|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
25.10.2011 12:15:25   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: drznica

I nama je na vjezbicama receno za masiranje "drugarice" user posted image Pa iskreno ne znam ni ja kako, al eto poslije tusiranja nakapam ulja pa onako namazem se, fol izmasiram samo nek je masno hahahahaha.

Evo sa sestrinskog sajta:

http://www.ringeraja.hr/clanak/masaza-medice_817.html?page=1

Fol je u tome da se međica, dakle ona pregrada između vagine i izlaza iz debelog crijeva masiranjem razvuče i omekša koliko je to moguće. Potrebno je masažu izvoditi tako da se međica rasteže prema otvoru debelog crijeva, znači širite je tako da se pripremi da kroz nju prođe bebina glava. Žene koje su je izvodile redovno i kvalitetno kažu da im je pomoglo. Ja sam probala par puta, ali nisam uspjela doboljno dobro dohvatiti, tad sam već bila bure sa ugrađenim ručicama user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1751
25.10.2011 12:17:37   
Hannica
Bebice dobro nam dosla nazad,nedostajala  si nam.user posted image
Sensia i tebi zelim dobrodoslicu,zelim ti sto brzi oporavak.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1752
25.10.2011 12:19:30   
afgani
jojj hanice divno ti nosis blizance neka ti je sretno draga vidim uskoro izlaze..bas divnouser posted image

■“Dosada je bolest sretnih ljudi. Nesretni se nikad ne dosađuju, jer su prezaposleni.” Camus

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1753
25.10.2011 12:19:53   
drznica
Hvala Hannice...kad sam isla tamo toga se nisam sjetila...sad moram ganjati ccc. Kako si ti? Ima li kakvih simptoma, osim bebelih nona? hehehe

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1754
25.10.2011 12:28:16   
Hannica
Ma nikakvih simptoma,dobro spavam,jos bolje jedem,po cijeli dan sam na nogama ili u sjedim pa me i ne cudi sto su nogice napuhane ko baloni.user posted image Zadovoljna sam,ocekivala sam da ce biti teze,ali evo trudnoca je pr kraju a mene ni ledja jos nikad nisu zabolila.user posted image Pogledaj u FIS-u u Sa,vjerujem da i tamo imaju te plahtice,to je njihov proizvod i sigurno se mogu naci u svakom FIS-u.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1755
25.10.2011 12:28:39   
mala75
cure moje evo i mene, neprospavana noć zbog glavobolje, jutros ganjanje po DZ zbog doznaka, a ovaj mali u pupi postaje pravi vragolan udaral udara.

bebice neka si se vratila lakše je mirovat kući nego u bolnici

čaršafa s gumom bilo je u bagateli kod intereksa

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1756
25.10.2011 12:29:34   
Hannica
IZVORNA PORUKA: afgani

jojj hanice divno ti nosis blizance neka ti je sretno draga vidim uskoro izlaze..bas divnouser posted image

Hvala.user posted image

(odgovor članu afgani)
Neposredna veza do poruke: 1757
25.10.2011 12:35:19   
Anoniman
Drznice u Nobilu imas plahte sa gumom i u Bagateli, samo u zadnje vrijeme Bagatela ima slabiji izbor.

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 1758
25.10.2011 12:37:16   
drznica
Jelena, nisam se sjetila Nobila... Idem sutra da vidim user posted image
DANKEuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1759
25.10.2011 12:38:00   
pahuljica_25
Bebice dobro nam došla nazaduser posted image Sve će biti ok uz Božiju pomoć,samo ti sad strogo miruj.

Ja već 5 dana svako jutro konzumiram hurme,ali ovo masiranje međice mi nešto baš zahmetli i komplikovanouser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1760
25.10.2011 12:38:46   
Anoniman
Ja sam u Nobilu uzela plavi, tirkizno zeleni, bijeli i bež, bilo je jos nekih boja a sad ne sjecam se kojih i manje su od 10KM po komadu.

(odgovor članu drznica)
  Neposredna veza do poruke: 1761
25.10.2011 12:39:53   
Mrgica
Niko nista za vjezbice ne veli,user posted image ih jeste neke nije moguce da niko ne zna ili ne ide na njih???

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1762
25.10.2011 12:40:14   
drznica
Ja sam vam se bas nesto prepala...Valjda nisam nikakve simptome imala tokom trudnoce, pa sad kako ovo malo kao boli...bas sam sva usporena, ne znam bil' sjela, legla, hodala,... Totalno sam zbunjena. Kad se sjetim svojih menstrualnih bolova muka mi...a sta me tek ceka user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1763
25.10.2011 12:41:55   
drznica
IZVORNA PORUKA: Mrgica

Niko nista za vjezbice ne veli,user posted image ih jeste neke nije moguce da niko ne zna ili ne ide na njih???

Heeej idem ja na vjezbice. Nista ti nije potrebno osim dobra volja. Dosta zena iz Vogosce ide u Skerlica na vjezbe. Komotno se obuces i dodjes. Obicno se krece od 25.sedmice, amozes ranije pa slusati i gledati. Svakako preporucujem user posted image

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 1764
25.10.2011 12:45:23   
Mrgica
Hvala velika Drznice...Ne boj se draga, bit ces ti nama ok lezi na lijevi bok i odmaraj, proci ce, ako ne daj Boze ne bi nazovi dr, no sikiriki...

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1765
25.10.2011 12:45:43   
Uma86
haha ma jasta... sad cu to probati user posted image user posted image  steta sto mi muzic nije kuciuser posted image

Mamina maza je ters (na mamu) pa joj se ne izlazi iz stome :/

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1766
25.10.2011 12:45:50   
gerberka
bebiceeeee user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 1767
25.10.2011 12:46:15   
Sandrich
Bebice dobro nam dosla nazad user posted image bas mi je drago user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1768
25.10.2011 12:46:57   
ametist
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Bebice dobro nam došla nazaduser posted image Sve će biti ok uz Božiju pomoć,samo ti sad strogo miruj.

Ja već 5 dana svako jutro konzumiram hurme,ali ovo masiranje međice mi nešto baš zahmetli i komplikovanouser posted image

Ako mogu da predložim nesto, nemoj se naljutiti, al sto ne bi zaposlila TM da masira?user posted image user posted image

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 1769
25.10.2011 12:48:33   
Uma86
i meni bas zahmetli user posted image ali ako ce pomoci da malo "omeksam" i da me ne rezu puno onda sve cu da probam mada ja mislim da mi je kasno user posted image

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 1770
25.10.2011 12:49:58   
Uma86
mm bi radoooo user posted image user posted image  al ga strah... pa i mene je strah cackati dole

(odgovor članu ametist)
Neposredna veza do poruke: 1771
25.10.2011 12:54:35   
soraya
Zdravo drage moje user posted image .Nije me bilo nekoliko dana na RR i vidim napisale ste se vi svasta. Ne mogu vas upratiti.
Citam sad ovo oko masiranja međice, iskreno da vam kazem meni to izgleda kao misaona imenica, jednostavno se ne usudjujem a ne znam je li mi kasno sad u 28. sedmici. sa koliko se obicno zapocinje s tom masazom. trazila sam malo po netu na tu temu i vidim da moze pomoci....ja jedva cipele i carape oblacim od stomaka,a kamoli da se masiram.....

(odgovor članu Uma86)
Neposredna veza do poruke: 1772
25.10.2011 12:55:32   
drznica
Naspi u neki lavor ulja i sjedni user posted image Neka te dok ne omeksa hahahah
Šalim se naravno, nemoj zamjerit user posted image

(odgovor članu Uma86)
Neposredna veza do poruke: 1773
25.10.2011 12:56:18   
Bebica11
Hvala vam zeniceuser posted image drago mi je da sam vam nedostajalauser posted image

drznice lijevi bok i odmori malo, i ja sam pretjerala u NEmirovanju i evo zaglavila s kontrakcijama, lagane,kratke setnje OK al ako osjetis da te steze odmaraj, evo ja sad zaglavih da smijem samo do WC-a, al eto hB nema jos puno

mrgice nazovi svoj DZ i vidi kad su vjezbice, samo obuci nesto komotno i ides bez uputnice i knjizice, stomo ti je ulaznicauser posted image

(odgovor članu Uma86)
Neposredna veza do poruke: 1774
25.10.2011 12:57:26   
Uma86
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  nije losa ideja haha... malo i Lenora ?

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *