|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
25.10.2011 13:00:45   
drznica
IZVORNA PORUKA: Uma86

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  nije losa ideja haha... malo i Lenora ?

user posted image

(odgovor članu Uma86)
Neposredna veza do poruke: 1776
25.10.2011 13:02:32   
Anoniman
Bebice11 dobro dosla kuci svojoj , radi kao sto su ti rekli dok. miruj i cuvaj se bt ce sve dobro abd user posted image .
Hannice jos si tu user posted image pusa drugarici .

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 1777
25.10.2011 13:09:14   
Sonja
mahanje i od mene..
pokusavam vec par puta da pisem al net me zeza i izbacuje me

Bebice nisam ni znala da si bila u bolnici ko nema me na netu..drago mi je da si bolje i da je bebi jos u tibi..tu mu je za sad najbolje

ja nocima ne spavam ledja me ubijaju...

ljubim vas sveeee

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1778
25.10.2011 13:10:00   
pahuljica_25
IZVORNA PORUKA: ametist

IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Bebice dobro nam došla nazaduser posted image Sve će biti ok uz Božiju pomoć,samo ti sad strogo miruj.

Ja već 5 dana svako jutro konzumiram hurme,ali ovo masiranje međice mi nešto baš zahmetli i komplikovanouser posted image

Ako mogu da predložim nesto, nemoj se naljutiti, al sto ne bi zaposlila TM da masira?user posted image user posted image

Hehehe vidiš o tome nisam ni razmišljala ma kad sam skroz "zagorila" po tom pitanjuuser posted image Svakako mi je doktorica jučer na kontroli preporučila keks,a pošto je to malo teže za izvesti masiranje međice je jednostavnije i uz to i korisnijeuser posted image user posted image

(odgovor članu ametist)
Neposredna veza do poruke: 1779
25.10.2011 13:19:24   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sonja

mahanje i od mene..
pokusavam vec par puta da pisem al net me zeza i izbacuje me

Bebice nisam ni znala da si bila u bolnici ko nema me na netu..drago mi je da si bolje i da je bebi jos u tibi..tu mu je za sad najbolje

ja nocima ne spavam ledja me ubijaju...

ljubim vas sveeee

Sonja i mene su ledja uhvatila prosli ponedjeljak i utorak,narocito predvece, ne previse jaka al konstantna bol i ja se strpim do srijede jer mi je bio termin kod dr, kad maternica KO KAMEN tvrda, i dr me smjesti u bolnicu u cetvrtak i evo jucer izasla, smirili mi se bolovi, ponekad zategne pa se prepadnem al ugl dobro je hB, ma samo da sto duze izguramo bolje je za bebiceuser posted image a i ti nemoj bas ignorisati te bolove, jos ti je rano za njih

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 1780
25.10.2011 13:22:25   
Bebica11
Hej zenice, meni su one sestrice razvalile vene, isto sam vam narkomanuser posted image , vjerujte neke od njih su fine i lagano stavljaju infuziju i skidaju s nje a neke su GRUBE namjerno trzaju braunilu i poremete je sva sam natecena, ne znam sta da stavim na ruke da mi se smiri, stavljala sam hladne obloge al jos mi je tvrdo i natecenouser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1781
25.10.2011 13:42:16   
Anoniman
Bebice samo leda stavi u krpu, i na to mjesto drzi proce nema sta drugo nego hladne obloge user posted image ti to gynipral jel dobijala u inf.il nesto drugo i ja sam pa te razumijem .
Jesil imala drustvo , kako su dani prolazili Uh kad se sjetim i ja sam se nalezla ja ikouser posted image dani dugi ko godinaaaa noc i nekako prodje al dan......

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 1782
25.10.2011 13:42:57   
minie
Mahanje od mene i mog Rijada,

Mi se bas fino oporavljamo, danas nam je otpao i pupak user posted image . Mama jos uvijek ne moze sjediti, ali i to ce uskoro biti bolje.

Sensia draga, proci ce sve, samo ti mazi svoju princezu i ne daj se user posted image user posted image

Vodolijo cekamo vijesti sa pregleda

Ostale user posted image velikiiii user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1783
25.10.2011 14:00:45   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: felix

Bebice samo leda stavi u krpu, i na to mjesto drzi proce nema sta drugo nego hladne obloge user posted image ti to gynipral jel dobijala u inf.il nesto drugo i ja sam pa te razumijem .
Jesil imala drustvo , kako su dani prolazili Uh kad se sjetim i ja sam se nalezla ja ikouser posted image dani dugi ko godinaaaa noc i nekako prodje al dan......

jesam bila sam na toj tokolizi, vjeruj da si mi naumpala gore kad si rekla da si i pored toga ranije rodila, meni ta tokoliza i nije nesto pomogla, samo su mi bezveze vene razvalili...vise mi ima uticaj kad pijem ginipral nego ono cudo jos moras cekati i moliti sestre da te prikljuce, iskljuce, a one MRZOVOLJNE da Bog sacuva, cast izuzecima, svaki put se izvinjavam kad ih zovem ne bi li bile njeznije, ona jedna je bila fina pa mi rece "ma ti si super, ne zoves satima", eto zamisli nego bas kad mi muka dodje, a jedna mi je namjerno razvaljivala vene i jos me ono prozivala ironicno i dobacivala, bas se vidjelo da me antipatise, vidjele su zenice i u sobiuser posted image

a dan nekako prodje, najgore je za spavanje, najduze se spava 5h na dan, zato jucer cim sam dosla prespavala do vecere, pa jutros do pola jedanaest, bas sam se bila umorila

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1784
25.10.2011 14:04:13   
soraya
Drznice i Uma86 bas ste me nasmijale!!!!!!

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 1785
25.10.2011 14:08:45   
dush
I mene, pogotovo ovo s Lenorom.... user posted image

Bebice, bas mi je zao da si se napatila u bolnici, ne mogu da vjerujem da te sestre se ne raznijeze kada vide trudnicu.... Pa pobogu, nisi dosla tamo onako da ih zafrkavas, nego jer si morala i njihov posao je da tebi olaksaju boravak i da te "poprave". To mi nikada nece biti jasno kako su neljubazni.... Zamislite kada bi svi mi tako radili nas posao, na sta bi licio ovaj svijet... user posted image

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 1786
25.10.2011 14:29:48   
Bebica11
ma dush ja sam vidjela i primjetila kod dr i sestara da sve ovisi od toga kakva je ko osoba i koliko je covjek i dusevan....vjeruj dr NIKULIN nakon dezure od 24h u kojoj je imao uvece 2 hitna carska itd itd, dolazi ujutro u 7h kod nas u sobu sav izmrcvaren i ZATVARA NAM PROZOR DA NAM NIJE HLADNO, pa ja sam ostala bez rijeci koliko mi je ekstra on kao osoba, a i 2 sestrice su fine, ostale su bezveze, mada sam cula da je takva "ekipa" neljubaznih sestara samo na patologiji gore, da su na ostalim odjelima bolje pa hajde sad znaj...

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 1787
25.10.2011 14:31:52   
gerberka
bebice, i meni je bolnica fuj..mislim kome nije..al ja sam se sa jednom sestrom posvadjala, ostale su bile ok..pa ebemu majku, ko da u zatvor dođes!
kakvo je stanje, kakav ti je grlic, jesi uloziva ili ne daj Boze otvorena..kakva si sad...

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 1788
25.10.2011 14:39:12   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: gerberka

bebice, i meni je bolnica fuj..mislim kome nije..al ja sam se sa jednom sestrom posvadjala, ostale su bile ok..pa ebemu majku, ko da u zatvor dođes!
kakvo je stanje, kakav ti je grlic, jesi uloziva ili ne daj Boze otvorena..kakva si sad...

ja nikako nisam zaplakala il se nasekirala zbog porodjajnih bolova koje sam trpila i sto sam u bolnici i sl a kad mi je jedna od njih namjerno razvalila venu meni muka srcu dosla i malo sam se isplakala u sobi, jer bas nisam neka ni jezikara, fino ih zamolim, sve kazem -molim te, HVALA TI, IZVINI STO TE ZOVEM, a opet kad je neko necovjek, necovjek je dzaba..

a sad imam i dalje kontrakcije, beba u zdjelici, al grlic je zatvoren hB(zbog toga me i pustila kuci), doduse to je gledala preko uzv, nije me pipala jer da ne bi valjda isprovocirala, pa hajde sad znaj...malo me boljelo i u predjelu rodnice pa sam ja imala osjecaj da sam se otvarala a dr kaze da nisam,
ja mislim da sam od onog utrogestana ZABETONIRANA jer neko je pisao da ko ga koristi iza 20-te sedmice da se teze otvara a ja sam do 28.me

malo me i internista prepala, kaze da moram ispitati na koje sam anestetike alergicna jer bi svaka op za mene bila rizicna, pitala sam dr da li smijem raditi alergotestove, rekla je da vidim s koznim dr, a sad ovo mirovanje a za ne daj Boze moram to znati, nadam se da ce me popusiti kontr da uradim alergotest

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1789
25.10.2011 14:40:26   
drznica
Ja malo citam, malo se izlezavam na lijevom boku,popila sam jedan apaurin...osjetim stomak mi tvrd...ali to user posted image ne ometa u njegovoj koreografijiuser posted image

E sad da vas pitam. Moja prijateljica (nije user posted image ) ima bakteriju Colpitis Trich...ima neke bolove u dnu stomaka i odnosi su joj bolni, osjeti peckanje. Treba sad opet ici kod ginekologa na pregled i da uradi bris, da vidi jel i dalje prisutna ta bakterija ili nesto drugo.
Jel neka od vas ovo imala???

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1790
25.10.2011 14:46:33   
gerberka
ma joj drznice raznih bakterija mi zene imamo..uglavnom neka poslusa dr, vag, kremu sve ce biti ok
ja znam da colpitis znaci upala, za bakt nisam cula..pusica i ja sam evo na boku hehe

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1791
25.10.2011 14:47:58   
drznica
I jos nesto, ima li neki jeftiniji privatnik da ode na pregled. Kod moje dr.je 50KM pregled, bris 30. Isla bi ona u drzavnu ili u DZ ali je strani drzavljanin, nema osiguranja pa mora ovako user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1792
25.10.2011 14:50:05   
gerberka
jedino ako nema trichomonas vaginalis to je spolno pren bakterija ali i za nju ide terapija nek se ne boji..ne znam ti za pregled...

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1793
25.10.2011 14:53:46   
drznica
Gerbo, moguce je...prvi put je dobila nekih tableta i za sebe i za muza...i sve bilo poslije Ok, sad se opet javila ta bol, peckanje...a nije bas pri parama da ode i sve detaljno pregleda. Znas kako to ide pregled 50, bris 30, pa daj papa test...ko privatnik samo da uzme lovu. AKo neko ide kod nekog privatnika da je jeftiniji nek' mi javi. HVALA

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1794
25.10.2011 14:57:13   
Bebica11
Drznice ne znam ti za tu bakteriju al meni je Godinjak super, ja sam za to da plati nekome ko ce je izlijeciti, znam da je frka s novcem, al bolje jednom covjeku otici za kojeg je sigurna da ce je izlijeciti nego obiti pola grada pa jos vise se zavuci....to ti govorim iz mog iskustva, ja sam imala neke upale koje mi nijedna dr nije mogla rijesiti i Godinjak je uspio hvala Bogu

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1795
25.10.2011 14:59:09   
KupusLivada
uh sad ste me zadeverale s tokolizom, ja se vec danima pitam da li da odem ili ne, maltene je ostala odluka na meni (dr mi rekla ako ne bude bolje idi u bolnicu, a meni kako koji dan...), al kad pomislim samo na taj ambijent.... bljak

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1796
25.10.2011 15:00:42   
drznica
Bebice gdje je on, i znas li kakve su mu cijene?

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1797
25.10.2011 15:02:09   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: KupusLivada

uh sad ste me zadeverale s tokolizom, ja se vec danima pitam da li da odem ili ne, maltene je ostala odluka na meni (dr mi rekla ako ne bude bolje idi u bolnicu, a meni kako koji dan...), al kad pomislim samo na taj ambijent.... bljak

ne mora znaciti KupusLivada, eno nasa Nadjaa s RR je jos gore, ima dobre vene, ja mislim da je 2 boce na jednu venu primila

a ako se budes odlucila ici gore javi mi se da ti napisem koje sestre najbolje nadju venu i koje ces zvati ako budes htjela promijeniti brauniluuser posted image

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 1798
25.10.2011 15:05:59   
KupusLivada
IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: KupusLivada

ne mora znaciti KupusLivada, eno nasa Nadjaa s RR je jos gore, ima dobre vene, ja mislim da je 2 boce na jednu venu primila

a ako se budes odlucila ici gore javi mi se da ti napisem koje sestre najbolje nadju venu i koje ces zvati ako budes htjela promijeniti brauniluuser posted image

ahaha hvala ali ja imam uputnicu za drzavnu... nemam pojma kave su gore, i najgore mi je to sto ne znam trebam li ici ili ne, kontrakcije koje dr-ica osjetila ja ne osjetim, samo se po bolovima mogu mjeriti ?! mislim da cu sacekati kontrolu, samo cu koji dan uraniti... ipak hvala ti user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1799
25.10.2011 15:07:13   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: drznica

Bebice gdje je on, i znas li kakve su mu cijene?

Godinjak ti je na Terma-ma na Ilidzi, nazoves informacije trazis Centar za lijecenje Terme Ilidza, daju ti broj, trazis termin kod dr Godinjak-a i zakazu te i dodjes dole

Cijene su mu standardne, ono uzv 50KM, itd. Nek ode i nek trazi bris. Moja dr koja mi sad vodi trudnocu je za bris i papa uzela 50KM i dr Asotic je radio analizu,eh kod Godinjaka nisam bris radila samo papa test i ono cijena je standardna al je on potrefio meni terapiju, a nema sta nisam do tad koristila, samo se zavlacila bezveze....

ne znam, sacekaj da se jos koja zenica javi sa svojim iskustvom, mozda ima jos koji dr dobar za lijecenje upala a da je povoljniji

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *