|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koja kolica su dobra?
25.10.2011 0:00:17   
selebriti
Ne radim za Cam majke mi user posted image user posted image user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 1501
25.10.2011 0:03:57   
malaZara
Hvala za link, moram jos malo istrazivati.
A koja ti kolica imas ili planiras da imas???

Radujemo se martu i nasem prvom zlatu :)

Neposredna veza do poruke: 1502
25.10.2011 0:07:25   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: selebriti

IZVORNA PORUKA: malaZara

Joj, joj, obisla sam cijeli grad, sve vidjela i istrazila.
Koja god su mi se svidjela, preteska su pa sam odustala, a bas zam sad zapela za Peg Perego zato sto su laksta os ostalih koje sam gledala. Takodjer zivim na cetvrtom spratu bez lifta user posted image
Ne znam sta vise da gledam, iskreno bitno mi je da su kolica kvalitetna i da ih mogu iskoristiti, a ne da promjenim troja za godinu dana kao sto neki rade.

Mi smo dvoja i zamalo da kupim i treća user posted image

Tako skoro svaka prvorotka, .. da te utješim user posted image

Nemoj molim te generalizirati user posted image Ja sam kupila dvoja, vrlo dobro promislila, jedna veća za manju bebu i jedan kišobran za kasnije (naravno ne odmah, već kad se ukazala potreba). I drugo dijete sam vozila u tim kolicima, i kišobran proslijedila dalje sestri. Veća su Chicco C1, u svojoj klasi su srednje težine (oko 9kg) super se sklope kao kišobran kolica, ali to zahtjeva duži ili širi gepek na autu. Pogodna su za ponijeti kad dijete nije u njima, koliko to mogu biti kolica. Kišobran smo kupili Neonato i svakom bih ih preporučila. Još uvijek su kao avion user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 1503
25.10.2011 0:09:57   
selebriti
Ja imam Graco, mislim Mirage, ... nisu skupa bila (oko 200KM), .. ok su za te pare. Ma masa ljudi ih ima.
Na njih se mogla postaviti AS koju smo mi imali, što nam je bilo super, To smo radili kad je E. bila skroz mala ...
Mana im je sto su prekratka i malo kabasta (glomazna), al u biti nisu preteška.

Na ljeto uzeli Bubu kišobran, na akciji u TL. praaavo lagana. Sva su se pocijepala, ali ih još uvijek koristimo, jer ne smijem kupit treća, a curica mi je, svakako, prohodala.

Zasad kombinujemo ovo dvoje što imamo.

Kad izlazimo sve troje nosimo Graco, a nas dvije same Bubu.

(odgovor članu malaZara)
Neposredna veza do poruke: 1504
25.10.2011 0:12:24   
selebriti
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Koja god su mi se svidjela, preteska su pa sam odustala, a bas zam sad zapela za Peg Perego zato sto su laksta os ostalih koje sam gledala. Takodjer zivim na cetvrtom spratu bez lifta user posted image
Ne znam sta vise da gledam, iskreno bitno mi je da su kolica kvalitetna i da ih mogu iskoristiti, a ne da promjenim troja za godinu dana kao sto neki rade.

Nemoj molim te generalizirati user posted image Ja sam kupila dvoja, vrlo dobro promislila, jedna veća za manju bebu i jedan kišobran za kasnije (naravno ne odmah, već kad se ukazala potreba). I drugo dijete sam vozila u tim kolicima, i kišobran proslijedila dalje sestri. Veća su Chicco C1, u svojoj klasi su srednje težine (oko 9kg) super se sklope kao kišobran kolica, ali to zahtjeva duži ili širi gepek na autu. Pogodna su za ponijeti kad dijete nije u njima, koliko to mogu biti kolica. Kišobran smo kupili Neonato i svakom bih ih preporučila. Još uvijek su kao avion user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ma znala sam ja da će biti neka koja se nije namijenjala kolica user posted image  .. zato reko bolje da stavim skoro svaka user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1505
25.10.2011 0:13:27   
malaZara
Onda ni mene sigurno nece fuliti druga kolica user posted image vidim svako ima po dvoja.
Iskreno da kazem nisam jedino otisla do TL jer sam cula da su skroz oslabili sa izborom kolica.
Ajeli as sosao uz ta grakova kolica ili se on kupuje posebno?
Inace najcesce i vidjam grakova kolica u gradu.

Neposredna veza do poruke: 1506
25.10.2011 0:15:01   
Lejla Ka

Nemoj molim te generalizirati user posted image Ja sam kupila dvoja, vrlo dobro promislila, jedna veća za manju bebu i jedan kišobran za kasnije (naravno ne odmah, već kad se ukazala potreba). I drugo dijete sam vozila u tim kolicima, i kišobran proslijedila dalje sestri. Veća su Chicco C1, u svojoj klasi su srednje težine (oko 9kg) super se sklope kao kišobran kolica, ali to zahtjeva duži ili širi gepek na autu. Pogodna su za ponijeti kad dijete nije u njima, koliko to mogu biti kolica. Kišobran smo kupili Neonato i svakom bih ih preporučila. Još uvijek su kao avion user posted image

Ma znala sam ja da će biti neka koja se nije namijenjala kolica user posted image  .. zato reko bolje da stavim skoro svaka user posted image

Bih ja, ali imam zeznutog muža, taj napravi doktorsku disertaciju od svake stvari koja se kupuje. Do duše i ja sam bila za onu varijantu "nismo dovoljno bogati da kupujemo jeftino" kad je to bilo u pitanju pošto smo planirali više korisnika kolica user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 1507
25.10.2011 0:15:24   
selebriti
AS je bila druge marke skroz.

A imaju i oni neke komplete.

U svakom slučaju sretno, nadam se da ćeš naći najbolje rješenje user posted image

Ženice će se potruditi da ti pomognu.

(odgovor članu malaZara)
Neposredna veza do poruke: 1508
25.10.2011 0:18:06   
malaZara
Hvala puno, nadam se da cu naci neko rijesenje na kraju. user posted image

Neposredna veza do poruke: 1509
25.10.2011 0:19:05   
selebriti

Bih ja, ali imam zeznutog muža, taj napravi doktorsku disertaciju od svake stvari koja se kupuje. Do duše i ja sam bila za onu varijantu "nismo dovoljno bogati da kupujemo jeftino" kad je to bilo u pitanju pošto smo planirali više korisnika kolica user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1510
25.10.2011 11:10:08   
mamajednogdjecaka
Zanima me,zna li iko koliko su otprilike ova chipolino kolica? 

Neposredna veza do poruke: 1511
25.10.2011 19:59:41   
smjeskica
sve zavisi koja chipolino kolica......  imas ih u hipermarketu mojmilo i u onoj radnji na socijalnom...pa mozes pogledati.... al u svakom slucaju ako odlucis da ih kupis.... imas na internetu stranicu firme BOJPROM oni su iz B.Luke i tamo su dosta jeftinija a imaju dostavu brzom postom koja je negdje oko 20KM.... mi smo htjeli ta kolica da uzmemo jer su lijepa i lagana... i 3u1 su bila 580KM al eto ipak smo uzeli peg perego......

(odgovor članu mamajednogdjecaka)
Neposredna veza do poruke: 1512
26.10.2011 0:01:04   
malaZara
Smjeskice, koja Peg Perego si kupila i jesi li zadovoljna???
Pozdrav

(odgovor članu smjeskica)
Neposredna veza do poruke: 1513
26.10.2011 16:47:39   
smjeskica
kupili smo peg perego pliko 3....3u1.....nisam ih jos testirala jer cekamo bebaca (pocetkom januara) al ima ih moja rodica i prezadovoljna je s njima..tako da smo i mi odlucili da ih kupimo...al ovako u kuci sto sam probala su odlicna....stanes na njih nazad i uopce se ne pretezu,tj.ne dize im se prednji dio... jos sam cula o njima da su dobra jako... pa onda ne bi bila toliko skupa da nisu dobra.... 

(odgovor članu malaZara)
Neposredna veza do poruke: 1514
26.10.2011 18:39:42   
malaZara
I Ja sam se odlucila za peg perego al modular switch, mala je razlika izmedju ta dva modela, al cekma kolekciju 2012 sa novim presvlakam, rekli su mi da im u prodavnici da trebaju stici do kraja godine, imam jos fore do pocetka marta :D
Jesi li ti kupila u merkuru na otici? Ili ima jos negdje gdje mogu pogledati?
Lp
IZVORNA PORUKA: smjeskica

kupili smo peg perego pliko 3....3u1.....nisam ih jos testirala jer cekamo bebaca (pocetkom januara) al ima ih moja rodica i prezadovoljna je s njima..tako da smo i mi odlucili da ih kupimo...al ovako u kuci sto sam probala su odlicna....stanes na njih nazad i uopce se ne pretezu,tj.ne dize im se prednji dio... jos sam cula o njima da su dobra jako... pa onda ne bi bila toliko skupa da nisu dobra.... 

Neposredna veza do poruke: 1515
26.10.2011 19:32:25   
smjeskica
u merkuru na otoci i uopce neznam gdje ih vise ima u sa...... ma odlicna su kolica....a cekaj novi model kad imas jos fore.... user posted image mislim da su najkvalitenija kolica.....

(odgovor članu malaZara)
Neposredna veza do poruke: 1516
26.10.2011 22:13:48   
malaZara
Citala sam da su prosli na testovima na kojim chicco uopste nije.
I ja jedva cekam da ih kupim, sad bih ja da jos nije rano, imam jos 4 i po mjeseca fore :D

u merkuru na otoci i uopce neznam gdje ih vise ima u sa...... ma odlicna su kolica....a cekaj novi model kad imas jos fore.... user posted image mislim da su najkvalitenija kolica.....

Neposredna veza do poruke: 1517
26.10.2011 22:14:31   
malaZara
Ustvari 4 mjeseca :D

(odgovor članu malaZara)
Neposredna veza do poruke: 1518
26.10.2011 22:23:47   
malaZara
P.S. Za koju si se boju odlucila???
Meni se sve svidjaju user posted image

Citala sam da su prosli na testovima na kojim chicco uopste nije.
I ja jedva cekam da ih kupim, sad bih ja da jos nije rano, imam jos 4 i po mjeseca fore :D

(odgovor članu malaZara)
Neposredna veza do poruke: 1519
29.10.2011 6:47:57   
smjeskica
citala sam i ja za taj test..... ma nema im ravnih..... boju sam uzela bordo-bez.....po meni univerzalna.....imaju crna onako su sminka al mi nije nesto bas za bebu crna boja..... neznam.....

naseg bebaca ocekujemo u januaru.....

moje januarsko sunce...

(odgovor članu malaZara)
Neposredna veza do poruke: 1520
2.11.2011 10:43:03   
simke
drage mamice pomozite. Jučer sam razmišljala o tom da će moj prvi sin imati 23 mjeseca kad mu se rodi brat. Njegova kolica su već pokvarena tako da sam se zabrinula kako ću ići u šetnju sa njima jer on definitivno neće htjeti hodati tako da moram imati kolica za blizance ili ti dvoje djece. Molim vas za savjet. gdje kupiti cijene i td.

Neposredna veza do poruke: 1521
8.11.2011 13:03:27   
Esperanca
mamice sadasnje i buduce pomagajte user posted image ....zanima me koja je razlika izmedju kolica peg perego PLIKO switch easy i peg perego UNO...za ova Uno pise da su duboka kolica a ova prva mogu posluziti i za auto korpu ali meni to ne treba jer korpu vec imam...ngdje ne mogu procitati da ,i su i jedna i druga kolica za djecu od 0 do 3 god. I koja im je bitna razlikauser posted image

"Bog od nas ne trazi da uspijemo, samo da pokusamo!"

(odgovor članu simke)
Neposredna veza do poruke: 1522
8.11.2011 15:09:06   
malaZara
Zdravo, ako si iz Sarajeva, otidji do merkura na otoku, u prodavnicu gdje se prodaju Peg Perefo kolica, prodavacice su jako ljubazne i sve ce ti rado objasniti.
I ja sam zainteresovana za Peg Perego pa sam isla da razjasnim svoje dileme :D

IZVORNA PORUKA: Esperanca

mamice sadasnje i buduce pomagajte user posted image ....zanima me koja je razlika izmedju kolica peg perego PLIKO switch easy i peg perego UNO...za ova Uno pise da su duboka kolica a ova prva mogu posluziti i za auto korpu ali meni to ne treba jer korpu vec imam...ngdje ne mogu procitati da ,i su i jedna i druga kolica za djecu od 0 do 3 god. I koja im je bitna razlikauser posted image

(odgovor članu Esperanca)
Neposredna veza do poruke: 1523
9.11.2011 9:05:34   
Emmy
Sada kao mama veteran, ha, ha imam iskustva sa kolicima i volim te stvarcice, od dizajna do prakticnih detalja.  Mi smo imali Quinny buzz 3 u 1 (negdje ranije sam slike postavljala) koja smo prodali i Chicho CT 6.0 kišobran kolica.  Poenta je bila da smo ova prva koristili za duže šetnje, a ova druga za brzinske kafice, pijaca itd.  Nakon studiozne analize, skontala sam da bi bilo super ustvari imati kolica koja su sve to u jednom, dakle, lagana, lako sklopiva, praktična i istovremeno udobna i da se mogu koristiti od samog rođenja.  Odluka je pala na Maclaren XT i moram priznati da sam oduševljenauser posted image .....
user posted image

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu malaZara)
Neposredna veza do poruke: 1524
9.11.2011 9:07:15   
Emica_sa
Gdje ste kupili i koliko para,ja za proljece hocu da uzmem jos jednauser posted image i meni se meclaren svidaju

Hello, it's me...

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *