Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
teacher nadam se da ce L biti uskoro mnogo bolje i da cete uskoro kuci
Koko i ja volem orahe, te mlade, zelene
mi smo dobro, igramo se skacemo, ponesto i jedemo ja glumim babarogu jer ne dam djetetu monte po principu bolje da ista pojede nego nista, ako nije rucala nema ni slatkisa pa me svi cudno gledaju Lady naredne sedmice vidjanje pod obavezno propasce cipele
nadam se da su svi ostali, dobro, zdravo
mi smo dobro, igramo se skacemo, ponesto i jedemo ja glumim babarogu jer ne dam djetetu monte po principu bolje da ista pojede nego nista, ako nije rucala nema ni slatkisa pa me svi cudno gledaju Lady naredne sedmice vidjanje pod obavezno propasce cipele
nadam se da su svi ostali, dobro, zdravo
znaci i ti si vanzemaljac kao i ja
I kod mene je tako, dok ne pojede slano nema slatko , jos jedna babaroga
mi smo dobro, igramo se skacemo, ponesto i jedemo ja glumim babarogu jer ne dam djetetu monte po principu bolje da ista pojede nego nista, ako nije rucala nema ni slatkisa pa me svi cudno gledaju
I kod mene je tako, dok ne pojede slano nema slatko , jos jedna babaroga
i kod mene je tako kad ruca moze jest sta mu je zelja posle, cokoladu, monte il sta vec zeli prije toga nedam jer mi zezne rucak pa slabo pojede il nece .
ja sam njemu davala caj od luka i jabuka i tapkala ga ono po ledjima kako ide i mazala dr.theiss mast i njemu izlazilo na kaku srecom...
kazu toplane u sa sutra ujutro pustaju grijanje jer ce najvisa dnevna biti 7 stepeni, divno bas se veselim...mi cemo izgleda veceras upaliti plin nije sala, prilicno je hladno
aaa vidi ove hafifne omladine, ja u cvijetu mladosti, nista me ne ziga i ne boli, mene rezovi samo svrbe
lady za cojka ti u tebe da nadje odgovarajuci poslic u sto kracem roku, ako ovaj ugovor ne produzi
Vecer,sta je ovo tema pusta....Ili vas kisa uspavala ili utakmicu s muzevima gledite... Moje dijete je bez temp.ali brate strajkuje s jelom...Sve sto pojede je uz molbe i varakanje kroz igru... Za cijeli dan je ovoliko pojeo: 500 ml mlijeka(zahvaljujuci mom trudu,pricanja price,a ponedjeljka se bojim jer u tetinom je rukama) 10 kasikica juhe,jednu malu hrenovku bez kruha,malo kokica par sokica, jedan komad uzeljevace 3 rezice cajne bananu,keks, ovo nije moje dijete Ovih dana me zeludac izludi sto zbog jeseni,sto zbog dsikiracije Vec duzi period mi teta ide na zivce,smanjeno radno vrijeme a ona gora Cijele prosle sedmice samo jedan dan kod nje zaspao u 13 h sve mene docekao Ove sedmice ni jedan dan kod nje nije htio nimalo jesti,niti mu je mogla uzmjeriti temp.izgovor ne da se...i onda zove mm upomoc Da ne pricam da ni za sobom uglavnom ne skloni nista Zena pece 300 kg sipka prodaje pa se smori kod nas joj dpođe ko odmor Sinoc sam zatekla dijete u piđami,cak ga vodila takvog u komsiluk ,kao nije dao presvuci benten piđamu Svaki dan gotov po sat ranije otisla s posla da bi ga mm normalno nahranio A ovo veceras je prelilo casu,kisa pocela ja zvaa mm da dođe po mene.Mi pred kucu ona vec spakovana da ide stoji na vratima,Antonio izleti u carapama preko ploce visike nekih 1,5 m ona veli a joj jesi zafrkan,a ja poleti za djetetom,on drzi staklenu zdjelu koja mu ispada,ja dignem dijete,ona veli gdje metla sve se sasulo i dolazi mm a upaljen mu auto,kaze ona evo ti pometi ja ode... Da sam ugovorila vrtic(kod nasse moras ranije najaviti) tacno bi je poslala kuci,pa stvarno Sto vi velite na sve to,kad je mm priznao da se pokvarila kud ces dalje....Mi kontamo Antonia na proljece u vrtic valjda dotad ne pogubim zivce,jer mi se ne mijenja sad teta radi par mjeseci Kako ste vi ovog kisnog dana,ja grozna.... Kako limje Lana P.s Oprostiote na ovolikom postu
vece evo i nas nesto mi pravaaavo mrsko pisati ovo dana,mozda faza Apotekarka,meni se ta tvoja teta ne svidja ni malo,ona se izgleda bas i ne trudi oko malenog,jest da je njoj umor oko tolikog djema ali Boga mi ne moze jednom g*om na dvije stolice nikako,mozda se ogrijesim ali tako mi izgleda Nanika ljubi djecicu i poseban za A,da ozdravi brzo i ja ne dam slatko prije obroka,tek kad se fino najede onda moze sta hoce e jedino kad je bolesna onda moze bilo sta samo neka jede koko li koko sto nam se falis sa tim orasima,cuj pred vratima ima a mi silne pare dajemo za orahe,bolje ti je ne spominji vise sad ce bajram,mogao bi ti bb biti u avliji
Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
Neka hB, samo neka su dobro. Kod mene nema odmora hahaha A generacija je masallah prava fina djevojcica, ljubi je mama. Raduje se sto ce dobiti seku, iako jos uvijek ne konta sta to znaci Ide u vrtic josod 13. mjeseca, pa je bas samostalna i napredna masallah.
kod nas sve staro,evo malac gleda lazy town,pa bi trebali izaci vani poslije,vidim neko sunce vani,ali mislim da je hladno
felix
apotekarko ja nema iskustva sa tetama ali ta tvoja mi se nikako ne svidja!ona jedva ceka da ispusti malog iz ruku!reci ti njoj da nije ni Kiseljak tako mali da ne mozes naci drugu tetu jer ona je stvarno bezobrazna
sretan rodjendan Lanici zelimo od srca
pozzic za svu ostalu malu i veliku raju