Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
e mala...ne mogu oba biti ..mora barem jedan biti zato se sve zene, obicno, kojima je prva lako odluce za drugo ...a onima kojima je prvo ...tesko se za ista odluce
e mala...ne mogu oba biti ..mora barem jedan biti zato se sve zene, obicno, kojima je prva lako odluce za drugo ...a onima kojima je prvo ...tesko se za ista odluce
super ti ovaj post
Nisam, a rado bih... Ti?
ma nisam ni as, a ni hranilicu
stavite na pik ja sam tamo dosta uspjela prodati stvari
Ja se jos ne usudim voditi Amanceka zubaru,jer se on luuudooo boji 'bijelog mantila' iliti doktora. Ali budemo uskoro. On uziva u pranju zubica,pogotovo sad kad mu trice rastu,malo,malo,pa ih cetka. A tek sto mu je kaladont omiljen
evo me, danas sam ranije dosla kuci, totalno isccrpljena, cim sam usla u stan povracala, kiselina me uhvatila kao sto vam je hanady napisala, lanini nalazi su bolji- crp joj je sada oko 40 a kad smo dosle gore bio je preko 200!medjutim, sinoc je opet imala temperatru, vracala se svaka 4 sata tako da sam se bas napatila jer mi je oko 5-6 ujutro jos i 3 puta povratila od slajma i sirupa koji joj se gadi, pa sam je morala komplet presvlaciti i nju i kompletnu posteljinu 3 puta. bas sam se napatila spavala sam sveukupno mozda 2 sata.al neka izbacuje slajm. danas joj je razmak izmedju vracanja temperature veci pa se nadam dace biti bolje. nalazi za viruse ce joj biti gotovi tek za nekoliko dana, a i nase dr nema prije pon. tako da cemo biti gore jos najmanje do pon. veceras spavam kuci, pa cu suta gore...
moj A je imao do sad 3 faze... kad smo tek poceli s pranjem volio je...pa nakon nekog vremena nikako nije htio prati zube...a sad da, ali mu moram u zamjenu dati tatin aparat za brijanje ...kaladont samo jedan hoce...i to onaj za stariju djecu...s florom...onaj bez i sa malo, nece
Tajra ja hocu vasu sjedalicu samo cekam Anu da mi dodje da mogu probati joj je, ako joj bude mogla uzimamo je jer nam je prijeko potrebna jos jedna kad podje u vrtic, ako je ne prodas do iza nedjelje kad cura dodje zovemo te i probamo je, ako nam moze uzimamo je
nanika moj Igor je imao opstruktivni bronhitis u januaru,koju terapiju vam je dala dr, jeli dobio urbason
Mi smo dobili xiklav i ventolin
inhalacije ventolinom jeli, Igor nije mogao fino da dise radi opstrukcije pa m je dr ukljucila inekcije urbasona 2x dnevno, a posebno smo imali antibiotik i ventolinske inhalacije.
dusa mila da sto prije ozdravi
A je dobio xiklav i kapi ventolin koje se daju kao sirup, nije isao na inhalacije a malo nas je djelilo od toga . To se sve tako naglo odigralo, odjednom je poceo da kaslje i ponoci je poceo otezano da dise, ujutro uzas i ja odmah kod dr. Nije prijatno cuti djete kako se muci . Nama je prvi put da se ovo desi, kazu da se zna vracati. Jeli tvoj I imao samo jednom to u jauaru ili i prije toga???
vidim dosta nam djecice bolesno, joj bas mi zao... zelimo brzo ozdravljenje Kod mene konacno nalaz sterilan, tako da vise nisam suga sugava
Bas lijepa vijest! NAdam se da ce nas i Tiki uskoro ovako obradovati. Lani i svoj ostaloj djecici zelimo brzo ozdravljenje. Svima veliko mahanje. Kod nas sve po starom, malo jedemo, puno skacemo, jako volimo vrtic... Mama nema vremena ni za sta, stalno smo vani, dok ovaj snijeg ne padne, a onda kucne radinosti.
veče, teacher drago mi je da su nalazi bolji,još malo i sve će to biti iza vas ostaloj bolesnoj dječici želimo brzo ozdravljenje Apotekarka sretna godišnjica
Una me zadnjih večeri smori dok zaspe,ne znam šta joj je,spava sa Elmom(Elmov svijet) tako ga ona i zove,najgore je što i njega moram pokrivati
mi vam sad zasad samo masemo ..... neda mi se iskreno iscitavat vas ..... nisam vas citala , nadam se da ste vi "djuture " dobro . Tiki lani zelim brzi oporavak da zajedno uzivate kuci sa malom bebom u stomaku Toliko za danas od nas ....... Nadam se da ste nas bar " teke " pozelili ....ako niste evo vam sipak...... pusaaaaaa
dafri, samo cu ti napisati da me je R. preksinoc 6 puta "setala": Daj lutku, daj njen jastuk, ne taj vec onaj rozi (a sve joj je te boje), daj lutki pidzamu, daj peskir (da pokrije lutku) i daj lutki mlijeko...
Gdje ste zene? Jest ozbiljno sad sam se ohladila pa me sve boli a krivac je pobjegao, ja nisam ni znala sta me snaslo niti se ja sjecam icega samo sam potrcala onakva ugruhana da vidim A, on je jadnicak sjedio iza u AS i samo se derao mama mamaaa. Sinoc je bilo veselo dosla iz sveki iz Bosnia donjela mi masni sir, pa kajmak pa je i rijetki pekmez prosvercala . MM se jadan prepao sav znaci ipak me voli . Kome je prvo djete fino lako je za drugo, a ako je drugo opasno nema treceg ni na mapi barem kod mene. Felix sram te bilo kako te nismo pozelili grrrrrr ovo ko tigar, kako je Anel?Nadam se da su ostali pilici i mame dobro pusica.
nanika moj Igor je imao opstruktivni bronhitis u januaru,koju terapiju vam je dala dr, jeli dobio urbason
Mi smo dobili xiklav i ventolin
inhalacije ventolinom jeli, Igor nije mogao fino da dise radi opstrukcije pa m je dr ukljucila inekcije urbasona 2x dnevno, a posebno smo imali antibiotik i ventolinske inhalacije.
dusa mila da sto prije ozdravi
A je dobio xiklav i kapi ventolin koje se daju kao sirup, nije isao na inhalacije a malo nas je djelilo od toga . To se sve tako naglo odigralo, odjednom je poceo da kaslje i ponoci je poceo otezano da dise, ujutro uzas i ja odmah kod dr. Nije prijatno cuti djete kako se muci . Nama je prvi put da se ovo desi, kazu da se zna vracati. Jeli tvoj I imao samo jednom to u jauaru ili i prije toga???
mom Igoru je tada bila godina i prije toga nije bio bolestan.njemu se to bilo oduzilo cijeli januar, bio bolestan, pa onda dobro jedno 4 dana i onda opet mu se vratilo. e poslije toga je poceo da pije singular tbl. jer je dr rekla da to moze biti i alergijski jer se vraca i od tada je samo jednom bio bolestan i to bez temperature...
nadam se da se vama nece vracati i da ce decko brzo prodisati, jer sam ja znala Igora naci u kreveticu kako sjedi i dasce jer nije mogao da spava i da dise.