|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
7.10.2011 9:42:03   
Dalil@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Pa istice mu ugovor, vecini je vec istekao, neki ne rade vise od mjesec dana....
Vlada ne da dozvolu za primanje novih radnika i ko zna sta ce biti....
Ali uglavnom do petka radi....

user posted image Mogu misliti kako se sikirate

I. 01/2008
F. 04/2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2201
7.10.2011 9:42:13   
Mya_81 RR

Grijanjeeeeeeeeeeeeee radiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pa znaci da je pravo hladno user posted image

Moja sestra dosla kod nas na kafu i jos uvijek sjedi u kaputu user posted image Ja se pravo zabrinula da je vec za kaput...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2202
7.10.2011 9:50:45   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Dalil@

teacher, jeste li ikada saznali od cega su Lani bile one crvene fleke po tijelu?

nismo nikad, dolazio je infektiolog, gledao, radili joj neke testove na viruse, jos cekamo.uglanvom nema novih fleka, a one se povlaceuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Dalil@)
Neposredna veza do poruke: 2203
7.10.2011 9:52:20   
Meri29
Teacher bice jos fine jeseni, pa ovo je valjda tek pocetak user posted image Nasetacete se vi samo da curica ozdravi user posted image Kod nas jucer pustili radijatore i nece naplacivati dok ne krene zvanicno sezona, hvala im user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 2204
7.10.2011 9:53:17   
teacher75
sutra joj rodjendan, a u bolnici, bas sam tuznauser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 2205
7.10.2011 9:56:24   
Lady26
IZVORNA PORUKA: teacher75

sutra joj rodjendan, a u bolnici, bas sam tuznauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
Priredite joj neko iznenadjenje, nesto sto bas voli i sto bi je oraspolozilo...user posted image
Hajde nemoj plakati, tuzno jeste....ali oporavlja se hB sto je najbitnije, a rodjendan se moze proslaviti i za 7 dana user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2206
7.10.2011 9:56:48   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Grijanjeeeeeeeeeeeeee radiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pa znaci da je pravo hladno user posted image

Moja sestra dosla kod nas na kafu i jos uvijek sjedi u kaputu user posted image Ja se pravo zabrinula da je vec za kaput...

user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 2207
7.10.2011 9:57:28   
teacher75

Pa istice mu ugovor, vecini je vec istekao, neki ne rade vise od mjesec dana....
Vlada ne da dozvolu za primanje novih radnika i ko zna sta ce biti....
Ali uglavnom do petka radi....

user posted image

(odgovor članu Dalil@)
Neposredna veza do poruke: 2208
7.10.2011 9:58:19   
martajay

hej, ma najvaznije je da nam je drugarica bolje!!! svaki dan mislimo na vas!!! i raspitujemo se okolo, da ti ne smetam porukama! pozdravi je danas od druga.

7.4.2009.

Neposredna veza do poruke: 2209
7.10.2011 9:58:33   
teacher75

user posted image user posted image
Priredite joj neko iznenadjenje, nesto sto bas voli i sto bi je oraspolozilo...user posted image
Hajde nemoj plakati, tuzno jeste....ali oporavlja se hB sto je najbitnije, a rodjendan se moze proslaviti i za 7 dana user posted image

ma to bez daljnjeg, proslavicemo ga mozda i nakon 2 sedmice, samo nek se ona fino oporavi, al eto nesto mi zao, skupilo mi se, jedva sam cekala taj rodjendan.....

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2210
7.10.2011 9:58:54   
Lady26

Pa sta da se radi....skontali smo da od sekiracije nema nista...necemo nista dobiti.... Uvijek postoji nada, mala ali postoji...i ako bas nista od ovoga ne bude trazit ce drugi posao, nijedan nece naci sa ovom platom ali kolika god da bude znacit ce...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Dalil@)
Neposredna veza do poruke: 2211
7.10.2011 9:59:54   
teacher75

IZVORNA PORUKA: martajay

hej, ma najvaznije je da nam je drugarica bolje!!! svaki dan mislimo na vas!!! i raspitujemo se okolo, da ti ne smetam porukama! pozdravi je danas od druga.

hvala, spominjala ga je prije par dana, ja joj pricam kako cemo ici u park i nabrajam djecu: mak, daniel, kad ona ubacuje: "tin"user posted image

(odgovor članu martajay)
Neposredna veza do poruke: 2212
7.10.2011 10:05:17   
Amani12
Lady user posted image Nadam se da ce se sve proci onako kako je najbolje za vas...
Drzim fige.
Teacher proslavit cete vi rodjendan,samo da djevojcica bude dobro,aBd.
Nemoj da se i oko toga brines i sikiras...Znam ,nije lako,ali... Ljubimo mi tebe user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

Neposredna veza do poruke: 2213
7.10.2011 10:15:45   
Mya_81 RR

user posted image

A, znam da si tuzna zbog toga, ali isto tako znam da znas pa nema potrebe da puno pricam o tome, najbitnije je da ozdravi, a onda kad dodje svojoj kucici imate ce najljepšu rodjendansku proslavu ikad!!!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 2214
7.10.2011 11:10:13   
emi7908
Pa sta da se radi....skontali smo da od sekiracije nema nista...necemo nista dobiti.... Uvijek postoji nada, mala ali postoji...i ako bas nista od ovoga ne bude trazit ce drugi posao, nijedan nece naci sa ovom platom ali kolika god da bude znacit ce...

user posted image Bravo za pozitivca... Nekad čovjeku bude toliko teško ali dok god postoji i trunčica nade u njemu i pozitive nešto uvijek dođe kao od Boga poslano.

Teacher ma pusti sad rođendan, bitno je da je malenoj bolje i da ozdravi što prije a rođendan uvijek možete nadoknaditi... Jest malo tužno ali nije za tolike brige. napravite joj zabavicu kad dođe kući i to će joj super doći da se oraspoloži.

Neposredna veza do poruke: 2215
7.10.2011 11:43:13   
Lady26
Moram ovo ispricati, od mm provala
Prekjuce kaze on meni pio kod prijatelja neku extra, pravo dobru kafu...i kaze kupit ce i nama, ali samo nas dvoje da pijemo, kao nije za goste...hajd...
I ja juce dosla kuci, stoji na stolu nes classic, ono pakovanje u konzervi...i cekam ja mm s posla, da mi pokaze tu famoznu kafu, kaze on meni, eh ovo je ta kafa i sav odusevljen, kao jeftina pravo naspram drugih, ova je bila 13KM 300grama a ja user posted image user posted image user posted image , pa rekoh ljepoto moja ovo je Nes obicna, sta je tu posebno...kaze al ne znas ti kako se to pravi user posted image user posted image
Majkoooo mojaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

A moja situacija od maloprije : Dodje kolega kojeg znam onako iz vidjenja (poceo raditi dok sam bila na bolovanju) nesto pita i ode....kasnije ja isla po dorucak i ulazim u zgradu kad ce on meni : pa kolegiceee user posted image , rekoh molim? Jesmo li se mi upoznali, kazem nismo zvanicno i pruzim ruku, S. drago mi je...i sad hodamo prema kancelarijama, spominje on nesto vezano za posao, kao cavrlja...nebitno, i pita : a koliko dugo radis tu, rekoh 3,5god, nisam te prije vidjao? Ja ko iz topa : bila sam na porodiljnom...
A on : ahaaaa, e izvini idem do prijatelja user posted image user posted image user posted image i skrenu u susjednu kancelariju user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 7.10.2011 11:44:34 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 2216
7.10.2011 11:48:20   
Hanady RR
Uh ladyuser posted image
Jesi mužu javila kako se kolege ulivauser posted image

Ih kada bi on tebi ovo rekao da mu se desilo ti bi njemu posao mjenjalauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2217
7.10.2011 11:50:59   
Lady26
Suti, sad je dobro kako je prije bilo...user posted image
Radila u kancelariji sa 3 muskarca, sama po citav dan...sa jednim mladim ostajala i dokasno kad je trebalo...e to su muke bile, a ovo, nista, samo Lanu pokazem ili spomenem,nestanu u vidu magle user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2218
7.10.2011 11:55:02   
bebacha
Tiki Alen je svoj prvi rodendan proslavio u bolniciuser posted image user posted image al smo kasnije nadoknadili
kakvo je vrijeme u Sarajevu,kod nas jos uvjek lijepo.ja danas idem curi na roditeljskiuser posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 2219
7.10.2011 11:58:57   
Hanady RR
Teacher samo neka ona bude dobro, biće mila rođendana a i ovaj ćemo nadokanditi nekakouser posted image

Kod nas krpz prozor fino vrijeme...jutra više i ne pratim samo se u auto uguramo ko smogovciuser posted image

A imama naporan dan ''do balčaka'' što bi moja mama rekla.user posted image
I baš mi sve nešto mrsko...biće promjene vremena 100%user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2220
7.10.2011 12:02:41   
Anoniman
Teacher draga bitno je da Lanci bude dobro, a kao sto rekose rodjendan mozete i naknadno proslaviti. Bas mi zao sto se ovo tako oduzilo, zelimo da brzo prodje.

Hanady i ja kazem da ce biti promjena vremenauser posted image , osjecam se kao kakva baba, ali stvarno rez me boli i cijelo vrijeme ponavljam bice promjena vremenauser posted image

Nama noc bila katastrofa, Luki se zacepio nosic, jedva ga jutros ocepih... ulazi mm u sobu, Luka lezi na bracnom a oko njega pumpica, fizioloska, svakakve nekakve kapi, stapici za usi, maramice... i gleda u cudu, reko cek jos malo i gotovo, covjek crkao mi od smijehauser posted image

< Poruku je uredio jelenaT -- 7.10.2011 12:03:25 >

Neposredna veza do poruke: 2221
7.10.2011 12:06:42   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Hanady i ja kazem da ce biti promjena vremenauser posted image , osjecam se kao kakva baba, ali stvarno rez me boli i cijelo vrijeme ponavljam bice promjena vremenauser posted image

Isto al ja to ublažih...
em sam nikakava, em em boli rana do carskog na desnoj strani, em me boli moje ''vodeno'' koljeno, em me boli kičma i krsta kao da se porađam..a čak me žigao želudac ( biće reakcija na laporaskopisku operaciju žuči) i čak čak me žiga rez od prirodnog poroda...sve nešto odskakujem na stolici.

Uglavnom dođem ko iz poznatog domaćeg filma

''Pita babo kako si?'
'' pa nabrajam nabrajam''
a mali kaže : '' ja ću reću babi da si umro lakše mi zapamtiti''user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2222
7.10.2011 12:07:55   
Lady26

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 2223
7.10.2011 12:12:43   
bebacha
ma nek je kise(evo me ko Felix:user posted image )samo nek nebude jakog vjetra tj. nevremena.bojim seuser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2224
7.10.2011 12:54:51   
Anoniman
Ma i mene ziga rez na gospojiuser posted image ...al smo felericne, a sve baki kazem da privije rodni list naboljke, izgleda da cu i ja pocetiuser posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 2225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *