Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Marina... Kod nas 3KM sat i to je puno Nego, ljubi mi Adriana Celentana , nadam se da ce ga to brzo proci...
A nema kod nas igraonica kao dole , haman na svakom cosku , ova se nedavno kod nas otvorila i ima jos jedna ali to je samo za djecu iz jaslica i vrtica, a celantan je neku vece samnom gledao tvoje slike, ima lana u haljinici driz buket a on joj salje puse , mi se valjali od smijeha
Da dodje do toga da mi A. mora piti antibiotik, prvo bih trazila da mu urade sve zive nalaze pa tek onda po tome da daju antibiotik...a ne antibiotik...pa haj onda radi nalaze...kako to obicno biva kod nas
Postoje situacije kad nemas vremena da trazis i cekas nalaze, pr mene i moje sestre ja nikad bolesna nisam bila , ona od svih djecijih bolesti , upala pluca, bronhitisa akutnog , elem strepili su moji nad njiom da ne umre...Da nije dobar ne bi se davao alli iso tako mislim kad vec nema drugog izlaza nije problem , jer jedno je konzumirati ga stalno a drugo je kad to jednom godisnje uzmes evt dva puta.... ama za takve situacija kazem i ja, hvala bogu da postoji...samo znas kako to izgleda kod nas u Dz...dobar dan...dobar dan...sta mu je...ima temp. dva dana...dajte da ga poslusam...pluca su cista, grlo je malo crveno...evo ja cu vam prepisati sumamed da ne ode na pluca...
Ali svaki dan ima 2h besplatno jel? Pa ko ce biti 4-5h u igraoni sa djetetom da bi od toga 2 bila besplatna... Mozda sam ja malo paglu ali meni je ovo Hajde, vodim je svaki dan, i budemo 2h....to je to sto je free jel? Znaci ono sto bih je vodila npr vikendom bih platila tih 130KM godisnje... Da se razumijemo, cifra je smijesna zaista...ali eto neJma mi logike
sad ja tebe ne kontam platis 130km danas i ta clanska karta ti traje do 11.10.2012 svaki radni dan mozes dovesti Lanu kad god zelis i mozete ostati 2 sata...u slucaju da ostanete 3 sata, vjerovatno moras platiti 4 km za taj jedan sat vise...kontas...e za vikenda ti clanska ne vazi...zato sto su im tad rodjendani...al meni ova cura rece...dobijes broj tel. pa vidis je li igraona slobodna ako jeste...mozes slobodno doci...kontas
To i ja kazem npr nedavno je Adi kasljao, hropti mu u plucima ja se uplasila da nije upala pluca, bronhitis, odvedem ga dr poslusala ga kaze cista pluca i pita me zasto sam se tolik uplasila , upale pluca uopste nisu toliko strasne kao sto ljudi misle i ona je isto jedna od rijetkih koja daje antibiotike odmah...Poslala me kuci kaze to su sline iz nosa spustile se nisko a on mali ne zna da pljune ni izbaci, proci ce brzo i tako je i bilo , 2 dana poslije sve super....Samo kad se sjetim kad se Adi rodio svi govore bakterija , a niko ne zna reci koja, na kraju sam ja trazila da mi napisu latinski naziv pa ili da trazim na netu ili pitam staru...Tek nakon nekoliko mj mi moja dr rekla sta je u pitanju bilo i da su bezveze digli frku toliku...a 15 dana je bio antibiotike ...
Ali i ne kontam kako se ovo igaonici isplati... da nije mjesecna clanarina
Dva sata boravka 8 KM za 130 KM odes 15 puta...
na taj nacin privlace vise musterija , oni ce na tih 130 km zaraditi mozda na sokicima, sladoledu ako ima, onda neko nekad ostane duze a i dobra reklama cini cuda
< Poruku je uredio MarinaDK -- 11.10.2011 14:22:08 >
A napokon zaspao i ja uzivam u miru i tisini,bas mi je nedostajalo
dadada dobra ti je ta ideja,a ako A dosadi da ide svaki dan ima jos kandidata
a sad ozbiljno mislim da je isplativo,pogotovo jer imas njihove igraone i na grbavici i u importane centru i moze promijeniti. A igraoni se isplati da privuce na bilo koji nacin jer je bas velika konkurencija Mi smo neku vece bili u zanzibaru i bas sam se razocarala,razbacanih polomljenih igracaka na sve strane Isli smo sa malenim od prijateljice i ranije bi nam naplatili po 3 KM h ,a sada kazu nisu oni braca ne vazi to jos ostali 2h i drugi sat nije nista jeftinije
hB ima i drugih igraonica,puno bolje mi je u onoj igraoni u skafi a najbolja mi je igraona u ferhadiji,sa zivotinjicama...zaista im svaka cast teta je bas posvecena djeci i igra se cijelo vrijeme sa njima...radije cu gore dati 5 KM da znam za sta sam dala,nego platiti manje i brinuti se hoce li oko izbiti na neku polomljenu igracku
Dadada, pogreso si prenijela, pa sam zato ja reagovala jer nema logike... Nema besplatno 2h igranja svaki dan, nego ti je u tu cijenu ukljuceno samo 2h....
Zbog formulacije tvoje recenice, ja sam dobila savim drugu predstavu u glavU o ovoj ponudi... Sad kad sam na sajtu procitala - kristalno jasno
< Poruku je uredio Lady26 -- 11.10.2011 14:37:03 >
Pozdrav od mene i moje dječice Ko želi da dobije pljuskavice bujrum kod nas na kafu i kolače . E je dobila pljuskavice u obdanistu, ja sam ih imala, a MM nije pa se usprpio, samo se češe . Nema vise temperaturu pa je to super
Dadada, pogreso si prenijela, pa sam zato ja reagovala jer nema logike... Nema besplatno 2h igranja svaki dan, nego ti je u tu cijenu ukljuceno samo 2h....
Zbog formulacije tvoje recenice, ja sam dobila savim drugu predstavu u glavU o ovoj ponudi... Sad kad sam na sajtu procitala - kristalno jasno
haj dobro a jest to ova u merkuru ima ik na per lokacija...samo da ne bude reklamiranje...sto vec uveliko jeste ...nek svak prosurfa njihov site
dadada duso moja ti imas pravo da mislis na nacin na koji mislis i ja ne bih ni poksala da te ubjedim u suprotno...
svako ima svoje vidjenje i radi kako misli da je najbolje...a ovdje da razmjenimo misljenja.
a za ovaj wick Bgm nije se smio prije djeci stavljati, ali moze biti da su promjenilli nesto tako da ti nastavis s tim samo kako radis. a kad budem blizu ap.dina i ja cu ga uzeti jer je fantastican za inhalacije.