Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
joj ja sam jos uvjek skepticna prema baby vacu a mislim da nam je bas bas potreban al et. Dadada sta je ovo cervrto. i mi puno koristimo sljez a cepice nikad
evo ja pronasla baby vac za 42 KM u jednoj apoteci kod nas...
a jesi ti Ajli gledala usta i zdrijelo da ona nema afte, znas da od afti moze biti temp i do 40, a ne moze ni da jede jer je boli....
prvo sam pomisli na to i nema nista,cak ni grlo nije posebno crveno i oteceno.a fino mi jede,jede voce,cjedila im sokic.brine me st je temp sve oko 37,5-37,8
Evo i mene napokon bila u apoteci , oni pojma nemaju sta je linex, ali sam uzela bifiform u tecnom stanju daje se samo jednom na dan.Uzela sam mu i multivitamine i jogurt sa 3 aktivne probio kulture, taj jogurt se konzumira kod proliva itd..Sve sam ja to fino uzela ali caj od sipurka zaboravila , ali skuhat cu mu rizu danas i malo sjemenki od psenice i ostaloh prozivoda koji su u familiji sa psenicom (ne moze mi na um pasti kako se to sve ukupno naziva)...Od jedanest nije nijednom kakio ali od 6 do 11 pet puta, toliko da sam a morala presvuci tutto completo + tusiranje... Nadam se da ce biti malo bolje mada mi je jedva dala onaj bifiform, jer doktor ga nije preporucio ...
Za divno cudo nadjoh dzemper u h&m, nema gdje nisam isla sve neke tanke majcice ili su oni poluveri na v izrez a od toga vala nema nista ....jos i kapicu rukavice ovdje je zimzeleno samo tako ...
ali skuhat cu mu rizu danas i malo sjemenki od psenice i ostaloh prozivoda koji su u familiji sa psenicom (ne moze mi na um pasti kako se to sve ukupno naziva)...
žitarice
Lahko je tebi kad imate h&m...
Ti znas njemacki, je li tako? i ja ga znam...a na ovoj mojoj kutijici pise citiram: sauglinge und kleinkinder 1/2 bis 1 teeloffelgrosse menge nur auf brust und rucken aufreiben. prevedeno: dojencad i maloj djeci 1/2 do 1 kasicice namazati po grudnom kosu i ledjima
a onda dalje ode za vecu djecu i odrasle da se moze i vrat mazati tj. i stavljas vecu kolicinu...ne bih stavljala da ne pise...i moze se kod nas kupiti...ja sam kod dine ja mislim ovo kupila...ne sjecam se cijene...dosta davno je to bilo
A slazem se isto tako da se upala pluca ne moze lijeciti bez antibiotika...i mnoge druge bolesti...samo isto tako nasi dr. po difoltu prepisuju antibiotike...za svaki slucaj...a ja opet imam stav da se s njima ne treba igrati...da puno vise stete mogu napraviti u mnogim slucajevima, neg koristi...jer ako za svaku virozu uzimas antibiotik, a u 99% slucajeva se o virozama radi, na kraju ti organizam ostaje "razgolicen" i tek onda te pocnu napadati bakterije...e onda je gotovo...onda nema druge nneg da pijes
I znas da i ja tebe mnogo cijenim...tvoje znanje...znam da ga imas i da je dobro potkovano...al dzaba...ovo je moj stav Da dodje do toga da mi A. mora piti antibiotik, prvo bih trazila da mu urade sve zive nalaze pa tek onda po tome da daju antibiotik...a ne antibiotik...pa haj onda radi nalaze...kako to obicno biva kod nas
vrijeme je relativno oblacno sa tendencijom poboljsanja i sutrasnjom temperaturom do 29 stepeni. ja jedem orahe ...imacu sto kila do proljeca S.spava a I je u skoli. dobri su antibiotici samo ne treba pretjerivati a nasi dokt.vecinom pretjeruju u propisivanju istih.pregled i terapija idu po ustaljenom sablonu i garant nebi ni primjetili kad bi dva puta zaredom usli u ordinaciju da ste ista osoba.nazalost. drago mi je da su mnogi bolje a ja nisam dobro...dodijala mi kuca i Sizifov posao
Da dodje do toga da mi A. mora piti antibiotik, prvo bih trazila da mu urade sve zive nalaze pa tek onda po tome da daju antibiotik...a ne antibiotik...pa haj onda radi nalaze...kako to obicno biva kod nas
Postoje situacije kad nemas vremena da trazis i cekas nalaze, pr mene i moje sestre ja nikad bolesna nisam bila , ona od svih djecijih bolesti , upala pluca, bronhitisa akutnog , elem strepili su moji nad njiom da ne umre...Da nije dobar ne bi se davao alli iso tako mislim kad vec nema drugog izlaza nije problem , jer jedno je konzumirati ga stalno a drugo je kad to jednom godisnje uzmes evt dva puta....
drago mi je da su mnogi bolje a ja nisam dobro...dodijala mi kuca i Sizifov posao
Tajra nemoj puno, uhhh što bi ja sad mogla koji kesten... Ali stiće aBd, meni mama kad god krene za Sarajevo ponese veliku vreću i brzo nam to plane. Samo belja li se od kestena ?
Ali svaki dan ima 2h besplatno jel? Pa ko ce biti 4-5h u igraoni sa djetetom da bi od toga 2 bila besplatna... Mozda sam ja malo paglu ali meni je ovo Hajde, vodim je svaki dan, i budemo 2h....to je to sto je free jel? Znaci ono sto bih je vodila npr vikendom bih platila tih 130KM godisnje... Da se razumijemo, cifra je smijesna zaista...ali eto neJma mi logike