Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dobro jutro Sretan rodjendan Lana,da uvijek budes zdrava,sretna i vesela djevojcica Ljube te Aman i mama Sweet usitnilo dusooo... Mislim na tebe ovih dana bas,drzimo fige kad krene,javi nam se obavezno i ljubi nam drugaricu divnu Apotekarka teta je Popricaj s njom,pa stavrno nema smisla tako se ponasati... Ljubi decka Zaha Sinoc divna noc,petica u Zenici,sa nestrpljenjem cekamo Utorak... Mene snijeg asocira na moje pilence,pa ga ja bas volim Mi smo u dilemi ,ici u Vi ili ne,hmm...
Sve zenice,a mojim Dukanicama poseban
Sretan rodjendan Laici i ovdje mm i meni danas godisnjica...6 dugih kodina ...a ja fol napravila tortu...pa sam se malo zahebala...ostavila sve za danas da sastavim...sinoc kore i kremu zavrsila, al mi se nije dalo da se kora ohladi...rekoh...daas cu...a sad daj boze da bude licila na nesto ...bojim se da nece... ...kore se previse osusile...a krema se previse stegla ...reka sam...ako nista iznjecu zdjelu s kremom...usitnit koru...dati nozeve...pa nek svako sebi maze komade
jutro drage moje...kratko javljanje, gubi mi se konekcija...sve je ok, babo mi je dobro, ali smo se V. i ja razboljeli ..odoh da trazim koji ono caj ide za za izbacivanje slajma
Sretan rodjendan Lani, sve najljepse od V. i mene nisam vas citala, ne znam je li dosla kuci ...nedostajete mi, ali mislim da cu ostati jos jednu sedmicu...ljubimo vas
cestitke
jutro pa kako ste nam felix duso vidim pitas za nas dok je bilo lijepo vrijeme nisam imala kad ni da udjem na net,Edah ima sad samo jedno spavanje pa mi neobicno,dok ja rucak spavanje gotovo i onda odmah napolje hoce,sad udjem par puta al nemogu se ukljuciti u te razgovore,nije me dugo bilo,kako si nam ti i drugar Lana sretan ti rodjendan i sve najbolje,da nam sto prije ozdravis svima saljemo
dobro vam ovo hladno jutro tekja drago mi je da ti je otac bolje a ti i momak cuvajte se dadada sretna godisnjica a mislim da ce torta biti dobra,ja bih mogla kakva god da je Amani znaci i kod vas se petica slavila,kod nas lom bio puna kuca,djecica se istravila od navijanja,ljubimo druga Lanici sretan rodjendan i ovdje puuuuuuuusa za raju
moja cura je sinoc prvi put spavala kod tetka pa sam ja sva nekakva nervozna bila kako ce ste ce, a njoj super bilo pitam je ja sinoc hoces spavati kod tetka a ona ko s pika, hocu ponesi mi vrecu, flasicu, ponijela dvije igracke i preko vrata
29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
lanici sretan rodjenadan od tete koke i njenih hajduka dadadi sretna godisnjica Mraka ...i ne brini ...nije sedma krizna....svaka je .. zahladnilo masallah ...vatrica pucketa,sjeverac brije a orasi se pojeli . a meni herpes "ko kuca" ispod nosa....i s njime se i zavrsi moja prehlada...konacno cu da se okupam . S.kaslje ko veliki ...njemu nema kupanja jos a evo i ovaj veliki hajduk je poceo da kasljuca..pih masem vam masem
dan zene tiki sretan rodjendan lani da abd brzo izadje iz bolnice i nikad vise ne bila bolsna puno je ljubimo Mi bili malo vani zbundali se, posle brali kruske za zimu Pa skoro zaspo i skuhala mu kompot od jabuke i kruske pa cu to u flasu umjesto caja, soka .....a ja cu pojest osatatke .....
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
ej mila tu sam ja samo lijena za tipkati,M evo bolestan neka viroza malo povraćo i temp još ima ,evo već drugi dan valjda sutra bude bolje,kako tvoja dječica?
dan joj zene pravila ja danas pizzu i mi smo rucali a E je spavala,ostavim ja njoj jedan komad bez gljiva i stavim u rernu,kad je ona ustala mm otvori rernu pred njom i uzme sebi pizze sa gljivama i zatvori rernu a ja njoj dam corbicu da jede,jede ona i jede kad kaze meni molecivo"daj mi mama malo, samo malo onog" a rukicom pokazuje na rernu,kako smo se ismijali i cini mi se nikad nista sladje nije pojela od te pizze, sve govori "ovo dobjo babo"
dan joj zene pravila ja danas pizzu i mi smo rucali a E je spavala,ostavim ja njoj jedan komad bez gljiva i stavim u rernu,kad je ona ustala mm otvori rernu pred njom i uzme sebi pizze sa gljivama i zatvori rernu a ja njoj dam corbicu da jede,jede ona i jede kad kaze meni molecivo"daj mi mama malo, samo malo onog" a rukicom pokazuje na rernu,kako smo se ismijali i cini mi se nikad nista sladje nije pojela od te pizze, sve govori "ovo dobjo babo"
ima i ja jednog takvog koji obozava picu isto . Marinci dje si mila dadada sretan godisnjica braka