|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1176 1177 [1178] 1179 1180   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
25.10.2011 17:58:36   
animagical
mi se brisemo molfixom, bas su fine.mokre i fino mirisu...iako ovaj moj nije osjetljiv ni na one turske..ja to puno ne birkam!

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 29426
25.10.2011 17:58:43   
mersiha 77
Medi hvala sto pitas Anes cijeli dan ima pomalo temperaturu skidamo je i borimo se snjomuser posted image
on opet pomalo veseo,al mene strah temperatureuser posted image
neznam dali je od vakcine ili su se i zubi sastali nemam pojma al je od juce ujutro ima proljev
danas sam mu dala banane,pa cu vidjetiuser posted image
kako je M?jel porastao,imali sta novo kod vas?pusa velika!user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 29427
25.10.2011 18:01:48   
mersiha 77
ja koristim pampers i pelene i maramice divne su njezne i blage
nikada Anes nije osuo se od njih,a prve sto smo imali Libero ma nista nevaljaju jer se odmah izasuo savuser posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 29428
25.10.2011 18:06:07   
sweet insanity
mersiha, moze biti da su zubici, hoce proljev kazu....

mi smo isto nervozni i danas.isli u setnju ona kenjka place , nece u kolica...kad smo dosli kuci ja je nahranila, namazala calgelom i evo spava, haman i nju desni zezaju....malko joj je jutros bila sluzava stolica ,kazu i to zna biti znak, elem kaki vec par dana za redom a inace je to jednom u 5 dana, nemam pojma ima li to kakve veze ili se jendostavno kakanje dovodi u red po malouser posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 29429
25.10.2011 18:09:09   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: animagical

mi se brisemo molfixom, bas su fine.mokre i fino mirisu...iako ovaj moj nije osjetljiv ni na one turske..ja to puno ne birkam!

I mi smo svakakve koristili i kako probasmo niveu ostadosmo na njoj...

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 29430
25.10.2011 18:13:57   
tukica
evo da se i mi prijavimo za kenjkanje...pooooludicu vise od njenog cviljenja i kukanja....ako su zubi, neka vise niknu...........
eh, mm dao maloj da lizne samo malo cokolade da vidi jel odbija ama bas svu hranu, a ona ko luda za cokoladom...uzas.... znam da joj ne smijem davati, ali toliko sam iznenadjena da kad vidi, pruza rukice i otvara usta... a hapice kako priblizim, zatvori usta i okrece glavu...user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 29431
25.10.2011 18:15:52   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: tukica

evo da se i mi prijavimo za kenjkanje...pooooludicu vise od njenog cviljenja i kukanja....ako su zubi, neka vise niknu...........
eh, mm dao maloj da lizne samo malo cokolade da vidi jel odbija ama bas svu hranu, a ona ko luda za cokoladom...uzas.... znam da joj ne smijem davati, ali toliko sam iznenadjena da kad vidi, pruza rukice i otvara usta... a hapice kako priblizim, zatvori usta i okrece glavu...user posted image user posted image user posted image

primate li na su klub kenjkanja???

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 29432
25.10.2011 18:22:18   
tukica
welcomeuser posted image
slogan: vristimo dok ne pomodrimo user posted image ( i mi i bebe) user posted image

Neposredna veza do poruke: 29433
25.10.2011 19:14:16   
lepetetka
Ciciban izdrži još malo proći će draga, boli te za haos u kući...Malo nekada i zažmiri kada vidiš nered :)
Sporty mama uhhhhh ma nekad mi je gori ovaj stariji... Još uvijek ne jede sam kašikom samo ponešto viljuškom a i to nekad neće čeka da ga ja hranim user posted image a ja sam tome kriva , ali šta ću sad.... Nekada ja dojim malu, hranim njega i hranim sebe, pa možete zamisliti kako to izgleda Cirkus pravi!!!!user posted image user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 29434
25.10.2011 19:21:59   
enči80
Hajuser posted image

Draga ciciban mani se ti kuće,ja evo tak nakon mjesec i pol pošla k'o nešto da raduckam a reći ću ti što i ostale 'UŽIVAJ!!!'.

Animagical i ostale ja za dojenje koristim banana jastuk i stavim ih ispod ruke(stručno pojma nemam kako se taj zahvat zove) jer Z navlači mlijeko pa tako da i A može povući.Nadam se da sad možete bar zamislitiuser posted image

Ja kristim DM-ove pelene i becutan maramice a sporty i moje su dobile osip od pampersa a riješili smo ga se iz pomoć pamučnih krpica i bepanthen masti(cca 10KM) koja je riješila osip za 2 danauser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 29435
25.10.2011 19:39:51   
mala_sa
Evo i mene opet user posted image
Moj A danas spavao od 1 do pola 5, nakon sat vremena sam se pocela dosadjivati jer vise nisam imala sta da radim, prosto sam iznenadjena koliko se bolje organizujem i koliko brze sve poradim sad kad je beba tu, nego prije kad sam imala vremena na pretek user posted image user posted image
Mi takodjer koristimo DMove pelene (isprobali smo i huggies i pampers ali sve propuste, samo u babylove ostaje suh tokom cijele noci)... Vl maramice su na Hipp - ja sam njima prezadovoljna

Sporty ta mustelina krema nama je uvijek pomogla, nadam se da ce i maloj drugarici... i to nam pomogne vec nakon 2 mazanja user posted image

Ciciban svi smo mi to prosli, njoj treba tvoja i samo tvoja blizina (jer ti si joj sve na svijetu, ni za koga drugog ona nije vezana kao za tebe)...moj A je i nosan i ljuljuskan, spavao je na siki satimaaaaaaaaaa, spavao je meni na prsima nocima, a evo nije naucen na ruke...jos je ona mala bebica da bi se na bilo sta naucila user posted image user posted image

Tukice, Mersiha, Sweet i ostala "nasa" generacijo - izgleda da nas sviju muce isti problemi zvani zubici

< Poruku je uredio mala_sa -- 25.10.2011 19:41:48 >

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 29436
25.10.2011 19:55:36   
Super Beba
lady i ostale zainteresirane mame - kad je kafa sutra? 12, 13h? Lokacija? Hoćemo li u BBI?

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 29437
25.10.2011 20:08:41   
Ašoni
IZVORNA PORUKA: Super Beba

lady i ostale zainteresirane mame - kad je kafa sutra? 12, 13h? Lokacija? Hoćemo li u BBI?

I ja gledam kafeniše li se sutra :)

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 29438
   RE: Bebe 0 - 1 godine [chat]
25.10.2011 20:12:48   
rose
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: Amam

Sporti,ja nisam upratila odakle si,ali znam da ima super svecanih haljinica za bebu u fisu,a nisu bas tako skupe.A taj osip po guzi ispiraj i cajem od kamilice onako nad pelenom dobro natapkaj vatom ,posusi pa nanesi tu kremu.

Ja za E koristim pampers  i odgovara mi,nije nikad imao osip,i A sam koristila do godinu,pa presla na violetu.
Ko je vi maramice koristite?Ja koristim nivea,bila je ona kao akcija 2+1,pa mi super bilo,ja se zatrpala paketima user posted image .

Mostar, malo mi fis daleko, ma naci cu vec nesto. U svakom slucaju hvalauser posted image I za savjet za kamilicu, kaze zena u apoteci da ce brzo peoci od ove kreme, neka mustelina. A maramice koristim molfix, meni su pravo dobre, jos i ja na akciji kupujem, kostaju 2.80 kmuser posted image user posted image Al sam skontala da su to one sto dodu gratis uz pelene pa tako jeftine, cime se sve trgovci sluze...

Ciciban, nase su bebe u dva dana razlike, moja isto kad je dosla iz porodilista samo htjela na ruke. A kad je spustis vristi ko da je netko mlati. Sva se zacene. Sad ima par dana malo se smirila, vise spava, a i ja joj uvalim dudu pa se malo smiri. Inace, lako je za kucu i kucne poslove, ali kad imas jos jedno malo dijete, trebas se i tom djetetu posvetiti. Te obrisi joj guzu, te daj da jede, pije, obuci, prosetaj, pusti crtaniuser posted image Tako da je nesmijem navikavati na ruke, inace ce ova druga biti potpuno zanemarena. Ionako se zaliuser posted image Tako da sam ja odlucila kupiti ljuljacku na baterije, da bar mogu rucak skuhati i malo se posvetiti starijoj djevojciciuser posted image

imamo mi jednu koja bi ti mogla to sve poslikati u fisu i mozda kupiti a ti njoj das pare/uplatis na racun ili sta god...sama ce se prepoznati user posted image user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 29439
25.10.2011 20:15:42   
rose
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

mersiha, moze biti da su zubici, hoce proljev kazu....

mi smo isto nervozni i danas.isli u setnju ona kenjka place , nece u kolica...kad smo dosli kuci ja je nahranila, namazala calgelom i evo spava, haman i nju desni zezaju....malko joj je jutros bila sluzava stolica ,kazu i to zna biti znak, elem kaki vec par dana za redom a inace je to jednom u 5 dana, nemam pojma ima li to kakve veze ili se jendostavno kakanje dovodi u red po malouser posted image

dovodi se u red ...sad ce stolice biti svaki dan a nekad cak i 2-3 puta dnevno user posted image

Neposredna veza do poruke: 29440
25.10.2011 20:23:51   
lejla80
Vecer i od mene..ja upravo uspavala malca i odmah zauzela poziciju za laptopom..vala po kuci ima stosta da se uradi al zaboli me iskreno,imam i ja dusu hehehhe

Sutra i mi imamo bocu..zlo mi dodje samo kad pomislim na presvlacenje i oblacenje jer to mi je u zadnje vrijeme prava procedura postala..strample,hlace,cipele, jakna...uhhh..jos on nemiran,ma hajde..do sad smo dobro prolazili sa bocama,pa vljda ce i sutra biti tako..

Mi od rodjenja koristimo pampers..napravimo poneki i izlet u neke druge al pampersa se ne odricemo..Kupujemo Violetine maramice..one su mi nekako pristojne i sa cijenom i sa kvalitetom..

Neki dan sam Pampers kupila za 22 KM u DM na onaj njihov kupon i jos dodali na to onaj popust od 10 posto..ja hapy..kako se samo ranije nisam sjetila tog kupona...

Vidim lijepo vam bilo na kafici pa sutra repriza...uzivajte

2011.
2016.

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 29441
25.10.2011 20:36:54   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Ašoni

ništa od mene. Nađa mi opet bolesna, ima temperaturu pa je ne smijem dovesti blizu vaših beba.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 29442
25.10.2011 20:40:41   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: Ašoni

ništa od mene. Nađa mi opet bolesna, ima temperaturu pa je ne smijem dovesti blizu vaših beba.

lutka draga...jel visoka temperatura?

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 29443
25.10.2011 20:42:05   
Ašoni
IZVORNA PORUKA: ladyblue

Joj pilić dragi, opet, baš mi je žao :( Da što prije bude bolje, bar da je još malo vidim prije nego počneš raditi i nadam se da će do rođendana biti sve ok.

Neposredna veza do poruke: 29444
25.10.2011 20:53:28   
sweet insanity
Joj bas  mi je zao Nađe ladyuser posted image

Moja odspavala 3 sata al sam joj mazala desni Calgel-om. Sad se prevrce sa stomaka na ledja sa ledja nastomak i na stomaku se mice unazad i onda kenjka jer ne moze dohvatiti igrackeuser posted image E sad jel do Calgela il do nje, to ne znam!

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 29445
25.10.2011 21:03:27   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: rose

lutka draga...jel visoka temperatura?

38,1. dala sam joj Diprol, popila mlijeko i zaspala.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29446
25.10.2011 21:16:14   
vila_7
dobro vecer drage moje! user posted image

Lady misa mu Nadju bas krenulo - pa nije valjda tako kad dijete u vrtic krene? user posted image

mersiha vidim i tvoj bebac bolestan! user posted image

Palachinken sta bi sa onim snimanjem prijatelja? Jesam ja tebe skontala-jesi ti snimala ili si predlagala? user posted image

< Poruku je uredio vila_7 -- 25.10.2011 21:18:53 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 29447
25.10.2011 21:17:58   
vila_7

imamo mi jednu koja bi ti mogla to sve poslikati u fisu i mozda kupiti a ti njoj das pare/uplatis na racun ili sta god...sama ce se prepoznati user posted image user posted image

jel ovo prozivka za mene? user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29448
25.10.2011 21:25:42   
rose
IZVORNA PORUKA: vila_7

jel ovo prozivka za mene? user posted image

nije nego za jednu anonimnu...ne smiju joj kolege s posla znati user posted image

< Poruku je uredio rose -- 25.10.2011 21:26:39 >

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 29449
25.10.2011 21:27:53   
vila_7
user posted image user posted image user posted image sega si mi danas! user posted image user posted image user posted image Bas te volim kad te krene! user posted image user posted image
Kako bucika nasa slatka? Stoji li,hoda li?

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1176 1177 [1178] 1179 1180   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1176 1177 [1178] 1179 1180   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *