Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I moja djevojcica je prehladjena(starija) sinoc imala temperaturu, al hvala bogu skkinusmo je sapunom i krompirom! Sad je malo bolje hB ,al ne odvedoh je u vrtic, neka je danas kuci! Kod nas kisa ,hladno, grijanje na veliko radi!!
Ja pijem kafu pa bujrum ko je za, a ova malena gasi tv starijoj, show s njima, ne znam na ciju bi stranu
jutro da vas pitam dal ima za djecu od 2 god . gegica izjedno mislim na pidzamu sa stopalima , mi smo imali do 1 god sad mu malo otkrijeva se neda carapa tj ja obucem al on skine vrecu za spavanje nece pa nije beba. Danas sam mislila ic u potragu al prije vas da pitam da se ne provalim jutros mm ulazio u sobu pre nego je krenuo na poso vice otkriven skvrcio se ti nista pa mislim si cuj ocu ja sebi navijat sat ko maloj bebi da ga virkam jel otkriven il ne kad me cvrst san snadje .I da ako neko ima od vas to gegice sa stopalima ako ja danas ne nadjem dal bi mi neko prodao, platila bi koliko god ocete samo da imam??? U cemu vasa djeca spavaju?
Lady ... al ja ne bih onaj za usisivac,nego ima li slicno nesto ali ono da ja ustima povlacim? bljak !
felix..ja svoju kad stavim u vrecu - jos uviejk joj je prevruce pa se preznoji,pa je pokrijem svojim jorganom - al nama je krevetic jos uvijek uz nas sa skinutom stranicom jer dojimo.
pozdravcic Mala nadma se da ce djecaci danas biti bolje, Igor posebno a i ti
felix ima pidzamica i za 2 godine, moja cura hoce hb u vrecu, doduse sinoc je insistirala da joj obucem pidzamu ali onda nece vrecu jer joj se ne vidi pidzama mislim stvarno ko ce je gledati po noci ako ne nadjes kod vas javi, pogledacu ti ja ovdje mi smo proslu zimu imali 3 super pidzamice doduse iz amerike dobili al su bas bile dobre
kupila mi je prijateljica u Budvi,kupovala sebi pa i meni uzela ,ne znam stvarno koliko je ,mogu provjeriti.. ova pumpica je zakon,jer ti povlacis a ne trebas se gaditi jer ima prepreka na prednjem dijelu i nista ne može proci,jao objasnjavanja
jel taj baby vac ima u svakoj apoteci? jel se bas tako zove?
nema u svakoj ali uvijek ima u onoj apoteci, dežurnoj kod elektroprivrede. mene su gledali čudno u drugim apotekama kad sam tražila ono za izvlačenje slina na usisivač (a nisam znala kako se zove). bilo je i komentara a nenormalnih ljudi hoće djetetu usisivačem nos da čiste ccc, neuki ljudi u svojoj struci.
ima u nekim apotekama kupiti i električni uređaj koji isto radi kao i ovo ali ima svoj motor, ne mora se na usisivač vezati, ali je puno skuplje (ali kao Bože dragi barem ne stavljaš usisivač djetetu i nos, niđe veze, samo hoće da prodaju skupu stvar)
ima se inače chicco kupiti i ovakva što ti povlačiš ustima. meni je bolja ova na usisivač jer brže radi. ona stalno vuče (nije to jako uopšte) i čip se prisloni na nosić povuče slinice. a ona što mi povlačimo je meni bila nezgodna jer kad se beba vrti (a svako dijete se vrti kod ovoga) teško je utrefiti da joj ti povučeš u pravom trenutku a nemaš daha stalno da vučeš. mi smo svojoj u zadnje vrijeme počeli davati pa sama prisloni na nos ovu na usisivač i čisti nos. nema plakanja, nema galame, nema izmicanja. eventualno se dogovorimo malo ona malo ja dapopravim.
inače jutro svima i pusice
stavim i jastuke ma sve al on opet noge proturi ispod toga snadje se on kako mu je uvjek vruce taj bi uvjek da bude otkriven . Hvala vam nadam se da cu nac tu izjedna pidzamu danas .... Eh da jos nesto , izvoditel vi van sad djecu kad nema kise a hladno ako nista do prodavnice samo malo anel od jutros place hoce napolje a ja nisam pametna vani je hladan zrak nema kise , neznam bil smjela snjim proset_at makar do prodavnice , da ga zelja mine ??
pozdravcic Mala nadma se da ce djecaci danas biti bolje, Igor posebno a i ti
felix ima pidzamica i za 2 godine, moja cura hoce hb u vrecu, doduse sinoc je insistirala da joj obucem pidzamu ali onda nece vrecu jer joj se ne vidi pidzama mislim stvarno ko ce je gledati po noci ako ne nadjes kod vas javi, pogledacu ti ja ovdje mi smo proslu zimu imali 3 super pidzamice doduse iz amerike dobili al su bas bile dobre
joj hvala ti srce si majkemi ..... Ako ne nadjem javim ti pa ti ako mozes posalji mi dogovorit cemo se kako ja cu platit postarinu i pidzamu .
Ova sa usisivacem ne dolazi u obzir,jer kod nas MM usisava dok sam ja na poslu tako da Eva bas nije na njega navikla da je u upotrebi,i neki dan sveki kaze bas se prepala kad je zaova usisavala-pa su prestali.
a kod mene su sve pidjame iz jednog dijela, kod nas toga ima i na siranu i bilo u TL.a ja njih jos dodatno stavim u vrece. kod Igora je vreca sa nogavicama pa je nekako obuce, skida on to ali ne zarezujem ja njega puno ja mu ponovo obucem, nema neces