Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 24.10.2011 18:53:04
enči80
IZVORNA PORUKA: Hannica
A uzbudjena sam,nego sta.Malo me strah,znam da nece biti lako,ali prezivjet cu nekako. Posebno se plasim pocetka,znam kako je bilo tesko i s jednom bebom,ali sta da radim,nisam ni prva ni posljednja koja prolazi kroz ovo. Bar mi je trudnoca bila uredna,nisam morala ostavljati Hanu a da ja idem u bolnicu,vecina trudnica s blizancima koje ja poznajem nije prosla ovako dobro,hvala Bogu dragom,bas sam sretna zena.
u aBd da ti tako prođe i porod
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 24.10.2011 19:50:31
Anica1
Vodolija83 uletila sam samo da ti zazelim srecu sutra na pregled, da budes "odskrinuta" i da i ti ubrzo mazis svoju bebicu Sretno draga!! Cuvam palceve
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 24.10.2011 19:58:33
Hannica
Sta nam je sa mea29? Jel ona danas trebala na CR? Jel neko u kontaktu s njom,jel bebac vec tu? Kako je Bebica11,kad ide kuci? Vodolijo sretno i od mene.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 24.10.2011 20:29:32
Selminja
IZVORNA PORUKA: Hannica
Sta nam je sa mea29? Jel ona danas trebala na CR? Jel neko u kontaktu s njom,jel bebac vec tu? Kako je Bebica11,kad ide kuci? Vodolijo sretno i od mene.
I mene ovo zanima Nadam se da su dobro. Zanzibarko, ima li sta novo, vidim da viris, tebi danas termin? Bas je to iscekivanje pred termin depresivno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 24.10.2011 20:33:56
zanzibarka
ma nista novo, danas isla samo na ctg, sve ok, ja nikad bolje, cijeli dan kod mame, pomazem joj oko sekine djece jer je imala goste, pravila rucak, prala sudje, posepremala i svi me zacudjeno gledaju, ja bih mogla jos ovako 9 mjeseci sto moj mm kaze, JACA SAM NEGO IKAD! :) cicka se malo provrti u stomacicu, opet u srijedu imamo kontrolu pa cemo vidjeti, moram probati haman s keksom:) iako se bojim odkad nisam, nema sanse da se opustimo nikako, jel ko probao u mojoj situaciji :) hahaha sega mi sve ovo, sad cu pisati bebici pa cu vam javiti kako je, nadam se da je dobro
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 24.10.2011 20:36:01
animagical
IZVORNA PORUKA: zanzibarka
ma nista novo, danas isla samo na ctg, sve ok, ja nikad bolje, cijeli dan kod mame, pomazem joj oko sekine djece jer je imala goste, pravila rucak, prala sudje, posepremala i svi me zacudjeno gledaju, ja bih mogla jos ovako 9 mjeseci sto moj mm kaze, JACA SAM NEGO IKAD! :) cicka se malo provrti u stomacicu, opet u srijedu imamo kontrolu pa cemo vidjeti, moram probati haman s keksom:) iako se bojim odkad nisam, nema sanse da se opustimo nikako, jel ko probao u mojoj situaciji :) hahaha sega mi sve ovo, sad cu pisati bebici pa cu vam javiti kako je, nadam se da je dobro
da te ubijem u pojam, ja sam sve moguce probala i opet prenijela ihihi nista ne brini, nece ostati u tebi...a ionako ce ti naumpasti da u stomaku najbolje slusaju kad te bude po cijelu noc zezalo sretno i ne brini, sad ce beba
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 24.10.2011 20:39:27
zanzibarka
IZVORNA PORUKA: animagical
da te ubijem u pojam, ja sam sve moguce probala i opet prenijela ihihi nista ne brini, nece ostati u tebi...a ionako ce ti naumpasti da u stomaku najbolje slusaju kad te bude po cijelu noc zezalo sretno i ne brini, sad ce beba
heheh, ma znam moja animagical da mi je gdje da otputujem ovi me ljudi izludise, zivkaju me vec 20 dana jesam li se porodila? eh sad se ja i moja princeza zainatile necemo jos hehe hvala ti u svakom slucaju
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 24.10.2011 20:40:11
Selminja
Jesi li ista otvorena? Hvala Bogu pa si ti dobro i bebica, a krenut ce kad ona bude spremna, mescini da si rekla da je cura Ne znam ti nista rec pametno za sex, ni ja nisam dugo, ali mislim da bih probala ako predjem termin, probaj sta fali Ja uzela hurme danas da imam, kazu i one poticu porod ako je vjerovat
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 24.10.2011 20:42:59
Selminja
Hej, mogu mislit kako su ljudi dosadni, moja mati je vec pocela me zivkat jel se ne javim na kucni odma mob zvoni, i onim sumnjicavim glasom, "gdje si?" Hajd mati je pa razumijem, ali kad pocnu nebitni ljudi ispitivat, nidje veze, isto kao da joj ja ne dam da izadje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 24.10.2011 20:45:55
zanzibarka
IZVORNA PORUKA: Selminja
Jesi li ista otvorena? Hvala Bogu pa si ti dobro i bebica, a krenut ce kad ona bude spremna, mescini da si rekla da je cura Ne znam ti nista rec pametno za sex, ni ja nisam dugo, ali mislim da bih probala ako predjem termin, probaj sta fali Ja uzela hurme danas da imam, kazu i one poticu porod ako je vjerovat
ma koliko sam hurmi pojela, 3 puta bi se porodila:) ma moja doktorica ti je ko vremenska prognoza, bila sam otovorena prije 6 sedmica 3 prsta, a u petak na pregledu kaze samo jedan prst, mada se meni stomo skorz spustio, ali me NISTA ne boli, ukljucila sam i ucestale setnje ma ne smirujem se, ali valjda joj je fino pa nece jos, rekla mi je isto prosle sedmice da bebici pupcana ide preko ramena pa joj vjerovatno to ne dozvoljava da se spusti skroz, malo me to brine, ali samo da ona bude dobro i jest curica je :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 24.10.2011 20:55:18
Selminja
IZVORNA PORUKA: Sandrich
e ja sad ove xxl trudnice moram pitat u vezi sexa jel se to ne smije, il vi ne zelite? da se pripremim na vrijeme
Ma smije se Sandric stalno ako je s trudnocom sve ok, ja nisam imala nikakve zabrane, ali mi je poslije 8 mjeseca sex postao fizicki napor, ne mogu se namjestit, taman kad usecerim beba pocne lupat, ja se ukocim, mm se prepadne iiiii tako je zavrsio nas zadnji keks
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 24.10.2011 21:07:32
gerberka
ja otvorila novu temu u razg o svemu i svacemu, malo da razmjenimo savjete o tome kako da nam sa muzecima svaki dan bude poseban..al nema, vama nista nije zanimljivo osim keksa
a ja o tome ne smijem, ionako imam lude snove sa mm, ali samo snove - do daljnjeg
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 24.10.2011 21:09:31
gerberka
IZVORNA PORUKA: Selminja
Hej, mogu mislit kako su ljudi dosadni, moja mati je vec pocela me zivkat jel se ne javim na kucni odma mob zvoni, i onim sumnjicavim glasom, "gdje si?" Hajd mati je pa razumijem, ali kad pocnu nebitni ljudi ispitivat, nidje veze, isto kao da joj ja ne dam da izadje
ko da te moja mama zove drage naše mamice
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 24.10.2011 21:14:57
Sandrich
gerbo moja ne pricaj mi o snovima, da znas sta ja sve znam sanjati kad je keks u pitanju jesmol sve pozvane na novu temu??? ja sam je vec vidjela al ne smijem komentarisat
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 24.10.2011 21:17:27
gerberka
pa ne msilim na bezobrazluke..ludo moja luda nesro romanticno, slatko
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 24.10.2011 21:29:58
gerberka
ma pricala mi drugarica neki dan da je muzu poslala mejl pa nocas naletih na fin clanak, pa kontam odoh pitati sta vi zene radite..mozda nisam dovoljno kreativna
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 24.10.2011 21:49:14
gerberka
po svemu sto si napisala bolja si od mene
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.10.2011 5:43:07
Anoniman
Sto ti je 8. mjesec trudnoce, u pola 6 ujutro jedina ja na forumu Ubila me zgaravica pa se bubam bademima ni spavat se ne moze. A vidim vi o keksanju i romantici. Meni nije ni docega vec ravno 4 mjeseca, a zadnjih 15-ak dana sam postala grozna prema svima pa tako i prema mm, jadan ne zna sta ga je snaslo pa poslije i meni bude krivo Bas sam neka nervozna i sve mi smeta. Izgleda da me hormoni pice sve u 16, jos kad podjem citati o porodjaju i oporavku nakon porodjaja ne bude mi dobro. Moram se manuti corava posla
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.10.2011 6:07:58
Anoniman
Zenice treba mi par informacija dok je jos vrijeme
Znate li kako ide procedura s dokumentacijom oko prijave djeteta i porodiljne naknade od Kantona?
Mozda ima negdje tema na forumu? Buduci da nam je ovo prvi bebac, pojma nemamo kada i gdje trebamo predati koju dokumentaciju i koji su rokovi. Pretpostavljam da ce to mm sve morati da ganja.