|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
25.10.2011 15:09:59   
zanzibarka
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Hello zenice

Evo vratio se Simeuser posted image s bebom u user posted image stomaku jos hBuser posted image

Jucer me moja dr otpustila iz bolnice, grlic je ocuvan hB, kontrakcija jos ima al kaze da idem kuci i da STROGO mirujem na lijevom boku, uz terapiju 4 puta 1 ginipral. Rekla je da beba hB ima preko 2kg pa ako bi i krenuo porod da ce me poroditi, eto... takodjer sam jucer isla internisti, srce mi luduje od giniprala pa mi dala aminol 1/4 da pijem za to, i pijem antibiotik za urinarnu infekciju. Zamislite 2 dana prije bolnice uradila nalaze u DZ i malo leukocita, uradim nalaze samo 2 dana poslije u bolnici leukociti 20.user posted image

eto

JEL SE PORODILA ZANZIBARKA?????????

Cestitke Sensiji, hajde bona ne prepadaj naroduser posted image , sta sve gore ima, najmanji je problem kad se neko napati i sve se dobro zavrsiuser posted image hvala Bogu

Vjerujte i drago mi je sto su me pustili kuci, gore sam se isplakala par puta zbog nekih slucajeva zenica, bas covjek ne moze da ostane ravnodusanuser posted image tako da Allah dadne da sve dobro zavrsimo i iznesemo nase bebice i da nam onde budu dobro aBduser posted image

nisam vas citala(imam sad sta raditi uz ovo mirovanje)user posted image samo sam ovu zadnju str preletila tako ako sam nesto propustila ne zamjeriteuser posted image

i btw mi danas 33 plus 2 hBuser posted image

Masallah ko nam je to dosao, pa bona pozeljela sam te :) halali sto onako izletih onaj dan, nisam se ni pozz, ja vidjela drgagog kroz prozor i bez glave izletila dolje :) dusa draga, zao mi je sto si se napatila, Bogati koja te to sestra izmasakrirala, grrrrrr idemo ih tuci i meni su isto uradile kad sam bila na tokolizi, sreca pa sam zadnji put onako brzo izasla :)

Mi smo ti jos 2 u 1 :) nista me ne boli, ne smirujem se, nema sta ne radim, ali ova mala se ne pokrece, ma samo nek je dobro :) jel to nadja jos u bolnici ostala? hej tako mi je drago sto sam vas imala priliku upoznati gore, sve je bilo lakse s vama dvjema :)

mi sutra opet idemo na kontrolu, ali doktorica uvijek kaze da ce nas pregledat i onda samo nam potpise ctg i kaze vidimo se za 2 dana, jucer mm poludioooo, poceo se derati na hodniku gore, kaze sta nas vise ova salta?! na hajr insallah samo, nadam se da ces nam biti dobro, ljubim te punooooooo

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1801
25.10.2011 15:11:53   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: KupusLivada

IZVORNA PORUKA: KupusLivada

uh sad ste me zadeverale s tokolizom, ja se vec danima pitam da li da odem ili ne, maltene je ostala odluka na meni (dr mi rekla ako ne bude bolje idi u bolnicu, a meni kako koji dan...), al kad pomislim samo na taj ambijent.... bljak

ne mora znaciti KupusLivada, eno nasa Nadjaa s RR je jos gore, ima dobre vene, ja mislim da je 2 boce na jednu venu primila

a ako se budes odlucila ici gore javi mi se da ti napisem koje sestre najbolje nadju venu i koje ces zvati ako budes htjela promijeniti brauniluuser posted image

ahaha hvala ali ja imam uputnicu za drzavnu... nemam pojma kave su gore, i najgore mi je to sto ne znam trebam li ici ili ne, kontrakcije koje dr-ica osjetila ja ne osjetim, samo se po bolovima mogu mjeriti ?! mislim da cu sacekati kontrolu, samo cu koji dan uraniti... ipak hvala ti user posted image

ako nemas bolove i ne otvaras se ne vjerujem da ti treba tokolizauser posted image

mogu biti kontrakcije i bez bolova al ja te i ne racunamuser posted image

heeej jos nesto, uradi NALAZ URINA, mi SVE na GAK-u koje smo na tokolozi imamo jake urinarne infekcije, i to nesto govoriuser posted image , gore smo se castile brusnicom cajem a i svjezom brusnicomuser posted image

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 1802
25.10.2011 15:20:54   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: zanzibarka

Masallah ko nam je to dosao, pa bona pozeljela sam te :) halali sto onako izletih onaj dan, nisam se ni pozz, ja vidjela drgagog kroz prozor i bez glave izletila dolje :) dusa draga, zao mi je sto si se napatila, Bogati koja te to sestra izmasakrirala, grrrrrr idemo ih tuci i meni su isto uradile kad sam bila na tokolizi, sreca pa sam zadnji put onako brzo izasla :)

Mi smo ti jos 2 u 1 :) nista me ne boli, ne smirujem se, nema sta ne radim, ali ova mala se ne pokrece, ma samo nek je dobro :) jel to nadja jos u bolnici ostala? hej tako mi je drago sto sam vas imala priliku upoznati gore, sve je bilo lakse s vama dvjema :)

mi sutra opet idemo na kontrolu, ali doktorica uvijek kaze da ce nas pregledat i onda samo nam potpise ctg i kaze vidimo se za 2 dana, jucer mm poludioooo, poceo se derati na hodniku gore, kaze sta nas vise ova salta?! na hajr insallah samo, nadam se da ces nam biti dobro, ljubim te punooooooo

heeej ja bas pitam za tebeuser posted image , ja bila prikacena pa te ne ispratih

ma razvalila mi ona Belma, smedja s repom, grubijankauser posted image , da si me vidjela samo, zena iz moje sobe(ona mediha sto je bila u tvojoj sobi) mi donosila obloge na ruke, ja kao invalid nisam mogla ruke saviti da se napijem vode, ona mi davala soka, isto malo dijeteuser posted image

hajde na hajr da bude sutra da se hairli rijesis, da to bebce hairli krene viseuser posted image

nadjaa je jos u bolnici, nju strah ici kuci user posted image da je bolovi ne uhvate(tako je mene prvi put), pa ima jos ponekad bolove i stezanja maternice, a dr joj nikako nije nailazila, poslacu joj aBd danas-sutra sms da vidim dokle je

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 1803
25.10.2011 15:27:38   
zanzibarka

heeej ja bas pitam za tebeuser posted image , ja bila prikacena pa te ne ispratih

ma razvalila mi ona Belma, smedja s repom, grubijankauser posted image , da si me vidjela samo, zena iz moje sobe(ona mediha sto je bila u tvojoj sobi) mi donosila obloge na ruke, ja kao invalid nisam mogla ruke saviti da se napijem vode, ona mi davala soka, isto malo dijeteuser posted image

hajde na hajr da bude sutra da se hairli rijesis, da to bebce hairli krene viseuser posted image

nadjaa je jos u bolnici, nju strah ici kuci user posted image da je bolovi ne uhvate(tako je mene prvi put), pa ima jos ponekad bolove i stezanja maternice, a dr joj nikako nije nailazila, poslacu joj aBd danas-sutra sms da vidim dokle je

Ah jest grubijaka ona prava, i sva bitna, ko da je sef klinike, ne da gledati u sebe, ma koza!!!!!
Nek si ti hairli izasla, ljepse kuci lezati, meni se zgadila pravo bolnica ovaj zadnji put!

Mah evo sad me k'o fol bole nesto malo ledja, ali se od jutros nisam smirila, vjerujem da je od tog, jer sam imala kontrakcije u 7.mjesecu i ovo ni priblizno ne izgleda tako, ali na hajr! A nadja je glavna, kaze stas bona kuci, vidi bas nam lijepo! Ona se bas prepala cim nece kuci, hajd samo da insallah ozdravi, ljubim

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1804
25.10.2011 15:41:47   
Bebica11
nadjaa je kraljica, kaze "ja se nafurala da mi je ovdje tako dobro"user posted image

ma pravo da ti kazem i mene je jucer malo bilo strah, ja bocu i pol jedva primila a one su po 2-3 pa jos ostaju a mene dr pustila pa mi se cinilo prerano, al kako sam se malo smirila, bolje mi je ovdje, a najvise mi je drago da me ne bodu viseuser posted image

ona zena iz moje sobe koja je bila kad su tebe pustili se porodila onu noc, kako se sve brzo nekad odigra, bas me bila trema hvatalauser posted image da se i ja ne porodimuser posted image

hej posalji mi br na pp da te mogu zvrcnuti sutra ins.

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 1805
25.10.2011 15:52:55   
sweet insanity
Gift se porodilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1806
25.10.2011 15:54:46   
Sensia
IZVORNA PORUKA: drznica

Dobro jutro Teletabisi user posted image
Ja sam sinoc po prvi put imala problema sa snom. user posted image nije prestajala udarati...ali to nisu udarci vec osjetim kao pritisne rukicom ili nogom i onda vuce tako sa jedne strane na drugu... ne znam jel' neka koreografija ili sta ali do 4h se nije smirilo...onda sam osjetila bol u krstima, jedva legl, pa pođe bolit pupo kao mentrualna bol...nije strasno ali je onako nelagodno. Pomislih, porodicu se, a nisam ni torbe spakovala. Jutros malo bolucka...Ne znam da li je to zbog setne od juce jer sam duze od 1,5 sati hodala bez prestanka. Danas sam mislila opet setat al' me sad strah user posted image

Zna li neka gdje cu kupiti za jogi carsaf al onaj sto okolo ima gumu da se zakaci na jogi, kao sto ima za bracne krevete??? Nigdje ne mogu naci mali user posted image

Sensia, pa ja bas mislila ti super prosla...zao mi je ako si nam se napatila...a sad fino uzivaj i zaboravi sta se desilo.
Vodolijo, cekamo te sa pregleda user posted image
Gdje nam je ovo Gerba????

Ostale user posted image

Ma hvala dragom Bogu samo nek je ona dobro, ja sam imala neke nepredvidive probleme ..........ali zene moje kad vam stave vase mrve na prsa ma mogli su mi sta god uraditi
Zene koje trebate da se porodite na jezeru ponesite sve zivo za higijenu i dezinfekciju jer gore nema nista, tonu ulozaka i toalet papira, vlazne maramice....... sto se tice osoblja ok su stvarno, bilo bi bezveze od mene da kazem bilo sta negativno

Odoh ja malo na temu bebe od 0-1 al necete me se lako rijesiti moram vas sve ispratiti sko Bog da user posted image
Hvala Vam jos jednom na cestitkama

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1807
25.10.2011 15:55:13   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Gift se porodilauser posted image user posted image user posted image

nemoj zezati

CESTITKEEEEEuser posted image user posted image , kad? Kolika nam je bebica, kako je proslauser posted image user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 1808
25.10.2011 15:56:36   
Hannica
Sweety imas li kavih detaljnijih informacija.user posted image
Gift cestitatm od srca.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 1809
25.10.2011 15:58:18   
Gift
SAMO DA VAM JAVIM DA JE GIFT DOBILA GIFT,PRELIJEP DJECAK,3KG I 850G,55cm dug,sve vas pozdravlja puno,NJM.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 1810
25.10.2011 16:01:15   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Gift

SAMO DA VAM JAVIM DA JE GIFT DOBILA GIFT,PRELIJEP DJECAK,3KG I 850G,55cm dug,sve vas pozdravlja puno,NJM.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

masaAllah momcine, da bude sretan i hairli, sve najboljeuser posted image user posted image user posted image

eh krenulo je,krenulouser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 1811
25.10.2011 16:03:40   
Sandrich
juhuuuuuuuuuuuuuuuu bravo za gift i pozdrav za NJM user posted image sto nam se javio user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1812
25.10.2011 16:03:41   
Hannica
Koja je slijedeca?user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1813
25.10.2011 16:03:47   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Gift

prestigla sam te komsijauser posted image Cestitke!Stigao je dakle Nelin momakuser posted image

< Poruku je uredio sweet insanity -- 25.10.2011 16:15:31 >

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 1814
25.10.2011 16:04:39   
Sandrich
kad ce bebe A I B? imal naznaka da bi mogle uskoro Hanice?????user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1815
25.10.2011 16:05:11   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Hannica

Koja je slijedeca?user posted image

zanzibarka sutra aBd ili prekosutra, nemojte preko reda stvarno ste nekeuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1816
25.10.2011 16:09:31   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Sandrich

kad ce bebe A I B? imal naznaka da bi mogle uskoro Hanice?????user posted image

U pon.idem u bolnicu,nadam se da do tada nece nista krenuti,imam jos nekih obaveza.user posted image
Takodje se nadam da cu kuci doci do Bajrama.user posted image
Ima te li kakav prijedlog za ime bebe B? Beba A ce aBd biti Afan,a za curu jos nista nisam pronasla.user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1817
25.10.2011 16:12:03   
Silver
WoooW lijepih vijesti danas hB!

GIFT user posted image user posted image user posted image  Cestitamo! user posted image user posted image user posted image user posted image

Bebicee dobro nam dosla natrag! miruj kao sto su ti rekli i uz Boziju pomoc sve ce biti dobro!

Meni su urinokulture sterilne sve tri user posted image user posted image user posted image  pa sam i ja sretna jer sam se bila prepala infekcije, prosle godine sam pola godine muku mucila sa urinarnim infekcijama user posted image  ali sad hB nista!

Odoh da citam ima li porodjajnih prica! user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1818
25.10.2011 16:24:09   
dzenyA
Gift cestitam na user posted image ,a ostalim  user posted image veliki pozdrav
Bebice dobro nam dosla nazad user posted image

< Poruku je uredio dzenyA -- 25.10.2011 16:26:07 >

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 1819
25.10.2011 16:24:41   
KupusLivada
gift user posted image user posted image user posted image da se ne ponavljam, happy sam za svaku od vas! user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 1820
25.10.2011 16:27:26   
KupusLivada
bebica 11, hvala jos jednom, nalaz urina nikad bolji od pocetka trudnoce, lekuociti ok... jedino urinokulturu nisam jos radila, vidjecemo...

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 1821
25.10.2011 16:30:07   
pahuljica_25
Bravooooo za Gift,e baš me obradova ova vijest........user posted image user posted image user posted image user posted image
Znači slijedeća nam je Zanzibarka,Selminja pa Vodolija i ja aBd............

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 1822
25.10.2011 16:31:41   
gerberka
gift draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja nakon 9 dana ne mrdanja odoh do prodavnice, da udahnem svježe have..ne znam kako cu se ponasati na asfaltu..pa cu u slasticarnoj ispod zgrade popiti kaficu sa mm  beba će dobiti kolac, a mm i ja kafu user posted image

user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 25.10.2011 16:32:43 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 1823
25.10.2011 16:40:25   
Selminja
Gift to zacas odradila user posted image kako lijepe vijesti  user posted image
Dajte zene detalja, porodjane price, sve se stisle s informacijama, ohrabrite nas ili dotucite sta ima veze user posted image kako je proslo, dje zapelo, i Sensia i Gift user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1824
25.10.2011 16:43:28   
Bebica11
hej zenice kako se moze znati ima li neko vode u tijelu?(ako me kontate na sta mislimuser posted image ) jer npr zglobovi su mi ok al su mi noge malo kao natekle, zenice u bolnici me uvjeravaju da imam vode, kao ono kad pritisnes kozu ako ostane bijelo???? zar ne ostane uvijek bijelo ako se pritisne koza

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *