Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pa istice mu ugovor, vecini je vec istekao, neki ne rade vise od mjesec dana.... Vlada ne da dozvolu za primanje novih radnika i ko zna sta ce biti.... Ali uglavnom do petka radi....
Teacher bice jos fine jeseni, pa ovo je valjda tek pocetak Nasetacete se vi samo da curica ozdravi Kod nas jucer pustili radijatore i nece naplacivati dok ne krene zvanicno sezona, hvala im
Mogu misliti kako se sikirate
ma to bez daljnjeg, proslavicemo ga mozda i nakon 2 sedmice, samo nek se ona fino oporavi, al eto nesto mi zao, skupilo mi se, jedva sam cekala taj rodjendan.....
Pa sta da se radi....skontali smo da od sekiracije nema nista...necemo nista dobiti.... Uvijek postoji nada, mala ali postoji...i ako bas nista od ovoga ne bude trazit ce drugi posao, nijedan nece naci sa ovom platom ali kolika god da bude znacit ce...
hej, ma najvaznije je da nam je drugarica bolje!!! svaki dan mislimo na vas!!! i raspitujemo se okolo, da ti ne smetam porukama! pozdravi je danas od druga.
hvala, spominjala ga je prije par dana, ja joj pricam kako cemo ici u park i nabrajam djecu: mak, daniel, kad ona ubacuje: "tin"
Lady Nadam se da ce se sve proci onako kako je najbolje za vas... Drzim fige. Teacher proslavit cete vi rodjendan,samo da djevojcica bude dobro,aBd. Nemoj da se i oko toga brines i sikiras...Znam ,nije lako,ali... Ljubimo mi tebe
A, znam da si tuzna zbog toga, ali isto tako znam da znas pa nema potrebe da puno pricam o tome, najbitnije je da ozdravi, a onda kad dodje svojoj kucici imate ce najljepšu rodjendansku proslavu ikad!!!
Pa sta da se radi....skontali smo da od sekiracije nema nista...necemo nista dobiti.... Uvijek postoji nada, mala ali postoji...i ako bas nista od ovoga ne bude trazit ce drugi posao, nijedan nece naci sa ovom platom ali kolika god da bude znacit ce...
Bravo za pozitivca... Nekad čovjeku bude toliko teško ali dok god postoji i trunčica nade u njemu i pozitive nešto uvijek dođe kao od Boga poslano.
Teacher ma pusti sad rođendan, bitno je da je malenoj bolje i da ozdravi što prije a rođendan uvijek možete nadoknaditi... Jest malo tužno ali nije za tolike brige. napravite joj zabavicu kad dođe kući i to će joj super doći da se oraspoloži.
Moram ovo ispricati, od mm provala Prekjuce kaze on meni pio kod prijatelja neku extra, pravo dobru kafu...i kaze kupit ce i nama, ali samo nas dvoje da pijemo, kao nije za goste...hajd... I ja juce dosla kuci, stoji na stolu nes classic, ono pakovanje u konzervi...i cekam ja mm s posla, da mi pokaze tu famoznu kafu, kaze on meni, eh ovo je ta kafa i sav odusevljen, kao jeftina pravo naspram drugih, ova je bila 13KM 300grama a ja , pa rekoh ljepoto moja ovo je Nes obicna, sta je tu posebno...kaze al ne znas ti kako se to pravi Majkoooo mojaaaaaaaaaaa
A moja situacija od maloprije : Dodje kolega kojeg znam onako iz vidjenja (poceo raditi dok sam bila na bolovanju) nesto pita i ode....kasnije ja isla po dorucak i ulazim u zgradu kad ce on meni : pa kolegiceee , rekoh molim? Jesmo li se mi upoznali, kazem nismo zvanicno i pruzim ruku, S. drago mi je...i sad hodamo prema kancelarijama, spominje on nesto vezano za posao, kao cavrlja...nebitno, i pita : a koliko dugo radis tu, rekoh 3,5god, nisam te prije vidjao? Ja ko iz topa : bila sam na porodiljnom... A on : ahaaaa, e izvini idem do prijatelja i skrenu u susjednu kancelariju
Ih kada bi on tebi ovo rekao da mu se desilo ti bi njemu posao mjenjala
Suti, sad je dobro kako je prije bilo... Radila u kancelariji sa 3 muskarca, sama po citav dan...sa jednim mladim ostajala i dokasno kad je trebalo...e to su muke bile, a ovo, nista, samo Lanu pokazem ili spomenem,nestanu u vidu magle
Tiki Alen je svoj prvi rodendan proslavio u bolnici al smo kasnije nadoknadili kakvo je vrijeme u Sarajevu,kod nas jos uvjek lijepo.ja danas idem curi na roditeljski
Teacher samo neka ona bude dobro, biće mila rođendana a i ovaj ćemo nadokanditi nekako
Kod nas krpz prozor fino vrijeme...jutra više i ne pratim samo se u auto uguramo ko smogovci
A imama naporan dan ''do balčaka'' što bi moja mama rekla. I baš mi sve nešto mrsko...biće promjene vremena 100%
Nama noc bila katastrofa, Luki se zacepio nosic, jedva ga jutros ocepih... ulazi mm u sobu, Luka lezi na bracnom a oko njega pumpica, fizioloska, svakakve nekakve kapi, stapici za usi, maramice... i gleda u cudu, reko cek jos malo i gotovo, covjek crkao mi od smijeha
< Poruku je uredio jelenaT -- 7.10.2011 12:03:25 >
Hanady i ja kazem da ce biti promjena vremena , osjecam se kao kakva baba, ali stvarno rez me boli i cijelo vrijeme ponavljam bice promjena vremena
Isto al ja to ublažih... em sam nikakava, em em boli rana do carskog na desnoj strani, em me boli moje ''vodeno'' koljeno, em me boli kičma i krsta kao da se porađam..a čak me žigao želudac ( biće reakcija na laporaskopisku operaciju žuči) i čak čak me žiga rez od prirodnog poroda...sve nešto odskakujem na stolici.
Uglavnom dođem ko iz poznatog domaćeg filma
''Pita babo kako si?' '' pa nabrajam nabrajam'' a mali kaže : '' ja ću reću babi da si umro lakše mi zapamtiti''