|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
11.10.2011 17:52:36   
Honey3
danuser posted image
jos nesto vise od tri sata........hajmo se malo druzitiuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 2601
11.10.2011 18:12:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

dadada
duso moja ti imas pravo da mislis na nacin na koji mislis i ja ne bih ni poksala da te ubjedim u suprotno...

svako ima svoje vidjenje i radi kako misli da je najbolje...a ovdje da razmjenimo misljenja.

user posted image user posted image user posted image

a za ovaj wick Bgm nije se smio prije djeci stavljati, ali moze biti da su promjenilli nesto tako da ti nastavis s tim samo kako radis.
a kad budem blizu ap.dina i ja cu ga uzeti jer je fantastican za inhalacije.
ama znam...i znam da ces ti to normalno shvatiti i uzeti k znnjuuser posted image ...al rekoh red je da napisem...posto si i ti tako pocela postuser posted image vi anderstend ic aderuser posted image
nego sto se inhalacija u vodi tice tj. pari...e to s A. jos nisam radila...samo sebi...mozda bi to prejako bilo za djecu...a evo ti ovdje uputstvo

Neposredna veza do poruke: 2602
11.10.2011 18:16:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: megi

pozdrav i od nas
da Lani zazelimo sto brzi oporavak
bebacha nadam se da ce A biti  bolje

i nas ubi ovo vrijeme, po kuci nema sta ne radimo
ko ce predeverati zimu user posted image

felix imas pp
nije mi nista doslouser posted image ajd radije na fb al hebiga neznam ti ime zaboravila sad da te trazim a imam te medju prijateljima ajd ako neko zna ime od megi neka mi pokusa na pp il fb napisat !.

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 2603
11.10.2011 18:19:11   
nanika
Zaha bujrum  kod nas na tekmu i pljuskaviceuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 2604
11.10.2011 18:27:23   
Honey3
IZVORNA PORUKA: nanika

Zaha bujrum  kod nas na tekmu i pljuskaviceuser posted image
eto mene rekla sam ti ja da cu doci na pljuskavice a usput i tekmuuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 2605
11.10.2011 18:28:10   
Honey3
nanika ima li ture kod E danas???

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 2606
11.10.2011 18:33:09   
nanika
Danas nema hB nema od sinoc, sama je spala, nista joj nisam davala. Sta radi tvoja E

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 2607
11.10.2011 18:36:27   
Honey3
pa nece ja mislim ture vise ni biti a ima li kod A kakvih znakova,vjerovatno ce preci i na njegauser posted image
moja E evo je valjuska se po podu i kod nje nosic curi pa citav dan nosa maramicu i ispuhujeuser posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 2608
11.10.2011 18:49:41   
nanika
Super je kad zna ispuhati. Kod mog A je problem sto nezna pa mu sve ode na plucauser posted image . On je sada bolje, iskasljava pa cemo u cetvrtak opet na kontrolu da ga preslusa. Nema jos nikakvih piknicauser posted image , ja sam u pripravnosti. Nesto kontam neka dobije pa da i sa tim zavrsimouser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 2609
11.10.2011 18:51:27   
koka i po
HAAAAAAAAAJMO BOSNO BOSNO BOSNO HAJMO HERCEGOVINO NIKAD SAMA NISI TI UVJEK S TOBOM TU SMO MI TVOJE KCERI I SIIIIINOVIIIIIIII HAJMOOOOOOOuser posted image
ne galamim...pjevam user posted image
dobro vece...moje dijete gleda tekmu u bivsoj radnji sa drustvom...bice svasta user posted image
nadam se da ce prozori ostati citavi i da cika milicija nece imati posla user posted image --
moje malo dijete trpi kaku i sinoc se ukakio na spavanju user posted image a danas se pisa citav dan.....tjesim se da je radi prehlade ...
utjesite me malo user posted image
bez pempe je cetiri mjeseca user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 2610
11.10.2011 19:01:52   
Honey3
moja koko da te utjesim malo idi kupi paket pelenauser posted image user posted image user posted image
sala mala,moja cura jos aktivno ne trazi tutu mislim solju ali ide nam dobro,samo joj moram stavljati na spavanju pelene,kad po danu spava obavi nuzdu na solju,stavim joj pamucnu pelenu i koliko god da spava pelena bude skroz mokrauser posted image tako da mi jos moramo kupovati pelene......
i mi smo svi u iscekivanju tekmeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2611
11.10.2011 19:02:03   
Anoniman
koka de ne ruzi ga preverilo djete na snu sta ces sad user posted image .
Uh masallah 4 mjes user posted image   . Mi ih se lako ne rijesismouser posted image al neka haj jos ovu godinu ih..
Nanika, zaha prijo user posted image
mi cemo kod prijatelja aaaaa mogu mislit A. face kad vidi malu pudlicu imaju kucnog malog peseka aaaaaa vec zamisljam kako cuko bjezi od njega user posted image user posted image tako nam je ljetos bio rodjak sa kucnim pesekom anel ga ganjo diro pa cak ljubio nista se ne boji na kraju cuko se sve krio pod stol cim anela ugleda na vrata user posted image

Neposredna veza do poruke: 2612
11.10.2011 19:04:01   
Honey3
nanika ne vjerujem da ce momka masiti tufnice a sto kazes i bolje ti je sad da zavrsis sa tim,jos hladno ne moze se ni u setnju,tamanuser posted image a moja cura super nos ispuhuje mashallah i to odavno meni drago pravouser posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 2613
11.10.2011 19:06:31   
koka i po
ama neznam sta mu je.naleti period nece da trazi ,pa onda period kad je sve ok....
cudno li je ovo moje dijete .....
ja mislim da je do prehlade....a kaka...hm...imao je zatvor zadnji put koji smo morali rijesiti cepicem od sapuna pa se zalio da ga guza boli...mislim da se boji...nemam pojma.
a pelene....sta vam je ni u ludilu

feliks ...psssst...ja sam sve osim babaroge....

< Poruku je uredio koka i po -- 11.10.2011 19:09:06 >

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 2614
11.10.2011 19:12:27   
Honey3
vjerovatno od prehlade,jer tad cesce moraju pipi a jos je mali da on to bas stize reci svaki put,moja E ode do solje i upisa seuser posted image
felix moja E se boji svih zivotinja,kako raste sve vise i viseuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2615
11.10.2011 19:53:26   
Anoniman
Adi je jeo malo rize malo sam mu napravila psenicnih zitarica na vodi , pa stavila malo banane i malo onog zdravog jogurta, e sad kupila sam vitamine ali ovdje nema u tecnom stanju sammo tabletice , tabletu onoliku mu ne smijem dati on ne zna jos sta su bonbone , jeli iko probao malo ih istucati pa po malo davati, strah me da mi se ne udaviuser posted image , ne istucati vec srviti na kasiku...

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 2616
11.10.2011 19:57:09   
Mya_81 RR
Marina, ja recimo one male tabletice c vitamina izmrvim izmedju kasikica i onda joj to stavim u čaj ili sok. Mozda da mu tako daješ. Ni mi nikad nismo pili tablete drugačije. Jos me je strah. Čak i ove mali plivit koje su fakat minijatura.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2617
11.10.2011 20:04:26   
Anoniman
Ove su ko leteci tanjiri ogromne i ja bi se udavila sa njima, a probacu mu tako izmrviti pa u vodu jer su sa ukusom voca....

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 2618
11.10.2011 22:13:47   
gvendolina
zaha i nanika ja mislila vi pricate o pljeskavicamauser posted image

koko i mi smo tako nesto bez pelene i desava se da se upiski.Vjerovatno se prehlade pa cesce piske i ne mogu stici da kazu na vrijeme.zna se desiti i kada se zaigra da se pisne.Ja mu i sad stvaljam navece pelenu jer se uopste ne budi da piski,vec ujutru cim progleda pa ne mozemo ni stici do tuteuser posted image

Ja A kupila crtani auti i evo vec par dana samo smo na Juricu,samo sto zavrsi trazi ponovo da upalim...aaaj izludicu od jurica,brm brmuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2619
11.10.2011 23:28:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zaha

vjerovatno od prehlade,jer tad cesce moraju pipi a jos je mali da on to bas stize reci svaki put,moja E ode do solje i upisa seuser posted image
felix moja E se boji svih zivotinja,kako raste sve vise i viseuser posted image

e moja priijo moj se ne boji nicega user posted image user posted image skoro dosli citavo vrijeme cuko dirao mazio, milkio on ga cak lizo anel mu se pustio ovaj cuko skako po njemu nista anel ne benda vuce ga za rep daje mu smoki iz ruke ma bas se ne boji user posted image uzivao je samo neznam dal je i cukouser posted image
Od zivotinja sto gmize baje rade, skakvci, ma bilo koja zivotinjica anel cim vidi na podu il da je stala gnjeci prstomuser posted image ili trci da donese muhalicu il papucu da je kao sto on kaze pepala muja-krepala muha heheheh
Gvendolina ja bi sve na svjetu dala da moj oce i jedan crtic pogledat bar 10minuser posted image zato suti psssss i uzivaj user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 2620
11.10.2011 23:58:30   
selebriti
Laku noć user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2621
12.10.2011 0:05:37   
Honey3
IZVORNA PORUKA: selebriti

Laku noć user posted image
laku noc i tebiuser posted image

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 2622
12.10.2011 8:41:00   
Malenaoduvijek
dobro jutro

pa gdje su ove zenice, nigdje nikoga user posted image

mi smo bolje hB,

samo juce mi je poceo da odzvanja u glavi Tomica i pijatelji...samo je bilo daj istu epizodu ali ohrabrujuce da Igor hoce uopste nesto da gleda pazljivo user posted image

za sve user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 2623
12.10.2011 8:48:15   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: MALA1994

dadada
duso moja ti imas pravo da mislis na nacin na koji mislis i ja ne bih ni poksala da te ubjedim u suprotno...

svako ima svoje vidjenje i radi kako misli da je najbolje...a ovdje da razmjenimo misljenja.

user posted image user posted image user posted image

a za ovaj wick Bgm nije se smio prije djeci stavljati, ali moze biti da su promjenilli nesto tako da ti nastavis s tim samo kako radis.
a kad budem blizu ap.dina i ja cu ga uzeti jer je fantastican za inhalacije.
ama znam...i znam da ces ti to normalno shvatiti i uzeti k znnjuuser posted image ...al rekoh red je da napisem...posto si i ti tako pocela postuser posted image vi anderstend ic aderuser posted image
nego sto se inhalacija u vodi tice tj. pari...e to s A. jos nisam radila...samo sebi...mozda bi to prejako bilo za djecu...a evo ti ovdje uputstvo

e hvala ti za link, ja ga nisam mogla juce naci....

pise da maloj djecici ne treba ni vrat mazati samo ledja i prsa valjda sto je jaka....

a meni ti je to dajdja davao on je imao i onaj hepek za inhalaciju i ja sam bila velika pa sam smjella ali se ne bih usudila ovim malim to...

Igor sad uzeo ono crijevo sto mu ja cistim s njim nosic i bruji kao usisivac i meni pokazuje kako to ide user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2624
12.10.2011 9:00:00   
Lady26
Jutrooooooooooooooooooooooooo user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 2625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *