Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dadada cestitke za godisnjicu braka, marinci i tebi. . Nadam se da ce M biti bolje. I moj A je bolestan, ima opstruktivni bronhitis, navece nam se poceo gušiti, baš sam se bila prepala . Sada je bolje ima terapiju pa cemo na kontrolu u ponedjeljak. Zaha sto se ismija tvojoj E, slatkica mala
hvala svima, zaha pusa malenioj E nanika joj baš mi je žao da ste i vi bolesni valjda je ovo vrijem krivo sve redom djeca bolesna,brz ozdravljenje vam želim felix ljubac Anelku
vidi ti njih sto su se raspisale ja se okupala izdepilirala i zacepila kadu pukla me Sejina cipela u glavu sa strika u kupatilu pa sam malo kiksala "frizuru" salu na stranu..... S i I izasli sa babom na slatke kifle a ja iskoristila priliku da se malo dovedem u red S jos kaslje a I je promukao inace sve je za sada pod kontrolom i vatrica gori
marinci...jos dugo dugo se volite
< Poruku je uredio koka i po -- 8.10.2011 18:38:48 >
dosli hajduci .. feliks ja sam tebi davno poslala "pozivnicu" kaze mm da sam prava internetusa ...Merlin na youtube u pozadini,ja se zavalila u fotelju ko kakva siparica nedaj Boze da se moram dignuti iz nje garant bi me ledja ukocila .. jah....covjek bi rekao neizivljena zena neka mojih "kuka"
hvaaaaaaaala vam drage moje
marincii SRETNA I VAMAAAAAA...jesi li i ti bila "hik" prije 6 god....ja jesam koko oko...sta ti to kuhas ...depilacija, frizurica...vatrica evo vam mjuze malo od mene http://www.youtube.com/watch?v=XtDX5AzVBz4 ..mislim da je ovo iz tvoje mladosti
lanici sretan rodjenadan od tete koke i njenih hajduka dadadi sretna godisnjica Mraka ...i ne brini ...nije sedma krizna....svaka je .. zahladnilo masallah ...vatrica pucketa,sjeverac brije a orasi se pojeli . a meni herpes "ko kuca" ispod nosa....i s njime se i zavrsi moja prehlada...konacno cu da se okupam . S.kaslje ko veliki ...njemu nema kupanja jos a evo i ovaj veliki hajduk je poceo da kasljuca..pih masem vam masem
...cekaj dok napunis 14
lanici sretan rodjenadan od tete koke i njenih hajduka dadadi sretna godisnjica Mraka ...i ne brini ...nije sedma krizna....svaka je .. zahladnilo masallah ...vatrica pucketa,sjeverac brije a orasi se pojeli . a meni herpes "ko kuca" ispod nosa....i s njime se i zavrsi moja prehlada...konacno cu da se okupam . S.kaslje ko veliki ...njemu nema kupanja jos a evo i ovaj veliki hajduk je poceo da kasljuca..pih masem vam masem
...cekaj dok napunis 14
to mi prijetis znas ti ono...bilo je to nakon rata u novinama...dedo cestita unuci 2 gorinu...kaze...sretna ti druga god. daboda dozivjela jos toliko ...pravi crnjak...e tako ja mm svaki put cestitam
evo me malo da se druzimo. lana citav dan bila nikakva, dolazila joj familija u bolnicu, donijeli poklone a ona nista, nikog nije fermala, ni ljude ni poklone samo je lezala. temperatura od 37-38. tek je popodne zivnula i malo se igrala. nece nikako da sjedi, nema snage, samo govori: "pava. pava"(spava) i hoce da lezi. pocela je jesti malo, doduse uglavnom nasilu al pojede. iskljucili joj juce infuziju. crp pao na 20 i rentgen puno bolji al je puna slajma. juce kakila 3 puta i jutros jedanput. sluzava stolica, garant slajm. nije povracala pa ga ne izbacuje. mm kupio tortu i donio u bolnicu, mislio da ce je obradovati sa svjecicama ali nista. tek kasnije je zivnula. temperatura se i dalje vraca ali u duzim razmacima- nakon 7-8 sati, ne kao prije svaka 4 sata. napreduje, ali polako. trebamo biti strpljivi, trebace joj vremena dok se ne oporavi. nema snage nikako, bas je iznemogla
evo me malo da se druzimo. lana citav dan bila nikakva, dolazila joj familija u bolnicu, donijeli poklone a ona nista, nikog nije fermala, ni ljude ni poklone samo je lezala. temperatura od 37-38. tek je popodne zivnula i malo se igrala. nece nikako da sjedi, nema snage, samo govori: "pava. pava"(spava) i hoce da lezi. pocela je jesti malo, doduse uglavnom nasilu al pojede. iskljucili joj juce infuziju. crp pao na 20 i rentgen puno bolji al je puna slajma. juce kakila 3 puta i jutros jedanput. sluzava stolica, garant slajm. nije povracala pa ga ne izbacuje. mm kupio tortu i donio u bolnicu, mislio da ce je obradovati sa svjecicama ali nista. tek kasnije je zivnula. temperatura se i dalje vraca ali u duzim razmacima- nakon 7-8 sati, ne kao prije svaka 4 sata. napreduje, ali polako. trebamo biti strpljivi, trebace joj vremena dok se ne oporavi. nema snage nikako, bas je iznemogla
Draga ticerko, vazno je da je ona bolje, da se organizam bori pa zamisli kako ju je izmorila temp...dusica draga...trebace njoj jos ovoliko da se oporavi...to je normalno...samo polako...da skupi snage...a ti se odmaraj koliko mozes...sve cete vi to nadoknaditi
Dođoh maksuz zbog vas dvije, da dadadi čestitam godišnjicu da pošaljem pusu Lani