|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
8.10.2011 9:54:48   
Amani12
Dobro jutro user posted image
user posted image Sretan rodjendan Lana,da uvijek budes zdrava,sretna i vesela djevojcica user posted image Ljube te Aman i mama user posted image
Sweet usitnilo dusooo... Mislim na tebe ovih dana bas,drzimo fige kad krene,javi nam se obavezno i ljubi nam drugaricu divnu user posted image
Apotekarka  teta je user posted image Popricaj s njom,pa stavrno nema smisla tako se ponasati... Ljubi decka user posted image
Zaha user posted image
Sinoc divna noc,petica u Zenici,sa nestrpljenjem cekamo Utorak...
Mene snijeg asocira na moje pilence,pa ga ja bas volim user posted image
Mi smo u dilemi ,ici u Vi ili ne,hmm...

Sve zenice,a mojim Dukanicama poseban user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 2276
8.10.2011 9:55:17   
Anoniman
Sretan rodjendan Laici i ovdjeuser posted image user posted image
mm i meni danas godisnjica...6 dugih kodinauser posted image ...a ja fol napravila tortu...pa sam se malo zahebala...ostavila sve za danas da sastavim...sinoc kore i kremu zavrsila, al mi se nije dalo da se kora ohladi...rekoh...daas cu...a sad daj boze da bude licila na nestouser posted image ...bojim se da nece...user posted image ...kore se previse osusile...a krema se previse steglauser posted image user posted image ...reka sam...ako nista iznjecu zdjelu s kremom...usitnit koru...dati nozeve...pa nek svako sebi maze komadeuser posted image

(odgovor članu gvendolina)
  Neposredna veza do poruke: 2277
8.10.2011 10:02:41   
Amani12
Ooo Dadada pa nek je sa srecom user posted image  user posted image
Tortica ce biti legendarna,nemoj da zezasuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2278
8.10.2011 10:12:09   
tekja
jutro drage moje...kratko javljanje, gubi mi se konekcija...sve je ok, babo mi je dobro, ali smo se V. i ja razboljeliuser posted image ..odoh da trazim koji ono caj ide za za izbacivanje slajmauser posted image

Sretan rodjendan Lani, sve najljepse od V. i meneuser posted image user posted image user posted image
nisam vas citala, ne znam je li dosla kuciuser posted image ...nedostajete mi, ali mislim da cu ostati jos jednu sedmicu...ljubimo vasuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 2279
8.10.2011 10:14:06   
Amani12
Tekja mnooogooo falis...user posted image
Ljubi mi Dadu user posted image
Hvala Bogu pa je babo dobro,a vas dvoje brzo,brzo ozdravite...
user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 2280
8.10.2011 10:19:50   
mala86

IZVORNA PORUKA: dadada

mm i meni danas godisnjica...6 dugih kodina

zar i ti sine Brute user posted image 6 godina

nama je za 2 sedmice isto 6,ali je i muzu dva dana ranije rodjendan pa ja to jednim udarcem tj.tortom user posted image user posted image

cestitke user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2281
8.10.2011 10:27:03   
rose 87
jutro pa kako ste namuser posted image
felix duso vidim pitas za nas user posted image dok je bilo lijepo vrijeme nisam imala kad ni da udjem na net,Edah ima sad samo jedno spavanje pa mi neobicno,dok ja rucak spavanje gotovo i onda odmah napolje hoce,sad udjem par puta al nemogu se ukljuciti u te razgovore,nije me dugo bilo,kako si nam ti i drugar
Lana sretan ti rodjendan i sve najbolje,da nam sto prije ozdravis user posted image
svima saljemo user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 2282
8.10.2011 11:10:05   
Honey3
dobro vam ovo hladno jutrouser posted image
tekja drago mi je da ti je otac bolje a ti i momak cuvajte seuser posted image dadada sretna godisnjica a mislim da ce torta biti dobra,ja bih mogla kakva god da jeuser posted image Amani znaci i kod vas se petica slavila,kod nas lom bio puna kuca,djecica se istravila od navijanja,ljubimo drugauser posted image Lanici sretan rodjendan i ovdjeuser posted image
puuuuuuuusa za rajuuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 2283
8.10.2011 11:57:35   
megi
Sretan rodjendan nasoj Lanici user posted image user posted image
da sto prije dodje kuci

Tekja super da je babo bolje, a vi da nam brzo ozdravite

moja cura je sinoc prvi put spavala kod tetka pa sam ja sva nekakva nervozna bila kako ce ste ce, a njoj super bilo
pitam je ja sinoc hoces spavati kod tetka a ona ko s pika, hocu ponesi mi vrecu, flasicu, ponijela dvije igracke i preko vratauser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 2284
8.10.2011 12:08:16   
selebriti
Ev' da se i mi ovdje prijavimo user posted image   ono zaoprave user posted image

Moja princes devera sa nekom prehladicom, doduše, ja sam mislila da su zubići, ali evo je i mene uhvatilo. Vidjećemo, možda se i zabijeli.

Pozdrav svim ženicama i dječici user posted image user posted image user posted image

Sretan rođendan Lani, sretna godišnjica braka Dadada, ...user posted image user posted image

Ostale nisam upratila dešavanja, ...

user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 2285
8.10.2011 13:24:47   
leona81
sretan rodjendan lanici:)
M i dalje muce petice ali nema ture vise, danas trebamo na rodjendan a ona nikako da zaspi a ako ne odspava bar pola sata bit ce uzasna...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 2286
8.10.2011 13:31:51   
koka i po
lanici sretan rodjenadan od tete koke i njenih hajduka user posted image
dadadi sretna godisnjica Mraka user posted image ...i ne brini ...nije sedma krizna....svaka je user posted image user posted image ..
zahladnilo masallah ...vatrica pucketa,sjeverac brije a orasi se pojeli user posted image .
a meni herpes "ko kuca" ispod nosa....i s njime se i zavrsi moja prehlada...konacno cu da se okupam user posted image .
S.kaslje ko veliki ...njemu nema kupanja jos a evo i ovaj veliki hajduk je poceo da kasljuca..pih
masem vam masemuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2287
8.10.2011 13:50:38   
dafri
Lani sretan rođendanuser posted image user posted image da što prije dođe kući
dadada sretna godišnjica,i mi smo ljetos zagazili u tu kriznu godinu,ne znam samo broje li se godine zabavljanja,ako broje mirni smo odavnouser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2288
8.10.2011 14:31:30   
Anoniman
dan zene
tiki sretan rodjendan lani da abd brzo izadje iz bolnice i nikad vise ne bila bolsna puno je ljubimo user posted image user posted image
Mi bili  malo vani zbundali se, posle brali kruske za zimu Pa skoro zaspo i skuhala mu kompot od jabuke i kruske pa cu to u flasu umjesto caja, soka .....a ja cu pojest osatatkeuser posted image .....

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 2289
8.10.2011 14:36:38   
Lady26
Jutro i od mene user posted image user posted image user posted image
user posted image
Pijem Nes jos od jutros, evo iz drugog pokusaja user posted image
Ovo je ona specijalna od mm user posted image
Zamislite nas dvije drugarice se nismo dosad posvadjale nijednom od jutros user posted image user posted image

Imenjakinji sretan rodjendan, da sto prije ozdravi i proslavi rockas... user posted image user posted image
Dadada i vama dvoma sve njaljepse od srca user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2290
8.10.2011 14:48:12   
nanika
Pozdrav i od meneuser posted image
Lanici sretan rodjendan, da brzo ozdravi i dodje kuciuser posted image user posted image .
Lady, zaha, amaniuser posted image .

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2291
8.10.2011 14:53:54   
gerberka
lanici sretan rođendan user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 2292
8.10.2011 16:09:52   
marinčii
Lanice sretan ti 2 rođendan i da nam uvijek budeš vesela i zdrava ,ljube te mama i Matejuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2293
8.10.2011 17:18:26   
nanika
Marinci pa gdje si ti zenouser posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2294
8.10.2011 17:34:15   
marinčii
IZVORNA PORUKA: nanika

Marinci pa gdje si ti zenouser posted image user posted image
ej mila tu sam ja samo lijena za tipkati,M evo bolestan neka viroza malo povraćo i temp još ima ,evo već drugi dan valjda sutra bude bolje,kako tvoja dječica?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 2295
8.10.2011 17:49:54   
Anoniman
hvala vam svimauser posted image
dafri...i kod nas je tako...od '98 smo skupa...pa sad ne znam...valjda smo i taj krizni presliuser posted image
torta je uspjela...eto...dobro sam proslauser posted image

Andrej je usavrsio kolut naprijed...al zato jos prica mandarinski user posted image ...lalalaaaaaaaa

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 2296
8.10.2011 17:53:15   
Nunichi
ooo dadada pa cestitam mila! user posted image
Budite mi uvijek sretni i žaljubeni!

I drugarica Z. se koluta kad god stigne, joj a mene toga strah nije malo. user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2297
8.10.2011 18:02:36   
Honey3
danuser posted image
joj zene pravila ja danas pizzu i mi smo rucali a E je spavala,ostavim ja njoj jedan komad bez gljiva i stavim u rernu,kad je ona ustala mm otvori rernu pred njom i uzme sebi pizze sa gljivama i zatvori rernu a ja njoj dam corbicu da jede,jede ona i jede kad kaze meni molecivo"daj mi mama malo, samo malo onog"user posted image a rukicom pokazuje na rernu,kako smo se ismijali i cini mi se nikad nista sladje nije pojela od te pizze, sve govori "ovo dobjo babo"user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 2298
8.10.2011 18:15:02   
marinčii
dadada čestitam godišnjicu i meni i mm je dans 6 godina braka

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 2299
8.10.2011 18:19:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zaha

danuser posted image
joj zene pravila ja danas pizzu i mi smo rucali a E je spavala,ostavim ja njoj jedan komad bez gljiva i stavim u rernu,kad je ona ustala mm otvori rernu pred njom i uzme sebi pizze sa gljivama i zatvori rernu a ja njoj dam corbicu da jede,jede ona i jede kad kaze meni molecivo"daj mi mama malo, samo malo onog"user posted image a rukicom pokazuje na rernu,kako smo se ismijali i cini mi se nikad nista sladje nije pojela od te pizze, sve govori "ovo dobjo babo"user posted image

ima i ja jednog takvog koji obozava picuuser posted image user posted image isto .
Marinci dje si mila user posted image
dadada sretan godisnjica braka user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 2300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *