Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
noa-naviknes se ustajati cim naviknes da ti i na racun svaki mjesec legne nesto ticherko-drzte se Ostale cure pozdrav U mene sve u kuci zivahno i zlocesto..sacuvaj boze, kad ne ide u vrtic valjda nas se pozeli, pa izvoljeva i zanovjeta..a inace je ok..osim po nekoliko incidenata zlocestoce. A koliko sam se dugo zalila da ne prica, od kako mu se otvorio kakocnjak ne uvlaci jezika, ima sto provala dnevno , komedija nam njegovo pricanje
< Poruku je uredio iv@ncica -- 8.10.2011 22:11:55 >
Gdje ste zene? Dalil@ bilo je belaja ali sad je sve dobro, malecki je dobro to je najvaznije. A je toliko dobro da mi je uhelacio moj touch screen pc . Tako ja vama pise a moj touch vise nije touch i premija je sto uopste radi . Lady bit ce posla nebrini . Dadada mozda ima i istine u toj sedmoj godini sto kazu evo meni prolazi issss issss mogu ti reci da je bila malo skakljiva neznam bas da li zbog mog i mm nekog odnosa ili zbog toga sto imamo nemirno djete fascinirano s kakom, bilo kako bilo issss isss sedma godina od mene .
ja sam samo došla da teacherkinoj lani čestitam rođendan. nadam se da je bolje curica malena, i da ni jedan više neće dočekati u bolnici niti bolesna. puno pusica svima
treba mi savjet mada je nedjelja i nema vas. Alen jos uvjek kasljuca al ono zrelo i cesto i izbaci slajm.bilo smo i na pregledu i kazu samo slajma koji je jos ostao od upale pluca.medutim cim popije mlijeko dobije napad kaslja.kad povrati smiri se.al povrati mlijeko i slajma.dali da njemu ukinem mlijeko ili da nastavim
jutro mene A probudo u pola 8,a do pola 2 sam ucila tako da sam sad
bebacha ja mu ne bi ukidala mlijeko,jos bolje ako povrati da izbaci slajm.A je kad je bio manji povratio bi slajm cim bi mu dala neki sirup,davala samu mu onaj iz kucne radinosti od lovora,a sad bas tesko povrati
a kada se ovo promjenio outfit rr,ja sinoc kad sam usla mislila zalutala
< Poruku je uredio gvendolina -- 9.10.2011 8:56:41 >
Hvala na pitanju, odlicno je. Ima 25 mjeseci sada..veliki decko. A ja, pa ne znam, nekako sam se malo pogubila ovdje, nije mi ko prije, pa nemam vise kontinuitet. Kako ste vi, jel se sta desava, jel ko trudan, rodio...?:D
moja mama je gore s njom ostala sinoc a ja cu kasnije. imala je temperaturu 37.8 sinoc pa su joj dali voltaren da se ne dize posto je noc, preznojila se i sada nema. sutra dolazi dr. pa cemo vidjeti kakva je situacija