Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jutro vani zimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...mi isli do igraonice...kontam da mu uplatim ovu godisnju clanarinu ...ne znam je li mi to pametno ili nije...moracu jos razmisliti Kako nam je Lanci? Svim smrcavim...prehladjenim veliki Kod nas je situVacija znatno bolja...jos slinimo...al neuporedivo manje ...jest vala dosadan ovaj virus...vec 10 dana traje slinjenje
Helena, ... ja sam čula da je ta spravica što ide na usisivač baš baš dobra, ... ne bi vjerovala koliko slinica izađe, a ne povlači ništa prejako, ... jest da je malo gadno jer je bučno, ... i djeca ga mrze
Mi smo takođe slinavi, ali nama ovih dana Nuk pumpica pomaže, jer se meni E. samjesti sama, nabije nozdrvicu na onaj pipak, ... i ja to fino sve povučem, onda drugu i kraj, ... valjda dijete skontalo da prodiše
I još joj kapam kamilicu sa soli , ... prije se otimala i za to, ... ali sada smo skontali sistem, njoj valjda interesantno, ... ja uzmem onu špricu pravu, ... ona legne, ... pa malo u usta, ona se oblizuje, pa onda na foru i u nozdrvice. Sviđa joj se posoljena kamilica, .. anbilivbl Al hajd, barem imamo sistem.
I luk sam joj u krevetić stavljala, al soba smrdi užassssssssssssss!
I operil sam joj stavljala, po kap, ... dva puta do sad.
Et, .... mi ok spavamo,... valjda će ti nešto pomoći, ...
Mi u ovoj sedmici Ajlu i Alena prebacujemo u njihovu sobu.Ajla je trazila da idu njih dvoje samo spavat.S njom nece biti problem al Alen od rodenja spava s nama nikad nije htjeo u krevetic a na bilo kojem krevetu spava.sad ce spavat na krevetu i dobit ce zastitu ogradu.na sto ce to licit pojma nemam svaki savjet je dobro dosao
Helena ovu pumpicu sto ti je marijana postavila sliku imas kupiti u Kozmo radnjama u Sa. Kosta 7KM. Cesto je nestane, ali brzo i dodje, samo treba obilaziti. Ja sam imala jednu pa mi je ana iskidala na djelice , pa mi mm skoro kupio drugu u Kozmu.
uuu hvala hanady nama uvijek luk u gazi malo istucan pomaže kod spavanja kad joj curi nosić. što neko gore reče smrdi soba cijela, ali barem ona mirno spava
Pozdrav za sve mame i dječicu Moj A je bolje,jutros isli na kontrolu, jos samo da iskašlje šlajm. I curica ima temperaturu, pregledao je doktor, kaze pluća cista, grlo uredu a temp 38,4 .Kad sam je oblacila kaze mi, mama mene nesto svrbi po vratu, ja pogledam kad neke piknice. Pogleda doktor i kaze mislim da su ovo varićele(pljuskavice, vodene kozice), zavisi kako ih ko zove. Danas mi je rekao da je pratim i da sutra opet dođemo, a ja vidim da su to ipak varicele . Preslo joj od nekog u obdanistu.
Emi Nanika drago mi je da je decko bolje. A za varicele,ajde proci ce i to aBd. Kazu najbolje ih je odbolovati u djecijoj dobi,jer se najlakse podnose. Ja jos nisam. Ljubi djecicu Baby vac je meni zakon.Nas je spasio.Fakat,prava stvar. Masemo vam zenice,mi se nahodali,decko evo uveliko spava,veceras opet u goste Je li se javljala Teacher,kako je Lana? Ljubimo vas
malac spava,jutros malo hodali prvi put bez kolica,ali necemo vise bar dok u skolu ne krene bez kolica,morala do banke,svu je pretco,uzduz i poprijeko jos mi neka "dobra dusa" kaze gospodjo uzmite ga ne moze tako trcat ,ko da ga ja mogu smirit,a niko da se nasali da mi da mjesto u redu
jos smo hB zdravi,jos nas nije ulovilo ,nadam se da ce ostat tako
grijanje tek za 5 dana ako slucajno ne bude kakav kvar
sta je sa Lanicom???
dan sto su nam se mamice i djecica danas uspavali..... mi danas vani nisamo nikako izlazili,cura ustala u pola jedanaest,dok smo oko doruka,slatkisa, malo se igrale vrijeme joj opet bilo spavati i evo sad govori "amo papole"e ne mogu ni do granapa,zima pravo a i njoj je nosic malo popustio....Amani kako ste nam,kad li cemo mi tu kaficu piti?Sad kako mi je sestra druga mm dovozi djecu ovdje kod mene,tako mi lakse,valjda cemo je popiti dok malo otopli nanika znaci kod vas pljuskavice,pa neka i bolje dok su manji da odboluju,moji veliki su bolovali a ovo malusno dovest cu kod tebe da joj predju pa da i sa tim zavrsimo teacher vidim nista danas nije javljala
tek sam maloprije dosla kuci, stanje uglavnom kao i juce. nisu jos gotovi nikakvi novi nalazi. ukljucili joj inhalacije jer je puna slajma, temperatura joj se sad vraca svakih 10ak sati. ulgavnom je ona plucna od 37-38, kad predje 38 skidamo joj dalsijem ili voltarenom (otrpilike 2 puta dnevno).sve smo pacijente do sad docekali i ispratili gore jedini smo mi stalni....
Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.
Ticer, smijes li joj donositi svoj caj? reko da kuhas onaj od luka i jabuka ako ga ona uopće i hoce piti. Nama se stvarno pokazao kod odbar kod izbacivanja šlajma.
caj pije na silu inace, ne voli, pravicemo od sljeza pa probati
felix ima pidzamica i za 2 godine, moja cura hoce hb u vrecu, doduse sinoc je insistirala da joj obucem pidzamu ali onda nece vrecu jer joj se ne vidi pidzama mislim stvarno ko ce je gledati po noci ako ne nadjes kod vas javi, pogledacu ti ja ovdje mi smo proslu zimu imali 3 super pidzamice doduse iz amerike dobili al su bas bile dobre
Megi ajd javi mi se na pp . molim te ako si jos Za . da nam posaljes da se dogovorimo nisam uspjela nac kod nas Hebemti s forum nikad mi ne napravise pp !!!!
Tiki Ja se nadam sad cu lijepe vijesti procitati... Nisam svracala nekoliko dana, bas sam se nadala da je lana kuci. Nadam se da ce uskoro kuci i da joj organizujes veeeliku rodjendansku proslavu. Sa zakasnjenjem vam cestitam rodjendanku, uz zelje da uvijek bude zdrava i vesela. Ostala raja kako ste? Mi smo hB dobro, malo nosic curi ali nista strasno. Uzivamo sa drugarima u vrticu, slabo jede jos uvijek ali zdrava je i jako aktivna, pa valjda joj je dovoljno ono malo sto pojede.
i ja kad god udjem ocekujem da cu procitati da je Lana ozdravila,sporo ide al ipak ide nabolje. Teacher drži se,ljubi Lanicu od nas nama dolazili mali rodjaci na druženje,bas su se lijepo igrali s Nikolom. ma nema mi nista ljepse cuti nego onu pozitivnu buku od djecjeg smijeha