Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutro veliki i maleni, mi smo na nogama od 6 sati, Adi ima prolive vec 3 dan i sad zvala doktora da vidim sta predlaze , dodje mi da odem i malo ga zadavim...Kaze mozda je stomacni virus, moozda prehlada, mozda ovo, ono , ali nema potrebe da dolazimo jer nema turice, a jadnicak cim malo hljeba pojede odmah izadje na drugu stranu.....Kaze da mu dajem jogurt, da popravim crijevnu floru, i da stavim zitarica unutra, ili da iskuham zitarice pa da bude ko kasica ....Jer zitarice formiraju izmet...Pitam imaju li kakav sirupp vitaminski da mi poguram imuni sistem , kae to oni ne koriste... On je dobar igra se , veseo je ... Vidim nismo jedini koji se mucimo sa virusima....Mnogo zagrljaja malisanima saljemo
MarinaDK, ljekari, definitivno, nagadjaju kao i mi... "bori se" odgovarajucom ishranom, a nadam se da je to iza vas...hvala Bogu pa nema temperature...
marina DK želim vam da brzo ozdravite,nadam se da ce vec od danas biti bolje. bebacha kako prodje noc, jel curica bolje? ja nisam odvela Nikolu u vrtic,nemam danas obaveza pa sam ga ostavila da se citav dan družimo, malo nam curi nosic,al redovno mu cistim pa nece valjda otic na nesto vise. svima veliki
marijana tek nekad oko 1 je spala temp.al je odma poslije 2 opet bila topla i evo sad,al malo pa vidjet cemo.uglavnom nervozna je,Alen je smara.i jos mi odvje tuguje sto nije otisla u vrtic sad gledaju bumbu a sta cemo radit cjeli dan u kuci
< Poruku je uredio bebacha -- 11.10.2011 9:09:34 >
sad je 37,8.e ta mi je najgora.ona plucna.a sta da radim.ako je odvedem doktoru znam da ce joj dati antibiotik samo zbog temp.tako je to kod nas.nemogu biti pametna
kono kod mene coJk nalozio sve peci ugrijalo u stanu ekstra, kad dodje racun za plin bice nam isto toplo
Bogme ce u novcaniku biti propuh
mi smo se spremili odmah na 3 stoje psiKicki pa cemo vidjeti hoce li biti vise..ali ne mozes drugacije vidjela si koliko samo prozora ima u stanu ne mozes ugrijati drugacije
A joj,stvarno,koliko bolesnih... Da li ce biti gore ili bolje kad zima fakat dodje... Kod nas hladno,lafo griju,a nidje veze,ja se utoplila u kuci... Decko spava,tako da je on ususkan.
Igor je zaobisao antibiotik za sada jer nema temp nije mu nista dala samo inhalacije i prospan pa cemo vidjeti.
nisam vam se pohvalila prva UK nam je sterilna, danas ce biti druge dvije
moj Luka jos spava
< Poruku je uredio MALA1994 -- 11.10.2011 9:33:13 >
Jutro ženice... ne mogu sve čitati nadam se da ste mi dobro a vjerujem da zbog ovog vremena ima i turica kod dječice i da nosići cure.. Ozdravite mi što prije... Ja kašljem nos mi curi a tako neki suh kašalj ubi me ne znam šta je dobro za odrasle... Lady hajde bavi jednu da se malo nasmijem spalo mi je raspoloženje u cipele a glava mi je k'o cocin bubanj fakat nisam dobro...
Jutro veliki i maleni, mi smo na nogama od 6 sati, Adi ima prolive vec 3 dan i sad zvala doktora da vidim sta predlaze , dodje mi da odem i malo ga zadavim...Kaze mozda je stomacni virus, moozda prehlada, mozda ovo, ono , ali nema potrebe da dolazimo jer nema turice, a jadnicak cim malo hljeba pojede odmah izadje na drugu stranu.....Kaze da mu dajem jogurt, da popravim crijevnu floru, i da stavim zitarica unutra, ili da iskuham zitarice pa da bude ko kasica ....Jer zitarice formiraju izmet...Pitam imaju li kakav sirupp vitaminski da mi poguram imuni sistem , kae to oni ne koriste... On je dobar igra se , veseo je ... Vidim nismo jedini koji se mucimo sa virusima....Mnogo zagrljaja malisanima saljemo
Marina zatso ne odes do apoteke i ne uzmes mu sta homepatsko za proliv imaju znam tacno i za to one kuglice ne znam ali kad je I. imao proljev mi bili u BIH doktor je samo ponavljajo najbitnije da mu proliv zaustavimo i da rekoa nista mlijecno , skuhaj rize i posli i daj mu one vodice tako je meni receno i caj od sipka . I mi smo bolesni tj. moj malisan a naislo sada to vreme pa svi se prehladjju .
ne znam ja sam I. odvela sa 38 jednom doktoru on mi rekao ne dovodi da dok ne predje 40 a pocni sa cepicima ako je preko 39 ko ce im ga znati . I. je imao sinoc 38.7 po zadnjem mjerenju onda je nekada u po noci bio sav vruc i ja sam ubacila cepic bez da gledam kolika je tura "kdo nas je to proces" i bilo mu je bolje
* Eh, jutros stigle kod tete i ona nas ceka ispred zgrade, a Lana ce iz sveg glasa preko ulice : tetaaaaaaa, gdje je baabooooooooooooo Valjda cuje od one djece kako ga zovu pa i ona tako.... Ajme meni ako je tajo cuje, bit ce meni zik
* a jutros se probudila i pita mene, mama a gdje je tajo, ja kazem otisao na pos''o, kaze nije, eno jeeeee spavaaaaaaaaaaaa i presla kod nas u krevet : tajooooooo sretan rodaaaaaaan