|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
10.10.2011 12:05:10   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Malena_A

Mala pokvasim carapice vodom i onda dobrooo natrljam ih sapunom!! Ako ne pomognu odmah, ponovim!

to kao oblog sa vodom i sapunom, nisam jos cula za ovu metodu ali hajde kad je ucinkovita bas mi je dragouser posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 2451
10.10.2011 12:10:04   
Anoniman
jutro
vani zimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...mi isli do igraonice...kontam da mu uplatim ovu godisnju clanarinuuser posted image ...ne znam je li mi to pametno ili nije...moracu jos razmislitiuser posted image
Kako nam je Lanci?
Svim smrcavim...prehladjenim velikiuser posted image
Kod nas je situVacija znatno bolja...jos slinimo...al neuporedivo manjeuser posted image ...jest vala dosadan ovaj virus...vec 10 dana traje slinjenjeuser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 2452
10.10.2011 12:21:55   
Malenaoduvijek
dadada
sta dobijes uplatom clanarine, u alti kada uplatis clanarinu, svaki 10-ti put je besplatan...

cula sam se sa tekjom, tata je bolje hB, ona i Dado su prehladjeni jos uvijek....kuci ce vjerovtno za 7 dana....

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2453
10.10.2011 12:35:16   
Anoniman
cini mi se da je godisnja 130km
a mozes svaki dan dolaziti 2 sata besplatno...tako sam ja shvatilauser posted image user posted image
to je igraonica bambi

Neposredna veza do poruke: 2454
10.10.2011 13:03:57   
selebriti
Helena, ... ja sam čula da je ta spravica što ide na usisivač baš baš dobra, ... ne bi vjerovala koliko slinica izađe, a ne povlači ništa prejako, ... jest da je malo gadno jer je bučno, ... i djeca ga mrze user posted image

Mi smo takođe slinavi, ali nama ovih dana Nuk pumpica pomaže, jer se meni E. samjesti sama, nabije nozdrvicu na onaj pipak, ... i ja to fino sve povučem, onda drugu i kraj, ... valjda dijete skontalo da prodiše user posted image

I još joj kapam kamilicu sa soli , ... prije se otimala i za to, ... ali sada smo skontali sistem, njoj valjda interesantno, ... ja uzmem onu špricu pravu, ... ona legne, ... pa malo u usta, ona se oblizuje, pa onda na foru i u nozdrvice. Sviđa joj se posoljena kamilica, .. anbilivbl user posted image  Al hajd, barem imamo sistem.

I luk sam joj u krevetić stavljala, al soba smrdi užassssssssssssss!

I operil sam joj stavljala, po kap, ... dva puta do sad.

Et, .... mi ok spavamo,... valjda će ti nešto pomoći, ...

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2455
10.10.2011 13:06:43   
Anoniman
mi smo malo prosetali do prodvanice zbundala ga i izasli ima sunca zubattoguser posted image i oko 12step samo .Nismo dugo bili ....skoro usli sad sjedi ...

Neposredna veza do poruke: 2456
10.10.2011 13:08:27   
vila_7
selebriti, ma ja pokusala sa NUK-ovom ma prosto ne znam kako ono moze stati bebi u nozdrvu!? user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 2457
10.10.2011 13:27:16   
bebacha
Mi u ovoj sedmici Ajlu i Alena prebacujemo u njihovu sobu.Ajla je trazila da idu njih dvoje samo spavat.S njom nece biti problem al Alen od rodenja spava s namauser posted image nikad nije htjeo u krevetic a na bilo kojem krevetu spava.sad ce spavat na krevetu i dobit ce zastitu ogradu.na sto ce to licit pojma nemamuser posted image user posted image svaki savjet je dobro dosao

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2458
10.10.2011 13:37:58   
vila_7
bebacha a mozda bas lijepo prihvati sa sekom u sobi - vidjet ces kako prodje prva noc!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2459
10.10.2011 13:40:41   
Anoniman
Helena ovu pumpicu sto ti je marijana postavila sliku imas kupiti u Kozmo radnjama u Sa. Kosta 7KM. Cesto je nestane, ali brzo i dodje, samo treba obilaziti. Ja sam imala jednu pa mi je ana iskidala na djeliceuser posted image , pa mi mm skoro kupio drugu u Kozmu.

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 2460
10.10.2011 14:42:24   
vila_7
pogledat cu mada kod nas u selendri garant nema u Kozmu. Ako nista zamolit cu kumu da kupi u SA

P.S. I jel 1 nosnicu zatvorim dok iz druge izvlacim?

< Poruku je uredio helena_7 -- 10.10.2011 14:43:26 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2461
10.10.2011 14:57:21   
chuci
uuu hvala hanady nama uvijek luk u gazi malo istucan pomaže kod spavanja kad joj curi nosić.
što neko gore reče smrdi soba cijela, ali barem ona mirno spava

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2462
10.10.2011 15:00:26   
nanika
Pozdrav za sve mame i dječicuuser posted image
Moj A je bolje,jutros isli na kontrolu, jos samo da iskašlje šlajm. I curica ima temperaturu, pregledao je doktor, kaze pluća cista, grlo uredu a temp 38,4user posted image .Kad sam je oblacila kaze mi, mama mene nesto svrbi po vratu, ja pogledam kad neke piknice. Pogleda doktor i kaze mislim da su ovo varićele(pljuskavice, vodene kozice), zavisi kako ih ko zove. Danas mi je rekao da je pratim i da sutra opet dođemo, a ja vidim da su to ipak variceleuser posted image . Preslo joj od nekog u obdanistu.

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2463
10.10.2011 15:58:21   
Amani12
Emi user posted image
Nanika drago mi je da je decko bolje. A za varicele,ajde proci ce i to aBd.
Kazu najbolje ih je odbolovati u djecijoj dobi,jer se najlakse podnose.
Ja jos nisam.user posted image
Ljubi djecicu user posted image
Baby vac je meni zakon.Nas je spasio.Fakat,prava stvar.
Masemo vam zenice,mi se nahodali,decko evo uveliko spava,veceras opet u gosteuser posted image
Je li se javljala Teacher,kako je Lana?
Ljubimo vas user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 2464
10.10.2011 16:34:17   
mala86
pozdrav generacijo user posted image

jel hladno kod vas,ja se ledim polako,dio po dio user posted image

malac spava,jutros malo hodali prvi put bez kolica,ali necemo vise bar dok u skolu ne krene user posted image bez kolica,morala do banke,svu je pretco,uzduz i poprijeko user posted image jos mi neka "dobra dusa" kaze gospodjo uzmite ga ne moze tako trcat user posted image user posted image ,ko da ga ja mogu smirit,a niko da se nasali da mi da mjesto u redu user posted image

jos smo hB zdravi,jos nas nije ulovilo user posted image ,nadam se da ce ostat tako

grijanje tek za 5 dana ako slucajno ne bude kakav kvar

sta je sa Lanicom???

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 2465
10.10.2011 18:02:27   
Honey3
danuser posted image sto su nam se mamice i djecica danas uspavali.....
mi danas vani nisamo nikako izlazili,cura ustala u pola jedanaest,dok smo oko doruka,slatkisa, malo se igrale vrijeme joj opet bilo spavati i evo sad govori "amo papole"e ne mogu ni do granapa,zima pravo a i njoj je nosic malo popustio....Amani kako ste nam,kad li cemo mi tu kaficu piti?Sad kako mi je sestra druga mm dovozi djecu ovdje kod mene,tako mi lakse,valjda cemo je popiti dok malo otopliuser posted image nanika znaci kod vas pljuskavice,pa neka i bolje dok su manji da odboluju,moji veliki su bolovali a ovo malusno dovest cu  kod tebe da joj predju pa da i sa tim zavrsimouser posted image teacher vidim nista danas nije javljalauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 2466
10.10.2011 18:28:17   
teacher75
tek sam maloprije dosla kuci, stanje uglavnom kao i juce. nisu jos gotovi nikakvi novi nalazi. ukljucili joj inhalacije jer je puna slajma, temperatura joj se sad vraca svakih 10ak sati. ulgavnom je ona plucna od 37-38, kad predje 38 skidamo joj dalsijem ili voltarenom (otrpilike 2 puta dnevno).sve smo pacijente do sad docekali i ispratili gore jedini smo mi stalni....user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 2467
10.10.2011 18:47:25   
Mya_81 RR
Ticer, smijes li joj donositi svoj caj? reko da kuhas onaj od luka i jabuka ako ga ona uopće i hoce piti. Nama se stvarno pokazao kod odbar kod izbacivanja šlajma.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2468
10.10.2011 18:52:55   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Ticer, smijes li joj donositi svoj caj? reko da kuhas onaj od luka i jabuka ako ga ona uopće i hoce piti. Nama se stvarno pokazao kod odbar kod izbacivanja šlajma.

caj pije na silu inace, ne voli, pravicemo od sljeza pa probati

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 2469
10.10.2011 19:59:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: megi

pozdravcic
Mala nadma se da ce djecaci danas biti bolje, Igor posebno
a  i ti user posted image

felix ima pidzamica i za 2 godine,
moja cura hoce hb u vrecu, doduse sinoc je insistirala da joj obucem pidzamu ali onda nece vrecu jer joj se ne vidi pidzamauser posted image  mislim stvarno ko ce je gledati po noci
ako ne nadjes kod vas javi, pogledacu ti ja ovdje
mi smo proslu zimu imali 3 super pidzamice doduse iz amerike dobili al su bas bile dobre
Megi ajd javi mi se na pp . molim te ako si jos Za . da nam posaljes da se dogovorimo nisam uspjela nac kod nas user posted image
Hebemti s forum nikad mi ne napravise pp !!!!

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 2470
10.10.2011 20:42:48   
mama75
Tiki user posted image Ja se nadam sad cu lijepe vijesti procitati... Nisam svracala nekoliko dana, bas sam se nadala da je lana kuci. Nadam se da ce uskoro kuci i da joj organizujes veeeliku rodjendansku proslavu. Sa zakasnjenjem vam cestitam rodjendanku, uz zelje da uvijek bude zdrava i vesela.
Ostala raja kako ste? Mi smo hB dobro, malo nosic curi ali nista strasno. Uzivamo sa drugarima u vrticu, slabo jede jos uvijek ali zdrava je i jako aktivna, pa valjda joj je dovoljno ono malo sto pojede.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2471
10.10.2011 20:59:50   
Skvo RR
Samo sam svratila da pozdravim teacher i da pozelim lanici brzo ozdravljenje.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 2472
10.10.2011 21:14:07   
Anoniman
i ja kad god udjem ocekujem da cu procitati da je Lana ozdravila,sporo ide al ipak ide nabolje.  Teacher drži se,ljubi Lanicu od nas user posted image nama dolazili mali rodjaci na druženje,bas su se lijepo igrali s Nikolom. ma nema mi nista ljepse cuti nego onu pozitivnu buku od djecjeg smijehauser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 2473
10.10.2011 21:17:13   
R&T@
Vecer, mile moje...
Zive smo i zdrave, hB...

Ali nam je grom "spalio" kompjuteruser posted image , pa vam se javljam s neke stare "kante" izvucene iz podruma...

Svima veliki user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 2474
10.10.2011 21:25:03   
teacher75
hvala vam drage moje, ja sam vise luda, treba mi strpljenja, nema mi drugeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *