|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1181 1182 [1183] 1184 1185   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
26.10.2011 14:25:09   
Semica
lady pokusaj cepice...meni je to jedino uspjelo skinuti tem kad sam mala bila...dok moju blizankinju je dovoljno bilo okriti sa 2 deke i ona se odma preznoji i temp spadne....nisam citala-da li si pokusala sa tusiranjem??? obloge od sirceta na noge??' masaze sircetom??? rakijom??

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 29551
26.10.2011 14:27:29   
Anoniman
Semice sve je to ok, kod mene Luka ne da bljucka vec povraca i to ne samo posle podoja, cak i par sati posle jela on bljucne, ja svaki dan operem po dvije masine vesa bukvalno koliko on izbljucka i sebe i nas. Skvo dobra je to zamisao u ljuljasku, ali postoje djeca kao sto je moj joja nece ni munute ako nisu u rukamauser posted image . Kod mog Luke uopste nema veze sa truckanjem, on zna i kad fino jede na siki da odjednom bljucne i samo nastavi jesti, a mlijeko iz usta curi na sve strane. Ana mi nikad nije bljucnula, ali zato Luka uh... nikad mi se nije desilo da ga dignem da podrigne a da ne bljucne.

Neposredna veza do poruke: 29552
26.10.2011 14:28:58   
animagical
IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: animagical

lady jesi joj stavljala cepic? 
nisam. Dala joj Ibuprofen i za 10 min. se preznojila i spade temperatura. Odmah je zaspala k'o top. Onaj Diprol je mozda dobar ali kod nizih temperatura,kod ovih visokih nema nikakvog efekta. I sinoc, evo i sada Ibuprofen joj skide tepmeraturu.

a sta ces...mjeri,tusiraj, daj sta pomaze...aBd brzo prodje...bas mi je zao...user posted image ali opet dobro pa ibuprofen pomaze...

Neposredna veza do poruke: 29553
26.10.2011 14:30:59   
Semica

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Semice sve je to ok, kod mene Luka ne da bljucka vec povraca i to ne samo posle podoja, cak i par sati posle jela on bljucne, ja svaki dan operem po dvije masine vesa bukvalno koliko on izbljucka i sebe i nas. Skvo dobra je to zamisao u ljuljasku, ali postoje djeca kao sto je moj joja nece ni munute ako nisu u rukamauser posted image . Kod mog Luke uopste nema veze sa truckanjem, on zna i kad fino jede na siki da odjednom bljucne i samo nastavi jesti, a mlijeko iz usta curi na sve strane. Ana mi nikad nije bljucnula, ali zato Luka uh... nikad mi se nije desilo da ga dignem da podrigne a da ne bljucne.

e upravo tako je i kod mene...nekad doji i pljune siku i povrati pa nastavi..a nebitno da li halapljivo jede ili ne...kad god jede i ja je samo dignem da podrigne ona povrati...i skoro uvijek je tako...zato mi je i nemirna i slabo spava...primijetila sam da kad ne povrati nakon jela spava fino i dugo...po 3,4h ( to je za nju puno user posted image )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29554
26.10.2011 14:30:59   
animagical
IZVORNA PORUKA: Semica

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

semice za bebe koje povracaju i bljucaju, je zlatno pravilo da se sat vremena poslije jela ne truckaju, ne presvlace, to sto pises stavila na koljena...kada jede stavi je u lezaljku ako imas, malo dakle u povisen polozaj, a ako nemas napravi od malog jastuka i dekice kosinu.

vjeruj mi ja je samo podignem nakon jela da podrigne ( to je sve sto uradim a ona povrati...) a preko koljena sam je stavila jer kad sam je digla zakaslja se kad je povratila prvi put pa da se nebi zagrcnula svojom povracotinom...krenulojoj na nos...

ja negdje pocitah da se beba koja puno bljuca ne mora podrigivati nego samo skoz polako spustiti na bok

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 29555
26.10.2011 14:32:49   
Semica

IZVORNA PORUKA: animagical

ja negdje pocitah da se beba koja puno bljuca ne mora podrigivati nego samo skoz polako spustiti na bok

Ima logike...pokusat cu tako...svakako rijetko kad podrigne kad je dignem....najcesce podrigne u lezecem polozaju...hmm...i to nekad sat nakon jela heheh

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 29556
26.10.2011 14:35:24   
Skvo RR
moj ulazi u cetvrti sat spavanja, samo je jeo i nastavio.....ma nije sve bljucanje...meni je pedica, rekla da ono netom poslije hranjenja je iz usta...cuvaju u ustima...a bebe ne trebaju uvijek podrignuti, posebno navece, da se razbuduju, samo se lagano spuste na lijevi bok.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 29557
26.10.2011 14:37:48   
animagical
pa probaj svakako pa valjda nesto upali...nije obaveza podrignuti...Ajnur po noci ne podriguje, mislim garant on podrigne ali ja ga ne dizem jer se probudi, vec doji, zaspi i ja ga lagano spustim u krevet...on spava samo na ledjima i okrene glavu na stranu pa i kad bljucne izadje mu iz usta....

da vas pitak, ko je nedavno snimao bebi kukove, jelena npr, gdje si isla? mi trebamo sa 8 sedmica, jel? tako nam rece pedijatrica...

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 29558
26.10.2011 14:39:23   
rose

IZVORNA PORUKA: rose

Nađa goriuser posted image ...38,7 i ne spada. dala joj Diprola i ništa se ne dešava...odoh je tušitari pa ću joj dati Ibuprofen

lutka slatka a kako se ona ponasa...jel malaksala?

dosta je dobra osim sto se brze umara. Puze po kuci i kada se umori,dodje do mene,nasloni glavu meni u krilo,uvali prst u usta i tako se malo odmori pa nastavi dalje.

beba mala draga user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 29559
26.10.2011 14:39:37   
animagical
skvo ti si najsvjezija s kukovima, info molim... 

Neposredna veza do poruke: 29560
26.10.2011 14:41:31   
Skvo RR
pa idemo sljedece sedmice, sa puna dva mjeseca, pa cu pisati.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 29561
26.10.2011 14:44:37   
Semica

kod nas se kukovi sa 3 ili 4 mjeseca snimaju...eto moja S narucena tek 27.12...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 29562
26.10.2011 14:45:23   
animagical
pitala sam tamo na temi o kukovima za fmuser posted image pa mi odg ako znas ili kad budes znala

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 29563
26.10.2011 14:49:26   
sweet insanity

I N je isla sa 3 mjeseca i ide ponovo tek ka prohoda jer je navodno sve OK i for.miralose to neko okostenje, jezgra okostavanja ili kako vec.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 29564
26.10.2011 15:23:41   
mersiha 77
joj zene sta je ovo?aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
izludicu,Anes je nepodnosljivo nerovozan,samo place,nepomaze nistauser posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 29565
26.10.2011 15:30:16   
palachinken

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

joj zene sta je ovo?aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
izludicu,Anes je nepodnosljivo nerovozan,samo place,nepomaze nistauser posted image

zubi?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 29566
26.10.2011 15:31:50   
mersiha 77
ma draga palachinko nema nista ni nateceno a kamoli sta drugouser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 29567
26.10.2011 15:34:54   
sweet insanity
I kod mene je jucer do pola dana bilo tako i zadnjih dana.....sada evo pajki vec sat i pol (masala).

Mersiha ni kod moje nema nista, ali meni je dr objasnila da je to uvid u dentaciju i da zub ne mora izbiti ni za 2 mjeseca ali on raste i kada se ne vidi.....

Neposredna veza do poruke: 29568
26.10.2011 15:36:08   
bambi7

da vas pitak, ko je nedavno snimao bebi kukove, jelena npr, gdje si isla? mi trebamo sa 8 sedmica, jel? tako nam rece pedijatrica...

Mi smo bili 07.10 sa 4mj, tad nas narucili....

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

Neposredna veza do poruke: 29569
26.10.2011 15:37:29   
mersiha 77
ma sta da radim pocupa me zivu od nervoze?
a samo place glava me vise boli od placauser posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 29570
26.10.2011 15:39:48   
palachinken
MI smo dosli iz setnje i paša je prespavao sve vrijeme dok smo bili vani, tako da mu se sad ne spava. Ja se premorila, a kuca u haosu i fino lipo zovnem zaovu, sad ce doci, da ga zabavlja dok ja sta drugo poobavljam.
Naruceni smo za kukove, drugo snimanje, slijedeci petak. Kod nas ide 1-3-6 mjeseci.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 29571
26.10.2011 15:40:46   
palachinken

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

ma sta da radim pocupa me zivu od nervoze?
a samo place glava me vise boli od placauser posted image

MOzete li izaci vani malo?

Neposredna veza do poruke: 29572
26.10.2011 15:43:29   
rose

i nas su tako narucili ali mi otisli privatno ranije s neka 2.5 mjeseca

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 29573
26.10.2011 15:45:48   
bebix
pozz i od mene, mi danas citav dan kod dr, radili smo uz kukova nalaz uredan hvala bogu, a za prst nisam umislila ipak je dobro sto sam ga ovela moramo raditi fizikalne da istegnemo tetivuuser posted image ali kaze dr da je krajnji nacin hirurski i nadamo se da nece doci do toga, bocu sam primiouser posted image  i evo sad spava amene glava rasturiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 29574
26.10.2011 15:48:51   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: palachinken

MI smo dosli iz setnje i paša je prespavao sve vrijeme dok smo bili vani, tako da mu se sad ne spava. Ja se premorila, a kuca u haosu i fino lipo zovnem zaovu, sad ce doci, da ga zabavlja dok ja sta drugo poobavljam.
Naruceni smo za kukove, drugo snimanje, slijedeci petak. Kod nas ide 1-3-6 mjeseci.

Cuj, meni rekli tek kad prohoda....sad me strah da se nece sta u mejduvremenu ne daj Boze poremetit jer ona vec se dize da sjedi i upire nogma kad je se drzi iako ja gledam da sto manje al brate ne moze stalno visit u zraku.

Neposredna veza do poruke: 29575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1181 1182 [1183] 1184 1185   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1181 1182 [1183] 1184 1185   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *