sporty mamaa
|
IZVORNA PORUKA: Amam Sporti,ja nisam upratila odakle si,ali znam da ima super svecanih haljinica za bebu u fisu,a nisu bas tako skupe.A taj osip po guzi ispiraj i cajem od kamilice onako nad pelenom dobro natapkaj vatom ,posusi pa nanesi tu kremu. Ja za E koristim pampers i odgovara mi,nije nikad imao osip,i A sam koristila do godinu,pa presla na violetu. Ko je vi maramice koristite?Ja koristim nivea,bila je ona kao akcija 2+1,pa mi super bilo,ja se zatrpala paketima . Mostar, malo mi fis daleko, ma naci cu vec nesto. U svakom slucaju hvala I za savjet za kamilicu, kaze zena u apoteci da ce brzo peoci od ove kreme, neka mustelina. A maramice koristim molfix, meni su pravo dobre, jos i ja na akciji kupujem, kostaju 2.80 km Al sam skontala da su to one sto dodu gratis uz pelene pa tako jeftine, cime se sve trgovci sluze... Ciciban, nase su bebe u dva dana razlike, moja isto kad je dosla iz porodilista samo htjela na ruke. A kad je spustis vristi ko da je netko mlati. Sva se zacene. Sad ima par dana malo se smirila, vise spava, a i ja joj uvalim dudu pa se malo smiri. Inace, lako je za kucu i kucne poslove, ali kad imas jos jedno malo dijete, trebas se i tom djetetu posvetiti. Te obrisi joj guzu, te daj da jede, pije, obuci, prosetaj, pusti crtani Tako da je nesmijem navikavati na ruke, inace ce ova druga biti potpuno zanemarena. Ionako se zali Tako da sam ja odlucila kupiti ljuljacku na baterije, da bar mogu rucak skuhati i malo se posvetiti starijoj djevojcici
|