Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dan... Ja pasirala sinoc sip do kasno,ne stgoh se javiti.. Jucer ujutro sam odvela Antonia doktoru,blijed mi,jece slabo,temp hb nije imao ni jucer a ni danas.... Uglavnom grlo ,mu upaljeno,cak ima na jednoj strani malo i gnoja...Dobio je ospen... U mene je grlo bolje kaze dr nisam za antibiotika,samo ona ranica na grlu sto me dugo muci kaze on da je to nesto kao fibrinoza(mjehurici)kao to se ne dira ako nesmeta a ako smeta skida se Antonio vec 4 dana odbija mlijeko,sad sam ga stavil u krevetic i uspjela mu dati 150 ml mazeci ga i pricu pricajuci... Uglavnom kako je jutros jeo naspram drugih dana zadovoljna sam.... Pojeo je 2.5 hrenovkice s kruhom,izerendanu jednu jabuku i mrkvicu,10-ak zalogaja kuhan domace piletine s kruhom,malo kokica.1 sokic od cvekle i 2 od kupine i sad to mlijeko....Valjda se popravi Nama je danas cetvrta godisnjica braka,mada je izgleda necemo danas proslaviti,mm je u skoli do 13 i 30,onda ide po svekra u bolniu,hja cu sad na posao,oni ce sip upeci... Vidim puno bolesnih ima,ovo vrijeme tome doprinosi,a bome javljaju zahlađenje to mi se ne sviđa Kako li je Lanci danas,nadam se bolje
dan.. i Sejo nakon sedam dana slinjenja zavrsi na antibiotiku ...navodno bronhitis ....cisto sumnjam al eto ..... ja sam danas ko malo bolje ...valjda . vidim puno je bolesnih ova prehlada je bas zeznuta. svima zelim brzo ozdravljenje
Sad mi kaže teta što nam čuva pašu da je primjetila od jutros da mu malo curi nosić e još mi to sad fali, valjda nije ništa, jućer super,veseo, jutros, fino jeo, ručao maloprije, ovo vrijeme sunčano i tem.visoka, nija baš uobičajeno za ovaj datum, pa su viroze učestale,ali eto nam vikenda kišnog , meni baš žao što se kvari, ovi jesenji dani su mi extra bili, mada i slijedeću sedmicu prognoziraju ok.
Dan... Ja pasirala sinoc sip do kasno,ne stgoh se javiti.. Jucer ujutro sam odvela Antonia doktoru,blijed mi,jece slabo,temp hb nije imao ni jucer a ni danas.... Uglavnom grlo ,mu upaljeno,cak ima na jednoj strani malo i gnoja...Dobio je ospen... U mene je grlo bolje kaze dr nisam za antibiotika,samo ona ranica na grlu sto me dugo muci kaze on da je to nesto kao fibrinoza(mjehurici)kao to se ne dira ako nesmeta a ako smeta skida se Antonio vec 4 dana odbija mlijeko,sad sam ga stavil u krevetic i uspjela mu dati 150 ml mazeci ga i pricu pricajuci... Uglavnom kako je jutros jeo naspram drugih dana zadovoljna sam.... Pojeo je 2.5 hrenovkice s kruhom,izerendanu jednu jabuku i mrkvicu,10-ak zalogaja kuhan domace piletine s kruhom,malo kokica.1 sokic od cvekle i 2 od kupine i sad to mlijeko....Valjda se popravi Nama je danas cetvrta godisnjica braka,mada je izgleda necemo danas proslaviti,mm je u skoli do 13 i 30,onda ide po svekra u bolniu,hja cu sad na posao,oni ce sip upeci... Vidim puno bolesnih ima,ovo vrijeme tome doprinosi,a bome javljaju zahlađenje to mi se ne sviđa Kako li je Lanci danas,nadam se bolje
Jesam li ja dobro skontala?...sve za jedan obrok ili.... Ako je ovo tacno, pa ti nemas potrebe za sikirancijom zeno! Tvoje dijete jede super! A ti si ko osrednje zadovoljna Ne budali , nego budi sretna
Ja se mojoj k o n i ovdje javno izvinjavam, ugasio mi se mobitel i nisam te mogla zvati.... Evo maloprije dosla u kanc. i kahvenisem sa sveki Bila vani skoro 2,5h, tj u BBI-ju
Ma ti kuhas, zato te nema Evo i ja cackam sta bih jela kad dodjem kuci...svasta bih nesto al mi mrsko, eto mene kod tebe, taman na povrce i meso Vlasic, uh....
je li to tajra kuha...aaaaaa....kakva kisa...snijeg
dobar dan od mene jelo za nalaz. svim bolesnim redom ...bojim se nabrajati jer cu nekog zaboraviti...kad nas je pola bolesno Apotekarko...cestitam godisnjicu ..nama je u subotu...a kako stvari stoje...daj boze da planirano izvedemo
drage moje ovo moje malo dijete je terso samo takav
idem ja sa carsije prema dole a on nesto kmeci, ne znam jeli zato sto su mu cure otisle ili sto i ja stanem da mu kupim sok, kad nema ima samo hladan i ja uzmem lizalo, hajde pojede on lizalo i opet krenuo tersati i bacati se po ulici, tako smo usli u hose komerc i tek kad sam na kasi uzela pez bobe smirio se....
a na carsiji smo ga potkupile kiflama
kono moja nema frke, vidim ja ne zoves ti, mi se fino provedosmo sa tajrom i curama, a ja sam se zaljubila u Tajru
ona je izjavila da je Luka isti ona, da slusa, a Igor je kao Riana nista ne slusa
jelena hB pa si se rijesila bestije super
hanady vidim ja ne pises vise sma ovo mi je bila najjaca rijec kod tebe sad nemam sta desifrovai
e mala...ne mogu oba biti ..mora barem jedan biti zato se sve zene, obicno, kojima je prva lako odluce za drugo ...a onima kojima je prvo ...tesko se za ista odluce
e mala...ne mogu oba biti ..mora barem jedan biti zato se sve zene, obicno, kojima je prva lako odluce za drugo ...a onima kojima je prvo ...tesko se za ista odluce
super ti ovaj post
Nisam, a rado bih... Ti?