|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
24.10.2011 16:49:52   
gerberka
sandrich, i ja vodim trudnocu privatno i oni daju u DZ..nisu jutros mm dali da radim krvnu sliku u bolnici kazu mogu i u domu zdravlja..a jel tvoj dr privatno radi i u bolnici? ako ti prave problem otiđi u bolnicu nek ti on napise nalaz...
livado ja nisam dabroston na recept..ko nad to vise ne daju, ni dabro ni utrogestan? nekad davno je mogao dabroston u pola cijene...

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 1676
24.10.2011 16:52:32   
Arina
drage moje....kako ste mi danas

Evo nas najuckali se pa sad brecimouser posted image user posted image ....neka neka....samo imam osjecaj da mi se opet vraca onaj apetit s pocetka...slaba mi granica....user posted image user posted image ....mi smo do sada dobili 11 kg....ali imam u memama po kiluuser posted image user posted image ....kilu u bebi...masallah....pa onda i nije strasno...stavila sam slikicu pa procjeniteuser posted image

A za moju Gerbicu maksuz...slijedi slika pojasa...ja ga dobila pa stavim kad idem setati ...bude jako udobno s njim .....pusa velikaaaa

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1677
24.10.2011 16:52:38   
Hannica
IZVORNA PORUKA: gerberka

ja mislila da je biti uloživ jednako biti otvoren user posted image

user posted image I ja sam isto mislila.Pa sam se malo zbunila,kontam ako sam otvorena jedan prst mogla bi se brzo poroditi,kod mene je to otvaranje u prvoj trudnoci islo prilicno brzo.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1678
24.10.2011 16:54:29   
Arina
user posted image evo ovako izgleda....ima gume koje se reguliraju kako ti pase...zategnutost ....namjestis ga kako ti je najudobnije...eto ovaj je takav user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 1679
24.10.2011 17:04:37   
gerberka
arina e sad me zbuni, ja imam skoro pa ovakav..na ostale mi moj ne lici user posted image user posted image user posted image
a zgodna si draga moja, za kile ne brini user posted image

ne znam sta cu user posted image da mi je slika kad se ne koristi..samo onako raskopcan na povrsini..a svoj ne mogu da slikam..sad bas mirujem, ugodno mi..user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 1680
24.10.2011 17:05:16   
mala75
moj isti kao kod arine
a što se tiče recepata kod mene što god da privatnik prepiše dr opće hoće dat na onaj džabni samo što ja nisam sreće imala da koristim te lijekove, npr utrogestan nije na onoj listi a njega trošim 6 kutija mjesečno (100km) anekad kad sam koristila dabroston on je bio džabni

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 1681
24.10.2011 17:05:33   
Hannica
Eh zenice moje,ja se jos maximalno 7 dana druzim s vama i onda odoh u bolnicu legit.user posted image
Danas sam radila prvi CTG i prvi vaginalni pregled,hvala Bogu sve je ok.user posted image
Doktor mi je rekao da mogu doci kad god hocu u bolnicu,a najdalje u slijedeci pon,tad cu vec biti 38 punih sedmica. Vjerovatno da ce i moje user posted image user posted image doci na ovaj svijet u toku slijedece sedmice,aBd. Jedva cekam.user posted image
Hoce li neko od vas bebe iznijeti u AS ili cu samo ja.user posted image
Danas sam bila u bolnici za vrijeme otpustanja porodilja i beba i nisam vidjela da je neko iznio bebu u AS.user posted image
Joj trebam vam uslikati nogu da vidite  straha i trepeta,uduplala se,presmjesno izgleda.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 1682
24.10.2011 17:11:20   
Arina
Ma serco moja samo ti legi...sreca da sam dokona ......sad ce tebi tvoja Arina uslikati i otvorenog i  zatvorenoguser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1683
24.10.2011 17:22:50   
Arina
user posted image user posted image user posted image  evo draga moja Gerbice.....ovako ti to izgleda ...prvo se sa cickom namjesti ovaj dio od platna ovaj bublasti ...a onda se preko njega ove gume ....lastike siroke zategnu koliko ti pase i opet sa cickom fiksiraju.....jel sad ista jasnijeuser posted image       

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 1684
24.10.2011 17:29:38   
gerberka
jest user posted image e sad nije isti ko moj..dobro si me izvukla..mogla sam se opasati ovim svojim ni u koju svrhu user posted image user posted image user posted image hvala ti puno user posted image

ženice, ja nikad ne pitam..jel vas zeza vagina u smislu peckanja svrbeza isl..mene prosao svrbez nakon teraije od dr, ali sad kad me u bolnici drugi dr pregledao rukom da utvrdi jesam li otvorena opet poceo lagano peckanje..bila sam u grcu sad ne znam jel moguce da me povrijedio user posted image mislim ne bojim se, nije to nesto izrazeno..samo me zanima kako vi trudnice imate ili nemate problema sa tim...
ljubac

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 1685
24.10.2011 17:35:36   
Arina
najbolje ti je da pojas poneses kod doktora da on vidi ...ko zna mozda je tvoj bolji od mog....nije ovaj moj sad mjerilo....a mozda bi ti bas koristio....ponesi ga svakako

A i ja sam ti dole svrbuckava....mene spasi tvoj gel....multi gin....na tome ti beskrajno hvala ....ja recimo kad imamo odnose....koji bas i nisu taaaaako cestiuser posted image ....uvijek poslije me nesto dole zvrca...ja mislim da smo osjetljive....i da nam malo fali.....inace ja s tim nemam problema....mimo trudnoce...ali sad .....ma nije ni sad nesto strasno...stavim par puta tog tvog gela...i za dan dva sve okuser posted image ...al opet poslije recimo, sedmicu, dvije, tri malo pocne i tako u krug......A proce i touser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1686
24.10.2011 17:40:38   
gerberka
pa i mene tako..s tim sto mi je papa poslije kiretaze bio upalan i dr mi rekao da sam potrcala da ga radim prerano..poslije kad god me pogleda kaze sve mirno..i ispostave se gljivice sad u trudnoci i nakon canestena me prođe..ali eto malo me grize savjest sto nisam uradila papu mada mi dr kaze to nema veze sa svrbezom...
sad sam evo našla malu recku koja me pecka..ispade stvarno da me pregledom ovaj dr doktor povrijedio jer nisam imala odnose da bude od toga...user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 1687
24.10.2011 17:41:14   
Hannica
bas vas briga sto ja moram u bolnicu.user posted image
Vi mene stavile na ignor.Odoh ja.user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 1688
24.10.2011 17:42:45   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Hannica

bas vas briga sto ja moram u bolnicu.user posted image
Vi mene stavile na ignor.Odoh ja.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image čeekaaj ne idi, mi se zabavile gospođama user posted image  

hanice, ko tebe vodi?? evo ti cvijeće da se oraspolozis, eto tebi tvojih beba aBda ubrzo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1689
24.10.2011 17:49:09   
Arina
Ma ne dam ni ja svoje male trudnice dupliceuser posted image user posted image ....nemoj bjezati....eto nas za tobom.....user posted image user posted image Ma uz tebe smo kako nismo.....ma jos duplo vise...samo nas gospodje zaokupile....a ko bi drugiuser posted image user posted image

Ma zelimo ti svu srecu svijeta....i ja cu iznijeti bebija u AS-u....pa za to sam i kupovala kolica ranije ...ovdje kod nas iznose vecinom u AS-u....Pusa veeeeejjjiiikkkaaaauser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1690
24.10.2011 17:51:00   
gerberka
hanice, to je meni super...as bas ispadne sladak, a vidjeli smo tvoje na slikama

nemoj da se ljutis, nemoj da te molimo user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 1691
24.10.2011 17:54:57   
Hannica
user posted image Ma ne ljutim se,vidite da sam stavila smjeska koji se smije.user posted image
Nego,vidim niko mi ne odgovara pa da ne cekam bezveze.user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1692
24.10.2011 17:55:32   
gerberka
arina, jesi ti radila papu u trudnoci? user posted image
pogledat cu ja sad poslije kontrole ako moj dr potvrdi da je posteljica nisko ja cu kupiti taj pojas ne bude li ovaj moj...oooj ako se provalim, ako ponesem covjeku pojas za penzionere user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1693
24.10.2011 17:59:03   
gerberka

user posted image Ma ne ljutim se,vidite da sam stavila smjeska koji se smije.user posted image

jesi uzbuđenaaaa user posted image sad od troje u porodici petero akoBogda..wwwooowww..djecak i djevojcica?
I ko te vodi ? user posted image
i hej bona user posted image onda kad sam te pitala jesil bila u kidi oz ja setala sa cimerkom i naletim na ooogroomnnuu truudnicu, pomislih ova nosi dvojke i sjetim se tebe..al nisam nista pisala dok te nisam pitala..
kad tamo na slikama ti zgodnaaa praavooo user posted image
jesam zlobna user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1694
24.10.2011 18:07:33   
Hannica

jesi uzbuđenaaaa user posted image sad od troje u porodici petero akoBogda..wwwooowww..djecak i djevojcica?
I ko te vodi ? user posted image
i hej bona user posted image onda kad sam te pitala jesil bila u kidi oz ja setala sa cimerkom i naletim na ooogroomnnuu truudnicu, pomislih ova nosi dvojke i sjetim se tebe..al nisam nista pisala dok te nisam pitala..
kad tamo na slikama ti zgodnaaa praavooo user posted image
jesam zlobna user posted image

user posted image user posted image user posted image cccccc.... jesi vala zloco zlocesti.user posted image Vodi me Ribic,mislim da sam ti vec nekad spominjala.user posted image
Ok doktor,ja sam zadovoljna.user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1695
24.10.2011 18:09:50   
Selminja
Olaaa trudnjace user posted image
Vidim bilo pregleda, stoma slatkih i pojaseva (o tome nista ne znam) user posted image
Pahuljice, moramo se bacit u setnje, al u pravom smislu, ja sam jucer i danas setala, bogami ko pužić sam spora ali polako se nagegam user posted image I ja mislim da nece biti nikakvih promjena u subotu na pregledu, CLOSED user posted image kosto gledam, hajd nismo prve sto cemo prec termin user posted image i ja bih bogami setala 12 sati dnevno, nego keks, sto jest jest user posted image
Vodolijo sretno na pregledu sutra, da makar ti budes odskrinuta i da bude konkretnih simptoma user posted image
Hanice najbolje je da si u bolnici, ali nemoj ici prije 7 dana, neka te jos s nama, ti ces izgleda prije nas sviju biti s svojim bebacama, blago tebi! Samo nek je sve ok user posted image
Ostale user posted image
Ja odoh piti kaficu s muzekom user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1696
24.10.2011 18:11:12   
Hannica
A uzbudjena sam,nego sta.Malo me strah,znam da nece biti lako,ali prezivjet cu nekako.user posted image Posebno se plasim pocetka,znam kako je bilo tesko i s jednom bebom,ali sta da radim,nisam ni prva ni posljednja koja prolazi kroz ovo.
Bar mi je trudnoca bila uredna,nisam morala ostavljati Hanu a da ja idem u bolnicu,vecina trudnica s blizancima koje ja poznajem nije prosla ovako dobro,hvala Bogu dragom,bas sam sretna zena.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1697
24.10.2011 18:13:56   
gerberka
hannice sve ce biti super akoBogda..a dr ti je za 10, kad pregleda znas da je sve ok i on kad tako kaze to  je to..meni se jav+ko svidio , jednom me pregledao u bolnici..ljubazan, pun vjere i smiren user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1698
24.10.2011 18:22:21   
Hannica

hannice sve ce biti super akoBogda..a dr ti je za 10, kad pregleda znas da je sve ok i on kad tako kaze to  je to..meni se jav+ko svidio , jednom me pregledao u bolnici..ljubazan, pun vjere i smiren user posted image

Pa da on je vjernik,hadzija .user posted image Uvijek mm govori "Joj Ibro sto tebe Allah voli."user posted image
Ali sam se iznenadila kad nam je rekao da jedna kcerka studira.user posted image Ja mislila njegova djeca jos u OŠ idu,bas mi izgleda jako mlado.user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1699
24.10.2011 18:27:26   
gerberka
i mene si iznenadila, mashAllah da ima tako odraslu djecu user posted image
ponukana clankom s neta otvorila sam temu na razg o svemu i svacemu user posted image da vas vidim zene user posted image ja se izgleda ponovo zaljubljujem jer se nisam dugo keksala pa me ceka i gubljenje nevinosti user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *