (valjda je dovoljno zvjezdica :))

Neposredna veza do poruke: 29518
26.10.2011 11:54:54   
lepetetka
Mi dobro spavali kuc kuc!!!! Zaspala u 10,30 prvo hranjenje u 5, drugo u 7,30 i opet zaspala do 11 ljubi je majka... Evo je presvukla i nahranila i eno nešto brblja opet ljubi je majka user posted image user posted image
Sporty blago ti se pa zna sama jesti ma ovi muški su baš lijeni i smotani od rođenja, meni nekako lakše bilo da ga ja hranim nego da čistim iza njega i eto dijete se ulijenilo...Da ga pošaljem u vrtić krepao bi od gladi user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

Neposredna veza do poruke: 29519
26.10.2011 12:09:13   
Semica
Da vam se i ja javim nakon ne znam koliko vremena...user posted image

Dr nas prepali bili kada smo S vodili na vakcinu...rekli da je smrsala i da je za mjesec samo 400g dobila..( cesto bljucka nakon jela...i po 5,6 puta povelike kolicine mlijeka,pa sam se bila zabrinula da nije refluks u pitanju)..odvedemo je ponovo dr nakon 3 dana da ispricamo svoje sumnje,kad rekose da je dobila za3 dana 250g...i da prosli put nesto vaga nije bila ok...Doslo mi bilo da ih rascerupam ondje hehe...S i dalje bljucka isto ali kao sto dr kaze dokle god dobija na kilazi i stolica je zlatna sve je oki...user posted image user posted image
Konacno sam je navikla na cucu...sad sam malo rahatnija...duze spava i lakse mi je smiriti ...hB ( kuc kuc )
U pon idemo na vaganje opet pa cemo vidjeti kako napredujemouser posted image

Nadam se da su vase bebice zdrave i sretne!!! :*

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 29520
26.10.2011 12:20:29   
animagical
mahanje i od nas..mi smo cijelu noc imali vrisku nepoznatog uzroka...nije pomagalo dojenje, presvlacenje, nosanje pricanje, ljuljanje...ugl kao da je proslo...nemam pojma sta mu bi...

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 29521
26.10.2011 12:31:57   
Semica

IZVORNA PORUKA: animagical

mahanje i od nas..mi smo cijelu noc imali vrisku nepoznatog uzroka...nije pomagalo dojenje, presvlacenje, nosanje pricanje, ljuljanje...ugl kao da je proslo...nemam pojma sta mu bi...

Grcevi??? user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 29522
   [Obrisana poruka]
26.10.2011 12:46:32   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Semica)
  Neposredna veza do poruke: 29523
26.10.2011 13:00:38   
animagical
IZVORNA PORUKA: Semica

IZVORNA PORUKA: animagical

Grcevi??? user posted image

ma jok..probali espumisan, masazu trbe, grijanje stomaka-ma nije ni na momenat usutio...a nije ni plakao s grcenjem nogica i sl...tako da mi ne lici na grceve a sjecam ih se dobro od sekinog malog...na kraju je zaspao  na mm...
kako kod vas bljuckanje?

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 29524
26.10.2011 13:03:08   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Amam

IZVORNA PORUKA: rose

i ja sam svojoj skinula temperaturu,napokon. Diprol nista nije uradio i prije pola sata joj dam Ibuprofen,preznoji se dijete k'o cep. Mislim da je vec zaspala. Uspjela sam joj malo peskirom osusiti kosu i ukapati sljez u nos i to je bilo to. Odoh i ja lagano...

a taj ibuprofen moze za njihov uzrast? hajd nek si skinula

On ide od godinu dana

Ibuprofen ide od 6 mjeseci

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 29525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1179 1180 [1181] 1182 1183   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1179 1180 [1181] 1182 1183   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *