Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ovaj je i kod nas uzadnja tri dana samo trcem za njim , al od jutros je jeo lepine vruce hrenovkice, supice par kasika, mesa mu ispekla i nacopala bjeline fileta to pojeo jedno monte jedan stapic cokolade, caja, i skoro mlijeko 150ml Jel dovoljno Sve ovo nabrojano jeo sam .Svakim danom sve vise sam jede i hoce ja pustim i pravim mu sta zeli valjda mu je dovoljno sam koliko pojede hoce
Moj maleni taman dosao malo sebi, sutra cemo na kontrolu a prije sat vremena i curica dobila temperaturu 38,4 . Kaze da je ne boli grlo, ali kaslje i ima malo sadrzaja. Mora da je nesto iz vrtica, znala sam da ce biti ovako kada krene ali bolje sada nego iduce godine kada krene u skolu da stalno bude bolesna.
mi smo slinavi, hunjavi,kasljemo, hroptimo...ne damo ocistiti nos, staviti kapi, inhalirati nista.ovo je inace Igor. ali hB nema temperaturu ...
a ima i proljev
Luka je bolje hB....
evo ja se zalijavam bijelim sljezom i upravo citam da je dobar kako za zatvore tako i za "otvore" tj. regulise stolicu...pa eto...nebi bilo zgoreg da mu pokusas podvaliti
mi smo slinavi, hunjavi,kasljemo, hroptimo...ne damo ocistiti nos, staviti kapi, inhalirati nista.ovo je inace Igor. ali hB nema temperaturu ...
a ima i proljev
Luka je bolje hB....
evo ja se zalijavam bijelim sljezom i upravo citam da je dobar kako za zatvore tako i za "otvore" tj. regulise stolicu...pa eto...nebi bilo zgoreg da mu pokusas podvaliti
dobar dan prava nedelja
ja sam mu pravila za nosic, ali mu nisam dala da pije...on hoce piti sve, to je spas jer slabo jede...sad smo mu dali sok od mrkve jer mu se rizina sluz nije bas svidjela...
moze loi savjet..sta u trudnoci ciniti da spadne tura? imam 37, pa ne bih odmah paracetamol...hvala cure
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
u njihovom uputstvu pise da ne treba pauzirati, a pedijatri preporucuju pauzu pa ti sad vidi..
Igoru je nalaz krvi super, hemoglobin mu je 13, a gornja vrijednost je 13 zarez nesto pa smo ukljucili pikovit sa omegom 3 umjesto d3 kapi po preporuci pedijatrice.
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
ovaj je i kod nas uzadnja tri dana samo trcem za njim , al od jutros je jeo lepine vruce hrenovkice, supice par kasika, mesa mu ispekla i nacopala bjeline fileta to pojeo jedno monte jedan stapic cokolade, caja, i skoro mlijeko 150ml Jel dovoljno Sve ovo nabrojano jeo sam .Svakim danom sve vise sam jede i hoce ja pustim i pravim mu sta zeli valjda mu je dovoljno sam koliko pojede hoce
ja se vise ni ne nerviram radi nejela niti ih tjeram, malo nagovaram, varam, navijem crtic na youtubu, ako nece sklonim... Luka jutros nije htio jaja i ja mu napravila frutolino sa keksom...nema svrhe da se nerviram, ja dam on pljuje. a Igor samo hoce hljeb namazan sa necim, kasikom nece nista vec danima, juce je samo pojeo griz ujutro.
ja se vise ni ne nerviram radi nejela niti ih tjeram, malo nagovaram, varam, navijem crtic na youtubu, ako nece sklonim... Luka jutros nije htio jaja i ja mu napravila frutolino sa keksom...nema svrhe da se nerviram, ja dam on pljuje. a Igor samo hoce hljeb namazan sa necim, kasikom nece nista vec danima, juce je samo pojeo griz ujutro.
ista sam ti samo sto moj A. kasikom nije pojeo vec godinama osim pahuljica u mlijeku...on zivi na suhoj hrani, voci i mlijeku...pricala ja i s dr.Ademovic o tome...rece mi da mi ne zna dati nikakav pametan savijet osim da ga upisem u vrtic
Nikola pajki,mm na treningu pa da vam mahnem ,da vidim sta tipkate ja se ususkala ispod deke, covjece bas zahadilo pravo ,Nikoli sam danas jaknu oblacila. Vidim ima prehladjene djecice,svima želim da sto prije ozdrave