Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hahahahha ja do proljetos nisam ni kontala sto me rez ziga , kad jednom muz govori pa haloooooooo imala si operaciju, kao i svako sad osjecas promjene... Sad me zove E. Kirlic
Eh Jelo, sad mogu doci, jel de, nema izvlakuse , a mozda ce i ti sto nisu prije imali vremena
Eh sinoc sam nakon duzeg vremena izasla sa svojom pincezom, isle smo kakati (skakati) u igraonu...nema gdje nas nije bilo .... Morala sam i ja se provlaciti, ulaziti u kucice i sl....samo sam cekala kad ce nas istjerati il da me teta naruzi, al sta cu kaze udji mama i ja moram... Cijela igraona samo nas dvije Bilo mi lijepo a ona se iskakala...istrcala...
Dadada, ljubi mi Andreja, moramo se jednom naci da otplesemo on i ja cesto se sjetim kako je simpaticno plesao jer prije nisam vidjela da tako malo djete zna da plese sa stilom
samo vi plesite...sa stilom ...moramo se naci
lady...ja drzim fige da ga prime za stalno ...jer znam kako je covjeku kad svako malo produzuju ugovor...fuj a ti slobodno zovi ako budete u igraoni u mimsu
onaj moj dubi na glavi a meni se zeludac okrece kad ga vidim...sama sebi govorim zeeen...rekla sam da nikad necu biti panicar ko moja mama...ona mom bratu iz straha nije dala da trci ...zato ja samo glavu okrecem
ccc...jesam poguzija...koliko oraha pojedoh mogla sam baklavu da napravim volim sezonu oraha .. hm....dobar dan .. mi smo danas bolje ...ako bude srece mozda se i okupamo za jos koji dan...uh jedva cekam.. rutina se vratila u moj mali stan .jedemo normalnu hranu i nema vise corbica jeeeee .kazu bice promjena vremena ...neka neka....volim pucketanje vatrice u kaminu i romantiku prerano sam pocela jesti orahe . uglavnom sve je po standardu ...vristimo skacemo,"bijemo se i svadjamo" ugodno popodne vam zelim
ccc...jesam poguzija...koliko oraha pojedoh mogla sam baklavu da napravim volim sezonu oraha .. hm....dobar dan .. mi smo danas bolje ...ako bude srece mozda se i okupamo za jos koji dan...uh jedva cekam.. rutina se vratila u moj mali stan .jedemo normalnu hranu i nema vise corbica jeeeee .kazu bice promjena vremena ...neka neka....volim pucketanje vatrice u kaminu i romantiku prerano sam pocela jesti orahe . uglavnom sve je po standardu ...vristimo skacemo,"bijemo se i svadjamo" ugodno popodne vam zelim
do dobaci nekako 200 g da napravim tortu ...zaboravila kupiti...a mrsko mi do radnje...a sutra mi godisnjica mraka...sest dugih godina ...rece mi sad jedna baka...u sine, ulazite u kriticnu 7...a ja... sooooooo
nadam se da se vama nece vracati i da ce decko brzo prodisati, jer sam ja znala Igora naci u kreveticu kako sjedi i dasce jer nije mogao da spava i da dise.
[/quote] Jedan veliki i za vas i hvala na odgovorima jer puno znace. Moj A je jutros puno bolje, jos malo brze dise ali ni priblizno kao neki dan, terapija djeluje. Sutra cemo na kontrolu pa cemo vidjeti sta ce reci doktor. Kako je tvoj I iskasljao slajm iz pluca, meni se cini da ce ovo biti dugotrajan proces . Jesi li mu davala ista od cajeva kao npr sljez ili slicno???? Pozdrav za sve ostale zenice. Nemam kada da citam, vidjela sam da se javila teacher, da je jelena dobro Lady, felix, Amani, Zaha i svima ostalim
Nnaika ,hB pa terapija djeluje Uh kako ja volim orahe,ove mlade,ali sto sam jela,jela sam... Nista prije next year. Mi setaliiiii,decko sad pajki,a ja cekam moju kumu da dodje... Felix i sve zenice