|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1177 1178 [1179] 1180 1181   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine [chat]
25.10.2011 21:33:55   
rose
IZVORNA PORUKA: vila_7

user posted image user posted image user posted image sega si mi danas! user posted image user posted image user posted image Bas te volim kad te krene! user posted image user posted image
Kako bucika nasa slatka? Stoji li,hoda li?

bucika pajki, stoji u kreveticu i ima dobre reflexe user posted image gledam je veceras i na trenutak jednom rukom pusti ogradicu, podje pasti, trznu se i brzo zgrabi ogradicu opet...i vidim na faci kao odahnu dijete user posted image skontala je kako da se krece uz ogradicu kreveta bocno...a sto se tice stajanja uz namjestaj danas je skoro ispod fotelje (ona starinska fotelja s duzim nogama drvenim) zavrsila pokusavajuci da skonta kako da se uhvati i digne...sreca pa sam ja sjedila na fotelji i podigla je na kraju user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 29451
25.10.2011 22:09:14   
Anoniman
vece i od nas, moji razbojnici zaspali, a ja malo dusom da dahnemuser posted image . Volim ih oboje kao oci u glavi, ali uvece pred spavanje su mi najgori. Kupaj jedno, pa kupaj drugo, pa ovaj mali ne bi prestajao jesti, a Ana nece da jede, njega nagovaraj da prestane jesti, a nju da sta pojede i tako u nedogleduser posted image

Ana mi danas bila do pola pet u vrticu user posted image user posted image user posted image , dosla sva nasmijana sa kezom od uha do uha i jos je pitam hocemo li ici u vrtic, a ona skace uzima cipele i obuvauser posted image

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 29452
25.10.2011 22:17:53   
ladyblue RR
N lezi u kreveticu,probudila se,pjeva i govori pis,pis a gori od temperature. Koji je ovo lik!

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29453
25.10.2011 22:19:54   
Anoniman
Dusa draga, ljubi je od nas. Bas mi je zao, bem ti vise i temperaturu i sve.
Mi isli veceras da kupimo drugarici Nadji poklon za rodjendan i vratili se praznih ruku, toliko je slab, bolje receno ocajan izbor gdje god udjes.

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 29454
25.10.2011 22:21:11   
ladyblue RR
Jelo,bas mi je drago da je Ana sretna u vrticu. Iskreno se nadam da ce zdravstveni bilten biti bolji nego kod nas. Mi jos nismo sastavile 2 sedmice u komadu u vrticu.

Neposredna veza do poruke: 29455
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
25.10.2011 22:22:52   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

mersiha, moze biti da su zubici, hoce proljev kazu....

mi smo isto nervozni i danas.isli u setnju ona kenjka place , nece u kolica...kad smo dosli kuci ja je nahranila, namazala calgelom i evo spava, haman i nju desni zezaju....malko joj je jutros bila sluzava stolica ,kazu i to zna biti znak, elem kaki vec par dana za redom a inace je to jednom u 5 dana, nemam pojma ima li to kakve veze ili se jendostavno kakanje dovodi u red po malouser posted image

dovodi se u red ...sad ce stolice biti svaki dan a nekad cak i 2-3 puta dnevno user posted image

Ej Rose, bas sad podjoh napisat evo ukakila se opet, a inace je to radila jednom u 5 dana pa u 3 pa 2 pa evo nakon jucer danas dva puta dnevno stim da je sada stolica manje obilna i ono kao malko se razvlaci kad se sastavi pelena, nesto kao sluzava al nije....da  li je to neki znak???

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29456
25.10.2011 22:26:07   
sweet insanity

dobro vecer drage moje! user posted image

Lady misa mu Nadju bas krenulo - pa nije valjda tako kad dijete u vrtic krene? user posted image

mersiha vidim i tvoj bebac bolestan! user posted image

Palachinken sta bi sa onim snimanjem prijatelja? Jesam ja tebe skontala-jesi ti snimala ili si predlagala? user posted image

Helena, ja ih imam na jednom dvd-u cijela sezona pa ako hoces, posaljem ti postom, samo mi na fb u inbox saljni adresu!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 29457
25.10.2011 22:27:04   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

N lezi u kreveticu,probudila se,pjeva i govori pis,pis a gori od temperature. Koji je ovo lik!

kako je ona meni slatka s onim svojim pis pis user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 29458
   [Obrisana poruka]
25.10.2011 22:27:11   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu sweet insanity)
  Neposredna veza do poruke: 29459
25.10.2011 22:27:47   
rose
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Dusa draga, ljubi je od nas. Bas mi je zao, bem ti vise i temperaturu i sve.
Mi isli veceras da kupimo drugarici Nadji poklon za rodjendan i vratili se praznih ruku, toliko je slab, bolje receno ocajan izbor gdje god udjes.

i ja sam na istim mukama user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29460
25.10.2011 22:28:38   
palachinken
vilo, vidim prozivas me za prijatelje :) Ja ih pocela skidati i onda sweet uleti i rece da ima negdje na dvd-u pa ti moze poslati i ja prekinem download. Eto sad je do nje :)

jelo, bas mi je drago sto je Ana odusevljena novim okruzenjem. Ali ne sikiram se ja za tebe, naci ces ti opet nesto da te iscrpi maksimalno :D

lady, tvojoj N sto brzi oporavak. dusa draga, ona se raspjevala :)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 29461
25.10.2011 22:29:28   
rose

mersiha, moze biti da su zubici, hoce proljev kazu....

mi smo isto nervozni i danas.isli u setnju ona kenjka place , nece u kolica...kad smo dosli kuci ja je nahranila, namazala calgelom i evo spava, haman i nju desni zezaju....malko joj je jutros bila sluzava stolica ,kazu i to zna biti znak, elem kaki vec par dana za redom a inace je to jednom u 5 dana, nemam pojma ima li to kakve veze ili se jendostavno kakanje dovodi u red po malouser posted image

dovodi se u red ...sad ce stolice biti svaki dan a nekad cak i 2-3 puta dnevno user posted image

Ej Rose, bas sad podjoh napisat evo ukakila se opet, a inace je to radila jednom u 5 dana pa u 3 pa 2 pa evo nakon jucer danas dva puta dnevno stim da je sada stolica manje obilna i ono kao malko se razvlaci kad se sastavi pelena, nesto kao sluzava al nije....da  li je to neki znak???

ma ne sekiraj se...ok je...tokom dana budu razlicite stolice i u obimu i konzistenciji i boji samo prati i kod S je bila i sluzava i tamna i zelena i sarena...i vodena cak je jednom mirisala na voce user posted image

Neposredna veza do poruke: 29462
25.10.2011 22:29:28   
Anoniman
Ja sam odlucila sta cu kupiti, nadam se da samo ona to nemauser posted image , ako ima nek onda proslijedi vama za rodjendanuser posted image . Trazila nema gdje nisam, ali izbor blago receno ocajan.

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 29463
25.10.2011 22:30:50   
rose
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja sam odlucila sta cu kupiti, nadam se da samo ona to nemauser posted image , ako ima nek onda proslijedi vama za rodjendanuser posted image . Trazila nema gdje nisam, ali izbor blago receno ocajan.

ja svaki dan obilazim radnje i gledam i ne nalazim jos uvijek nista zanimljivo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29464
25.10.2011 22:30:57   
animagical
sweet to ti je znak da ne zavirujesuser posted image ja otkad sam skuzila da kaki zuto i zrnasto vise se ne zanimamuser posted image samo, jedva ga kutarisem...pa odrasli bi se postidili te kolicineuser posted image  user posted image mi maramice koristimo za prvu ruku ciscenja, onda ga operem do vrata...mogu misliti kod tebe belaja nakon 5 dana..

Neposredna veza do poruke: 29465
25.10.2011 22:33:00   
ladyblue RR
ma ne peglajte se bez veze i ne trosite pare. I onako jos nije skontala cemu sluze igracke. Njoj trenutno sluze da ih nudi cuki pa on uhvati za jedan kraj,ona za drugi i vuku svako sebi. To je,inace, vrhunac zabave.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29466
25.10.2011 22:35:19   
palachinken
sweet, i kod nas je sad takva prva jutarnja kakica, malo gusca, sluzava, nekad zelenkasta. A sto smrdi to je strahota jedna.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 29467
25.10.2011 22:38:42   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: palachinken

sweet, i kod nas je sad takva prva jutarnja kakica, malo gusca, sluzava, nekad zelenkasta. A sto smrdi to je strahota jedna.
cekajte da pocnu jesti cvrstu hranu a mlijeko se svede na jutro i vece pa cete vidjeti sta je smraduser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 29468
25.10.2011 22:44:20   
sporty mamaa

imamo mi jednu koja bi ti mogla to sve poslikati u fisu i mozda kupiti a ti njoj das pare/uplatis na racun ili sta god...sama ce se prepoznati user posted image user posted image

jel ovo prozivka za mene? user posted image

Ja ne kontam jos koga je prozivka ali svida mi se idejauser posted image user posted image A to za uplatu nema frke ako mi se sto svidi uplacujem prije primitka robeuser posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 29469
25.10.2011 22:49:52   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: palachinken

E ovo sam morala oplakatuser posted image user posted image user posted image user posted image I kod nas je bas ovakva, nekad se razvlaci, nekad ne, kako kupih ovaj pamper premium sve joj se lijepi za guzu. Ja mislila ona mreza upija kad ono sve se zaljepi. A vjerujte otkako smo dosli iz bolnice necu slagat ako kazem da je skoro svaka pelena ukakana, jedna dvije u vrh nisuuser posted image Ja ne znam je li to do mog mlijeka ili sta, ali cim pocne dojit odmah dijete pocinje kakit. I smeta mi sto recimo nocu ja je dojim, ona kaki i kad zavrsi s podojem moram cekat jos 15 - ak min jer opet kaki, a nekako mi bezveze da je ne presvucem. P.s. jel vi bebe nocu dizete da podrignu, ja da, ali nekad nece, pa nece, a meni se neda cekat pa je samo na stranu okrenem. Cekaj da pojede, pa da kaki, pa da podrigne, a kad cu spavatuser posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 29470
25.10.2011 23:01:08   
ladyblue RR
ja svoju nisam ni hranila a kamoli nosala i presvlacilauser posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 29471
25.10.2011 23:06:53   
animagical
lady kako si to izvela? ovaj moj se dere svako 3 sata, jedino da sam gluha pa da ga ne cujem...

Neposredna veza do poruke: 29472
25.10.2011 23:11:23   
Anoniman
Pa ima li sutra kafe ili ne?
Ja planiram sutra sa Lukom u skitnju ako ne bude puno hladno, pa ako bude kafe javite da oćejfim jednu dok je cura u obdanistu user posted image

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 29473
25.10.2011 23:11:50   
Anoniman
ps. mada meni iskreno kafa bez Lady nije to touser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 29474
25.10.2011 23:12:11   
SailorMoon
Zene upomoc:
http://www.ringeraja.ba/forum/prvi-rodjendan-kako-prikladno-obiljeziti/m_229737/mpage_23/tm.htm#1094300

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1177 1178 [1179] 1180 1181   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1177 1178 [1179] 1180 1181   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *