|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
8.10.2011 18:22:17   
Honey3
IZVORNA PORUKA: marinčii

dadada čestitam godišnjicu i meni i mm je dans 6 godina braka
e pa sretna i vama godisnjicauser posted image
koja slucajnost ti i dadada isti dan slavite sest god. brakauser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2301
8.10.2011 18:22:36   
nanika
Dadada cestitke za godisnjicu braka, marinci i tebi.user posted image . Nadam se da ce M biti bolje. I moj A je bolestan, ima  opstruktivni bronhitis, navece nam se poceo gušiti, baš sam se bila prepalauser posted image . Sada je bolje ima terapiju pa cemo na kontrolu u ponedjeljak.
Zaha sto se ismija tvojoj E, slatkica malauser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2302
8.10.2011 18:25:34   
Anoniman
nanika brzo ozdravljenje malenom user posted image

(odgovor članu nanika)
  Neposredna veza do poruke: 2303
8.10.2011 18:27:02   
nanika
Hvala Felixuser posted image , ljubi nam malenog

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2304
8.10.2011 18:32:10   
nanika
IZVORNA PORUKA: selebriti

Ev' da se i mi ovdje prijavimo user posted image   ono zaoprave user posted image

Moja princes devera sa nekom prehladicom, doduše, ja sam mislila da su zubići, ali evo je i mene uhvatilo. Vidjećemo, možda se i zabijeli.

Pozdrav svim ženicama i dječici user posted image user posted image user posted image
Koji su zubici u pitanju? da prođe što bezbolnijeuser posted image

Sretan rođendan Lani, sretna godišnjica braka Dadada, ...user posted image user posted image

Ostale nisam upratila dešavanja, ...

user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 2305
8.10.2011 18:33:04   
nanika
nesto sam zeznulauser posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 2306
8.10.2011 18:34:38   
marinčii
hvala svima,
zaha pusa malenioj E
nanika joj baš mi je žao da ste i vi bolesni valjda je ovo vrijem krivo sve redom djeca bolesna,brz ozdravljenje vam želim
felix user posted image ljubac Anelku

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 2307
8.10.2011 18:37:54   
koka i po
vidi ti njih sto su se raspisaleuser posted image
ja se okupala izdepilirala i zacepila kadu user posted image
pukla me Sejina cipela u glavu sa strika u kupatilu pa sam malo kiksala "frizuru"user posted image
salu na stranu.....
S i I izasli sa babom na slatke kifle a ja iskoristila priliku da se malo dovedem u reduser posted image
S jos kaslje a I je promukao user posted image
inace sve je za sada pod kontrolom i vatrica goriuser posted image user posted image

marinci...jos dugo dugo se volite user posted image

< Poruku je uredio koka i po -- 8.10.2011 18:38:48 >

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 2308
8.10.2011 18:41:21   
nanika
user posted image koka i po, promjena frizure....., neka malo, radi promjeneuser posted image . E sto me nasmijauser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2309
8.10.2011 18:54:45   
Anoniman
koka ti sama cccc jesi neka ne zoves na kahvu i cigaru user posted image user posted image neka si se malo sredila ja cu sutra kad nam radijatori prorade neda mi se mrznuti i cvokutat pod dekom user posted image .

(odgovor članu nanika)
  Neposredna veza do poruke: 2310
8.10.2011 19:01:20   
koka i po
dosli hajduci user posted image ..
feliks ja sam tebi davno poslala "pozivnicu"user posted image
kaze mm da sam prava internetusauser posted image ...Merlin na youtube u pozadini,ja se zavalila u fotelju ko kakva siparica user posted image
nedaj Boze da se moram dignuti iz nje garant bi me ledja ukocilauser posted image ..
jah....covjek bi rekao neizivljena zena user posted image
neka mojih "kuka"user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2311
8.10.2011 19:24:42   
Anoniman
nanika...da sto prije tvoje pile ozdraviuser posted image izvini, ali nisam upratila kako ti se zoveuser posted image

hvaaaaaaaala vam drage mojeuser posted image

marinciiuser posted image user posted image SRETNA I VAMAAAAAA...jesi li i ti bila "hik"user posted image prije 6 god....ja jesamuser posted image
koko oko...sta ti to kuhasuser posted image user posted image ...depilacija, frizurica...vatrica
evo vam mjuze malo od mene http://www.youtube.com/watch?v=XtDX5AzVBz4 user posted image user posted image ..mislim da je ovo iz tvoje mladostiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2312
8.10.2011 19:25:59   
InLove
Vecer zene. Kako ste nam? Imali novosti od Ticer? Kako je Lana??

Dadada sretna godisnjica i sve najbolje :):)

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2313
8.10.2011 19:27:48   
koka i po

IZVORNA PORUKA: koka i po

lanici sretan rodjenadan od tete koke i njenih hajduka user posted image
dadadi sretna godisnjica Mraka user posted image ...i ne brini ...nije sedma krizna....svaka je user posted image user posted image ..
zahladnilo masallah ...vatrica pucketa,sjeverac brije a orasi se pojeli user posted image .
a meni herpes "ko kuca" ispod nosa....i s njime se i zavrsi moja prehlada...konacno cu da se okupam user posted image .
S.kaslje ko veliki ...njemu nema kupanja jos a evo i ovaj veliki hajduk je poceo da kasljuca..pih
masem vam masemuser posted image

user posted image ...cekaj dok napunis 14 user posted image

Neposredna veza do poruke: 2314
8.10.2011 19:32:16   
Anoniman
marinci i dadada, cestitam, da vas bracna sreca jos dugo pratiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2315
8.10.2011 19:36:48   
Anoniman

lanici sretan rodjenadan od tete koke i njenih hajduka user posted image
dadadi sretna godisnjica Mraka user posted image ...i ne brini ...nije sedma krizna....svaka je user posted image user posted image ..
zahladnilo masallah ...vatrica pucketa,sjeverac brije a orasi se pojeli user posted image .
a meni herpes "ko kuca" ispod nosa....i s njime se i zavrsi moja prehlada...konacno cu da se okupam user posted image .
S.kaslje ko veliki ...njemu nema kupanja jos a evo i ovaj veliki hajduk je poceo da kasljuca..pih
masem vam masemuser posted image

user posted image ...cekaj dok napunis 14 user posted image
to mi prijetisuser posted image
znas ti ono...bilo je to nakon rata u novinama...dedo cestita unuci 2 gorinu...kaze...sretna ti druga god. daboda dozivjela jos tolikouser posted image user posted image ...pravi crnjak...e tako ja mm svaki put cestitamuser posted image

pustaro i malena...tenkju vam veri macuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2316
8.10.2011 19:44:47   
Anoniman
pridružujem se čestitkama, da uzivate u ljubavi puno, puno godinauser posted image

"gori vatraaaaa sad u nama,
gori ljubav puna plama
Da l' to sanjam il' je stvarno tako lijepo
il' te draga ja zavoljeh ludo, slijepo"

Zarazi me dadada s pjesmomuser posted image ...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2317
8.10.2011 19:46:16   
teacher75
evo me malo da se druzimo. lana citav dan bila nikakva, dolazila joj familija u bolnicu, donijeli poklone a ona nista, nikog nije fermala, ni ljude ni pokloneuser posted image samo je lezala. temperatura od 37-38. tek je popodne zivnula i malo se igrala. nece nikako da sjedi, nema snage, samo govori: "pava. pava"(spava) i hoce da lezi. pocela je jesti malo, doduse uglavnom nasilu al pojede. iskljucili joj juce infuziju. crp pao na 20 i rentgen puno bolji al je puna slajma. juce kakila 3 puta i jutros jedanput. sluzava stolica, garant slajm. nije povracala pa ga ne izbacuje. mm kupio tortu i donio u bolnicu, mislio da ce je obradovati sa svjecicama ali nista. tek kasnije je zivnula. temperatura se i dalje vraca ali u duzim razmacima- nakon 7-8 sati, ne kao prije svaka 4 sata. napreduje, ali polako. trebamo biti strpljivi, trebace joj vremena dok se ne oporavi. nema snage nikako, bas je iznemoglauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2318
8.10.2011 19:47:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

pridružujem se čestitkama, da uzivate u ljubavi puno, puno godinauser posted image

"gori vatraaaaa sad u nama,
gori ljubav puna plama
Da l' to sanjam il' je stvarno tako lijepo
il' te draga ja zavoljeh ludo, slijepo"

Zarazi me dadada s pjesmomuser posted image ...

jelDERuser posted image ...znala sam jauser posted image ...kako na poslu biznis zeno? slusaju li te?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2319
8.10.2011 19:51:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

evo me malo da se druzimo. lana citav dan bila nikakva, dolazila joj familija u bolnicu, donijeli poklone a ona nista, nikog nije fermala, ni ljude ni pokloneuser posted image samo je lezala. temperatura od 37-38. tek je popodne zivnula i malo se igrala. nece nikako da sjedi, nema snage, samo govori: "pava. pava"(spava) i hoce da lezi. pocela je jesti malo, doduse uglavnom nasilu al pojede. iskljucili joj juce infuziju. crp pao na 20 i rentgen puno bolji al je puna slajma. juce kakila 3 puta i jutros jedanput. sluzava stolica, garant slajm. nije povracala pa ga ne izbacuje. mm kupio tortu i donio u bolnicu, mislio da ce je obradovati sa svjecicama ali nista. tek kasnije je zivnula. temperatura se i dalje vraca ali u duzim razmacima- nakon 7-8 sati, ne kao prije svaka 4 sata. napreduje, ali polako. trebamo biti strpljivi, trebace joj vremena dok se ne oporavi. nema snage nikako, bas je iznemoglauser posted image

Draga ticerko, vazno je da je ona bolje, da se organizam bori
pa zamisli kako ju je izmorila temp...dusica draga...trebace njoj jos ovoliko da se oporavi...to je normalno...samo polako...da skupi snage...a ti se odmaraj koliko mozes...sve cete vi to nadoknaditiuser posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 2320
8.10.2011 19:53:18   
koka i po
tiki nedaj se...mogu misliti kako vam je user posted image
vidim generacija polako izlazi iz sjene user posted image ...
dadada Podlugovi su moji user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2321
8.10.2011 19:53:39   
teacher75
dadada, sretna vam godisnjica, super vam je datumuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2322
8.10.2011 19:57:17   
klemzi

Dođoh maksuz zbog vas dvije, da dadadi čestitam godišnjicu da pošaljem pusu Lani user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2323
8.10.2011 20:00:29   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada
kako na poslu biznis zeno? slusaju li te?user posted image

ne znam šta da ti kažem user posted image , svi čuju niko ne haje...
nisam se još navikla rano ustajat, teško mi to padauser posted image ...i izgleda da neću nikad tu naviku stećiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2324
8.10.2011 20:01:34   
teacher75
IZVORNA PORUKA: klemzi

Dođoh maksuz zbog vas dvije, da dadadi čestitam godišnjicu da pošaljem pusu Lani user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 2325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *