|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
13.10.2011 11:10:53   
DM
E sad mi srce k'o kantauser posted image user posted image user posted image
Žao mi je svih koji se pate sa jelom-i mi nekada imamo te faze, pa razumijem,ali mi je trebala potvrda i "internet mama"user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 2701
13.10.2011 11:18:50   
megi
doublemumuser posted image  za djecake
oni bas jedu
moja nema sanse da ovoliko pojede, za vikend je skorz slabo rucala, cuvala je zaova, kaze pa dobro je doruckovala oko 11 sati, pa reko ne moze zivjeti sa jednim obrokom i glupostima
zato je hb juce rucala graha user posted image
vecera onako jela kiflu i salamu,  ako nista domace su kifle bile sa sirom pa je ko malo zdravo jela

tiki super da je Lana bolje, a brzo ce se ona vratiti na staro neka nema vise temperature

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 2702
13.10.2011 11:19:42   
Anoniman
Evo nas opet,mali je ok sad za sad,ali maloprije sam se cula sa drugaricom njen uopste nije,dobio je te plikove po citavom tijelu,ali izgledaju kao da su podkozniuser posted image user posted image   Poslije sto procitah onaj tekst o onom coxvirusu,natjerala sam je da ide hecimu opet da uzmu nalaze,bris...

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 2703
13.10.2011 11:30:50   
chuci
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Jutro da vas pitam ovdje posto smo ista generacijauser posted image

Ima 3 dana moj Alan nece gotovo nista da jede,a sto mi je najgore aptamil koji je uvijek htio sada nece ni da pomirise.Ja sam isto luda,probala sam sve i aptamil,i obicno mlijeko i kras ,ma nista samo uzme pomirise i ostavi,a bas je sitan i mrsavuser posted image

Sad ce napuniti 2 godine,a ja mu kupujem odjecu za 18 mjeseci,jer je sitan pravo,bas sam se zabrinula,jer imam i curicu koja je manja i zahtijeva moju paznju,a ja samo oko njega,ali on nistauser posted image user posted image

moja kolegica imala slične probleme sa malim. slabo jeo, kao posljedicu slab mu bio imunitet, stalno bolestan, upale grla itd.

ja joj preporučila a evo i tebi da nabaviš matičnu mliječ (mislim da se još uvijek ima kupiti) ali pravu. ako ti treba broj ja mogu nabaviti od istog čovjeka što je ona kupila (taj čovjek proizvodi matičnu mliječ ne med za to se specijalizirao). ona treba da se rastapa pod jezikom dok je ne nestane, ali ako je malo dijete u pitanju može se mazati na čmar. tako se najbolje apsorbuje.

njoj mali dok je to koristio ni jednom nije bio bolestan (prije toga mu je period između antibiotika bio max 7 dana), a apetit mu se popravio za ne povjerovati. između tura se pravi pauza, i njen mali je i tada bio zdrav. pošto je ona to kupovala totalno izvan sezone čovjek nije više imao, pa se mali opet razbolio nakon nekog vremena i opet nastavio po starom (svako malo bolestan). mislim da je hgovorila da će opet sada kupovati ali ne pitah je šta je bilo.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2704
13.10.2011 11:32:39   
Hanady RR
felixxxxxxxx[/b
idi na temu BB pitam te nešto važnouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2705
13.10.2011 12:22:08   
Malenaoduvijek
kono, dadada, bebacha user posted image

ja ne smijem ni da napisem sta je Igor juce za cijeli dan pojeo, covjek NECE da jede.ponudila mu spinat sa krompirom i fileom piecim nece, ok dam mu uljevak od bitve isto nece znaci cova je rucao NISTA.
ja se tjesim da ga nos muci da ce poceti jesti fino iako on ima zaiha ali ne moze zivjeti od hljeba i jogurta.user posted image

zato je L.juce jeo masala a nije ni upola kao djeca od doblemum ali ja prezadovoljna user posted image

a zaboravila sam prijaviti, sve tri UK su nam sterine user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2706
13.10.2011 12:42:02   
Apotekarka
Pa je li nas itko pozelio....
Antonio je jos uvijek na Ospenu,jos danas i sutra,poceo je malo bolje jesti...
E sad doubleum ovo je djeci dovoljno,moj kako je bolestan moramo se ganjati za jelo....
Jucer je popio sve ukupno 600 ml mlijeka na 3 put
ujutro:10 kasika juhe,nekoliko reza cajne,malo eurokrema,sokic
poslijepodne pola zdjelice rizota,2 keksa umakao u soki,krusku,jabuku,bombona par,bananicu
Vecera 10 kasika juhice,par komada salame,malo keksa i sokici
Je li ovo malo,ja navikla da mi djet vise jedeuser posted image
Ovih dana sam sve u nekom poslu ne stignem se javiti....
Obradova me vijest da je Lanica bolje hb,nadam se da ce brzo svojoj kuci
Lady i ja san u pms-u cas mi sve lijpo,ces bi nekog izmlatilauser posted image
Mala 1994user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 2707
13.10.2011 13:36:20   
koka i po
pozdrav svima....
mi smo svi dobro user posted image
S.ce se danas kupati user posted image ...zvace komsije policiju garantuser posted image
duplamamo...sta reci nego masallah ne ureklo se zapis im ne treba (sto bi stare nane rekle)user posted image
lady.....evo ti jedan zagrljaj user posted image
Maloj saljem dva user posted image user posted image zato sto je tuzna....
a svima ostalima po jedno user posted image
etooooouser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 2708
13.10.2011 13:56:45   
megi
Apotekarko ja mislim da mu nije premalo s obrziorm da je biolestan, cim prodje on ce bolje jesti

Felix poslala sma ti poruku na FB al mi nista ne odgovarasuser posted image

Koko ja svoje user posted image
a sad tebi i svima   user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2709
13.10.2011 14:02:03   
Anoniman
megi pa ja sam ti odg user posted image bogami mislis sto si prvo pisala prva poruka samo to doslo nista vise ono kao ja sam megiuser posted image reci koji br ti treba pidzame eh to sam odg .
Ovo ostalo ako si vise nesto slala sem jedne por nisam dobila nistauser posted image

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 2710
13.10.2011 14:11:53   
megi
felix sorry do mene je vidjela sam sad odgovorila sam tiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2711
13.10.2011 14:32:43   
Anoniman
Mala user posted image
Teacher bas mi je drago sto je Lana bolje, ljubimo vas i pomazi pupu od nasuser posted image

Bolesna djecica nadam se da su ozdravila.

Kod nas luda kuca pa ovako s vremena na vrijeme bacim pogled i svaki peti post procitamuser posted image . Konacno oboje zaspali pa da malo dusom dahnem i da idem rucak praviti.

Emice moja Ana nista nije htjela jesti juli i avgust cijeli, dijete gotovo dva kg smrsalo, vodili doktoru svi nalazi ok bili, ali ona nema sanse nije htjela. Na kraju sam se pomirila bila sa tim da je zdravo dijete koje boluje od "bratitisa"user posted image . Ali kako je bila na planini kod bake i dede dijete se preporodilo, pojede i vise nego klinci od doublemum, sad mi dodje da joj nedam da jede, strah me povratice, a bila sam u fazi kad sam molila boga da zalogaj pojede. Moj savjet otidji povadi nalaze, ako su nalazi ok onda je samo faza neka, znam da je tesko i da te ubi u pojam, ali izgleda svi redom prolazimo kroz te faze nejela.

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 2712
13.10.2011 16:12:00   
Lady26
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa glOva mi OVOLIKA user posted image
Prevodim nesto od pola 12 danas...a imam jos pola user posted image user posted image
Necu danas pa makar, mozak mi stao ____________________ nista user posted image
Stigla gospodja user posted image pa sam mirna s te strane user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2713
13.10.2011 16:40:36   
selebriti
IZVORNA PORUKA: jelenaT

pojede i vise nego klinci od doublemum

user posted image user posted image user posted image user posted image

Izvinite al meni je ovo shega sada pravo, ... jutros kad sam procitala, hajd reko neciu da se mijesam, sta ja znam imam jednogodisnje dijete, .. al sreca pa je neko reagovao :D

Inače, .... mi još uvijek vučemo prehladu, ... Nuk pumpicu više neće da pogleda a kamoli šta drugo, .. znala sam ja čim sam je onoliko hvalila user posted image

Imate mahanje, ...

Danas je dan krizaaa user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2714
13.10.2011 16:46:31   
nanika
IZVORNA PORUKA: MALA1994

a zaboravila sam prijaviti, sve tri UK su nam sterine user posted image

Superuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 2715
13.10.2011 16:49:15   
Anoniman
Evo konkretno Lady je sama primjetila kako je Ana smrsala, dijete ako bi za cijeli dan pojela krisku hljeba i jedan jogurt to je to, jela je voca jedino, ali kilogrami su poceli da padaju, bukvalno vise nije bilo to to dijete. Posle izvjesnog perioda pocela je i voce odbijati, znalo se desiti da za cijeli dan tri zalogaja u usta stavi, ja sam bukvalno ludila. Kuvala po deset vrsta jela ali nista nije vrijedilo. Da nagovjestim da su joj i trice rasle pa i tome pridajem znacaj kod njenog nejela. Sad jede bas fino.
Konkretno od jutros je pojela jaje sa kriskom i po hljeba, flasicu mlijeka sa medom oko 250ml, pa onda bananu i breskvu, pa 4-5plazma keksa, pred spavanje krisku hljeba namazanu domacim kajmakom, popila veliku flasicu cijedjenog soka jabuka i kruska, onda pun duboki tanjir supe pilece sa knedlama u kojoj je bilo dosta iskidane piletine i dvije velike kasike pire krompira, i jednu sniclu srednje velicine u paradaiz sosu sa kriskom hljeba i jugobelu onu veću. ja sad kazem da je ovo i puno, ali hvala Bogu pa se projela, ne smijem ni da hvalim da mi se opet ne vrati na staro. Za nepuni mjesec dana je vratila izgubljenu kilazu.

(odgovor članu selebriti)
  Neposredna veza do poruke: 2716
13.10.2011 19:33:11   
bananica

Evo konkretno Lady je sama primjetila kako je Ana smrsala, dijete ako bi za cijeli dan pojela krisku hljeba i jedan jogurt to je to, jela je voca jedino, ali kilogrami su poceli da padaju, bukvalno vise nije bilo to to dijete. Posle izvjesnog perioda pocela je i voce odbijati, znalo se desiti da za cijeli dan tri zalogaja u usta stavi, ja sam bukvalno ludila. Kuvala po deset vrsta jela ali nista nije vrijedilo. Da nagovjestim da su joj i trice rasle pa i tome pridajem znacaj kod njenog nejela. Sad jede bas fino.
Konkretno od jutros je pojela jaje sa kriskom i po hljeba, flasicu mlijeka sa medom oko 250ml, pa onda bananu i breskvu, pa 4-5plazma keksa, pred spavanje krisku hljeba namazanu domacim kajmakom, popila veliku flasicu cijedjenog soka jabuka i kruska, onda pun duboki tanjir supe pilece sa knedlama u kojoj je bilo dosta iskidane piletine i dvije velike kasike pire krompira, i jednu sniclu srednje velicine u paradaiz sosu sa kriskom hljeba i jugobelu onu veću. ja sad kazem da je ovo i puno, ali hvala Bogu pa se projela, ne smijem ni da hvalim da mi se opet ne vrati na staro. Za nepuni mjesec dana je vratila izgubljenu kilazu.

svaka joj castuser posted image kad bi mi imali jedan takav dan ja bih presretna bilauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2717
13.10.2011 21:29:58   
Malenaoduvijek
ja cu za ovu djecicu samo reci masala...user posted image user posted image

kokouser posted image
apotekarkauser posted image

drage moje hvala vam puno, bas mi je tezak dan bio, plakala sam nekoliko puta bas me uhvatilo, ali bice bolje...

mi bili danas na kontroli, dobili smo one kapi sto se prave jer nam je sekret iz nosa zelen....i enterofuril sirup jer je gospodin opet jutros imao rijetku stolicu, ne pomaze vise ni linex
user posted image

a za to sto ne jede, kaze dr ne zna od cega bi mu moglo biti jer mu je grlo ok, nalazi super, pluca isto ok, nema afti.jesu mu nabubrile desni ali to nije razlog za takvo nejelo.
dr kaze da mu dam pikovit koji mu vec dajem ne bi li se popravio.
eto

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 2718
13.10.2011 21:40:42   
bebacha
Mala imas pp. znam da ti je danas danas nikakav al imas svoje plilice

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 2719
13.10.2011 21:46:34   
R&T@
Vece...user posted image

Bas mi nedostajete...user posted image
treba mi moj kompuser posted image

MALA, saljem ti user posted image  i user posted image

Citam pricate o jelu... ja imam jednu od koje sakrivam hranu i drugu koja jede samo sto hoce i kad hoce...danas je strajkovala, ali to me ni najmanje ne dotice...

Vise me boli sto mi je po ko zna koji put napravila scenu u prodavnici...popela se na krevet na sprat i nece da sidje...ni mito ni lijepa rijec ni prijetnja nisu pomogli...malo mi je nedostajalo da lijepo isetam iz prodavnice, a nju ostavim gore...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 2720
13.10.2011 21:50:14   
Hannica

user posted image user posted image user posted image masAllah.Moja Hana kad bi ovo sve za 5 dana pojela ja bi bila sretna.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2721
13.10.2011 21:51:51   
R&T@
Zaboravih...

Amani i moja rodica je jucer rodila kcerkicu...
mozda je ista osobauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 2722
13.10.2011 21:52:42   
Malenaoduvijek
njih dvojica su mi vellika utjeha, ja sam poslije mamine smrti bila grozna i trudnoca sa Lukom mi je dosla kao budali samar jer sam se nakon toga dozvala zato sam ja zahvalna na svojim pilicima...

a jeleni sam zaboravila poruciti, Ana pod hitno mora da se druzi sa Igorom, danas u ambulanti jednu curicu je ganjao i penjao se s njom na sto i stolice u cekaonici i onda je na kraju udario user posted image , a jednog VELIKOG finog djecaka koji ga je htio zagrliti je takodje udario...

ja sam stvarno ocajna, njemu ni Riana nista ne moze, Ana mi je jedina nada user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2723
13.10.2011 21:53:42   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tajra

Vise me boli sto mi je po ko zna koji put napravila scenu u prodavnici...popela se na krevet na sprat i nece da sidje...ni mito ni lijepa rijec ni prijetnja nisu pomogli...malo mi je nedostajalo da lijepo isetam iz prodavnice, a nju ostavim gore...

Ti si previse tolerantna ja bih rekla....
Fino pridjes i skines je sa kreveta i izadjes iz radnje (ako si mislila izaci)....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2724
13.10.2011 21:55:49   
Anoniman
Neces vjerovati ali ana postala manje agresivna, doduse ima tu jos pofina doza agresije, ali manje je. Evo veceras nam bila mama2009 i Deniz i bas ja pitam je li joj se cini da se Ana promjenila, kaze kao udebljala se ali nije debela i nije vise divlja kakva je bilauser posted image . Da nam hoce jos lijepih dana biti pa da djecu u igraonici ostavimo a mi na miru kafu popijemo, jos da i Luku prime u igraonicuuser posted image user posted image user posted image ... meni se cini jos samo muzicku zelju da pomislimuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *