Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jest ozbiljno sad sam se ohladila pa me sve boli a krivac je pobjegao, ja nisam ni znala sta me snaslo niti se ja sjecam icega samo sam potrcala onakva ugruhana da vidim A, on je jadnicak sjedio iza u AS i samo se derao mama mamaaa.
Ella, nisam upratila, da nije bio kakav belaj, ne daj Boze?
Tiki drago mi je da je Lana bolje,nadam se da ce brzo izaci aBd Jelena drago mi je da su nalazi dobri i da je to proslo hB da sad mozete uzivati Ella_H pa kako se to desilo,nadam se da ste dobro i ti i maleni Je li se neko cuo sa tekjom,kako joj je tata? Moj A ponovo nece da spava 10x ne znam sta da radim,jedino mi prestaje da se ovdje izjadam jer je prsli put par dana i spavao po danu nakon sto sam se zalila . Ne pale nikakvi izgovori jer on samo kaze : "pa nije mrak" Smori me,jos kad posmilim na ruzno vrijeme koje dolazi ne znam kako cemo u kuci izdrzati
dobro jutro Nikola u vrticu,ja napravila kavu i uživam u miru.. kod nas sve super, zdravi smo,jede prilicno dobro.. ja trebam zavrsiti herbarij pa idem na fax, a vrijeme je takvo da bi se najradje ususkala i zaspala..
spusti roletne i eto ti mraka ma imas djece koja prestanu spavati popodne rano...ne vjerujem da tu ista mozes...osim da ga dobro izmoris ujutro...a to znaci igraona ili vec...budi kreativna
jutro i od nas
slina sve manje...al ih jos ima...a ja i dalje kasljem ko kakav tuberan valjalo bi baciti cigare upravo kontam sta cemo danas...vrijeme je bljakac...vkerovatno nam ne gine igraona i kontam sta da pravim za rucak...to mi je postala nosna mora
dadada barem smanji dok ne prestanes kasljat. ja sam bila prestala pusit al onda kad god izadjem s iv@ncicom i noom zapalim, ne mogu izdražat,jedino da se prestanem družiti s njima
dadada barem smanji dok ne prestanes kasljat. ja sam bila prestala pusit al onda kad god izadjem s iv@ncicom i noom zapalim, ne mogu izdražat,jedino da se prestanem družiti s njima
iva@ncica radi , poslijepodne izvedemo djecake vani i sigurno ne stiže cesto tipkat, a noa se ufurala otkako je ujna postala tu je ona sad cemo je dozvat..
Vidim da je Dadada juce spominjala zubara. E mi smo Emila juce vodili i vec ima jednu malu tackicu na petici iako mu redovno peremo zube. Zubarka kaze da je jos mali za popravljanja, i da dodjemo za pola godine. I da, dobro jutro svima
Jutrica Mi smo bolje hvala Bogu.U stvari momku je tura od zubica,toliko mu natekle desni uzas.Ali dobar je,dam mu paracetamola i smiri se.Mene jos nos dere ali podnosljivo,koldrex je odradio svoje
Vidim da je Dadada juce spominjala zubara. E mi smo Emila juce vodili i vec ima jednu malu tackicu na petici iako mu redovno peremo zube. Zubarka kaze da je jos mali za popravljanja, i da dodjemo za pola godine. I da, dobro jutro svima
pa gdje si ti.... za Emila
salmy, nisam ja tebe zaboravila moram samo srediti slije
Jutro... Kako dječica? Nemam vremena čitati sve samo da vam mahnem i ako ima turica da što prije prođu. budite dobri i uživajte još danas u suncu, valjda ide ružne promjena vremena
pozdrav svima, evo i mi smo bolesni, nismo otisli u vrtic, 38,5 sinoc, paracetamol dali, preznojila se, pa usred noci dobije opet, nismo vise nista davali, i jutros ima opet turu. kaslje i nos joj curi vec 2 sedmice ali bez ture? jucer je imala mekanu i jaaaako smrdljivu stolicu, e sad da li su petice, jer bali i ruka je stalno u ustima ili virus? nemam pojma. nesto mi nebulozno nakon 2 sedmice da dodje tura?
pozdrav svima, evo i mi smo bolesni, nismo otisli u vrtic, 38,5 sinoc, paracetamol dali, preznojila se, pa usred noci dobije opet, nismo vise nista davali, i jutros ima opet turu. kaslje i nos joj curi vec 2 sedmice ali bez ture? jucer je imala mekanu i jaaaako smrdljivu stolicu, e sad da li su petice, jer bali i ruka je stalno u ustima ili virus? nemam pojma. nesto mi nebulozno nakon 2 sedmice da dodje tura?
a jooooooooj, i vi bolesni evo mene malo jutros da se druzimo pa cu gore. sinoce j opet imala turu u 2 navrata, jutros je veselija, jela neke stapice od susama pa htjela hraniti gugana na prozoru: "da aka guganu" (daj majka guganu) i hoce kockice, pa sam sad spakovala kockice da joj ponesem. doazio dr da joj preslusa pluca, kaze da je puna slajma, struze vec pravo (a prije se nista nije culo) dolazice fizijatar da je lupka po ledjima svaki dan, vec je bio 2 puta a i mi trebamo stalno da je lupkamo. kaze da je dobro da povraca da izbacuje. brine me najava zime, ne znam hoce li gore biti hladno...
Srce maleno,vas baš safatalo ... I ako su zubići bolje i to nego da je ne daj bože kakav virus. Mi stvarno nismo hB imali problema sa zubićima tako da u tom području baš i nemam iskustva... pa vjerovatno su zubići čim ona gura rukice u usta ali ne znam hajd' budi pametan više...
Jutro Mi opet jutros ranili, odnijeli urin za urinokulturu, nadam se da ce biti dobar, ali cisto sumnjam, pelena joj se pravo cuje Bolesnoj djecici Makar nam je grijanje pocelo pa se ne moramo sekirati za hladnocu
Jutrica Leona mozda su stvarno zubici Ljubi curicu,da cim prije prodje,sta god da je... Sve bolesne bebe i mame Mi smo dobro,malo nervozni zbog zubica,ali nista strasno.Bitno je da nema ostalih propratnih simptoma.
ovo nase se oduzilo pravo evo sad ce 2 sedmice (pola mjeseca kako je bolesna). prodje nam najljepsi dio jeseni. taman su prosle one grozne vrucine i moje mucnine i sada ovo bas nam se ne da da uzivamo nikako. sad ce snijeg pa necemo nigdje moci mrdnuti, jos ce lana biti osjetljiva i kada izadje iz bolnice, moram je dobro paziti