Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
tiki divne vijesti ,bas mi je drago ...nek je njoj tura boje brzo ce se ona oporaviti aBd ...moj A je tako bio smrsao kada je povracao i nije jeo,ali je sve nadoknadio i za mjesec je dobio 1 kg marina prvi put cujem za to,a tamo izgleda uobicajeno ...ali ne sekiraj se,vidis da je kod druge djecice proslo bez problema,zelimo vam brz oporavak
aj tičer nisam znala da je curica u bolnici,šsaljemo vam pozitivne vibracije marina nadam se da ce brzo i bezbolno proći... mi smo se danas našetali pravo,napravili veliki krug od bosmala do otoke,eno ga spava,ukomiran...
Marina...znam...svi mi panicarimo kad je nase dijete u pitaju...al zato su drugi tu da nas smire nesekiraj se...to sto je on natekao ne znaci da ce Adi ja nikad necu zaboraviti kad sam se otrovala od ribe (koju me moja mama natjerala da pojedem baj d vej) i sva osula...ona mene onako panicno za ruku u Dom zdravlja...dere se s vrata...stavite je u karanten...dijete mi ima svrab ...a svi ...dolazi dr...smiruje moju mamu ...kaze gdjo. ona se "samo" otrovala .
baš mi je žao...to zna biti jako bolno i iritantno
pojma nemam ja prvi put cujem za to i to je prenozivo ina nas odrale , evoo citam da se pojavljuje u epidemijama preko citave godine ali najcesce krajem ljeta i jesen....Dobija se osip po nogama, rukama i ustima tj sluzokoza ...traje 3-5 dana pracno visokom temperaturom i pise osip po kozi tj udovima nije opasan ali u stima jeste jer natekne jezik , grlo ,moze doci do velikih infekcija....Pise glavni uzrok je infekcija coxsackievirus. .
Ola zene kako ste mi? Ja vise neznam kako sam al dok disem dobro je . A je dobar momak pajki fino jede onako srednja zalost. Ja isto mrzim antibiotike a A jadnicak i njegova uheTa su bas problematicna stvar pa smo morali da ih pijemo bas previse nadam se da vise necemo imati tih problema . Marina i ostala bolesna djecica zelim vam brzo ozdravljenje. Sto se tice Vicks vapo rub ovdje ima poseban neki za bebe i taj stavljam A najcesce a kad nestane i onaj obicni, sve u svemu ta mast zaista pomaze i olaksa. Pozelila sam vas puno nadam se da ste mi svi dobro i zdravo .
drago mi je da je Lana bolje moj djecacic je zaspao na meni gledajuci crtic,kako se izmorio dusica. Bili smo vani skoro 5 sati, najprije s prijateljem Andrejem a onda s rodjacima,izigrao se pravo. Nosic nam jos malo curi al sve manje tako da je ovo kod nas hvala Bogu bila samo obicna prehlada ..
hej ženska...jel ti javljeno...sutra nema probe...vidimo se u utorak aBd.
Jutro svima, ja kafenisem ,on doruckuje....inoc kasno legao u 11 jedva, toliko je uznemiren bio, zagledam ga stalno...Jos da gore bude dok smo bili napolju ona moja luda drugarica izvela i svoje bolesno dijete da se igra sa Adijem , citavo vrijeme sam strazarila da se ne dodiruju iako joj je dr rekao da malog drzi u karanteni.... Nadam se da ste dobro svi redom velika pusa
stvarno Marina ne mogu vjerovati da izvodi dijete vani i to jos ga dovodi u prisustvo druge djece, pravo neodgovorno je li kod vas sve ok? slobodno tu sto ima u ustima namazi sa sodo, pomijesaj malo sode malo vode i namazi
< Poruku je uredio bananica -- 13.10.2011 8:16:23 >
jutro i od mene teacher baš mi je drago da je lana bolje, brzo će ona nadoknaditi tu kilu aBd
marinaDK nemoj se sikirati. mm je nedavno imao taj virus. 3 dana temp, i malo se izasuo po rukama i nogama. bolilo ga je grlo jer se unutra izasuo, ali je prošlo nakon par dana. prvo mu dr dala antibiotik, pa kad je vidjela da se izasuo sutradan rekla mu da prekine, da je to virus, da ne pije antibiotik više. EDIT: može se to u ustima mazati onim ljubičastim radi dezinfekcije da se ne širi
svima puse
< Poruku je uredio chuci -- 13.10.2011 9:12:09 >