zanzibarka
|
IZVORNA PORUKA: Bebica11 Hello zenice Evo vratio se Sime s bebom u stomaku jos hB Jucer me moja dr otpustila iz bolnice, grlic je ocuvan hB, kontrakcija jos ima al kaze da idem kuci i da STROGO mirujem na lijevom boku, uz terapiju 4 puta 1 ginipral. Rekla je da beba hB ima preko 2kg pa ako bi i krenuo porod da ce me poroditi, eto... takodjer sam jucer isla internisti, srce mi luduje od giniprala pa mi dala aminol 1/4 da pijem za to, i pijem antibiotik za urinarnu infekciju. Zamislite 2 dana prije bolnice uradila nalaze u DZ i malo leukocita, uradim nalaze samo 2 dana poslije u bolnici leukociti 20. eto JEL SE PORODILA ZANZIBARKA????????? Cestitke Sensiji, hajde bona ne prepadaj narod , sta sve gore ima, najmanji je problem kad se neko napati i sve se dobro zavrsi hvala Bogu Vjerujte i drago mi je sto su me pustili kuci, gore sam se isplakala par puta zbog nekih slucajeva zenica, bas covjek ne moze da ostane ravnodusan tako da Allah dadne da sve dobro zavrsimo i iznesemo nase bebice i da nam onde budu dobro aBd nisam vas citala(imam sad sta raditi uz ovo mirovanje) samo sam ovu zadnju str preletila tako ako sam nesto propustila ne zamjerite i btw mi danas 33 plus 2 hB Masallah ko nam je to dosao, pa bona pozeljela sam te :) halali sto onako izletih onaj dan, nisam se ni pozz, ja vidjela drgagog kroz prozor i bez glave izletila dolje :) dusa draga, zao mi je sto si se napatila, Bogati koja te to sestra izmasakrirala, grrrrrr idemo ih tuci i meni su isto uradile kad sam bila na tokolizi, sreca pa sam zadnji put onako brzo izasla :) Mi smo ti jos 2 u 1 :) nista me ne boli, ne smirujem se, nema sta ne radim, ali ova mala se ne pokrece, ma samo nek je dobro :) jel to nadja jos u bolnici ostala? hej tako mi je drago sto sam vas imala priliku upoznati gore, sve je bilo lakse s vama dvjema :) mi sutra opet idemo na kontrolu, ali doktorica uvijek kaze da ce nas pregledat i onda samo nam potpise ctg i kaze vidimo se za 2 dana, jucer mm poludioooo, poceo se derati na hodniku gore, kaze sta nas vise ova salta?! na hajr insallah samo, nadam se da ces nam biti dobro, ljubim te punooooooo