Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Vidjela ali zaboravila Sad cu opet pogledati a gdje si uzela?
u Merkatoru,samo ne mogu da se sjetim koji proizvođač prvi put sam uzela zabunom a drugi put sam namjerno jer sam pravila tiramisu a stric mi šećeraš pa isla na light verziju
Znaci mogu se kreme od njega praviti? JA dosad sebi nista nisam pravila jer nisam imala pojma koji krem sir se koristi Hajd pogledat cu, ma si, mislis na moje kile
Znaci mogu se kreme od njega praviti? JA dosad sebi nista nisam pravila jer nisam imala pojma koji krem sir se koristi Hajd pogledat cu, ma si, mislis na moje kile
ja procitala na forumu da umjesto skupog mascarpone sira zene u tiramisu stavljaju Vajkrem a meščini da ima i ona abecela sa 0,5%mm eh da me doublemum vidjela ljetos kako pravim kolace
Dje ste zeneeeeeeeeeeeee Ajmo dizite seeeeeeeeeeee Ja i moja cura haman prespavale jutros, sreca ustadoh malo prije nje, pa sam se stigla spremiti i nisam kasnila ... Jutros cura u punoj opremi, jakna, cizme, trakica (koju je do auta skinula )
Imam problem pa da mi vi iskusnije date savjet - Eva mi nocas kao prehladjena bila - nos joj curi - ali ono samo vodeno pa joj nije zacepljen - ali dok spava-nakupi joj se valjda u grlu-kako se slijeva,pa se non stop budi kao da ne moze disati kroz usta ,pa se jadna prepadne, pa plače,pa kako plače jos manje moze udahnuti zraka i tako u krug dok je malo ne razbudim pa dodje sebi i smiri se i valjda proguta to sto joj stoji! sta da joj dam? Jel moze onaj luk na krevetic da zakacim veceras , a onaj recept od Hanady za iskasljavanje da napravim?
Jutrica moje dame Mala djecaci bolesni,a joj... Ljubi ih da sto prije prodje... Mi smo se sinoc vratili,bili kod mojih djeda i anne na selu,uzivali,tamo je najljepsa Jesen Nakon tri dana prve faze,moja vaga pokazala 1.300 manje,idemo dalje Mog deckica jos muce zubici,grrrrrrr Ljubimo vas!
Helena, imas li kakav sprej, menije zakon Aqua maris, mozes spricati vise puta dnevno, nije ograniceno...i izvlaci joj slinice, neka je sama voda nema veze... Mozes i luk staviti u krevetic... Malo joj odigni glavicu, stavi malo deblji jastuk...
Po meni ti onaj caj nije potreban jer ne kaslje, ne znam...ja nisam pravila dok Lana nije kasljala, samo sprej i izvlacila slinice i brzo jo prodje, ne ode dalje, tj ne pocne kasljlati...
kapaj joj sljez u nosic, ako imas baby vac cisti joj nos da se ne slijeva dole.mozes ti njoj napraviti caj ali ako ne kaslje zrelo i nema slajma nije joj jos potreban.
takodje joj mozes fiziolosku kapati u nosic ili spricati da bude prohodan i naravno digni joj uzglavlje, stavi jastuk ispod duseka da joj ne ide na pluca...
joj hvala vam puno...duse ste . Sa cajem cu onda pricekati jer uopce ne kaslje - vise sam mislila ako joj se slilo mao u pluca da je natjera da iskaslje. A imam onu NUK-ovu pumpicu glupu s kojom nista ne mogu - mada kazem - ona normalno dise i onda na tren samo izadje malo vode ,a ona i dalje normala dise! Ma ovo nam je prvi put uopce da je prehladjena pa zato nemam pojma nista!
nego sta je dobro za odrasle za kasalj.ja nisam bila bolesna 15 i prije 3 mjesca imala upalu grla,e sad me kasalj utusi,nemogu iskasljat,bukvalno se gusim.strasno zvuci.imam bisolvon al bi volila pokusat s necim malo prirodnim.sirup,tablete
Spricom u nos , ne bih ja to mogla....ja koristim samo sprej, vecinom Aqua maris...Lani super pomaze, svaki dan joj pospircam i cistim nosic... A fizioloska otopina za mene misaona imenica
te male pumpice mogu za novorodjencad, ali cim su djecica veca treba nesto jace, nabavi sebi baby vac vjeruj postediti ces sebe posjeta doktoru i antibiotika, a i malenu.
bebacha
nemoj bisolvon ako ne iskasljavas, ja nedavno kad nisam umrla od bisolvona, kasljem a ne mogu iskasljati...suho ko ista. probaj i ti onaj sirup sa lovorom samo ga pij cesce
< Poruku je uredio MALA1994 -- 10.10.2011 10:09:19 >
kono, aqua maris je fizioloska samo fino upakovana i lupi ti cijenu od 7 KM.imam i ja aquamaris jer mi je lakse jer se otimaju, ali ovo spricom je samo jeftinija varijanta a isto...
Moram vam ovo reci, juce bila kod mame, i ona napravila Lani makaroncice sa sirom i rucala fino, poslije imala goste i pravila krompir i meso, Lani vrijeme za jesti i ja joj izgnjecim krompirica, iskomadam mesa, i pojede masallah...ja ostala , dajem joj i govorim sebi kad bi pojela par kaisika bilo bi super...i pojela mi je sve sto sam izvadila...
kono, aqua maris je fizioloska samo fino upakovana i lupi ti cijenu od 7 KM.imam i ja aquamaris jer mi je lakse jer se otimaju, ali ovo spricom je samo jeftinija varijanta a isto...
Ma ja ti to ne znam, stvarno nisam kupovala, uzmem sprej i dugo nam moze biti...lakse sprej nego spricu, ne bi Lana to ni dala nema sanse...