Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.10.2011 12:15:25
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: drznica
I nama je na vjezbicama receno za masiranje "drugarice" Pa iskreno ne znam ni ja kako, al eto poslije tusiranja nakapam ulja pa onako namazem se, fol izmasiram samo nek je masno hahahahaha.
Fol je u tome da se međica, dakle ona pregrada između vagine i izlaza iz debelog crijeva masiranjem razvuče i omekša koliko je to moguće. Potrebno je masažu izvoditi tako da se međica rasteže prema otvoru debelog crijeva, znači širite je tako da se pripremi da kroz nju prođe bebina glava. Žene koje su je izvodile redovno i kvalitetno kažu da im je pomoglo. Ja sam probala par puta, ali nisam uspjela doboljno dobro dohvatiti, tad sam već bila bure sa ugrađenim ručicama
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.10.2011 12:28:16
Hannica
Ma nikakvih simptoma,dobro spavam,jos bolje jedem,po cijeli dan sam na nogama ili u sjedim pa me i ne cudi sto su nogice napuhane ko baloni. Zadovoljna sam,ocekivala sam da ce biti teze,ali evo trudnoca je pr kraju a mene ni ledja jos nikad nisu zabolila. Pogledaj u FIS-u u Sa,vjerujem da i tamo imaju te plahtice,to je njihov proizvod i sigurno se mogu naci u svakom FIS-u.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.10.2011 12:40:14
drznica
Ja sam vam se bas nesto prepala...Valjda nisam nikakve simptome imala tokom trudnoce, pa sad kako ovo malo kao boli...bas sam sva usporena, ne znam bil' sjela, legla, hodala,... Totalno sam zbunjena. Kad se sjetim svojih menstrualnih bolova muka mi...a sta me tek ceka
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.10.2011 12:41:55
drznica
IZVORNA PORUKA: Mrgica
Niko nista za vjezbice ne veli, ih jeste neke nije moguce da niko ne zna ili ne ide na njih???
Heeej idem ja na vjezbice. Nista ti nije potrebno osim dobra volja. Dosta zena iz Vogosce ide u Skerlica na vjezbe. Komotno se obuces i dodjes. Obicno se krece od 25.sedmice, amozes ranije pa slusati i gledati. Svakako preporucujem
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.10.2011 12:45:50
gerberka
bebiceeeee
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.10.2011 12:54:35
soraya
Zdravo drage moje .Nije me bilo nekoliko dana na RR i vidim napisale ste se vi svasta. Ne mogu vas upratiti. Citam sad ovo oko masiranja međice, iskreno da vam kazem meni to izgleda kao misaona imenica, jednostavno se ne usudjujem a ne znam je li mi kasno sad u 28. sedmici. sa koliko se obicno zapocinje s tom masazom. trazila sam malo po netu na tu temu i vidim da moze pomoci....ja jedva cipele i carape oblacim od stomaka,a kamoli da se masiram.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.10.2011 12:56:18
Bebica11
Hvala vam zenice drago mi je da sam vam nedostajala
drznice lijevi bok i odmori malo, i ja sam pretjerala u NEmirovanju i evo zaglavila s kontrakcijama, lagane,kratke setnje OK al ako osjetis da te steze odmaraj, evo ja sad zaglavih da smijem samo do WC-a, al eto hB nema jos puno
mrgice nazovi svoj DZ i vidi kad su vjezbice, samo obuci nesto komotno i ides bez uputnice i knjizice, stomo ti je ulaznica