|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
9.10.2011 15:41:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

...Izludi me ganjanje s jelom

ovaj je i kod nas uzadnja tri dana user posted image samo trcem za njim , al od jutros je jeo lepine vruce hrenovkice, supice par kasika, mesa mu ispekla i nacopala bjeline fileta to pojeo jedno monte jedan stapic  cokolade, caja, i skoro mlijeko 150ml
Jel dovoljnouser posted image
Sve ovo nabrojano jeo sam .Svakim danom sve vise sam jede i hoce user posted image ja pustim i pravim mu sta zeli valjda mu je dovoljno sam koliko pojede hoceuser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 2376
9.10.2011 16:43:54   
leona81
nas i dalje muce zubi...uzas

< Poruku je uredio leona81 -- 9.10.2011 16:44:11 >

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2377
9.10.2011 16:45:40   
nanika
Leona ima li temperaturu?

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2378
9.10.2011 16:49:51   
nanika
Moj maleni taman dosao malo sebi, sutra cemo na kontrolu a prije sat vremena i curica dobila temperaturu 38,4user posted image . Kaze da je ne boli grlo, ali kaslje i  ima malo sadrzaja.user posted image Mora da je nesto iz vrtica, znala sam da ce biti ovako kada krene ali bolje sada nego iduce godine kada krene u skolu da stalno bude bolesna.

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2379
9.10.2011 18:01:27   
Malenaoduvijek
dobro vece

mi smo slinavi, hunjavi,kasljemo, hroptimo...ne damo ocistiti nos, staviti kapi, inhalirati nista.ovo je inace Igor.
ali hB nema temperaturu ...

a ima i proljev

Luka je bolje hB....

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 2380
9.10.2011 18:04:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

dobro vece

mi smo slinavi, hunjavi,kasljemo, hroptimo...ne damo ocistiti nos, staviti kapi, inhalirati nista.ovo je inace Igor.

a ima i proljev

Luka je bolje hB....
evo ja se zalijavam bijelim sljezom i upravo citam da je dobar kako za zatvore tako i za "otvore" tj. regulise  stolicu...pa eto...nebi bilo zgoreg da mu pokusas podvaliti

dobar dan
prava nedelja
user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 2381
9.10.2011 18:07:21   
Mya_81 RR
Bas prava nedjelja! I mrzim ovakve dane!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2382
9.10.2011 18:14:10   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: dadada

dobro vece

a ima i proljev

Luka je bolje hB....
evo ja se zalijavam bijelim sljezom i upravo citam da je dobar kako za zatvore tako i za "otvore" tj. regulise  stolicu...pa eto...nebi bilo zgoreg da mu pokusas podvaliti

dobar dan
prava nedelja
user posted image

ja sam mu pravila za nosic, ali mu nisam dala da pije...on hoce piti sve, to je spas jer slabo jede...sad smo mu dali sok od mrkve jer mu se rizina sluz nije bas svidjela...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2383
9.10.2011 18:15:28   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

vano 7 stepeni, fujjj...kod nas plinske peci rade vec drugi dan, ali kazu u utorak ce biti ljepseuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 2384
9.10.2011 18:16:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

ama za wikipedijeuser posted image

mala...probaj mu dati...dobar je i za iskasljavanje...ma za svasta nesto...elem ispade b.ljez mirikluser posted image

Neposredna veza do poruke: 2385
9.10.2011 18:20:09   
Mya_81 RR
Mala, i mo smo na grijalici vec dva dana user posted image Veselim se utorku! user posted image

Nadam se da ćete ozdraviti što prije.

Mi smo počeli piti imunoglukan, nesto se ne sjecam pise li koliko se pravi pauza. Morat cu to prostudirati...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2386
9.10.2011 18:20:11   
Malenaoduvijek
probacu, thanks...kaslje kao stari dedo user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2387
9.10.2011 18:21:44   
gerberka
moze loi savjet..sta u trudnoci ciniti da spadne tura? imam 37, pa ne bih odmah paracetamol...hvala cureuser posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 2388
9.10.2011 18:23:35   
Malenaoduvijek
mya

u njihovom uputstvu pise da ne treba pauzirati, a pedijatri preporucuju pauzu pa ti sad vidi..

Igoru je nalaz krvi super, hemoglobin mu je 13, a gornja vrijednost je 13 zarez nesto pa smo ukljucili pikovit sa omegom 3 umjesto d3 kapi po preporuci pedijatrice.

Neposredna veza do poruke: 2389
9.10.2011 18:25:14   
Malenaoduvijek
gerberka
istusiraj se, ali nemoj glavu kvasiti iako ti to i nije neka temperatura za skidanja, nemoj piti paracetamol ispod 38,5

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2390
9.10.2011 18:27:11   
gerberka
mala hvala ti dušice user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 2391
9.10.2011 18:39:33   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: felix

ovaj je i kod nas uzadnja tri dana user posted image samo trcem za njim , al od jutros je jeo lepine vruce hrenovkice, supice par kasika, mesa mu ispekla i nacopala bjeline fileta to pojeo jedno monte jedan stapic  cokolade, caja, i skoro mlijeko 150ml
Sve ovo nabrojano jeo sam .Svakim danom sve vise sam jede i hoce user posted image ja pustim i pravim mu sta zeli valjda mu je dovoljno sam koliko pojede hoceuser posted image

ja se vise ni ne nerviram radi nejela niti ih tjeram, malo nagovaram, varam, navijem crtic na youtubu, ako nece sklonim...
Luka jutros nije htio jaja i ja mu napravila frutolino sa keksom...nema svrhe da se nerviram, ja dam on pljuje.
a Igor samo hoce hljeb namazan sa necim, kasikom nece nista vec danima, juce je samo pojeo griz ujutro.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2392
9.10.2011 21:25:42   
Anoniman

ja se vise ni ne nerviram radi nejela niti ih tjeram, malo nagovaram, varam, navijem crtic na youtubu, ako nece sklonim...
Luka jutros nije htio jaja i ja mu napravila frutolino sa keksom...nema svrhe da se nerviram, ja dam on pljuje.
a Igor samo hoce hljeb namazan sa necim, kasikom nece nista vec danima, juce je samo pojeo griz ujutro.
ista sam tiuser posted image
samo sto moj A. kasikom nije pojeo vec godinamauser posted image osim pahuljica u mlijeku...on zivi na suhoj hrani, voci i  mlijeku...pricala ja i s dr.Ademovic o tome...rece mi da mi ne zna dati nikakav pametan savijetuser posted image osim da ga upisem u vrtic

Neposredna veza do poruke: 2393
9.10.2011 21:28:15   
Anoniman
dadada pa kak jede supu ako je jedeuser posted image user posted image ..... I da pitam se jel se odvikao pomfria jel mu dosadio?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2394
9.10.2011 21:33:12   
Lady26
Vece.. user posted image
Lana spava, meni dosadno...i napravim kafu user posted image
Danas smo joj kupili cizmice...jbt zima prava...i izvukla joj tanju zimsku jaknu... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2395
9.10.2011 21:37:19   
Anoniman

dadada pa kak jede supu ako je jedeuser posted image user posted image ..... I da pitam se jel se odvikao pomfria jel mu dosadio?

kakva supa draga felix...on ni ne zna sta je supauser posted image
a pomes je jos inuser posted image ...mada smo malo meni prosirili i na krompirusuuser posted image user posted image , uljevak, pizzuuser posted image

meso nije pojeo tacno 1,5 god.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2396
9.10.2011 21:39:58   
Anoniman
zaheban A. nema sta user posted image user posted image ne popusta on jos lako vidim . Neznam ni ja sta da ti recem , ..Sem da ce proci jednom valjda ga

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2397
9.10.2011 21:40:35   
Anoniman
Nikola pajki,mm na treningu pa da vam mahnem ,da vidim sta tipkateuser posted image ja se ususkala ispod deke, covjece bas zahadilo pravo ,Nikoli sam danas jaknu oblacila. Vidim ima prehladjene djecice,svima želim da sto prije ozdraveuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 2398
9.10.2011 21:43:30   
Anoniman

a pomes je jos inuser posted image ...mada smo malo meni prosirili i na krompirusuuser posted image user posted image , uljevak, pizzuuser posted image

al pojede voca kao nijedno dijete, moj jednom tjedno vocku pojede user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2399
9.10.2011 21:47:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marijanna

al pojede voca kao nijedno dijete, moj jednom tjedno vocku pojede user posted image

to jest
nekad me strah da ne dobije hipervitaminozu koliko u sebe voca uneseuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *