|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
7.10.2011 8:32:05   
Dalil@
IZVORNA PORUKA: Ella_H

Jest ozbiljno sad sam se ohladila
pa me sve boli a krivac je pobjegao,
ja nisam ni znala sta me snaslo niti se ja sjecam
icega samo sam potrcala onakva ugruhana da vidim A,
on je jadnicak sjedio iza u AS i samo se derao mama mamaaa.

Ella, nisam upratila, da nije bio kakav belaj, ne daj Boze? user posted image

I. 01/2008
F. 04/2010

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 2176
7.10.2011 8:41:19   
gvendolina
jutro i od nas,ja evo pijem kafu sa A,pa bujrumuser posted image

Tiki drago mi je da je Lana bolje,nadam se da ce brzo izaci aBd
Jelena drago mi je da su nalazi dobri i da je to proslo hB da sad mozete uzivati
Ella_H pa kako se to desilo,nadam se da ste dobro i ti i maleniuser posted image
Je li se neko cuo sa tekjom,kako joj je tata?
Moj A ponovo nece da spava 10xuser posted image ne znam sta da radim,jedino mi prestaje da se ovdje izjadam jer je prsli put par dana i spavao po danu nakon sto sam se zalila user posted image . Ne pale nikakvi izgovori jer on samo kaze : "pa nije mrak"  Smori me,jos kad posmilim na ruzno vrijeme koje dolazi ne znam kako cemo u kuci izdrzati user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Dalil@)
Neposredna veza do poruke: 2177
7.10.2011 8:46:18   
Anoniman
dobro jutrouser posted image Nikola u vrticu,ja napravila kavu i uživam u miru.. kod nas sve super, zdravi smo,jede prilicno dobro.. ja trebam zavrsiti herbarij pa idem na fax, a vrijeme je takvo da bi se najradje ususkala i zaspala..

(odgovor članu Dalil@)
  Neposredna veza do poruke: 2178
7.10.2011 8:50:48   
Anoniman
spusti roletneuser posted image i eto ti mrakauser posted image
ma imas djece koja prestanu spavati popodne rano...ne vjerujem da tu ista mozes...osim da ga dobro izmoris ujutro...a to znaci igraona ili vec...budi kreativnauser posted image

jutro i od nas

slina sve manje...al ih jos ima...a ja i dalje kasljem ko kakav tuberanuser posted image valjalo bi baciti cigare
upravo kontam sta cemo danas...vrijeme je bljakac...vkerovatno nam ne gine igraona
i kontam sta da pravim za rucak...to mi je postala nosna mora

(odgovor članu gvendolina)
  Neposredna veza do poruke: 2179
7.10.2011 8:57:17   
Anoniman
dadada barem smanji dok ne prestanes kasljat. ja sam bila prestala pusit al onda kad god izadjem s iv@ncicom i noom  zapalim, ne mogu izdražat,jedino da se prestanem družiti s njimauser posted image user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2180
7.10.2011 8:59:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marijanna

dadada barem smanji dok ne prestanes kasljat. ja sam bila prestala pusit al onda kad god izadjem s iv@ncicom i noom  zapalim, ne mogu izdražat,jedino da se prestanem družiti s njimauser posted image user posted image  
a  to ti vjerujemuser posted image user posted image
gdje su one uopsteuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2181
7.10.2011 9:04:28   
Anoniman
iva@ncica radi , poslijepodne izvedemo djecake vani  i sigurno ne stiže cesto tipkat, a noa se ufurala otkako je ujna postalauser posted image user posted image tu je ona sad cemo je dozvat..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2182
7.10.2011 9:05:59   
juni
Vidim da je Dadada juce spominjala zubara. E mi smo Emila juce vodili i vec ima jednu malu tackicu na petici iako mu redovno peremo zube. Zubarka kaze da je jos mali za popravljanja, i da dodjemo za pola godine. I da, dobro jutro svima user posted image

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2183
7.10.2011 9:06:35   
salmy
Jutricauser posted image
Mi smo bolje hvala Bogu.U stvari momku je tura od zubica,toliko mu natekle desni uzas.Ali dobar je,dam mu paracetamola i smiri se.Mene jos nos dere ali podnosljivo,koldrex je odradio svoje

Pusa za bolesne i zdraveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2184
7.10.2011 9:15:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: juni

Vidim da je Dadada juce spominjala zubara. E mi smo Emila juce vodili i vec ima jednu malu tackicu na petici iako mu redovno peremo zube. Zubarka kaze da je jos mali za popravljanja, i da dodjemo za pola godine. I da, dobro jutro svima user posted image
pa gdje si ti....user posted image za Emila

salmy, nisam ja tebe zaboravilauser posted image moram samo srediti slije

(odgovor članu juni)
  Neposredna veza do poruke: 2185
7.10.2011 9:24:20   
emi7908
Jutro... Kako dječica? Nemam vremena čitati sve samo da vam mahnem i ako ima turica da što prije prođu. user posted image budite dobri i uživajte još danas u suncu, valjda ide ružne promjena vremena user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2186
7.10.2011 9:25:45   
leona81
pozdrav svima, evo i mi smo bolesni, nismo otisli u vrtic, 38,5 sinoc, paracetamol dali, preznojila se, pa usred noci dobije opet, nismo vise nista davali, i jutros ima opet turu. kaslje i nos joj curi vec 2 sedmice ali bez ture? jucer je imala mekanu i jaaaako smrdljivu stolicu, e sad da li su petice, jer bali i ruka je stalno u ustima ili virus? nemam pojma. nesto mi nebulozno nakon 2 sedmice da dodje tura?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2187
7.10.2011 9:30:06   
Lady26
Jutro user posted image
Ja dosla na posao....koja lujka al hajd....sta cu kuci user posted image svi me znaju....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2188
7.10.2011 9:31:42   
teacher75

IZVORNA PORUKA: leona81

pozdrav svima, evo i mi smo bolesni, nismo otisli u vrtic, 38,5 sinoc, paracetamol dali, preznojila se, pa usred noci dobije opet, nismo vise nista davali, i jutros ima opet turu. kaslje i nos joj curi vec 2 sedmice ali bez ture? jucer je imala mekanu i jaaaako smrdljivu stolicu, e sad da li su petice, jer bali i ruka je stalno u ustima ili virus? nemam pojma. nesto mi nebulozno nakon 2 sedmice da dodje tura?

a jooooooooj, i vi bolesniuser posted image evo mene malo jutros da se druzimo pa cu gore. sinoce j opet imala turu u 2 navrata, jutros je veselija, jela neke stapice od susama pa htjela hraniti gugana na prozoru: "da aka guganu" (daj majka guganu)user posted image i hoce kockice, pa sam sad spakovala kockice da joj ponesem. doazio dr da joj preslusa pluca, kaze da je puna slajma, struze vec pravo (a prije se nista nije culo) dolazice fizijatar da je lupka po ledjima svaki dan, vec je bio 2 puta a i mi trebamo stalno da je lupkamo. kaze da je dobro da povraca da izbacuje. brine me najava zime, ne znam hoce li gore biti hladno...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2189
7.10.2011 9:31:52   
emi7908

Srce maleno,vas baš safatalo ... I ako su zubići bolje i to nego da je ne daj bože kakav virus. Mi stvarno nismo hB imali problema sa zubićima tako da u tom području baš i nemam iskustva... pa vjerovatno su zubići čim ona gura rukice u usta ali ne znam hajd' budi pametan više...user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2190
7.10.2011 9:33:18   
Meri29
Jutro user posted image
Mi opet jutros ranili, odnijeli urin za urinokulturu, nadam se da ce biti dobar, ali cisto sumnjam, pelena joj se pravo cuje user posted image Bolesnoj djecici user posted image Makar nam je grijanje pocelo pa se ne moramo sekirati za hladnocu

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2191
7.10.2011 9:33:46   
Amani12
Jutrica user posted image
Leona mozda su stvarno zubiciuser posted image Ljubi curicu,da cim prije prodje,sta god da je...user posted image
Sve bolesne bebe i mame user posted image
Mi smo dobro,malo nervozni zbog zubica,ali nista strasno.Bitno je da nema ostalih propratnih simptoma.

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2192
7.10.2011 9:35:02   
Lady26
Grijanjeeeeeeeeeeeeee radiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pa znaci da je pravo hladno user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 2193
7.10.2011 9:35:21   
Amani12
Kod nas hladni radijatori user posted image
Da UK bude sterilna,ljubimo drugaricu user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 2194
7.10.2011 9:36:04   
Lady26
Da sve bebice sto prije ozdrave user posted image user posted image
Mi se jos hB dobro drzimo nadam se da nece sta pokupiti....

Muz mi radi jos iducu sedmicu....i tako.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2195
7.10.2011 9:37:07   
Amani12
Kako mislis ,jos iducu sedmicu? Otkaz? user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2196
7.10.2011 9:38:27   
teacher75
ovo nase se oduzilo pravouser posted image evo sad ce 2 sedmice (pola mjeseca kako je bolesna). prodje nam najljepsi dio jeseni. taman su prosle one grozne vrucine i moje mucnine i sada ovouser posted image bas nam se ne da da uzivamo nikako. sad ce snijeg pa necemo nigdje moci mrdnuti, jos ce lana biti osjetljiva i kada izadje iz bolnice, moram je dobro pazitiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2197
7.10.2011 9:39:32   
juni
Dadada, ljubi mi Andreja, moramo se jednom naci da otplesemo on i ja user posted image cesto se sjetim kako je simpaticno plesao jer prije nisam vidjela da tako malo djete zna da plese sa stilom user posted image

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 2198
7.10.2011 9:39:43   
Lady26
Pa istice mu ugovor, vecini je vec istekao, neki ne rade vise od mjesec dana....
Vlada ne da dozvolu za primanje novih radnika i ko zna sta ce biti....
Ali uglavnom do petka radi....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 2199
7.10.2011 9:41:26   
Dalil@
teacher, jeste li ikada saznali od cega su Lani bile one crvene fleke po tijelu?

I. 01/2008
F. 04/2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *