Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ima temperaturu vec 15 dana s tim da joj se sada digne otprilike 2-3 puta dnevno a prije je bilo svaka 4 sata i znala je ici preko 39. znaci bolje je, pocela je jesti, ne kao prije ali jede pomalo. ukinuli su joj infuziju. puna je slajma koji slabo izbacuje. cekamo rezultate testova na viruse. ona je malaksala i zivne 15ak minuta dnevno. to zivne racunam da hoce sjesti kad je mi posjednemo i da se hoce igrati i progovoriti koju. inace, nece da se sama dize ni da sjedi, samo lezi, nece ni da prica, nema snage ni volje nizasta. nije stala na noge 10ak dana nikako crp prekjuce joj je bio 20 a kad smo stigli u bolnicu bio je preko 200!rentgen pluca joj je isto puno bolji
< Poruku je uredio teacher75 -- 9.10.2011 10:49:25 >
jutro kod nas toplo grijanje radi anel se igra sa sekom (dosla mi jutros ) . I tako Tiki Bebacha jel to mali spava jos se nije nikako budio wow hehhe kako ce ti danas spavat poslije podne ako sad dugo pajki.
Ticer, vidim crp se drasticno smanjio sto je sigurno pozitivno znacenje, ali nadam se da ce je ta temperatura vise popustiti! Pa, odraslog covjeka bi tako duga temperatura iscrpila strašno, mogu misliti kako je njoj a i vama da je gledate takvu, a ne mozete joj puno pomoci. Drzite se i nadam se da ce ova mora proci sto prije
bas vam nije grijanje proradilo jos ? Kod nas je sinoc kisa padala al je zima kao da je negdje u blizini snijeg padao, kod nas od jutros pocelo grijanje nema fajde cekat vise jer hladi kuca a i ja sam sinoc radijator palila citavu noc bio ukljucen . Kako je M. trazil ici vani? A. citavo jutro vice amo apoje majo .-Napolje malo .
< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 9.10.2011 14:36:35 >
IZVORNA PORUKA: felix bas vam nije grijanje proradilo jos ? Kod nas je sinoc kisa padala al je zima kao da je negdje u blizini snijeg padao, kod nas od jutros pocelo grijanje nema fajde cekat vise jer hladi kuca a i ja sam sinoc radijator palila citavu noc bio ukljucen . Kako je M. trazil ici vani? A. citavo jutro vice amo apoje majo .-Napolje malo .
Mi imamo grijanje na ćumur, ali se jos nismo ukljucili. A inače, M bi ili samo skitala ili gledala Doru i Barneyja, mada u zadnje vrijeme ima faza kad se sama bas fino zaigra. I opet smo u fazi odbijanja dnevnog spavanja. Protestira vec danima i jos k tome bar pola sata izvodi trazeci svako malo drugu deku, drugog medu ili drugi jastuk. Smori me!
mi odvalimo 3 sata i opet ide u 8,pola 9 na spavanac
sinoc ga ostavila do 10 i opet jutros u 8 usto,njemu nista ne znaci ako legne kasnije da ce duze ujutro
mi odvalimo 3 sata i opet ide u 8,pola 9 na spavanac
sinoc ga ostavila do 10 i opet jutros u 8 usto,njemu nista ne znaci ako legne kasnije da ce duze ujutro
Meni je ovo idealno, ... u koliko mu je popodnevno spavanje?
oko pola 2-2 najdalje
Mala86, evo sad je zaspala i spavat ce nekih sat i pol do dva. Odbija ona spavanje, ali tu sam tvrdoglavija od nje, tako da joj ne uspije i na kraju silne borbe ipak zaspe. A navecr ide spavati oko pola 10, 10. I spava do 8, pola 9 najkasnije, a jutros se ustala u pola 7!!! Sva onako snena otrcala i vristi da hoce Doru. E reko neces Ako zelis biti budna slobodno se igraj, ali Dore nema. U roku pola sata je ponovo zaspala do pola 10. Ali mene smori ovaj isprekidani san i budjenja bar 3 puta nocu...
< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 9.10.2011 15:29:16 >
ako te tjesi nisi sama i on se budi jos cesto ja nemam pojma kad ce sastavit noc ,ma 4-5 sati da sastavi ja presretna al nece
ma nisi trebala ne bunim se ja
Dan... JOj Lanicu je temp slomila,ali mi nije jasno kako uzrok ne otkriju neko zariste ima,mada recimo ja sam vise od 10 dana u 7 oš imnala temp 37,3 i kljukali me antibioticima aza upalu grla a bila upala pluca tad sam 9 dana bila u bolnici sve je biolo od upale pluca,mozda kod nje ne silazi zato sto dijete ne zna slajm iskasljati,cudi me da joj ne ukljuce bisolex kapi da izbaci slajm.... Zelim joj brz oporavak i povratak kuci,i sto manje sikiracije mami.... Antonio je bolje,jos na ospenu ali jede slabo....jucer je grozan bio...Za cjeli dan poheo jednu rezu(krug )salame bez kruha,jedan komadic pite,10 kasikica juhe,malo kokica i 500 ml mlijeka,par sokica....Sadslabije pije tecnost ali vec dva jutra se budi spisan do za vrat,sve mu prođe,a po danu je prilicno suv ,da ospen nije pokrenuo kakvu upalu kanala,mada se nista ne zali da ga boli JUtros je malo bolje jeo,popio 100 ml mlijeka,2 hrenovkice,jedan srednji komad strudle s dzemom,4 keksica umakao u sok,malo vodice od juhe i 100 ml mlijeka opet....Izludi me ganjanje s jelom
mya, anel spava preko dana evo spava treba ustat vrijeme mu je a nece valjda tmurno vrijeme , magla, tople sobe pa ga omamilo . Mora ustat kad ce mi veceras lec ! Mi se ne budimo nocu sem kad smo bolesni mozda jednom , i to naravno kad mu cuca ispadne zna me budi rec mama daj cucu. I to je to spava do 8il 9 kako kad ... Mala86